Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Elenkhos

Sivuja: [1]
1
Myyn pois ensimmäisen mustekynäni, koska olen siirtynyt jo astetta parempiin kyniin. Kynässä on hieno (F fine) kärki. Hyvä hinta-laatusuhde aloittelijalle ja miksei kakkoskynäksikin.

Mukaan saa Parkerin konvertterin.

Lisätietoja Parkerin omilta sivuilta.Hintapyyntö 15 euroa.

Kynä on myyty.

2
Asut ja pukineet / Autenttista trenssiä etsimässä
« : 08.03.09 - klo:13:46 »
Terve keikarilaiset,

Onnistuin taas kerran pettymään Suomen tarjontaan pukeutumisen saralla, tällä kertaa olin etsimässä periautenttista trenssiä. Niinhän siinä kävi taas kerran, että muotiteollisuus oli pilannut lähes jokaisen trenssin lisäilemällä ihmehärpättimiä tai poistamalla joitain autenttisen trenssin ominaisuuksia.

Mistäköhän Internetin ihmemaailmasta kannattaisi etsiä trenssiä, Burberryn mallit ovat minulle aivan liian kalliita? CT:n trenssistä ei löydy sopivaa kokoa ja Crombielta ei löydy autenttista vaaleaa väriä. Auttakaa miestä hädässä hyvät herrat.

Mainittakoon että, jos joku turkulainen herrasmies tietää jotain paikallista kauppaa, josta trenssejä voisi etsiä, niin ottaisin mielelläni vastaan tietoa. Wiklund, Stockmann ja Halonen ym. tavaratalot tuli kierrettyä. Wiklundilta löytyi yksi varteenotettava malli, mutta materiaali (puolet keinokuitua myös vuoressa) sai minut kavahtamaan.

3
Asut ja pukineet / Silinterikauppoja
« : 23.02.09 - klo:16:16 »
Hyvää iltapäivää,

Kuten todettua tuolla toisessa ketjussa, jossa kyselin muutamia kysymyksiä frakin asusteista, tarvitsen silinterin frakin kaveriksi. Suomen parhaimmistoon lukeutuvan hattukaupan Turun Hattu & hansikkaan sekä Suomen Stockmannin Helsinkiä myöten tuotettua minulle pettymyksen silinterinmetsästyksessä olen päättänyt kääntää luottokortin osoittamaan ulkomaita (EU asettakoon rajat). Jos herrat tietävät luotettavia ja hyviä silinterikauppoja kertokoon ensi tilassa, itse tiedän vain http://www.top-hats.com/ -liikkeen sekä satunnaiset Googlella löytämäni. En raaski vielä ostaa silkkistä silinteriä, joten pysytelkäämme huopasilintereissä. Top-Hatsista löytyy aivan kiitettävä valikoima silintereitä, mutta mitkä mallit sopivat täydellisimmin frakin kaveriksi (http://www.top-hats.com/tophatpage.htm)?

4
Hyvää iltaa herroille,

Olen onnellisessa asemassa, koska tiedän kevään alun koitteen tuovan ikimuistoiset juhlat, joihin pukukoodina on kaikista juhlavin asukokonaisuus, frakki. Koska haluan kaiken olevan täydellistä ja silinterin kantamisen tuottavan, Villen sanoin, hämmentävää iloa, varmistan muutamia seikkoja joihin en ole löytänyt vastauksia alan kirjallisuudesta enkä ahkeralla googlettamisella.

1. a) Täytyykö taskuliina taitella suoraksi viivaksi?
b) Taskuliina voi olla hienosti kuvioitu, eikö?

2. Jostain olen saanut sellaisen ajatuksen, en osaa paikantaa lähdettä, että frakin kanssa äärimmäistä eleganssia olisi pitää rintapielessään valkoista neilikkaa. Tämä siis kuuluisi muillekin kuin sulhasille. Olenko oikeassa?
a) Pidetäänkö tällöin myös taskuliina eli onko neilikka taskuliinan korvike?
b) Mihin kohtaan neilikka kiinnitetään ja millä tavalla se tulee frakkiin kiinnittää?

3) Viimeisenä päällystakista. Tehtävän hoitanee tumma, pitkä ja siisti villakangastakki? Musta viitta valkoisella vuorella on ilmeisesti myös vaihtoehto. Jos haluaa olla täydellinen, olisiko Crombie coat oikea vaihtoehto (pitääkö olla musta)? Ilmeisesti ulsteri on myös perinteinen frakin kaveri.

Odotan innolla vastauksianne silinteriä päähäni kuvitellen.

5
Linkit ja vinkit / Jalkineiden ostaminen verkkokaupoista
« : 30.12.08 - klo:16:36 »
Moi,

Olen etsiskellyt jo jonkin aikaa ruskeita full brogue kenkiä täydentämään vajavaista kenkävalikoimaani, mutta tulokset ovat jääneet aika laihoiksi. Ainoat ruskeat full broguet olen löytänyt Allen Edmondsin valikoimista, mutta niiden hinta on kyllä minulle liikaa. Ehdotuksia liikkeistä?

Ja vinkkejä kaipaisin myös mustien, tupsuttomien, loufereiden etsimiseen, niitä olen sentään jo kohtuullisella hinnalla löytänyt esim. Bexleystä, mutta ehdotuksia otetaan muistakin kaupoista vastaan.

Otsikkoa muutettu tarkemmaksi.
-Ville

Sivuja: [1]