Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - The Lion

Sivuja: [1]
1
Asut ja pukineet / Vs: Urheiluvaatteet
« : 18.01.12 - klo:15:43 »
Nykyiset urheiluvaatteet ovat kieltämättä närästävän näköisiä, jotain Raphan pyöräilykamoja kenties lukuun ottamatta.

Rapha vaikutti mielenkiintoiselta tuttavuudelta! Vielä kun juoksuun löytäisi jotain vastaavaa.

2
Asut ja pukineet / Urheiluvaatteet
« : 18.01.12 - klo:11:02 »
Koska herrasmies pitää kuntoaan yllä urheilemalla, lienee tällekin aiheelle hyvä perustaa oma otsikko. Vaikka monelle ei asialla ole merkitystä, niin itse kuitenkin näyttäisin mielelläni tyylikkäältä myös urheillessa. Urheiluvaatteiden estetiikan perussäännöt eivät omassa mielessäni ole kovinkaan erilaiset kuin muun vaatetuksen kohdalla.

Kuitenkin tällä hetkellä tilanne tuntuu olevan se, etteivät sanat tyyli ja urheiluvaatteet mahdu samaan lauseeseen. Suuret valmistajien logot, säkkimäinen istuvuus tai käsittämätön väritys tuntuvat vaivaavan lähes kaikkia valmistajia. Esimerkiksi urheilukengät ovat lähes poikkeuksetta aivan hirvittävän näköisiä.

Onko foorumin jäsenillä vinkkejä valmistajista tai kaupoista, joiden tuotteet miellyttäisivät herrasmiesurheilijan silmää, kuitenkin soveltuen tarkoitukseensa?

3
Linkit ja vinkit / Vs: Korjausompelijat Helsingissä
« : 27.05.11 - klo:12:48 »
Yrjönkadulla sijaitsevassa Saija Puska Materialsissa maksoi kaksien housujen viimeistely ja puvun takin hihojen lyhennys yhteensä 62 euroa. Työ valmistui neljässä päivässä ja työn laatu oli hyvää.

4
Yhteiskunta / Vs: Keikari keikarille susi?
« : 19.05.11 - klo:15:35 »
Tässähän on tietysti sekin mahdollisuus, että The Lion on salanimi jollekin foorumilla kauemmin keikkuneelle jäsenelle, joka selittäisi tarinaa vähän paremmin.

Toivottavasti ei näin. Altterointi on ankeaa.

Uusi jäsen todellakin. Pieni esittely löytyy uusien jäsenten ketjusta. Koen henkilökohtaisesti anonymiteettini säilyttämisen kovin tärkeänä, enkä sen takai viitsi tarkemmin avata tilaisuutta.

Mikä käytöksessä erityisesti häiritsi oli se, että foorumin käyttäjien yleinen mielipide on selkeästi kannustanut suomalaisten pukeutumisen tason parantamiseen ja sitten kun kerrankin löytyy tilaisuus missä ihmiset ovat huomattavasti keskimääräistä paremmin pukeutuneita, reagoidaan siihen tämänlaisella tavalla. Yleinen hyvä taso pukeutumisessa ei ollutkaan iloinen asia, vaan se koettiin uhkana omalle erityisasemalle.

Ilmeisesti siellä oli aika hyvä tarjoilu kun en muista olleeni tuollaisessa tilaisuudessa, mikä on hämmentävää koska en muista edes nauttineeni alkoholia (tai muita päihteitä) viikonloppuna. Alkavaa dementiaa ilmeisesti.

Vähän siis häiritsee kun ei mainita tilaisuutta ja silti oletetaan, että siellä on ollut tämän foorumin käyttäjiä. Aloitusviestissä sentään oli "ilmeisesti", mutta jotenkin tuntuu kuin foorumin keskustelijoiden läsnäolo tilaisuudessa ja vastaavanlainen käytös yleisesti olisivat muuttuneet selkeiksi tosiasioiksi, joka vähän häiritsee.

Nimittäin yhtä paljon kuin toisten kyräileminen niin minua ärsyttää epämääräinen vihjailu ja syyttely.

Pahoittelut epämääräisyydestä.

En voi toki olla varma siitä, että paikalla olisi ollut tämän foorumin käyttäjiä. Oman kokemukseni perusteella yleistän ehkä liiankin usein hyvin pukeutuvat suomalaiset tämän foorumin lukijoiksi. Kuitenkin kun olen itse jututtanut omasta tuttavapiiristä löytyneita Keikarissa suositeltujen englantilaisten kenkämerkkien käyttäjiä, on heiltä kaikilta löytynyt jokin yhteys tälle foorumille.

Kuitenkin viestini alkuperäisenä ajatuksena oli herättää keskustelua siitä saavatko keskustelijat enemmän tyydytystä yleisestä esteettisyydestä vai siitä, että näyttää itse joukon parhaimmalta? Minkälainen arvostelu on suotavaa ja mikä menee överiksi? Ja saako asiaan paneutuneita harrastajia kritisoida kovemmalla kädellä kuin ihmisiä, jotka ostavat ruoan ja vaatteet samasta liikkeestä?

5
Yhteiskunta / Vs: Keikari keikarille susi?
« : 19.05.11 - klo:12:34 »
Tarkempaa erittelemättä kyseessä oli työhön liittymätön cocktail-tilaisuus. Ja kuten kerroin aiemmin, ei siellä nähty käytös ollut mitenkään ainutkertaista.

Mikä käytöksessä erityisesti häiritsi oli se, että foorumin käyttäjien yleinen mielipide on selkeästi kannustanut suomalaisten pukeutumisen tason parantamiseen ja sitten kun kerrankin löytyy tilaisuus missä ihmiset ovat huomattavasti keskimääräistä paremmin pukeutuneita, reagoidaan siihen tämänlaisella tavalla. Yleinen hyvä taso pukeutumisessa ei ollutkaan iloinen asia, vaan se koettiin uhkana omalle erityisasemalle.

Positiivista kuitenkin huomata se, etteivät kyseiset kokemukset vaikuta kovinkaan yleisiltä.

6
Yhteiskunta / Keikari keikarille susi?
« : 18.05.11 - klo:11:56 »
Tulipa tässä viikonloppuna oltua tilaisuudessa, jossa ilmeisesti oli paikalla useitakin tämän foorumin lukijoita. Ainakin paikalla oli huomattavasti keskimääräistä paremmin pukeutuvaa väkeä. Silmiinpistävää oli juurikin näiden hyvin pukeutuneiden ihmisten pienimuotoinen kyräily toisia hyvin pukeutuneita kohtaan. Heidän vaatetuksensa pieniin virheisiin kiinnitettiin huomioita ja muiden virheet lisäsivät selvästi henkilöiden omaa itsetyytyväisyyttä. Sen sijaan huonommin pukeutuviin henkilöihin eivät nämä samat ihmiset kiinnittäneet mitään erityistä huomiota. Tämä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta kun tämänlaiseen käytökseen törmään.

Miten on, haluaako keikari olla aina se parhaiten pukeutuva henkilö johon ihmiset kiinnittävät huomiota? Jos muut parantavat pukeutumistaan, laskeeko tämä keikarin omaa asemaa joukossa? Onko keikari keikarille susi?

Sivuja: [1]