Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - ChuckBass

Sivuja: [1] 2 3 ... 6
1
Myynnissä otsikon mukaisesti käyttämätön (laput kiinni) Suitsupplyn Madison mallin kaksirivinen tummansininen puuvilla puku.

Kyseessä siis tämä puku.

Tilasin, mutta tämä on kuitenkin itselleni sen verran iso, että vaatisi turhan paljon muutostöitä, joten laitetaan eteenpäin. Itselläni on samasta kankaasta (E.Thomas) tehty Sauman kamelin värinen puuvillapuku ja sopii kyllä erittäin hyvin kesään. Siksi olisin tästä ottanut tummansinisen rennon puvun rotaatioon, mutta ei voi minkään. Siitä nyt vaikka sitten kesän juhliin tai muuhun rennompaan menoon. Toimii toki myös irtotakkina / -housuina.

Koko: 48
Hinta: 295e (toimitettuna)


Tarvittaessa sovittaminen onnistuu Töölössä ja mieluiten kaupat kädestä käteen. Mutta postitus toki tarvittaessa luonnistuu.

2
Kaapeista tuli vastaan muutamia asusteita sekä pari muuta juttua, jolle ei enää itsellä ole käyttöä. Josko siis menisi jonkun muun rotaatioon.

Solmioita:

1) Berg&Berg prince of wales check - villa / pellava - MYYTY


2) Viola MIlano Sky blue grenadiinisolmio (6-fold) - MYYTY


3) Rose&Born vaaleanpunainen neulesolmio

Ruotsalaisen Rose&Bornin (valmistaja AD56) puuvillasta valmistettu neulesolmio rohkeammassa värissä. Handmade in Italy, leveys 6,5cm.

Kunto 10/10
Hinta: 25e => 20e

Taskuliinoja:

1) 3xnippu perustaskuliinoja - MYYTY


2) G.Ingelese

Erittäin nätti valkoinen puuvillaliina kontrastireunoilla. Koko 30x30cm. Toimii myös perus tv-foldina.

Kunto: 10/10
Hinta: 20e => 16e3) The Monsieur Fox Cabaree Dancers

Jenkkifirma Monsieur Foxin villa-silkkisekoitteinen taskuliina. Erittäin nätti kuviointi, punainen väri ei vaan ole itselle toimivin. Koko 42x42cm.

Kunto 10/10
Hinta 35e => 25e

4) Drake's London

Kaikki tuntee Drake'sin. 70% villaa, 30% silkkiä, erittäin kevyt ja hyväntuntuinen liina. Pääväri sininen, oranssit reunat ja kesään sopiva kuviointi. Koko 40cm x 40cm.

Kunto 10/10
Hinta: 30e => 25e
Luovutukset joko kädestä käteen ja sitten toimitus postilla (postit ostajan piikkiin).

Pahoittelut osittain heikoista kuvista.

3
Asut ja pukineet / Atelier Saman Amel - Su Misura
« : 13.04.15 - klo:09:58 »
Koska ei löytynyt oikein sopivaa ketjua, niin avaan uuden.

Osa on varmasti kuullut, osa välttämättä ei. Syy ketjun avaukselle on se, että 30. päivä ensi kuuta (30.5.2015) Saman Amel sekä Dag Granath (firman toinen osapuoli) saapuvat Trunk Shown merkeissä Suomeen. Paikka (joka tulee löytymään Helsingin keskustasta) on vielä hieman auki ja samassa yhteydessä tullaan järjestämään muutakin tapahtumaa (mm. Suomen kovin kenkien kiillottaja Tauno on luultavimmin paikalla), joten kannattaa laittaa kalenteriin jo nyt.

Saman Amel on siis nuoren ruotsalaisen jäbän mukaan nimetty lafka, jossa on mukana Samanin lisäksi, kuten mainittua toinen jantteri Dag. Aiemmin pojat ovat tehneet solmioita (käsityönä Tukholmassa), sitten myös paitoja ja nykyään heiltä on saatavissa pukuja, irtotakkeja, ulkotakkeja, housuja jne...

http://samanamel.se/

Saman Amel ei myy valmistuotteita (paitsi solmioita, taskuliinoja ja lähitulevaisuudessa luultavasti popover-paitoja), vaan kaikki tehdään tilauksesta. Pukujen ja muiden osalta kyseessä on tietynlainen "mittatilauksen" ja "räätälintyön" välimuoto, koska mitään sovituspukuja ei käytetä, mutta toisaalta esim sovituksia ei välissä ole yhtä montaa kuin perinteisessä räätälintyössä.

"We are working with measurements without a sample garment which generates a higher stage of personal alteration and a more complex measurement process. Consequently the Saman Amel su misura service ought to be regarded as something in-between made-to-measure and bespoke tailoring. The final product will be a result of carefully taken measurements as well as a fluent dialogue will be held between the customer and the team. Everything in order for the customer to reach a stage of satisfaction with the product and the experience of the su misura service. After the measurement process, a dialogue on the design aspects of the product is initiated. The customer has entirely free hands with the product, as long as it is not in total contradiction with the aesthetics appeals we have to offer."
4
Katselin tuossa kenkähyllyä ja aikalailla molemmat otsikon parit näyttäisivät jäävän ilman käyttöä, joten katsellaan, olisiko täällä jollain kiinnostusta.

Alfred Sargent Stepney longwingit

Mitäpä näistä jaarittelemaan, erittäin nätit ja perus longwingit "pebble grain"-nahasta ja dainite-pohjilla. Jonkin verran näitä on käytetty, mutta koska kumipohjat, niin niissä ei juuri kulumaa näy, eikä päälipuolellakaan. Omaan silmään (enkä luultavasti ole ainoa) yksi parhaita brittilonkkari-malleja.

Koko: 6,5UK
Hinta 245e => 225e => 200e


Lisätietoja esim Lisson&Musterilta, en tiedä miten nuo poikkeavat näistä omistani, vaikka ovatkin "exclusive".

Mieluiten luovutan kädestä käteen, mutta toki myös postitus (ostajan piikkiin) tarvittaessa onnistuu.

Alfred Sargent Radwell chukka bootsit

Hieman harvinaisemmat (ainakaan itse en ole nänyt näitä kovin monessa paikassa myynnissä) Exclusive-sarjan bootsit, jotka on tehty Horweenin hatch-grain nahasta, joka on siis tulkinta harvinaisesta "venäläisestä poron nahasta, joka löytyi laivasta joka aikanaan upposi".

724-lesti (sama kuin esim moore-oxfordeissa yleensä), ei ole niin agressiivinen kuin vaikkapa C&J:n 348, mutta toimii niin puvun kuin esim farkkujenkin kanssa. Nahkapohjat, kuten kuvista näkyy niin kärjet ovat hieman kuluneet. Luultavimmin joko reunosvärillä tai lankilla suht helposti peitettävissä.

Koko 6,5UK
Hinta: MYYTY


Pediwearilla tarkempia speksejä ja kuvista linkit joissa enemmän kuvia.

3) Sanders Finchley - tummansiniset mokkaiset tupsuloaferit (NIB)

Myynnissä siis uudet ja täysin käyttämättömät Sandersin mokkaiset tupsuloaferit. Itselle nämä ovat snadisti liian tiukat ja kun AFPOS:lla ei ole puolikokoja tarjolla, niin yhden koon ylöspäin meneminen toisi tilalle vain liian isot kengät.

Tummansininen mokkahan on loistava materiaali kesään ja toisin kuin joku väitti, tupsujen aika ei todellakaan ole vielä ohi.

Koko: UK6 (sanoisin, että tuo on aika TTS, kun itse olen pääosin UK6,5 ja nämä olivat tosiaan hieman liian tiukat)
Hinta: MYYTY

Speksit voi käydä katsomassa täältä.
5
Myynnissä siis...

--------------------------

Nyt olisi ruskeita kenkiä tarvitsevalle, UK 6 / UK 6,5 kengänkoon omaavalle paketti, jolla selviää niin bisnes- kuin vapaa-ajan tilanteista. Kolmet tilan puutteen vuoksi laatikkoihin ja kaapien perälle juuttuneet kengät on parempi laittaa kiertoon, kun käyttöä ei rotaatiossa ole enää ollut. Kaikkia on käytetty ja ensimmäiset olen ostanutkin käytettynä, mutta käveltävää noissa varmasti on vielä jäljellä kaikissa.

1) John Lobb (Paris) single munkit.

Muutkin kuin tietäjät tietää, JL taitanee olla yksi laadukkaimmista rtw-kenkien valmistajista mitä toreilta löytyy. Yksisolkiset, jotka soveltuu niin puvun kuin farkkujen kanssa pidettäväksi. Kulumaa on, mutta nahka ainakin omien kokemuksien perusteella on varsin hyvässä kunnossa ja kiiltoa ottavat nätisti. Edellinen omistaja laittanut puolipohjat, joten sopii myös syksyisempiin keleihin.

Kuvasta huomasin, että näemmä pieni skraidu oikean kengän kärjessä.

Single munkit on uudet tuplamunkit.

Koko: 6,5UK (E) Itse olen laittanut näihin pienet "tarrapalat" kantakuppiin, ne saa toki helposti nyppäistyä irti.
Hinta: 120e
2) Grenson (masterpiece) for Paul Stuart toe-cap mokkaoxfordit

Brittiläisen Grensonin nyt jo valmistuksesta poistunutta "parempaa (parasta)" mallistoa, valmistettu amerikkalaiselle Paul Stuartille. Ruskeaa mokkaa, eli mallista huolimatta toimii myös vapaamuotoisemmissa kokonaisuuksissa. Kulumaa on, mutta edelleen hyvässä kunnossa. Juuri tänään harjailtu ja mokkasuihkeella suihkuteltu.

Nahkapohjat ja upotetut kärkiraudat.

Koko: UK7D Lesti on kapeahko, omaan 6,5UK jalkaan nämä ovat juurikin sopivat.
Hinta: 80e3) Bexley "Paul" wholecutit

Perus-bexleyt. Entry-level toimistokengät tai vaihtoehtoisesti beaterit jos valikoima muuten on jo laajempi. Omasta mielestäni näiden lesti pärjää vertailussa monien reilusti kalliimpien versiointien kanssa. Nahka on Bexleylle tyypilliseen tapaan varsin "paksuhkoa", joten kulumaakaan ei juuri näy.

Nahkapohjat.

Koko: UK 6 (EU 39,5)
Hinta: 50eKaikkia kenkiä voi tulla sovittamaan joko Eiraan tai Töölöön. Postitustapauksessa postikulut ostajalle. Jos hinnat tuntuu liian kovilta, voi toki yrittää tinkiä. Lähinnä nämä ovat myynnissä koska itse en jaksa niitä tuolla kaapin perällä pitää, mitään "pakkoa" myymiselle ei itselläni sinänsä ole.

Hinnat eivät sisällä lepolestejä, mutta jos joku ne mukaan haluaa, niin 20e / pari voin toki mukaan liittää.

Ilman lepolestejä kaikki 3 paria pakettihintaan 230e4) Berg&Berg "baseball cardigan"

Norjalaisten viime kevät- ja kesämallistoa. Vähän sama juttu kuin bomberien ja blousonien kanssa, itselle ei noi pystykaulukset tällaisissa oikein yrityksistä huolimatta toimi.

100% puuvilla
Koko: S
Made in Italy

Mittoja:
Kainalo-Kainalo: 44-45cm
Pituus (niskasta): 60cm
Hinta: 50e[spoiler][/spoiler]


5) Marinella solmio III (second)

100% silkkiä
Made in Italy
Leveys: 8,5
Hinta: 45e 40e

Alla vielä kuvattu tuo pieni virhe, jonka takia solmio on ainakaan kakkoslaatuisena myyty. Ei näy juuri kauaksi, mutta siinä se joka tapauksessa on.Pahoittelen hieman kiireessä napattuja kuvia.

Kaikki kamat sovitettavissa (ja noudettavissa) joko Eirassa tai Töölössä, kunhan sovitaan. Asusteet kulkee myös postilla ilman postikuluja, muista kamoista voidaan sopia, lähtökohtaisesti postikulut ostajan piikkiin.

Privalla tavoittaa.

6
Luovutetaan rotaatiosta tippuneita solmioita eteenpäin.

[spoiler]
1) Sulka - tummansininen punaisilla "tähdillä"

Klassisen (nyttemmin jo kuopatun) solmiovalmistajan tekele. Sopii erityisesti toimisto- / bisneskäyttöön, mutta menee toki muissakin seteissä.
100% silkkiä - Made in France
Leveys: 9cm
Hinta: 15e MYYTY


[/spoiler]


[spoiler]2) Gant (&Sons) - "purple tweed"
Talvi tulee, tästä loistava solmio tweedin tai raskaampien villojen / neuletakkien kaveriksi.
100% wool / Made in Italy
Leveys: 8,5cm
Hinta: 18e MYYTY
[/spoiler]

[spoiler]3) Olympus "purple silk/wool"
Tämäkin sopii erityisesti syksyyn ja talveen, bisnekseen tai vapaa-ajalle.
70/30 silk/wool - Handmade (in ?)
Leveys: 8cm
Hinta: 15e MYYTY
[/spoiler]

[spoiler]4) The Tiebar "navy blue"
Peruskäyttöön sopiva, tumman (ehkä hieman petrolin sävyyn taittuva) sininen the tiebarin solmio. Varsin jämäkkää / paksua materiaalia ja vuorattu, mutta solmii silti varsin nätin solmun.
70/30 wool/silk - handmade in china
Leveys: 8,5cm
Hinta: 10e MYYTY[/spoiler]
[spoiler]5) Cramond Scotland
Herrasmieslarppauksiin, maaseuturetkillä ja kartanokäyttöön. Tästä tweedin pariksi jämäkkä ja kuvioitu kaveri, joka ei jää huomaamatta.
100% wool - made in Scotland
Leveys: 8cm
Hinta: 8e MYYTY


[/spoiler]

6) Sergio Nesci Rome
Miehekkäille, miehen kokoisille miehille. Klassisella raitakuosilla ja värityksellä varustettu italialaisen solmiovalmistajan kasmirsolmio. Syntisen pehmeä… Ja varsin leveä.
100% cashmere - made in Italy
Leveys: 10cm
Hinta: 8e
[spoiler]7) Schoffa ruskea grenadiini
Erittäin hyvä perussolmio. Jos etsii grenadiinia arki- / duunikäyttöön, niin tästä on hyvä aloittaa.
100% silkkiä - made in Italy
Hinta: 18e MYYTY
[/spoiler]

8) T.M Lewin
Taas yksi erityisesti toimistokäyttöön pukujen kaveriksi soveltuva solmio. Niille, jotka tietää että pinkki on miesten väri. Toimii niin valkoisten kuin vaaleansinisten kauluspaitojen, sinisten ja harmaiden pukujen kanssa.
100% silkkiä - Handmade in China
Leveys 8cm
Hinta: 10e
[spoiler]9) Gant raidallinen puuvillasolmio
Kesä meni, mutta seuraava on jo tulossa. Sopii erityisesti irtorotsien kanssa pidettäväksi. Jäänyt itsellä käyttämättä lähes kokonaan.
100% puuvilla - made in Italy
Leveys: 8cm
Hinta: 8e MYYTY[/spoiler]
[spoiler]10) Gant "pääsiäissolmio"
Rohkeille #menswear-kavereille tästä irtotakkisettin kruunaaja.
100% puuvilla - made in Italy
Leveys 8cm
Hinta: 8e MYYTY
[/spoiler]

[spoiler]11) Stockholm Kravatt neulesolmio
Oranssilla voittoon. Yksinkertainen ja toimiva silkkineulesolmio - tuskin tätä tarvitsee sen enempää kuvailla.
Leveys: 7,5cm
Hinta: 10e MYYTY[/spoiler]

Luovutukset kädestä käteen tai tarvittaessa toki toimitukset myös postilla. Kahden tai useamman solmion ostajalle postit kaupan päälle.

Kolmen solmion ostajalle -10% kauppahinnasta.
Neljän tai useamman solmion ostajalle -15% kauppahinnasta.

YV:llä tai sähköpostilla [email protected] tavoittaa.

7
Laatutori / M: Ralph Lauren Molded Leather Media Case
« : 24.03.14 - klo:14:04 »
1) Tuli ostettua alla olevan kuvan mukainen iPad-case, kunnes oikeastaan tajusin, että se on sitten loppupeleissä tolle iPad-minille snadisti iso. Lisäks löysin myöhemmin vielä toisen, paremmin omaan käyttöön soveltuvan.

Joten katsotaan, onko täällä jollain käyttöä ja myydään tämä nyt käyttämättömänä pois. Myytävässä versiossa on pieni "repeämä" / kauneusvirhe tuossa kiinnitys- / sulkukohdassa. Saanen otettua siitä kuvan myöhemmin, jos tarvetta on.

Hinta 140 115 100 90e (sisältää tarvittaessa postituksen)

Helvetin siisti kyllä. Tarkemmat speksit esim täältä.

yv:llä tai sähköpostilla tavoittaa.

[spoiler]Kerran olleet jalassa (voi olla myös worn twice) ja ehkä tää PTB-juna ei sitten ole meikäläiselle tehty juttu kuitenkaan. Vaikka piti rajoittaa, niin kenkiä tuntuu tulevan ovista ja ikkunoista, joten jostain pitäis päästä eroon...

Eli myynnissä tyylit-mto PTB:t suurinpiirtein seuraavilla spekseillä:

Koko: 6,5UK
Rui-lesti
Kaksinkertainen dainite-kumipohja
Snuff-värinen mokkanahka
Sky welt -reunos

Kengän sisään tussilla kirjaillun DLA-tekstin lupaan hinkata pois ennen luovutusta.

Sovittaa voi Stadissa.

Hinta: 130e MYYTY[/spoiler]

1) Ralph Laurenin (Polo by Ralph Lauren) kokeilematta ostettu ja kuitenkin hivenen liian isoksi todettu harmaa v-aukko neule.

Käyttämätön (NWOT)
Materiaali: 100% silkkiä
Koko: S

Mitat

Hartiamitta (noin, olkasaumasta olkasaumaan leveimmillään): 46cm

Kainalo-kainalo: 52cm

hihapituus (hartiasta): 66cm

Pituus niskasta: 63cm


MYYTY

[spoiler][/spoiler]

8
No niin. Pitkän odotuksen jälkeen saapunut MTO-tilaus ei säästänyt yllätyksiltä. Normaali koko vaihtui numerolla, joten nämä ovat auttamatta itselle isot.

Malli: Ramsey
Lesti: 99 (exclusive)
Väri: Snuff (suede)
Koko: UK 7,5(F)
Dainite rubber soles
Silver buckles

Mitä näistä nyt voi sanoa muuta ku että siistimpää tuplamunkkia saa hakea. Tänään kun kaveri sovitti jalkaan, niin pahalta tuntui kun joutuu luopumaan. Jos joku miettii, et mikä näistä nyt tekee erityisesti mto:n, niin tolla ohuella dainite-pohjalla ei tietääkseni Ramseya saa mistään peruskaupasta (plus toki värikin on vähän kiven alla). Sisävuoreen kirjattu meiläläisen nimi pienellä, mutta voin ennen kauppaa toki sen jollain anti-septilla koittaa putsata pois, jos häiritsee.

Hinta: MYYTY

Mukaan toki kenkäboksi ja pussit (ei sisällä lestejä).

yv:llä tai meilillä tavoittaa.

9
Myynnissä siis...

1) Tummansininen Sand (pink label) "safari"- / irtotakki

- Ostetty aikanaan ystävämyynneistä muistaakseni 2012 keväällä (tai 2011) ja jonkin verran käytetty. Yhä kuitenkin hyvässä kunnossa.  Itse ostin juuri uuden aikalailla samanlaisen, joten tälle ei enää senkään vertaa käyttöä mitä oli aiemmin.
- Pellavaa, täysin rakenteeton ja erittäin pehmeä hartia. 3-roll-2 napitus
- Kaikenkaikkiaan erittäin näpsäkkä kesärotsi jollekin

- Koko 48

Mitat (sentti sinne tai tännet):
Hartia: 44cm
Hiha: 59cm (pidennysvaraa tarvittaessa on varmastikin ainakin 2-3cm)
Pituus: 72,5cm

Hinta: 45e MYYTY
2) Tiger of Sweden hiekanväriset (sand) chinot (NWOT)
- Vanhoja tavaroita penkoessa löytyi laatikoiden kätköistä, muistaakseni nämä on ostettu keväällä 2012, mutta käyttökertoja ei ole tullut koska olisi pitänyt tehdä pieniä muutostöitä ja sitten jo hukkuivatkin sitten muuttotouhujen keskellä. Nyt on ehkä vaan parempi laittaa kiertoon.
- Kangas kesäistä, suhtkoht ohutta, leikkaus melko straight leg ja mid-rise.
- 100% puuvillaa ja malli näyttäisi olevan Beefy1

- Koko 31
- Mitat
Vyötärö: 44cm
Lahkeen pituus (ulkosauma): 111cm
Lahkeen pituus (sisäsauma) 83cm

Hinta: 30e


Sovitukset ja luovutukset onnistuu Stadissa, tarpeen tullen toki myös postitan (ostajan kustannuksella).

10
Myynnissä siis otsikon mukaiset, kerran käytetyt valkoiset Supergat koossa 39.

Kiitos lentoyhtiön, tarvi saada nopeasti uudet tennarit ja koko oli ainoa, mitä oli enää käydyssä kaupassa jäljellä. Ovat kuitenkin snadisti liian tiukat itselle ja toisaalta löytyy jo samat popot koossa 40.

Ja näillä on siis feimiä, "Pitti approved" featured @GQ & @style.com ja mitä näitä nyt on...

Hinta: 30e (sisältää postit, kunhan pääsen takaisin Suomeen)


11
Laatutori / MYYTY: Edwin Jagger - safery razor (NWOT)
« : 02.06.13 - klo:23:15 »
Myydään Edwin Jagger-merkkinen, käyttämätön safety razor HERRASMIEHEN parranajohetkiin.

Ostettu aikoinaan laatutorilta, mutta enpä ole koskaan saanut teriä tähän hankittua, joten kertaakaan ei ole tullut käytettyä. Ja ostaessani ymmärsin, ettei aiempikaan omistaja ollut tätä koskaan testannut.

Kiinnostuneille linkin takaa tarkemmat speksit.

Hinta: 30 euroa (+mahdolliset postit)
MYYTY

Pakettiin ei sisälly teriä.


12
Eli tarjolle myyntiin otsikon mukaiset kengät, uudet ja käyttämättömät. Boksin saa mukana jos haluaa.

Hinta 50 40 35 euroa ja mieluiten luovutan kädestä käteen stadissa (mutta myös postitus onnistuu).

MYYTY
Anderson's ruskea/beige/valkoinen - kuvioitu "villa/nylon" vyö (nwot)

Kuvanmukainen, alkutalvesta Saumasta ostettu vyö. Itselleni tämä on kuitenkin liian iso, joten ei ole tullut käytettyä (muistaakseni) kertaakaan.

Hopeinen solki, ruskeat nahkaosat

Pituus 105cm

Hinta 30 euroa (+ mahdolliset postit) MYYTY


MUJI ruskea nylon vyö (käytetty)

Lontoosta Mujista viime vuonna ostettu ja jonkin verran käytetty, mutta vielä ehdottoman hyvässä kunnossa.

Pientä venymistä, tämäkin on itselleni liian iso.

Hopeinen solki ja ruskeat nahkaosat

Hinta: 10e (+mahdolliset postit) MYYTY13
Yep yep, eli ääni sille, joka omasta mielestään hoiti homman kotiin. Jokaisella yksi ääni annettavana.

Aikaa äänestää perjantai-iltaan, voittaja saa sitten lauantaina juhlia.

1) Konda[spoiler][/spoiler]


2) LA[spoiler]


[/spoiler]

3) Quijote


[spoiler][/spoiler]

4) Co-re5) Farmer John

6) Mp[spoiler]

[/spoiler]

7) Tauno


[spoiler]

[/spoiler]

8) Kali9) Suavo[spoiler][/spoiler]

10) Tommi[spoiler]

[/spoiler]

11) Maira


[spoiler]

[/spoiler]

12) Lh


[spoiler]

[/spoiler]
13) Danius

 
[spoiler]


[/spoiler]

edit. ehdokkaat.
edit2. farmari poistettu.

14
Asut ja pukineet / MTOP challenge - "Blue x Grey"
« : 11.03.13 - klo:22:36 »
No niin, pulinat pois.

Kaikki tätä suosittelee, kaikille tätä suositellaan, kuka vaan voi onnistua...

2 pakollista komponenttia, yläosassa sinistä ja alaosassa harmaata. Loppuosa vapaata soveltamista.

Kuvat normaalisti mtop-ketjuun, mutta tällä kertaa pienellä varioaatiolla ja kahdella rajoituksella. Setin tulisi olla sellainen, joka on oikeasti ollut käytössä (tätä ei kukaan tule tarkastamaan) ja toisekseen, aikaa kuvien postaamiselle tämän viikon torstai-aamusta sunnuntai-iltaan (24.00). Optimaalisinta olisi toki, että kaikki postaisivat yhden päivän aikana, mutta se on taidettu ja aiemmin todeta mahdottomaksi.

Äänestyslanka pystytetään ensi viikon alussa.

Ja postattakoon nämä nyt toisesta ketjusta inspiraatioksi.

[spoiler]
[/spoiler]

15
Tulossa olevan AS Stepney-parin tieltä myydään pois lafkan Shipton&Heneage:lle valmistamat "Ramsey"-broguet.

Kengät on alunperin olleet hyvin vaaleahkot (tan), niitä on käytetty ("worn twice") ja niitä on hoidettu tummanruskealla (&välillä mustalla) lankilla, joten ne ovat tummentuneet alkuperäisestä.

Pohjat nahkaa (kulumaakin on), kantalappu kuitenkin kumia.

Koko: UK 6 FX (regular to wide). Itse olen käyttänyt näitä pohjallisten kanssa, joten 40-41EU jalan omaaville sopivat.

Hinta: 50e (postitettuna 60e)

Otan tarkempia kuvia vielä tänään, ellei joku ilmoita kiinnostustaan sitä ennen.

Sivuja: [1] 2 3 ... 6