Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Jarmo

Sivuja: [1] 2 3 ... 25
1
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 25.10.17 - klo:16:52 »
Viime viikolla vielä lomalla, mutta yhdelle illalle "joutui" puvun laittamaan päälle.

Muuten jees, mutta aivan karmea tuo, että krakassa tuo taaempi osa noin pitkä.
Aika kärkästä tekstiä noin uudelta nimimerkiltä. Tuo kraka on just eikä melkeen imo.

2
Kaunis elämä / Vs: Ginit ja muu siihen liittyvä
« : 30.09.17 - klo:19:36 »
Tänään testissä Kyrön Koskue. Mausteina rosmariinin oksa ja kumkvatti. Tonicina Fever Tree Premium Indian Tonic. Toimii!

3
Asut ja pukineet / Vs: Kenkien hoito
« : 16.07.17 - klo:12:52 »
On varmaan joskus aiemminkin ollut puhetta, mutta onkos Turussa jotain suutaria, joka tekee goodyear-rakenteisiin kenkiin nahkapohjien uudelleenpohjausta? Minkälaisista hinnoista puhutaan?

4
Asut ja pukineet / Vs: Tyylikkäät lentolaukut
« : 15.06.17 - klo:16:12 »
[img]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/c1/4b/73/c14b7325b16c2b9d137a291099da3a7b.jpg[/im]

Siis tällainen "sticker bombing"? Ehkä jos olet DJ tai roudari.

Sen sijaan oikeasti matkapäiväkirjan virkaa toimittavat tarrat matkakohteista voisivat olla hieno juttu. Mieluiten tietysti sellaiset kuvat, joita isoäitini vanhassa matkalaukussa on. Ne kuvastavat aikaa, jota en itse ole koskaan elänyt, mutta joka kuulemma oli erilaista kuin nykyajan halpalentoyhtiöiden massakuljetusmatkailu.

Juuri tuollaista linkkaamasi kuvan kaltaista tarkoitin. Tuntuu vaan jotenkin nurinkuriselta ostaa kaunis matkalaukku ja pilata se sekalaisilla tarroilla. Samaa jotkut tekevät Macbookeilleen.

5
Asut ja pukineet / Vs: Tyylikkäät lentolaukut
« : 14.06.17 - klo:15:17 »
Pääsyy, miksi haluan nahkaisen tai edes nahkalla päällystetyn laukun: siihen tulee patinaa. Nahkaa voi myös muokata sopivilla kemikaaleilla. Metalliin tulee vain naarmuja, kolhuja tai painaumia.
Mielestäni hieman naarmuinen ja kolhittu Rimowa on oikein nätti.

Tarpeettomien tarrojen liimaamista, joka kuvien perusteella näyttää olevan joku juttu, en tosin ymmärrä.

6
Vapaa sana / Vs: Klassinen pukeutuminen vs. "Larppaus"
« : 25.05.17 - klo:12:11 »
Asioita, jotka itselle herättävät larppausfiiliksiä:

-Nuori mies pukeutuu tyypillisesti vanhemman ihmisen käyttämiin vaatteisiin (lapsenkasvoinen mies lierihatussa ja pitkässä trenssissä)
-Istuvuus on huono
-Klassinen vaatekappale yhdistetty sopimattomaan kontekstiin. Esim. aloitusviestissä mainittu trilby yhdistetään risaisiin farkkuihin ja pinsseillä kuorrutettuun kangasolkalaukkuun.
-Klassisten vaatteiden pitäjä ei ole pitänyt ulkonäöstään huolta: siistimätön kaulaparta rehottaa, rasvaiset kampaamattomat hiukset ym.
-Ei ole luonteva vaatteissaan

7
Kaunis elämä / Vs: Kellot
« : 28.04.17 - klo:20:24 »
Jos tämä kelpaa Jamesillekin puvun kanssa niin mikä minä olen sitä tuomitsemaan?


Tähän piti vielä todeta se, että olen kyllä yleensä aina samaa mieltä tämän argumentin kanssa. Jos se on OK Bondille, on se OK minullekin. Ja Bond tosiaan piti harmaan puvun kanssa tätä kelloa saman Nato-strapin kanssa. Eikä tämä ole suinkaan huonoimmasta päästä puku+nato-remmi -yhdistelmiä, ei ollenkaan.
Eikä tämä ole edes Bondin röyhkein kellotoimitus. 60-luvulla kuitenkin Rolexin Milsub (liian pienellä) RAF-rannekkeella smokin kanssa.

8
Mahtavaa nähdä, että filmi tekee uutta tulemista! Itse olen aloittanut valokuvaamisen digitaalisena aikakautena, mutta on sitä tullut muutama rulla filmiäkin kuvattua ja kehitettyä. On siinä vaan aivan omanlaatuisensa fiilis, jota ei digitaalisella formaatilla voi saavuttaa.

9
Kaunis elämä / Vs: Viskit
« : 09.04.17 - klo:10:49 »
Itse olen viime viikkojen ajan nautiskellut Compass Boxin Spice Treetä. Täytyy sanoa, että omaan makuun oikein erinomainen ja maukas viski. Makea ja kypsän hedelmäinen. Compass Box on itselle myös pullottajana melko uusi tuttavuus. Jotkut viskin tuottajat tahtovat piilotella ja salailla pullojensa sisältöä, mutta Compass Box kertoo melko avoimesti, miten heidän pullojensa sisältö syntyy.

10
Kaunis elämä / Vs: Kellot
« : 26.03.17 - klo:22:22 »
Komea on! (y)

11
Asut ja pukineet / Vs: Kenkien hoito
« : 19.03.17 - klo:23:02 »
Kuvat ei näy.
Siirsin kuvat toiselle sivustolle. Näkyykö nyt?

12
Asut ja pukineet / Vs: Kenkien hoito
« : 19.03.17 - klo:17:19 »
Luulin jo nahkakenkieni tuhoutuneen täysin. Kenkiin oli kahden talven aikana imeytynyt kaduilta suolaa, mikä oli jättänyt nahkaan inhottavat kuprut. Olin näitä jo kertaalleen aiemmin koittanut etikalla hinkata irti huonoin tuloksin. Tällä kertaa päädyin kokeilemaan uutta tekniikkaa. Laitoin suolan vahingoittamille alueille päälle märän rätin ja annoin sen seistä siinä tovin. Järkeilin, että suola siirtyisi liuetessaan nahasta pienemmän pitoisuuden suuntaan, eli märkään rättiin. Tekniikka näytti toimivan, sillä kuprut hävisivät tyystin.

Tämän jälkeen annoin nahan kuivua, vedin pintaan reilun kerroksen Renovateuria ja päälle vielä lankki. Lopputulos oli parempi mitä uskalsin odottaa.

Ennen:


Jälkeen:

13
Vapaa sana / Vs: Mieshanteesi / Ihanat miehet?
« : 01.02.17 - klo:16:39 »
Mads on kyllä komea ja hyvä näyttelijäkin vielä!

14
Kaunis elämä / Vs: Viskit
« : 11.01.17 - klo:16:25 »
2dl:n pullo 12yo Taliskeria taisi olla ensimmäinen isompi viskiostos, joka tapahtui kokeilujeni alkuvaiheilla
Tämä oli ensimmäinen viskiostokseni ja jäin välittömästi koukkuun. Monissa Islayn viskeissä itselleni ongelma on usein se, että niistä ei savun ja tervan lisäksi paljoa muuta irti saa. Taliskerissa on savua, mutta siinä on paljon muutakin.

15
Päällisinpuolin näyttävät aika hyväkuntoisilta. Onko niissä jotain vikoja? Voisin olla kiinnostunut.

Sivuja: [1] 2 3 ... 25