Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - holipompeli

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 7
31
Asut ja pukineet / Vs: Suitsupply
« : 04.11.14 - klo:19:14 »
Minkälainen laatu Suittarin villapaidoissa yleensä? Tämä turtleneck kiinnostaa:
http://eu.suitsupply.com/en_FI/knitwear/green-turtleneck/SW457.html?start=4&cgid=Knitwear

32
Myydyt poistettu. Dessuissa ei osunut koko, joten vielä jäljellä.

33
Dessut toistaiseksi varattu.

Nyt pitäisi oxfordien kuvat näkyä.

34
Lisätty uutta tavaraa. Lapsi tulee ja kaapit pitää saada tyhjiksi.

35
Myydyt poistettu ja hintoja viilattu alas.

36
Myydyt poistettu ja uudet lisätty.

37
Asut ja pukineet / Vs: Suitsupply
« : 27.04.14 - klo:23:12 »
Pukua tulee edelleen käytettyä äärimmäisen harvoin, mutta oon nyt miettinyt toisen hankkimista, kun ei aina viitsi hautajaisvermeissä mennä.
Tähtäimessä Suittarin Havana Blue Plain.
http://eu.suitsupply.com/en_FI/suits/havana-blue-plain/P3554.html?start=14&cgid=Suits&prefn1=collection&prefv1=Spring%2FSummer

Mun mielestä toi takki toimisi hyvin myös irtotakkikäytössä, vai olenko hakoteillä?

Onko porukalla muuten kokemusta tuosta mallista? Mulla yleensä vaatteet 48/M-kokoa, ehdottaa samaa kokoa Suittarin sivuilla. Oon 186/78.

38
Kuvien linkityksissä oli ongelmia, nyt pitäisi toimia.

39
Moi,

ostakaa pois. Joko paketti postiin ja postit päälle tai sitten nouto Leppävaarasta tai mahdollisesti Stadista. Parempia kuvia ja mittoja tarvittaessa.

Meerminin mokkaiset ptb:eet. Hankittu #tyylit mto-kimpasta muutama vuosi sitten. Meerminin kohdalla laatu tunnetusti vaihtelee, mutta näiden kohdalla tehtaassa ollut hyvä päivä. Hyvässä kunnossa, ainoastaan toisen kengän pohjan kärjessä pientä murtuman alkua. Rui-lesti uk 9.5. Sopii mielestäni hyvin myös kapeaan uk10-jalkaan. Laatikko ja kenkäpussit tulee mukaan, ei lepolestit. Hinta 60e.

https://i.imgur.com/WdU54Gb.jpg
https://i.imgur.com/3Oq3hq9.jpg
https://i.imgur.com/hJwHrlh.jpg

Filippa K mermieshenkinen puuvillaneule. Helmassa on puolen sentin kokoinen tahra, joka ei käytännössä näy laisinkaan. Koko M, hinta 15e.
https://i.imgur.com/I2WFZqv.jpg

Lampaanvillaneule Cossilta, 100% lambwool. Väri tuollainen "sammalen vihreä". Muutaman kerran ollut päällä, niskatägin olen ratkonut pois. Koko M, hinta 15e.
https://i.imgur.com/OAWG1CC.jpg

Brothers navy villasekoite-bleiseri paikkataskuilla ja luonnollisella hartialinjalla, metallinapit. Ollut ainoastaan 2 kertaa päällä. Koko 48. Hinta 50e.
https://i.imgur.com/71uXgai.jpg
https://i.imgur.com/jK0aBpw.jpg
J. Lindebergin paksu collegehuppari. Jämäkkää materiaalia. Nähnyt jonkin verran käyttöä, joten pientä haalistumista, silti edelleen hyvässä kunnossa. Fitti on mulle ehkä hieman liian lyhyt, itse 185cm joten menee myyntiin. Koko M, hinta 30e 25e, 20eNIKE FREE RUN+ 2 about 5 vuoden takaa, mutta kuten kuvista näkee, eivät ole liiemmin käyttöä nähneet, lähinnä yhtenä kesänä. Koko euro45/us11. 25e

https://i.imgur.com/eAGQbLn.jpg
https://i.imgur.com/1t1P0SG.jpg
https://i.imgur.com/atwoAJ6.jpg

Han Kjobenhavn raakafarkut, mallin nimi: tapered dark blue raw unwashed. Haaroissa on selkeää kulumaa/reiän alkua mutta muuten hyvässä kunnossa. Koko 29 (vyötärö) joka vastaa mun mielestä 30. Hinta 20e

https://i.imgur.com/CBGTp5r.jpg
https://i.imgur.com/0OSvJYM.jpg

Filippa K:n raakafarkut vuosien takaa. Nähneet armotonta käyttöä, paikattu haaroista. Silti edelleen käyttökunnossa. Koko 32x34, slimmi malli. Hinta 10e.
https://dl.dropboxusercontent.com/u/105600927/IMG_2429.JPG
https://dl.dropboxusercontent.com/u/105600927/IMG_2430.JPG

Adidaksen verkkatakki 80-luvulta, jolloin firman kledjut tehtiin vielä Euroopassa. Made in England. Iästään huolimatta todella hyvässä kunnossa. Edessä taskujen alapuolella on hieman nukkaa ja pieni nirhauma. Kooksi merkitty 180, joka vastaa mielestäni m-kokoa. Hinta 15e 10e.Tästä elämää nähnyt nahkainen "lentäjäntakki" karvakauluksilla. Nahassa on runsaasti kulumaa (katso kuvat) ja myös vuorta on paikattu. Oma habitus ei takkia pysty kantamaan. Koko on mielestäni aika lailla M. Hinta 20e. MYYTY

Lean Garmentsin harmaa unistripe ocbd jostain myöhemmästä dropista, koko m. Kiristää itseäni rinnasta, joten ollut vain pari kertaa päällä. Hinta 30e. MYYTY

Woolrichin shortsit. Väri tuollainen "pesty army green". Vyötäry itselle hieman suuri, joten lähtevät myyntiin. Nähneet käyttöä, pientä haalistumaa, mutta vielä on käyttöä hyvin jäljellä. Toisessa kuvassa olevat läikät ovat vettä, kun yritin nopeasti höyrysilitysraudalla silittää. Koko 31, hinta 20e. MYYTY

J. Lindebergin navyt shortsit, kevyttä ja pehmeää puuvillaa. Olleet yhden kesän aktiivikäytössä. Pientä haalistumista mutta edelleen hyvässä kunnossa. Kohtuu slimmi fitti, ei siis mitenkään lepattavat lahkeet. Koko 31, hinta 20e 15e. MYYTY

Brothersista ostettu peruskollari kärkikolmiolla ja raglan-hihoilla. Melko ohutta materiaalia. Kooksi merkitty M, mutta menee paremmin s-kokoiselle. Hinta 10e., 8e, 5e. MYYTY
https://www.dropbox.com/s/ny0r39llrk00kf5/IMG_2347.JPG?dl=0

40
Linkit ja vinkit / Vs: Tbilisiin vinkkejä?
« : 25.02.14 - klo:11:51 »
Jos Georgiaan suuntaa, kannattaa kyllä yhdistää samaan reissuun Tbilisi, Kazbegi (vuoret) ja Kakheti (viini), miksei myöskin Batumi (rantaloma), vaikka en kyllä itse kaupungista välittänyt. Loistohotelleja valmistuu kiivaaseen tahtiin, mutta en tiedä miten yrittävät turisteja houkutella, kun rannat ovat täyttä kuraa.

Georgia on hieno maa, mutta itse kyllä diggaan Armeniasta paljon enemmän.

41
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 19.02.14 - klo:20:56 »
Toimisko denimchinot, jos perus viistaskumalli ei miellytä? Siitä saisi jo vaihtelua.

42
Ok, ei sitten toimi mulle, jos on lyhyet kädet.

43
Yhteiskunta / Vs: Laatutavaran valmistuksen tulevaisuus
« : 30.01.14 - klo:15:18 »
Nuorisolla muuttuu preferenssit nopeasti, joten musta on enemmän kuin järkevää ostaa ne kledjut H&M:sta ja vastaavista. Kun tulee ikää enemmän ja löytää omat tyylit, voi sitten panostaa laatuun.

44
Eioo nyt mittanauhaa kädessä, joten onko nää true to size vai koko alaspäin? Ite 186/78 joten koko poikkeuksetta M, esim. Gant Rugger tai Our Legacyn ocbd:t.

45
Linkit ja vinkit / Vs: Tbilisiin vinkkejä?
« : 10.01.14 - klo:21:37 »
Kävin tuolla viime kesänä. Onhan tuolla ainakin Zegnan, Burberryn ja Paul & Sharkin putiikit, mutta en keskittyisi rättien ostamiseen, sillä tuontitavara on kallista.

Safkaa, viiniä, safkaa, chachaa (paikallinen grappa). Siinä mun vinkit. Safkaaminen ravintoloissa on pirun halpaa, samoin taksikyyti. Vanhan kaupungin ohella on muutama entisen presidentin rakentama futuristinen rakennus, siinä se sitten melkein on.

Keskityttiin kansan paikkoihin, mutta paikallinen tuttu vei meidät Kopalaan, jonka terassilta avautuu hienot näkymät vanhaan kaupunkiin. Kyseessä hotellin ravintola, mutta safka oli jees.
http://www.kopala.ge/

Vanhasta kaupungista löytyy yöelämä ja paljon kuppiloita, esim. Cafe Kala ja sen vieressä olevat kuppilat.

Sitten on Vaken alue, jossa paikalliset parempiosaiset asuu. Siellä myös ravintoloita, mutta ei ehditty itse käymään siellä.

Oletko menossa muualle Georgiaan? Vuoret ja Kakhetin viinialue on must. Yövyttiin pari yötä saksalaisomisteisella viinitilalla:
http://www.schuchmann-wines.com/en/georgian-wine-tour/hotel-and-restaurant.html

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 7