Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - JVP

Sivuja: [1]
1
Vapaa sana / Uhkapelit, pokeri, vedonlyönti jne.
« : 08.02.16 - klo:14:13 »
Nopealla vilkaisulla ei aihetta löytynyt, joten luon uuden. Löytyykö täältä erilaisista rahapeleistä kiinnostuneita? Muuten kuin lähimarketin hedelmäpelistä, vaikka sekin laskettaneen. Saatteko revittyä irti jonkinlaisia tuottoja vai oletteko ennemminkin pelejä rahoittava osapuoli? Keskustelut peleistä ja kaikkeen niihin liittyvästä. 

Omasta puolestani sen verran, että pokeria on tullut hakattua kohtuullisen paljon. Urheiluvedonlyöntiä aika satunnaisesti. Tällä hetkellä molemmat aika jäissä, poislukien jotkut isommat pokerin live-tapahtumat. Ketjun osalta oma lehmä on ojassa siltä osin, että josko täältä löytyisi isommista livepeleistä kiinnostuneita? Eurooppaa on kohtuullisen tylsä reissata yksin, ja kaveripiiristä ei löydy suurempaa mielenkiintoa (=fyrkkaa) isompiin tapahtumiin ulkomailla. Matka- ja/tai peliseura kelpaisi hyvin, yksärillä voi huudella jos kiinnostaa. 

2
Kaunis elämä / Rommit
« : 12.05.15 - klo:01:15 »
En nopealla haulla löytänyt ketjua, joten ajattelin laittaa sellaisen alulle. Omasta puolestani voin sanoa, että herrasmiesten juomana pidetty viski ei ole minua varten. Yritin pitkään harjoitella viskinjuojaksi, mutta laihoin tuloksin. Rommit maistuvat itselle paremmin, ja ovat väkevistä juomista suosikkeja. Tietämystä tästä juomasta ei kuitenkaan juuri löydy. Ketju siis hyville rommeille, omille suosikeille ja kaikelle niihin liittyvälle. Lopuksi vielä muutama kommentti viimeksi maistelemastani rommista, joka oli siis Captain Morgan Spiced Gold. Rommicolaan tämä on mitä parhain vaihtoehto. Vaikka en juuri välittänyt tästä sellaisenaan, toimi tämä kuitenkin colan kanssa erityisen hyvin.

3
MUOKKAUS 2: Jäljellä 2 paria koossa 42. Myynti 15e/pari tai vaihto kokoon 41.


Myynnissä siis 3 paria Bexleyn lepolestejä, jotka osoittautuivat liian suuriksi. Lepolestit ovat kaikki uusia, paketeissa ja papereissa. Myyntihinta 15 euroa / pari. Voin myös vaihtaa pienempiin lepolesteihin. Sijaitsevat Helsingissä, ja liikkuvat tarpeen mukaan Jyväskylään. Muuten postilla, ostajan maksaessa kulut.


MUOKKAUS: Lisätään 3 paria koossa 42. Myöskin uusia, paketeissa ja papereissa. 15e/pari tai vaihto 41 kokoon.

Sivuja: [1]