Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Gaffer

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 94
31
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 26.02.13 - klo:14:31 »
Gaffer, meinaat että jengi löisi kamat UFF:n laatikkoon vaan koska jonkun mielestä se olisi oikea teko?

UFFin tarjoaminen heti kättelyssä on vaihtoehto siinä missä muutkin silloin kun kysyjällä ei ole omaa silmää nähdä, että sopiiko vaatekappale minkään kanssa. Ei täällä kukaan toimivien vaatteiden kohdalla tai huvikseen ole UFFia tarjoamassa. Tottakai vastaukset riippuu myös vastaajien preferensseistä.

Minusta tämä keskustelu meni hienosti. Iso osa on sitä mieltä että takki menee roskiin, mutta sain myös pari konkreettista ehdotusta mitä sen kanssa voisi tehdä. Voin noilla ehdotuksilla kokeilla muodostuuko mitään järkevää jos ei niin sitten on suoraan tiedossa tuo plan-b liekinheittimen/UFF:n muodossa, kiitos tästä myös sinulle Gaffer.

Eipä kestä. Jos ja kun sitä tahtoo kuitenkin käyttää tai kokeilla - ja tästä lähdin kohdallasi tarjoten kapeaa ja vaaleaa farkkua, enkä suoraa päätä roviota - niin mikäs siinä.  

Edit: En ehkä suosittelisi off-white chinoja ton kanssa, tuntuu että korostaisi vaan entisestään takin vanhanaikaisuutta. Farkut sikäli ehkä neutraalimmat. Jotkut sammarit ja flanellit menis sit täysin överiksi (K-70 v.).

32
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 26.02.13 - klo:13:32 »
Toi väri ja kuosi toimis täysin eri tavalla jonkun isaian, l.b.m:n tms. leikkauksilla.

Joo. Mut kyllä tää keskustelu hiukan hämmentää. Jos tädillä olis munat, se olis setä, jne.

Oli kuosilla mitä potentiaalia tahansa, se jää kyllä realisoitumatta, koska tosta rotsista ei edes vaatturi saa millään nuorelle kaverille sopivaa slimmiä takkia. Ei tartte kuin kattoa kauluslovien paikkaa niin tajuaa minkä ikäisestä rätistä suunnilleen puhutaan.

UFFin lootaan vaan ja vahinko kiertämään.

No juuri näin, mutta kun se liekinheittimen tarjoaminen suodatetaan täällä samantien pois vaikka koin paska löyhkäis näytön läpi, niin jotain sit edes...

33
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 26.02.13 - klo:10:55 »
Minusta kangas on röyhkeydessään hieno. Harmaita ja ruskeita housuja ja yksiväristä paitaa. Vapaa-aika.

Jättäisin kyl harmaat ja ruskeat aika kauas tosta, etenkin jos leikkaus on mallia 'vintti' (vähän siltä näyttää) + nuorehko mies. Esim. kapeahkolla farkulla (ei ihan tumma) vois lähteä kokeilemaan. Kontrastia toi vaatii joka tapauksessa, tunkkaiset keikarisetit sit mtop:ssa.

Kuten Barbarossa sanoi, leikkauksesta kaikki kiinni. Toi väri ja kuosi toimis täysin eri tavalla jonkun isaian, l.b.m:n tms. leikkauksilla.

34
Asut ja pukineet / Vs: Pikkutakin oikea istuvuus.
« : 22.02.13 - klo:15:53 »
Lienenkö ainoa joka päästäisi tuota takkia vyötäröltä ja lantion seudulta? Hieman ahtautuneet tunnelmat ja nappikin vetää. Takin torso on ehkä vähän lyhyt, helma ei yllä edes kivesten tasalle ja napituspiste on makuuni korkeahko. Lyhyt ja kireä helma saa aikaan tämän pitkän lantion vaikutelman, joka on minusta aika tuskainen..

Liian insinöörimäinen/keikarimainen lähestymistapa. Kyllä se nyt vaan näyttää riittävän hyvältä ja olemukseen sopivalta, ja lisäksi:
Lainaus
Alla oleva takki tuntuu hyvältä ja on omaan silmään ihan jees.

Todennäköisesti vähän vielä venyy sieltä täältä käytössä.

35
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 18.02.13 - klo:14:35 »
Mietin tuossa, että mahtaisikohan fedoraa hillitymmät muodot omaava kapealierinen trilby olla foorumilaisista lainkaan yhtä häiritsevä nuoren miehen päässä.

No miten sen nyt ottaa...

[spoiler]
Lainaus
Tällaista tänään. Värit ja takin kalanruotokuvio eivät erotu kunnolla kuvasta. Takki on ebay-myyjän mukaan 320 grammaista villaa. Jalassa Laatutorilta ostetut Florsheimin spectatorit. Trilby laskeutuu normaalisti luonnossa paremmin. Koska tänään ei ollut asiakastapaamisia niin jätin solmukkeen kotiin.

[/spoiler]

36
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 18.02.13 - klo:12:28 »
Ainakaan ylläolevassa kuvassa hattu ei toimi sen paremmin kuin muillakaan foorumin siloposkilla.

Vähän elämää enemmän kokenut naama tai parta olisi toki eduksi, mutta onhan tossa muuten palaset selvästi paremmin kohdallaan kuin muissa hattutoteuksissa insinöörilaseineen jne. täällä. Eipä tuo jostain sproilyn seteistä ja habituksesta olennaisesti eroa.

Edit: Parempi olis ilman (ylläri) ja sopivalla fledalla vaan, kuten Uunottaja totes.

37
^Oliko sulla C&J:ssä ja Loakessa koko 8? Jos on, niin noi sopii aika varmasti koska mullakin on 8 C&J ja Loake.

postikulut tosiaan ostajan piikkiin.

38
*Myyty* Nyt halvalla Alfred Sargentin single strap-onit koossa 8.5 UK, vaaleanruskealla mokkanahkalla, mahdollisesti snuff, 1 cm paksut nahkapohjat, ulkopohjan pituus 30 cm. Ei paljoakaan käytön merkkejä (pl. pohja). Poistettu aikoinaan edullisesti NOS-parina ebaysta. Kärkiraudoilla, jotka saanee pois jos häiritsee. Näillä on joku Winston Bogarde -kompleksi - peliaikaa ei ole tullut viimeiseen pariin vuoteen, mutta silti pysyneet rosterissa. Nyt väittävät kaipaavansa uusia haasteita. 40€ !![spoiler]bonuksena MTOP:n kätköistä...

[/spoiler]

*Myyty* Irtotakki merkkiä Panama Jacket, koko 46, väri vaaleanharmaa osuu lähimmäksi. Ostettu viime elo- tai syyskuussa ja vähän käytetty. Hyvä leikkaus ja muutenkin niin #menswear - puuvillaa, rakenteeton, 3 nappia, paikkataskut, toimivat hihanapit, kaksi takahalkiota... pystyy pesee koneessa. Tästä takkiosaston piilokärjeksi kevät- ja kesäkausiin. Itsellä hallitsee takeissa koko 48, joten vähän pienenä ei sijaa tälle vain löydy. 90€


[spoiler][/spoiler]

hartiat 43 cm
niskasauma-helma 71 cm
hiha n. 62 cm

Sovitus onnistuu Helsingissä tai Espoossa.

Molemmat meni.

39
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 15.02.13 - klo:16:08 »
^^Kun se asiallinenkaan kritiikki ei näytä auttavan niin mitä väliä? Joillakin samat tunkkaiset takit ja setit toistuu vaan. Esimerkki: kondalla jälleen kerran ihan vaalea yläosa ja ihan tumma alaosa. Montakohan kertaa tostakin on annettu palautetta? Lisäksi taskuliinan värit jälleen ihan eri maailmasta. Sama juttu siinäkin.

40
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 15.02.13 - klo:14:40 »
Kondalla ihan kauhee setti. Takki näyttää oksennukselta ja haisee eBayltä, paita nostaa niskakarvat pystyyn tossa kokonaisuudessa ja taskuliina toistaa uskollisesti housujen huonoa värivalintaa.

Huutonaurua :D

Näin ihan yleisellä tasolla on pakko sanoa ketjun lähiaikojen postauksista, että heivatkaa nuo tunkkaiset rotsinne menemään.

Samaa mieltä (tästäkin).

41
Asut ja pukineet / Vs: Vaatteet ja tyyli uutisissa
« : 13.02.13 - klo:14:41 »
Ei nyt sentään, jotakin tällaista nähdään:

[spoiler][/spoiler]

FTFY

42
Asut ja pukineet / Vs: Gaziano&Girling
« : 12.02.13 - klo:23:38 »
Viime viikollakin noita Skoaktiebolagetissa pyöritelleenä

Kiitti kun muistutit tän, viikon sisään menossa lähistölle niin täytyyhän tuolla käydä.

43
Asut ja pukineet / Vs: Räätälinvaateketju
« : 12.02.13 - klo:01:42 »
Hyvännköistä jälkeä muuten, mutta tasapainon nimissä olisin vielä viilannut nappien sijoittelua (napituskohtia). Ainakin toi alin nappi näyttää olevan liian alhaalla, mikä tekee takista hieman "alapainoitteisen". Sitä olis voinut nostaa ainakin pari senttiä, vähintään taskujen yläreunan tasolle.

Samoin myös varsinainen napituskohta voisi olla aavistuksen ylempänä, olematta vielä yhtään liian ylhäällä tasapainon tai kropan suhteen. (Tähän voi tosin vaikuttaa kuvaus ylhäältäpäin ja snadisti etukumara pousaus(?), joten ehkä hyvä juuri noinkin.)

Vertailun vuoksi spoilerin takaa löytyy joku rotsi armourysta, jossa aika optimaaliset nappikohdat joka suhteessa, ja josta ton alimman napinkohdan eron takissasi olevaan voi huomata. Se on siis selvästi kauempana takin alareunasta.

[spoiler]

[/spoiler]

44
Vapaa sana / Vs: Mitä inhottavaa näit tänään?
« : 08.02.13 - klo:12:26 »
Lehtiartikkelin perusteella muutama yhteiskuntatietoinen kuluttaja jättää jatkossa kengät ostamatta HM:stä, mutta moninkertainen määrä artikkelin lukijoita jää ajatukseen että HM:stähän tosiaan saa niitä kenkiä ja menee sinne ostoksille kun seuraavan kerran on tarve.

Jokainen yhteiskuntatietoinen kuluttaja tietää, että kenkiä ei voi palauttaa kun niitä on käytetty. Nämä hyvin harvat hölmöt, jotka vielä julkisesti vuodattaa asiasta ja asettuu naurunalaiseksi, on erikseen.
Lisäksi jokainen yhteiskuntatietoinen ja tervejärkinen suhtautunee huumorilla ja varauksin jutun asiakkaan väitteisiin:

"myyjä nauroi päin naamaani" (myyjä hymyillyt)
"myyjä kohteli nöyryyttävästi ja halventavasti" (selittänyt inttävälle typerykselle, ehkä topakasti, ettei käytettyjä kenkiä voi palauttaa)

45
Vapaa sana / Vs: Mitä inhottavaa näit tänään?
« : 08.02.13 - klo:11:25 »
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013020716648612_uu.shtml

Hyvä asiakaspalvelukokemus. Ei näin. Ei todellakaan näin.

Jutun tarkoitus oli naureskella urpolle asiakkaalle (tai kirjaimellisesti "kuluttajalle"). Sopisi paremmin velmuiluketjuun.

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 94