Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Tumppi$

Sivuja: 1 ... 107 108 [109] 110 111 ... 113
1621
Asut ja pukineet / Vs: Pea coat (kipparitakki)
« : 08.11.09 - klo:16:07 »
Ok. Kiitoksia Arskalle ja Dhilsulle hyvistä neuvoista ja informaatiosta... Kunhan alkavalla viikolla työt sallivat jossain vaiheessa, niin taidan aloittaa etsimisen Sokokselta.. Jos edes kerran tärppäisi helpolla ja läheltä.

Juu, siitä autenttisuudesta tuntuu olevan eri mielipiteitä... Mutta ilmeisesti juuri 740 (N) on kuitenkin ainakin Schottin malleista lähimpänä.

1622
Asut ja pukineet / Vs: Pea coat (kipparitakki)
« : 08.11.09 - klo:15:04 »
Aa, niinpä näytti olevankin myös normaali pituudella kun tarkemmin selasin... Tosin heikosti oli kokoja tällä hetkellä tarjolla.. Olipa yllätys. Heh!
Ei hemmetti vie minkään tietyn vaatteen tai tietyn koon sovittaminen onnistu viimeisen päälle Suomessa... Saakohan SA:n kautta tilattua, mikäli oikeaa kokoa ei hyllystä löydy..??

Schottin eri malleista vielä: Eikö se perusmalli ole juuri 740N?? Ainakin Schottin omilla sivuilla näyttäisi se klassinen perusmalli nimen omaan olevan 740N?

Edit: Itse asiassa Schottin omat sivut eivät näytä tuntevan 740N:ää, siis siellä on vain mallit 740, 740L, 740C, sekä jättikoot eli 740X... Sitten muut ovatkin poikien koossa olevat mallit (740B), naisten mallit, ja sitten hieman perinteisestä eroavia malleja...

Eli mikä noista malleista on se ns. aito "armeijamalli"? Itse vanhana "intti-intoilijana" haluaisin ehdottomasti juuri army-mallin. Heh!

1623
Asut ja pukineet / Vs: Pea coat (kipparitakki)
« : 08.11.09 - klo:14:04 »
Ok.

Mitenkäs noiden salaisessa agentissa olevien takkien pituus..?? Meinaan, kun salaisen agentin nettisivuilla niiden kerrotaan olevan long- mallia..?? Saattaa nimittäin olla kipparitakiksi pitkän livakka minulle, koska vartta minulta ei löydy kuin 176cm...

Tuo Sokos olikin hyvä tieto, sillä niitähän saattaakin sitten löytyä lähes kaikista sokoksista.. Ei tarvitsisi aina Helsinkiin ajella.

1624
Asut ja pukineet / Vs: Pea coat (kipparitakki)
« : 07.11.09 - klo:22:47 »
Ok. Sitähän minäkin että sen täytyi olla jotain "slim fit" mallia.. Koska käteni eivät mitkään erityisen paksut ole ja siitä huolimatta takin hihat olivat oikeasti todella tiukat ja kapeat...

Tuota, mistähän muualta tuota väljempää Schottia, eli armeijamallia kannattaisi katsella kuin Salaisesta agentista?

1625
Asut ja pukineet / Vs: Pea coat (kipparitakki)
« : 06.11.09 - klo:23:04 »
Arska:
Heh! En ole bodari... Harrastan kyllä liikuntaa ja voimaharjoittelua (kehonpainolla ja girya-kuulilla) säännöllisesti, mutta en varsinaista bodausta. Ja ihan ns. normaalivartaloinen olen... (en todellakaan mikään ns. kaappi)

Mutta tuli tässä sellainen mieleen että olisikohan voinut olla kyseessä joku Schott'in slim fit malli...?? Koska se hieman erosi perinteisestä, nimittäin siinä oli taskun suissa sekä hihoissa pienet nahkakoristelut, (leather trim) ja takissa oli punainen vuori...

Ja mainittakoon että en sovittanut takkia salaisessa agentissa, vaan sellaisessa putiikissa kun Billy's Gang.

Takki oli tätä mallia:
http://www.schottnyc.com/images/246x296/306_85.jpg
http://www.schottnyc.com/images/125x125/740Csatinliningweb.jpg

1626
Asut ja pukineet / Vs: Pea coat (laivastotakki)
« : 06.11.09 - klo:14:35 »
flannel: Jos saan tähän väliin sanoa, niin itse olen eri mieltä...
Itseäni ainakin risoo aivan toden teolla se että Suomessa joutuu joka ainoasta asiasta maksamaan ylihintaa... Siis jok'ikisestä jutusta. Luulisi edes jonkun asian olevan halvempi kuin muualla, mutta kun ei!

Minusta tuo Villen teko on aivan hänen henkilökohtainen ratkaisunsa... Ja käsittääkseni hän on opiskelija, joten on päivänselvä asia, että hintoja on syytä, ja tuleekin vertailla.

Itse olen vielä sen verran ilkeä ja pihi ihminen, että minä pidän ulkomailta halvemmalla tuotteen hankkimista oivana kostona ja näpäytyksenä kotimaan kiskureille... Onneksi internetin myötä on viimein meillekin tullut mahdollisuus järkeviin kuluttajahintoihin monien hankintojen suhteen.

1627
Asut ja pukineet / Vs: Pea coat (laivastotakki)
« : 06.11.09 - klo:13:56 »
Ok. Kiitos tiedosta.
Ja tuo oli hyvä pointti, sillä yleensähän tosiaan sotaväen kamppeet ovat tehty juuri ajatellen mahdollisimman laajaa käyttäjäkuntaa..

Suoraan sanottuna tuo Schott'in takki jäi pahasti harmittamaan.. Se olisi ollut piukkoja hihoja lukuunottamatta erittäin hyvin istuva, ja mielestäni varsin "rouhean" näköinen.

1628
Kaunis elämä / Vs: Kellot
« : 06.11.09 - klo:13:23 »
Ahaa.. Eli oletkin siis oikein ammattimies.

1629
Kaunis elämä / Vs: Kellot
« : 06.11.09 - klo:12:43 »
vhild: Taidat olla kovan luokan harrastaja.. Oletko aikaisemmin käynyt kellomessuilla/näyttelyissä? Itselleni tuleva tapahtuma on vasta ensimmäinen kerta.

Arska: Tuo on muuten täysin totta... Kyynärvarsi paksunee, mutta ranteen alaosa ei juurikaan... Voi muuten joillakin jopa kaventua, mikäli rasvan palaminen liikunnan ja ruokavalion myötä on kovalla tasolla..

1630
Asut ja pukineet / Vs: Pea coat (laivastotakki)
« : 06.11.09 - klo:12:37 »
Vaikka Ville on käsitellytkin jo tuolla blogin puolella varsin kattavasti kipparitakin anatomiaa ja historiaa, niin mielessä on silti yksi kysymys:

Kuten Ville on jo kertonutkin, että kipparitakin kuuluu olla aikalailla vartalonmyötäinen, niin koskeeko sama myös takin hihoja?
Eli kuuluuko kipparitakin hihat olla kapeat/tiukat?

Nimittäin kävin sovittamassa Schottin kipparia, ja siinä oli todella kapoiset hihat... koko oli US 42. (eli euro 52) Takki oli muuten todella sopiva minulle, eli koko 44 olisi ollut jo aivan liian iso minulle... Mutta koska hihat olivat niin kapean oloiset, niin sen vuoksi tuo muuten niin mainion oloinen takki jäi vielä kauppaan. Sovituksessa minulla oli ylläni kauluspaita ja ohuehko neule.. Pelkän kauluspaidan kanssa hihat olivat vielä jotenkuten ok, mutta sitten neuleen kanssa tuntuivat jopa ahdistavilta.

1631
Kaunis elämä / Vs: Kellot
« : 06.11.09 - klo:12:26 »
Itse ajattelin laajentaa kelloharrastustani uusiin ulottuvuuksiin... Olen nimittäin joulukuussa lähdössä kansainvälisille kellomessuille Müncheniin. (international watch show) Varsinaiset messut kestävät siellä tällä kertaa yhden päivän, aamusta iltaan saakka...

Mont Blanc- kelloista: Ovat kyllä käsitykseni mukaan jo varsin laadukkaita, eivätkä varmasti petä siinä mielessä... Mutta, mutta rohkenen kuitenkin väittää että esim. valitsemalla Omegan saisit parempaa vastinetta rahoillesi. (Omegan hinta/laatusuhde on todella hyvä, poislukien ylihintaiset "erikois- ja juhlamallit")
Toki, jos välttämättä haluat juuri Mont Blancin, niin ilman muuta, koska eivät ne missään nimessä huonoja ole...

Ja kellon koosta: 43mm:n kellotaulu on jo oikeasti ISO.. Mikäli et ole iso ja "romuluinen" mies, niin suosittelen kyllä sovittamista ennen ostopäätöstä... Itselläni on jokapäiväisessä käytössä "Rollen" 16613 Submariner, jossa on 40mm:n kellotaulu, ja pidän sitä aika tavalla maksimikokoisena.

1632
Asut ja pukineet / Vs: Kysymyksiä eri paitamerkeistä
« : 03.11.09 - klo:15:28 »
Itse olen havainnut että Harvie & Hudsonin paidat ovat suorastaan omassa luokassaan hinta/laatusuhteeltaan... Ainut harmi vain, että classic fit-paidat ovat aikamoisia telttoja... Mutta onneksi kohtuuhintaisia ompelijoita löytyy vielä.
Jatkossa tosin ajattelin kokeilla Harvie & Hudsonin slim fit- malleja... Toivottavasti ne eivät olisi puolestaan äärilaihoille tehtyjä.

Yksi eduista on H&H:n paidoissa juuri kaulukset... On meinaan todella jämerät, vaikka ottaisi irtokovikkeetkin pois.

1633
Asut ja pukineet / Vs: Crockett & Jones
« : 28.10.09 - klo:22:56 »
Supera: Oliko niin, että sinä olet normaalisti (siis muissa jalkine merkeissä) 9,5 koon kaveri?

1634
Asut ja pukineet / Vs: Crockett & Jones
« : 28.10.09 - klo:22:46 »
Ok. Kiitoksia. Tuo oli lupaava tieto, koska Herring Shoes'n Fencotet koossa 9,5 F ovat suunnilleen saman mittaiset...

Sillä kyselin tuosta mittaustekniikasta, koska jotkut mittaavat pohjan pituuden, niin että myötäilevät koron muotoa, eli ottavat mittoihin mukaan myös koron aiheuttaman kulman ja korotuksen, myötäilemällä ja taivuttamalla mittanauhaa kannan korotuksen mukaisesti...

Näin ollen olen siis toiveikas 348 lestin sopivuudesta koossa 9E...

1635
Asut ja pukineet / Vs: Crockett & Jones
« : 28.10.09 - klo:22:30 »
Trhokka: Miten mittasit? Eli otitko aivan luotisuoralla linjalla, vai taivutitko mittanauhaa "kulmaan" eli koron muotoja myötäillen?

Sivuja: 1 ... 107 108 [109] 110 111 ... 113