Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Miguel

Sivuja: [1] 2 3 ... 46
1
Kulttuuri / Vs: Mitä kuuntelet nyt?
« : 01.10.11 - klo:10:46 »
Capleton - Reign of fire

2
^ ?

3
Ja näitä tapauksia on yksi sadasta? Suurimmalla osalla laihtuminen on itsestä kiinni ja tekisi hyvää.

Pointti olikin se, että tuntemattomia ihmisiä ei pitäisi arvostella ihan heppoisin perustein. Päällepäin ei pysty sanomaan, miksi jollekulle on yhtäkkiä tullut pakkia +Xkg

Tällä foorumilla on oudon mustavalkoinen meininki, joka ollaan timmissä kunnossa tai hirveitä sotanorsuja. Minä koen olevani ihan normaalikokoinen ja painoinen satakymmenkiloinen kaveri, ei kaikki voi olla kääpiöitä.

Ketä vain voi sanoa läskiksi, tai vielä pahempaa; käyttää jotain kuvottavaa kiertoilmaisua "KAS! KOULUKIRJAESIMERKKI KAKKOSTYYPIN DIABETEKSESTÄ!", ryhdytäänkö seuraavaksi dumaamaan ihmisiä joilla on huonot hampaat? Tai haiseva hiki?


Ketjun aloituksessa mainittu blogi: http://girlwithcurves.tumblr.com/ ei mielestäni ole mikään "läskien esiinmarssi", kuvissa esiintyy suomaisillekin erittäin tuttu "synnyttäjän vartalo". Likkahan on periaatteessa ihan hoikka, eihän sillä ole edes tissejä. Leveä lantio toki, ilmeisesti hän ei ole pituudella pilattu.

Kakkossivulla oleva kuva Nigellasta on mielestäni myös ihan normaali, on melko posketonta arvella tuollaisen ylipainon olevan jo epäterveellisellä puolella.

Ja "mallivartalot". Voi hyvää päivää. Syömisen voi taas aloittaa, kun polvilumpiot ovat jalkojen paksuin kohta? Sitäpaitsi oman kokemuksen mukaan kaikki mallit ja missit ovat patatyhmiä kanoja. Siis oikeasti yksinkertaisia, sellaisia jotka vain nyökyttelevät kun kerrot, että George Lucas oli ensimmäinen ihminen kuussa.

4
Puistattaa "läskien" selittelyt, kun ainoa syy ylipainoon löytyy peilistä. Vähemmän ruokaa koneeseen niin paino laskee ihan väkisin.

Terminaalivaiheen syöpää sairastava ystäväni varmasti arvostaa tällaisia avoimia mielipiteitä, lääkitys kun keräsi kroppaan kolmessa viikossa liki 25 kiloa nestettä. Toivottavasti mahdollisimman moni ruuhkabussin asiakas muistaa katsoa inhoten ja mutista puoliäneen; "Voi veljet jotkut tyypit vain ANTAVAT PALAA!".

Hävetkää, saatana. Aikuiset ihmiset.

5
Ihmetyttää nämä kommentit

Kiitos päivän nauruista, aamukahvit lensi juuri nenästä!

6
Kaunis elämä / Vs: Keikarilaisten autot
« : 24.09.11 - klo:22:25 »
Paras liikennejärjestely olisi seuraava:
- Luodaan pieniin (2-4 henkeä) automaattiohjattuihin koppimopoihin perustuva dynaamisesti hinnoiteltu järjestelmä. Hintaan siis vaikuttaisi matkustusajankohta, nopeus ja haluttu yksityisyyden taso, eli muutaman ylimääräisen lenkin tekevän kimppatyömatkan saisi huomattavasti halvemmalla kuin suoran yksityiskyydin.
- Näin jokainen pääsee pikkurahalla ovelta ovelle ja tarvittava kokonaiskapasiteetti jää alhaisemmaksi kuin nyt.
- Busseilla ei tässä systeemissä tekisi mitään, vaan pitkän matkan liikenne toteutettasiin vain vähän isommilla yksiköillä.

Ensin pitäisi jollain diktaattorikäskyllä määrätä koko kansa asumaan kehä ykkösen sisäpuolelle, eikä sekään taitaisi riittää tuommoisen systeemin kannattavaan pyörittämiseen. Joukkoliikenteen toiminnan ensimmäinen edellytys on se, että olisi se joukko. Suomen väestötiheys on hiukan alle 18 asukasta neliökilometriä kohti kun esimerkiksi Hollannissa tiheys on vajaa neljäsataa sierainparia per neliökilsa. Monacossa neliökilometriä asittaa ainakin nimellisesti vajaa seitsemäntoista tuhatta monacolaista. Tuollaisilla väestöntiheyksillä robotaksit saattaisivat toimia mutta oliskos muuten kivaa?

Esimerkissä oli vahvaa utopiaa mukana, vähän kuin "autoton keskusta"-ajatuksessa.

7
Eikä siinä mitään. Itseänikin nolottaa parisuhteen aikana tapahtunut kertymä sen verran, että nyt on - herrajumala - -15 kg -projekti käynnissä. Ei näin, joten pitänee muokata kokkaustapaa (ja ottaa ruokavaaka tiukkaan käyttöön + lyhytketjuiset hiilihydraatit tasan nollaan).

Arsenikki ei lihota, tinneri ei näy puhalluskokeessa ja kontaktiliiman ohentimessa on nolla kaloria.

Jessus sentään, yritetään nyt elää tämä yksi elämä, joka on annettu, jotenkuten säädyllisesti.

8
Oho, Nigella on kyllä näemmä viihtynyt huomattavan hyvin keittiössä. TV-sarjansa aikoihin painoa oli arviolta ~15kg vähemmän. Toisaalta, ihan hyvin kantaa itsensä vielä, vaikkei tuo terveydelle hyväksi välttämättä olekaan.

Noh, meillä kaikilla ei ole aikaa olla sosiopaattisia anorektikoita.

9
Kulttuuri / Vs: Mitä kuuntelet nyt?
« : 24.09.11 - klo:22:17 »
Canned Heatia ja Johnny Winteriä vuorotellen.

10
Vapaa sana / Vs: Youtube-linkit
« : 23.09.11 - klo:10:18 »
http://www.youtube.com/watch?v=7JxfgId3XTs

100 years of East London style in 100 seconds. Kiitokset menee ystävämme fintagen puolelle.

Tämä oli harvinaisen hieno pätkä!

11
Vapaa sana / Vs: Velmuiluketju
« : 23.09.11 - klo:10:17 »
^ Ma ei tajunnut tuota...

12
Vapaa sana / Vs: Velmuiluketju
« : 22.09.11 - klo:11:26 »
A Polish immigrant went to the DMV to apply for a driver's license.

First, of course, he had to take an eye sight test. The optician showed him a card with the letters:
'C Z W I X N O S T A C Z.'

"Can you read this?" the optician asked.

"Read it?" the Polish guy replied, "I know the guy."

13
Yhteiskunta / Vs: Miksi Suomessa pukeudutaan huonosti?
« : 19.09.11 - klo:17:30 »
^ Liittyen aikaisempaan keskusteluun, pieni kasku jonka kuulin toissapäivänä.

Nuori äiti on n.4-vuotiaan lapsensa kanssa tavaratalossa joulunalusaikaan liikkeellä. Lapsi huutaa, rääkyy, potkii ohikulkijoita, roikkuu hyllyissä yms.

Tavaratalon joulupukki silmäilee tilannetta ja kysyy mammalta, saisiko hän vähän jutella "nuoren herran kanssa tuolla takahuoneessa". Varttia myöhemmin pukki palauttaa kersan äidilleen ja shoppailukierros jatkuu.

Mukula tottelee, pitää turpansa ummessa ja ylipäätänsä käyttäytyy kovin siivosti. Äitiä alkaa ihmetyttämään joten hän ottaa suunnan kohti kerrosta jossa joulupukki oli.

Punanutun löydettyään, hän kysyy tältä, että mitä oikein sanoit, kun lapsi käyttäytyy näinkin kunnollisesti?

"En minä sanonut yhtään mitään, annoin vain kunnon selkäsaunan!"

14
Asut ja pukineet / Vs: Björn Wahlroosin tyyli
« : 19.09.11 - klo:10:31 »
Eiköhän tuo punapöksyhomma ole muoti-ilmiö, joka olisi jo syytä unohtaa, vähän niinkuin hipstereiden liian kireät farkut.

Nalle vissiin tavoitteli jonkinlaista katu-uskottavuutta purjehtijain keskuudessa noilla punaisilla housuilla. Muistikuvani mukaan purjehtija saa pitää punaisia housuja vasta kierrettyään Kapin.

15
Yhteiskunta / Vs: Vuoden tyylikkäin mies -äänestys
« : 13.09.11 - klo:20:04 »
Liikaa vaadittu, että hänen pitäisi aina julkisuudessa edustaa sitä "siviiliammattiaan".

Höpö höpö. Jorma Piisinenkin on liki aina remppavaatteissa.

Sivuja: [1] 2 3 ... 46