Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Argonnessen

Sivuja: [1]
1
Kaunis elämä / Vs: Miesten tuoksut
« : 11.03.24 - klo:00:24 »
Onkos arvon foorumilaisilla vinkkiä mistä saisi (ostaa) niitä pikkunäytteitä, vaikka 1-2 ml pikkupulloja? Kun kävin Stockalta ostamassa taannoin duffelitakin, ystävällinen myyjä laittoi mukaan juuri sellaisen pienen 1,2 ml:n tuoksunäytteen Armanin Codea. Noi olis kivoja kun vois useamman kerran eri tilanteissa sitä suihkauttaa ja kokeilla miten se toimii eri tilanteissa ja omalla iholla.

Ei kai niitä oikein voi käydä ihan vaan pyytämässäkään? Eikä kovin usein tuu ostettua uutta talvitakkiakaan, että sais taas uuden tuoksunäytteen

2
Kaunis elämä / Vs: Miesten tuoksut
« : 02.03.24 - klo:16:39 »
Nyt rupes kiinnostamaan tuo Drakkar Noir sen verran että haluaisin käydä sitä nuuhkuttelemassa jossain, mutta ainakaan Tampereella mikään liike ei näyttäisi sitä myyvän.Sokos, Stockmann, Kick's... Ja testaamatta en sitä osta.

Fragrantica-sivusto on todella hyvä, siellä voi hakea monipuolisesti, hyvät kuvaukset, se esittelee että nämä ovat samantapaisia, ja mitä muita sarjaan kuuluu tai mitä muuta valmistajalla on. Ainoastaan sillä "Accords" ei pysty hakemaan.

3
Kaunis elämä / Vs: Mustekynät
« : 02.03.24 - klo:02:48 »
Just luin että Mitsubishi Pencil Company on ostanut LAMYn. Varmaan sen toiminta jatkuu aika lailla samanlaisena kuin ennenkin, välillä tulee joitakin limited-malleja. Mulla on näitä muutamia, lähinnä Safareita. Kokonaan musta ("Batman-kynä") on mulla aina latingissa.

4
Kaunis elämä / Vs: Parta ja parranajo
« : 12.02.24 - klo:02:59 »
Olen 45 vuotta ajanu yksinomaan sähkökoneella, ja nyt innostuin vanhanaikaisesta märkäajosta, näillä DE koneilla millä meidän isät ja isoisät ajoivat. Partavaahto tehdään kupissa, levitetään sudilla jne.

Mulla näyttää olevan vaikeata löytää oikea ajokulma. Luulin ensin että pitäis vetää pitkiä vetoja, mutta ilmeisesti ne onkin nimenomaan lyhyitä mitä kannattaa tehdä. Nyt kysyisinkin: Kumpia te suositte? Onko neuvoja siihen oikean kulman etsimiseen ja löytämiseen? Lyhyillä vedoilla vois ehkä paremmin etsiä sitä oikeaa kulmaa.

Höylällä tässä ei kai nyt oo kauheasti väliä, samaa tekniikkaa kai käytetään on sitten käytössä ns. aloittelijan malli (esim. Mühle R89) tai joku aggressiivisempi (Mühle R41). Itselläni on Mühlen Rocca Jet.

Sivuja: [1]