Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Colossal

Sivuja: [1]
1
Asut ja pukineet / Vs: Pelkistetyt farkut?
« : 19.05.13 - klo:21:01 »
Mielestäni on aika erikoista, että mm. 13 unssin denimistä puhutaan ohuena tai kevyenä. Kyseessä kun on kaikin mittarein - farkkuhistoriaakin katsoen - erittäin paksu ja raskas puuvillakangas. Olen toki törmännyt "hirviödenimeissä" yli 20 unssin tuotteisiin, mutta muistaen sen, että alkuperäiset kultaduunarifarkut olivat kymppiunssisia (joka on aivan riittävän paksua perusfarkkukankaaksi), näkisin sweetspotin arkikäytössä olevan 10-14 unssin huitteilla. Farkkufriikit ovat erikseen ja heille - onneksi - on erikoistuotteensa.

Great story, bro.

2
Asut ja pukineet / Vs: Pelkistetyt farkut?
« : 12.05.13 - klo:23:28 »
Lopuksi totean vielä, että kokojen kanssa kannattaa olla helvetin tarkka. Puhu aina farkkuja myyvän tahon kanssa mitoituksesta ja ilmaise millaisen fitin haluat. Jos myyjä on ihan kujalla, niin netti auttaa.  Eri merkit ja mallit kutistuvat ja venyvät yleensä eri tavalla. Unsanforized farkuissa otetaan yleensä 1-2 kokoa suurempi kuin true to size kokosi. Sanforized, kuten APC on sitten eri juttu. APC kannattaa ottaa pienemmässä koossa sillä ne venyy. Kaikki raw denimit eivät kuitenkaan veny samalla tavalla, joten usein TTS-kokokin voi olla hyvä. Nimimerkillä Evisu Special No.1 venyivät liian suuriksi ekan pesun jälkeen.

Totta puhut. Sanforoimattomien kanssa tuo 1-2 koon lisäys on parhaaksi laskea nimenomaan housujen mitatusta lähtökoosta, koska patcheissa näkyvän tuumakoon paikkansapitävyys vaihtelee merkeittäin ja jopa erittäin. Joissakin tapauksissa merkitty koko vastaa alkuperäiskoon sijaan sitä mihin housut päätyvät uittamisen jälkeen, ~ks. vanity sizing. Ja tosiaan varsinkin ohuempikankaiset, esim. 13 oz, venyvät usein käytössä jopa yli alkuperäiskoon, kun taas monet raskaammat kuten Samurain 19oz 710:t tapaavat kutistua pesu pesulta ja päätyvät tuumakokoon nähden jopa melko kireiksi.

3
Asut ja pukineet / Vs: Pelkistetyt farkut?
« : 12.05.13 - klo:23:08 »
"Verifarkut"

Mielestäni nämä 14.95 euron farkut on älyttömän hyvät. Pelkistetyt, sopivan slimmit, eikä kangas ole turhan paksua, jota joutuisi ajamaan sisälle kuukausikaupalla. Värikin lähtee nopesti, jolloin saa haluamansa kulutukset. Ei brändäystä, ei edes nahkalappua takana. Kestävyys ei varmaan ole huippua, mutta kaikkea ei voi saada tuohon hintaan. Käsien kautta on kulkenut paljon farkkuja, enkä löydä näistä rakenteellisesti mitään vikaa. Vyötärönauha on vain 2-kertainen, mutta niin taitaa olla A.P.C.:n farkuissakin. Puuvilla on karkeaa, mutta sekin pehmenee käytön myötä. Jos pystyy elämään sen faktan kanssa, että näitä teetetään lapsityövoimalla, niin kannattaa harkita. Leikkaus taitaa olla sama vanha "sliq", joka on kadonnut nimenä, vaikka lukee, että straight leg, niin mielestäni samanlainen hyvin pieni taper löytyy kuin sliqistä.

http://www.hm.com/fi/product/04016?article=04016-A

[spoiler][/spoiler]

Olisiko mahdollista nähdä nyt tai jatkossa kuvaa miten noissa on väri käyttäytynyt?

4
Asut ja pukineet / Vs: Pelkistetyt farkut?
« : 14.02.13 - klo:21:38 »
Mikä mahtaisi olla oikea systeemi tällaiselle vasarannankiiskelle, joka haluaisi säilyttää farkut siistin näköisenä mahdollisimman pitkään? Pari kertaa vuodessa tulee pestyä nätisti käsihommina ja kohtuullisen hyvin ovat säilyneet. Eli lähinnä yritän haarukoida sopivaa kompromissia pesun aiheuttaman yleisen haalistumisen ja pinttyneen saastan aiheuttamien "feidien" välillä.

Samoilla linjoilla mennään ja itse tulee pestyä käsin haalealla vedellä (farkut ämpäriin, sekaan puoli korkkia tummien vaatteiden pesuainetta eli jotain Black Velvetiä tai vastaavaa, helläkätinen pyörittely ja huuhtelu viileällä vaikka suihkun alla) - vielä vähemmän fadea saisi varmaan kuivapesettämällä, mutta ihan niin äärimmäiseen menoon ei ole mielenkiintoa. Kaikista käytössä olleista raakafarkuista hitaimmin tuntuvat vaalentuvan Uniqlon made in Japan -selvaget ja nopeimmin APC Rescuet, jotka vaalenevat joka pesulla silminnähtävästi.

Tarkistakaapa nämä: http://blueingreensoho.com/site/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=6810&category_id=&manufacturer_id=9&option=com_virtuemart&Itemid=62

5
Ehkä karvan tilavampi kuin 574 samassa koossa, mutta sanoisin että TTS.

Saucony Jazz on jonkinasteinen vedenjakaja mutta tietyissä piireissä tunnustettu klassikko. Itseäni miellyttävät ja toimivat kasuaalin poseerauksen ohella esim. vaimoa paetessa.

Osaisitko tähän vastata:

Saucony Jazz, miten ilmoitetut UK koot suhtautuvat muiden valmistajien lenkkareihin? Itsellä esim. Adidaksissa yleensä koko UK9.5 kun taas Puman ja New Balancen kengissä UK9.

6
Asut ja pukineet / Vs: Nahkatakki
« : 19.01.13 - klo:16:45 »

7
Saucony Jazz on jonkinasteinen vedenjakaja mutta tietyissä piireissä tunnustettu klassikko. Itseäni miellyttävät ja toimivat kasuaalin poseerauksen ohella esim. vaimoa paetessa.


8
Etiketti / Vs: Pukeutuminen ja etiketti treffeillä
« : 18.01.13 - klo:23:14 »
Parahimmat kiekarit. Kuinka olette kokeneet riikinkukkoiluasteen korreloivan treffimenestyksen kanssa? Uskallan asiasta vallan tietämättömänä väittää, että ylenmääräinen koreilu miehen puolelta saattaa herättää vastapelaajassa ihailun sijaan lähinnä hämmennystä. Tämä toki riippuen treffiseuran eleganssin tasosta.

9
Kaunis elämä / Vs: Automuotoilu
« : 18.01.13 - klo:23:00 »


Lämmittää mieltä. Silti itselle läheisin on oheinen limonadipullo.


10
Linkit ja vinkit / Vs: eBay-linkit
« : 18.01.13 - klo:22:52 »

Sivuja: [1]