Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - CCCR

Sivuja: [1] 2
1
Asut ja pukineet / Vs: Kevät-takki
« : 24.04.13 - klo:16:48 »
Kiitoksia vinkeistä. Tosiaan, olen ihan "normi"pitkä, eli reipas 190cm. Ja saman olen todennut, että big tarkoittaa lyhyttä ja leveää. Talvitakin osalla pidensinkin hihoja, mutta kevättakeissa se voi olla vaikeampaa. Varsinkin rotseissa...

2
Asut ja pukineet / Kevät-takki
« : 22.04.13 - klo:22:12 »
Hei!

Minulla on sellainen ongelma että kun tuota pituutta on siunaantunut sen verran että kädetkin näyttävät olevan normaalia himpun verran pidemmät. Niin että myykö joku kauppa takkeja extra-pitkillä hihoilla vai onko ainoa vaihtoehto teettäminen?

Lisäksi kysyisin minkälaisia kevät-takkeja herrasmiehet tällä palstalla suosii? Ilmeisesti kipparitakkeja ja trenssejä, vai?

Pahoittelut jos kysymykseni ovat tyhmiä!

3
Kaunis elämä / Vs: Kellot
« : 26.02.12 - klo:09:40 »
Anteeksi tyhmyyteni, mutta voiko kellon, jossa on aito nahkaranneke, kanssa mennä saunaan tai uimaan? Kello itsessään kestää vettä mutta miten rannekkeen käy?

Manuaalin mukaan voi, mutta samasta kellosta löytyy myös kumi- ja metallirannekkeiset versiot, ja luulen että kaikissa tapauksissa manuaali on sama.

4
Kaunis elämä / Vs: Kellot
« : 07.02.12 - klo:14:43 »
Olen tykästynyt IWC:n Portuguese ja Portofino -mallistoihin. Esim. tämä on kovin mieleinen http://www.iwc.com/en-us/collection/portuguese/IW5449/ . En kuitenkaan haluaisi vielä tässä vaiheessa investoida kelloon yli 5000 euroa. Osaisitteko ehdottaa vastaavan näköisiä malleja hintaluokasta 1500e tai alle.

Katselin Stowan malleja, jotka ovat hienoja, mutta IWC:n kohonumeroiden rinnalla Stowan versio näyttää jotenkin pliisulta.

Hauska esimerkki kello, taitaa tuollainen platina repeteeri maksaa toistasataatuhatta, ei ihme jos Stowa näyttää pliisulta. No asiaa, jos löydät jostai tuollaisen vanhemman mallisen Portofinon 30110  koneistolla, niin hinta voisi olla jo lähempänä budjettiasi.


Mjoo. Pointtina oli siis kellotaulu, mikä on mielestäni hieno. Ja tarvitsisin nyt vinkkejä hieman halvemmista valmistajista joilla olisi samannäköisiä kelloja kaupan. Esimerkiksi nuo Junghausit ovat tyylikkäitä.

En tiedä vertaanko omenoita omenoihin, mutta nuo joekokin linkkaamat käytetyt 'finot ja 'gueset näyttävät paljon ankeammilta kuin mitä uudet. Tietysti "hieman" saattaa vaikuttaa IWC:n photoshopatut kuvat verrattuna tavallisen pulliaisen ottamiin valokuviin.

5
Kaunis elämä / Vs: Kellot
« : 07.02.12 - klo:09:44 »
Olen tykästynyt IWC:n Portuguese ja Portofino -mallistoihin. Esim. tämä on kovin mieleinen http://www.iwc.com/en-us/collection/portuguese/IW5449/ . En kuitenkaan haluaisi vielä tässä vaiheessa investoida kelloon yli 5000 euroa. Osaisitteko ehdottaa vastaavan näköisiä malleja hintaluokasta 1500e tai alle.

Katselin Stowan malleja, jotka ovat hienoja, mutta IWC:n kohonumeroiden rinnalla Stowan versio näyttää jotenkin pliisulta.

6
Asut ja pukineet / Juhlapuvun teettäminen vaatturilla
« : 01.09.10 - klo:23:06 »
Tervehdys!

Ajattelin jakaa kokemuksiani juhlapuvun teettämisestä vaatturilla, toivottavasti niistä on hyötyä muille. Kyseessä oli hääpuku itselleni sulhasena. Valitettavasti kuvia minulla ei ole matkan varrelta, mutta näköjään vaatturi on laittanut puvun omille sivuilleen näytille (http://www.vaatturimestari.fi/asiakastyot/miehet1.php).

Työ lähti liikkeelle siten, että minulla oli mielessäni ajatus puvusta karkealla tasolla, mutta pienimmät detaljit halusin jättää vaatturin ratkottavaksi, koska en ole alan ammattilainen. Kiersin siis Tampereella neljä vaatturiliikettä (joista muistaakseni kolme oli vaatturimestareita) läpi ja päädyin vaatturimestari Kirsi Ahoon, koska hänellä tuntui olevan heti ajatuksia mihin suuntaan pukua voisi kehittää. Muut vaatturit tuntuivat suhtautuvan projektiin ikäänkuin liukuhihnatyönä.

Mielessäni oli tavallisen tumman puvun tyyppinen puku, mutta hieman räätälöity:

- hihat halusin leveiksi ja syväänuurretuiksi ilman nappia (pahoittelut mahdollisista epäselvistä termeistä...)
- rintakehän kohdalle halusin koristeita (eivät ole vielä kiinni tuossa linkin kuvassa)
- kaulukseksi pystykaulus

Vaatturin ehdotuksesta pukua muokattiin vielä seuraavasti:

- helmasta tehtiin shaketin tyyppinen, eli takaa pidempi kuin sivuilta ja edestä
- hihojen napit jätettiin kokonaan pois
- hiottiin pystykauluksen korkeutta ja leuan alle tulevan kohdan syvyyttä siten että plastron näkyy oikein
- rintakehän koristeiksi valittiin musta nyöri joka kiemurtelee nappien välistä
- tehdään puvusta monikäyttöisempi, eli nyörit jätettiin kevyesti kiinni sekä takahelma voidaan napsaista pois, jolloin puvusta saadaan tavallinen tumma puku (pystykauluksilla)
- rintatasku jätettiin pois koristeiden vuoksi

Pakettiin kuului takin lisäksi tummat housut, liivi sekä plastron. Liivi tehtiin täysin vaatturin ideoiden perusteella, itse vaikutin lähinnä siihen, että kuviointi tuli vain liivin takapuolelle (näin liiviä voi käyttää myös arkena takki päällä). Plastron tehtiin morsiamen puvun kankaasta (mitä morsiamen vaatturi antoi liian vähän..).

Vaatturini työskenteli siten, että mitat otettuaan hän teki töitä vain minun pukuni kanssa ja sai sen valmiiksi muistaakseni noin viikossa. Sovituksia oli kaksi kertaa. En ole aiemmin vaatturilla teettänyt mitään, mutta minua jotenkin miellytti ajatus siitä että hän keskittyy vain omaan pukuuni. Näin erityisesti siksi, että puvun lisäksi ostin samalla suunnittelupalvelua.

Kaiken kaikkiaan projekti onnistui erinomaisesti, istuvuus ei voisi olla parempi ja hinta oli kohdillaan. Seuraavana projektina on takki talvea varten.

7
Asut ja pukineet / Arvopaperin vinkit bisnespukeutumiseen
« : 22.04.10 - klo:14:56 »
http://www.talouselama.fi/galleria/article395624.ece?picture=13&popup=false

Liekö ko. herrasmies Keikarin lukijoita?

Pikaisen selailun jälkeen johtopäätös on, että nuoremmat pukeutuvat vanhempaa väkeä paremmin.

Täältä tähän.

Otsikkoa muutettu pyynnöstä.
-Ville

8
Asut ja pukineet / Vs: Modern Tailor
« : 12.03.10 - klo:19:17 »
Vaihtoehtoja etsiville toinen hieman hinnakkaampi vaihtoehto aasialaistoimijoiden joukossa on Will Boehlken suitsuttama www.mytailor.com.

Olipas hauskaa törmätä My Tailoriin täällä. Itselläni on vuodelta 2006 Pekingissä teetettyjä My Tailorin paitoja noin 15 kpl. Tuolloin ne maksoivat 7e/kpl. Laatu vallan mainiota hintaan nähden. Toki hinta oli paikan päällä tingattu.

9
Laatutori / Vs: M: CT:n ruskea tweed-takki 42" Long
« : 12.03.10 - klo:18:49 »
Kappas! Mitenköhän tuo alennusmyynti määritellään.. kun heillähän ei taida olla juuri mitään tuotetta myynnissä normaaliin hintaan?

No mutta, mikäli joku tuon haluaa ostaa niin viestiä vaan tulemaan. Sama se minulle lähteekö paketti Englantiin vai Turkuun :)

Täydennetään nyt vielä sen verran, että 14 päivää tulee täyteen 17.3., eli tuolloin paketti lähtee takaisin Englantiin.

10
Laatutori / M: CT:n ruskea tweed-takki 42" Long
« : 12.03.10 - klo:18:21 »
Hihat ovat kuin ovatkin itselleni liian lyhyet (gorillan kädet nääs). Takkia pidetty pari päivää päällä, eli sisävuori on aavistuksen rypyssä, minkä vuoksi epäilen ettei palautus onnistu.

Siispä tarjoan takkia täällä hintaan 135e. Takki löytyy Tampereelta, ensi viikon lopulla käyn Turussa, ja voin ottaa mukaan jos joku sieltä päin haluaa kokeilla. Viikolla 12 ja 13 onnistuu näyttö Helsingissä. Yksityiskohtana mainittakoon, että hihan napit saa avattua.

CT:n kuvaus pitää mielestäni paikkaansa, eli takki tosiaan on mielyttävän pehmeää ja kaikin puolin hyvännäköinen. Tilannen siis itselleni saman takin uudelleen pidemmillä hihoilla mikäli vain tulee myyntiin, tällä hetkellä näemmä kaikki koot loppuunmyyty.

edit: ohessa linkki ko. takkiin:
http://www.ctshirts.co.uk/ym-gbpdefault/yp-JK022BRN/ys-JK022BRN/productdetail.aspx?ppp=12&sortBy=Relevance&page=1&back=False&canned=&browse=Y

11
Laatutori / Vs: CT:n irtotakki + Sea Island paita
« : 07.03.10 - klo:10:32 »
Takki (ja paita) on myöskin Tampereella. Laita vaikka yksityisviestillä ehdotuksia ajankohdasta niin sovitaan näyttö.

12
Laatutori / CT:n irtotakki + Sea Island paita
« : 05.03.10 - klo:21:33 »
Irtotakki kokoa 42" Long, saapui tällä viikolla, ja lähtee takaisin ellei joku täältä halua ostaa. Myyn siis tuohon CT:n hintaan, eli nyt olisi mahdollisuus säästää postikulut. JK020LBN
85 puntaa eli noin 95€.


Blue Double Check Sea Island Quality Slim Fit Shirt. Kokoa 16,5" 36". Hihat liian lyhyet itselleni. FQ052BLU
35 puntaa eli noin 39€.

13
Asut ja pukineet / Vs: Charles Tyrwhitt
« : 05.03.10 - klo:21:29 »
Minulle tuli tällä viikolla paketti CT:ltä, ohessa muutamia kommentteja:

- Sea Island -paita tuntuu kovin peltiseltä, ei erityisen mukava ihoa vasten. Kiilto on kyllä kiva. Lukeeko muuten teidän SI-paidoissa Sea Island? Itselläni lukee vain Slim Fit. FQ052BLU

- Non-Iron Classic Shirt tuntuu erittäin pehmeältä ja mukavalta ihoa vasten. Kovin säkkimäinen, mutta ompelija saanee tuosta tarpeeksi slimmin. SN097SBL

-Superfine 180's Classic Shirt ohutta, hienoa ja mukavan tuntuista kangasta. En silti usko tilaavani lisää näitä, hinnan ollessa kolminkertainen Non-Iron Classicceihin verrattuna. PS036WHT

- Kashmir-kaulahuivi. Melko ohut, eli ei toimi -30 asteen pakkasilla. Tuntuu mukavalta ihoa vasten, tosin ohuutensa vuoksi ei niin mukava kuin CT:n kashmir-villapaidat. NS065MLT

- Work Trainers -kengät. Näyttävät ja tuntuvat hyvältä. Ei muuta kuin kilometrejä alle niin katsotaan. ML105BRN

- B&W Spectatorit. Ihan kivat. Nettisivun kuvaa melkoisesti photoshopattu, eli eivät lainkaan yhtä kiiltävät kuin kuvassa. En tosin ole vielä kiillottanutkaan näitä. MC043BLW

- Valkoinen irtotakki. Ok perustakki hyvään hintaan. Muutin kuitenkin mieltäni värin suhteen, eli lähtee takaisin. JK020LBN14
Asut ja pukineet / Vs: Kravatti neuleen alla
« : 21.02.10 - klo:16:11 »
^ Minusta kaula-aukon osalta ei näytä erityisen tiukalta. Muuten toki on melko slimmiä, mutta tämä toki on mielepidekysymys. Minusta ChuckBassin esittämät kuvat näyttävät ihan hyviltä.

15
Asut ja pukineet / Vs: Villen bespoke-puku
« : 12.02.10 - klo:12:47 »
Viime kerralla Aho ainakin mainitsi olevansa jo puheenjohtaja. Tietysti voi olla, että hän puhui hieman "etukenossa" ja varsinainen kausi on vasta alkamassa lähitulevaisuudessa.

Mikä näkemys teillä on Hübsherin valmistamista paidoista? Entä sveitsiläisistä kankaista ylipäätään?  Kannattaako maksaa täyttä hintaa?

Sivuja: [1] 2