Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Jälkiviisas

Sivuja: [1] 2
1
Nyt siis hintoja laskettu reilusti ja kohta näitä voi siis etsiä vaikka Kierrätyskeskuksesta, jos taskurahoilla ei halua suoraa ostaa.

Edessä siis muutto ja sitä edeltää putkiremontti, joka on hyvä syy käydä kaappeja läpi. Kaikenlaista sinne onkin kertynyt. Pistin kaman huuto.nettiin, koska saattanee päästä nopeammin eroon.

Yhteydenotot ja lisäkysymykset yv:nä, jos toi huuto-menettely ei sovi.

Aquascutumin pellavairtotakki kokoa britti-40R.

Zegnan soft-malliston silkkipellavairtotakki kokoa 48.

Daksin tummanruskea vakosamettitakki kokoa 48 eli britti-38r, mitat ilmoituksessa.

Allen-Edmondsin cordovanit kokoa jenkki-9eee.

Churchin pinnoitetut oxbloodit broguet kokoa britti-9G.

Churchin ruskeat mokkaiset sinkkumunkit kokoa britti-9G.

Urokselle harmaa villahuopafedora kokoa XL (60-62cm).

Marks & Spencerin harmaa 100% villaa oleva irtotakki Collezione-sarjasta. Koko britti-38, mitat ilmoituksessa.

Marks & Spencerin ruskea villa-silkkisekoitus irtotakki, jossa vielä laput tallessa ja muutenkin käytännössä koskematon. Autograph-sarjaa. Britti-38, mitat ilmoituksessa.

Austin Reedin yönsininen samettitakki kokoa britti-40, mitat ilmoituksessa.

Burtonin sininen samettitakki kokoa britti-40, mitat ilmoituksessa.

Marks & Spencerin laivastonsininen irtotakki kokoa britti-38, mitat ilmoituksessa.

CT:n vanha rain mac kokoa britti-40.

J.Lindebergin harmaat raidalliset suorat housut, vyötärö jotain 36 ja lahje 32. Aika slimmit.

Selectedin tummanpunaiset vakosammarit koko jotain vyötärö 36 ja lahje 32. Kohtalaisen low rise.

Marks & Spencerin raidalliset mustat suorat housut kokoa vyötärö 36 ja lahje 31. Collezione-sarjaa ja laput vielä tallessa.

Edward Bakerin ilmeisesti John Smedleyllä valmistuttama turtleneck, jossa mm. angoraa. Koko hyvin väljä-M, pitkät hihat.

Turon pellavatakki, kokoa 52.

EDIT: Lisätty tuotteita.

EDIT: Poistettu myydyt, alennettu hintoja ja lisätty uutta.

2
Syyssiivouksessa tuli vastaan tällaista josta haluaisi eroon.

Finsin loafereita kahdet kappaleet kokoa UK9.
Ensimmäisten värinä on mielenkiintoinen taupe.

Toisten värinä (tylsän?) harmaa.

CT:n täysin uusi ja koskematon harmaa puuvillapuku kokoa UK 38L ja housut 36/unfinished.

Dunedinin kaksirivinen tweedpuku kokoa 38/40.

Loaken mustat Tweed 2-broguet kokoa 8,5G.

John Smedleyn käyttämätön punainen villaneule kokoa M.

Sitä sitä ihteään.

Basien muovinen liituraitapuku kokoa LB52.

Kalevan vanha ja muovinen musta puku kokoa 48C.

Mephiston mustat kengät kokoa 43.

Pomarin mustat kengät kokoa 43.

3
Asut ja pukineet / Vaatelarppaus
« : 08.05.12 - klo:15:11 »
Ajattelin ensin kirjoittaa hattuketjuun kun siellä oli taas aiheesta keskustelua, mutta toisaalta teema nousee esiin aika usein muissakin keskusteluissa eli pitäisi kai vähän selvitellä sitä, mitä larppaus tarkoittaa.

Itse käsitehän tulee lyhenteestä LARP eli Live Action Role-Playing Game. Siinä missä "perinteinen" roolipeli toteutetaan puheen, kaavakkeiden ja usein noppien avulla, niin larppauksessa kyse on hahmon esittämisestä näyttelemällä. Roolipelaamisessa yleisesti omaksutaan tietty rooli, jota sitten pelataan. Perinteisten roolipelien lisäksi on lautaroolipelejä ja tietokoneellakin pelattavista peleistä puhutaan osasta roolipeleinä, kun kyseessä on vähän syvemmän roolin pelaaminen kuin pikselitissien katsominen Duke Nukemina. Larppauksessa mennään siis pintaa syvemmälle ja näytellään rooli, usein myös vaatetusta myöten. Isojen larppien hahmot on käsikirjoitettu ja roolitettu tarkasti, jolloin ikään kuin näytellään tietty tapahtuma, joka kuitenkin elää hahmojen toimien mukaan. Kliseisesti sanoen larppaajat on just niitä tyyppejä, joita voi nähdä kesällä junassa rengashaarniskassa bofferimiekan kanssa (toki voivat olla myös Immortalin jäseniä).

Mitä tämä sitten tarkoittaa pukeutumisessa?
Minusta larppaus pukeutumisessa ja tyylissä on sitä, että otetaan joku esikuva ja halutaan näyttää siltä. Johanna Tukiainen haluaa näyttää barbienukeksi muutetulta Marilyn Monroelta, mutta ei siinä kovin hyvin onnistu. Sama pätee muutenkin eli halutaan näyttää joltakin ja se tehdään kopioimalla asioita. Tällöin lopputulos on hyvin harvoin esikuvan näköinen ja voidaan sanoa, että "pukeutuakseen kuin Jon Hamm pitää olla Jon Hamm", mikä pitää paikkansa tiettyyn rajaan asti. Se raja menee siinä, että Jon Hammin pukeutumisesta voi ottaa ideoita ja sovittaa ne omaan tyyliinsä.

Larppausta yleistetään liikaa ja kokonaisia vaatekappaleita leimataan larppausvaatteiksi, viimeeksi panamahatut. Tottakai panamahattu on larppausta, JOS halutaan olla kuin Del Monte-mies ja JOS panamahattu ei sovi muuhun valittuun kostyymiin tai olemukseen. Sen sijaan panamahattu voisi sopia hyvin saman henkilön "normaaliin" pukeutumiseen eli valokuvien perusteella valitun kostyymin asemasta pistääkin ne farkut ja pikeepaidan, päähän panamahattu. Näin muunnetaan tietty asuste tai jopa asu sopimaan omaan tyyliin ja näin myös sopimaan omaan aikaan ja omaan viitekehykseen.

Samaten fedorahattu on takuulla larppiasuste ja palanen kostyymiä, jos halutaan näyttää Humhprey Bogartilta ja ei ole tippaakaan Bogeyn karismaa vaan ainoastaan numeroa liian iso trenssi. Sen sijaan jos Steve McQueenilta vaikutteita ottava turkulainen graafikko (fiktiivinen esimerkki) pistää fedoran macinsa kanssa päälle ja hattu vastaa mittasuhteiltaan kantajaansa, niin taas on siirretty larppauksesta siihen, että funktionaalinen ja usein tarpeellinen vaatekappale on mukautettu käyttäjänsä tyyliin.

Sama pätee moneen muuhunkin vaatekappaleeseen ja etenkin vintageen.
Siinä missä sproily koko olemukseltaan ja varmasti myös käytökseltään on kuin Suomi-filmistä, niin monella muulla vastaava vaatetus näyttää vaan hassulta. Mikä johtuu varmasti siitä, että myös 1930-luvulla moni ihminen näyttä aikansa mukaisesti pukeutuneena hassulta eli ei ollut löytänyt omaa tyyliään vaan pukeutui ajan hengen mukaisesti hylkien joitakin vaatekappaleita, joita käyttämällä olisi voinut luoda omaa tyyliään. Oman ajan tyyli ei välttämättä ole oma tyyli ja siksi muotikotkotukset ovat usein sudenkuoppia.

Kiteytettynä larppaus on sitä, että halutaan näyttää joltakin ja ei kuitenkaan olla lähelläkään.
Tämä pätee niin retroiluun kuin pitteilyyn kuin brittiherrasmiehen imitointiin tai ivyilyyn ja myös ajankohtaisen muodin mukaan pukeutumiseen. Lähes jokainen tyyli ja lähes jokainen vaatekappale sopii kenelle tahansa kunhan tyyli ja vaatekappale mukautetaan henkilölle sopivaksi. Se on se suurin ongelma ja siksi moni vaatekappale näyttää "ajastaan sivussa olevalta" tai larppaukselta. Oma vaikutuksensa tässä on säännöillä eli lierihattua saa käyttää vain tiettyjen takkien kanssa ja vastaavaa, vaikka se hattu näyttäisi muussa yhdistelmässä pirun hyvältä. Tämä johtaa juuri larppaukseen ja siihen, että tietty vaatekappale muuttuu erikoisvaatteeksi, jota käytetään vaan kun ohjekirja niin määrää.

Rohkeasti siis kokeilemaan omaan tyyliin erilaisia eksentrisiäkin vaatekappaleita ja unohtamaan säännöt silloin kun etikettiä ei tarvita. Jos se näyttää hyvältä niin se näyttää hyvältä ja siitähän pukeutumisessa on kysymys.

Paitsi jos larppaa pukeutumalla mustavalkoisiin spectator-kenkiin, knalliin, cowboy-hattuun, pickelhaubeen tai rengashaarniskaan, silloin larppaa tai on liittymässä Immortaliin.4
MTOP-ketjussa keskusteltiin spectatorien yhdisteltävyydestä ja siellä myös oli punahousukeskustelua silloin tällöin, joten ajattelin josko asiasta tekisi oman ketjunsa. Toivottavasti ylläpito jaksaa siirtää sieltä viestejä tänne niin pysytään jossain kurissa.

Ensimmäinen pallo onkin sitten suoraa sieltä eli perinteiset mustavalkoiset spectatorit? Täysin menneen maailman lumia vai mihin yhdistelmään sopivat?

5
Varma kevään, kesän, syksyn ja talven merkki on, että jostain ketjusta alkaa keskustelua Keikari.com foorumin virallisesta tyylistä ja/tai Keikari approved-merkistä. Usein keskustelu lähtee siitä kun joku pistää jotakin, josta kaikki eivät tykkää ja seuraavaksi isketäänkin jo leimoja ja rakennetaan olkinukkeja.

Tässä ketjussa on ideana tuoda esille seikkoja, jotka pitäisi nostaa virallisesti epäviralliseen kaanoniin. Aloitetaan vaikkapa punaisista vaatteista: uhka, mahdollisuus vai täyttä harhaoppia?

Takin alla olevana neuleena menee jopa pinkki ja kirkkaanpunainen, ehdottomasti tuollainen tummempi punainen. Samaten sukissa, taskuliinoissa, kauluspaidoissa ja vastaavissa punainen on sopiva väri,  tummanpunaiset kengät ovat todella hienot oikein käytettynä.

Sen sijaan 99% punaisista puvuista ja irtotakeista on kauhistuksia.
Housuissa punainen menee tummana tai pinkkinä ja vaatii kunnon paritusta, mutta kirkkaanpunaiset vain huutavat huomiota sopimatta muiden kanssa samaan pallopuistoon.

6
Laatutori / M: Saphirin aineita ja lepolestiasiaa
« : 07.02.12 - klo:11:36 »
Tilaussählinkien ja kenkävarantojen kaventamisen seurauksena olisi ylimääräisiä Saphirin aineita.

Teinture Francaise tummanruskea.
Auttaa muuttamaan mokkakenkien väriä, hinta 7 euroa.

Medaille D'or 1925 pate deluxe musta ja näitä olisi kaksi kappaletta sekä yksi vaaleanruskea. Viisi euroa kappale. MYYTY.

Cordovania hevospopoille. Neutraali purkki lähtee 11 eurolla.

Sitten olisi näköjään burgundya, vaaleanruskeaa ja tummanruskeaa muina Saphirin tuotteina. Jos on polttava tarve niin voi kysyä.

Lopuksi niin Bexleyn pakkauksessa käyneen erheen vuoksi minulla on kaksi vasemman jalan lepolestia koko 43. Eli voisin myydä ne tai sitten ostaa oikean jalan lepolestejä koossa 43, 42½ tai 42.

7
Laatutori / M: Kenkiä (ja muuta) kaupan
« : 24.09.11 - klo:16:53 »
Kenkävalikoman läpikäymisen seurauksena on muutamia vähälle käytölle jääneitä kenkiä tarjolla.

Kiitoksia ostajille, nyt menivät sitten Huuto.netiin.
Ohessa myös muuta Huuto.netissä olevaa kamaa, mikä ei ole vielä kelvannut.

Uustuotantoa olevan mustat Florsheimit kokoa 10E (britti 9G):
http://www.huuto.net/kohteet/florsheimin-mustat-nahkakengat-kokoa-43/200136304

[spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]

Churchin punaiset slipperit kokoa 9G peuranpääkuvalla.
http://www.huuto.net/kohteet/churchin-punaiset-samettitohvelit-kokoa-43/200137706

[spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]

Muuta kamaa:
CT:n uusi valkoinen nappikauluspaita 16/35.
http://www.huuto.net/kohteet/uusi-charles-tyrwhittin-valkoinen-nappikauluspaita-16_35/200134622

Dunedin kaksirivinen tweedpuku koko 38/40.
http://www.huuto.net/kohteet/dunedin-kaksirivinen-tweed-puku/200134947

Aquascutumin välikausitakki koko britti-38, euro-48 (ennemmin 36/46).
http://www.huuto.net/kohteet/aquascutumin-takki-koko-48/200135224

8
Asut ja pukineet / Björn Wahlroosin tyyli
« : 17.09.11 - klo:15:24 »
...tietenkään unohtamatta sitä, että pikkulintuni mukaan Björn käy teettämässä pukunsa Savile Row'lla asti. Harva jaksaa nähdä vaivan.

Koska kaikki eivät tarvitse Savile Rown tuomaa "uskottavuuslisää" vaan heille riittää räätälinpuku, jonka tekee muualla kuin Savile Rowlla toimiva räätäli.

Tietysti jokainen taaplaa tyylillään, mutta eiköhän sekin kerro aika paljon, että puvut tosiaan pitää käydä teettämässä nimenomaan Savile Rowlla asti...

9
Laatutori / Tyhjennysmyynti
« : 28.08.11 - klo:19:07 »
Vähän aiemminkin myynnissä ollut ja uutta tavaraa.
Tämä lähtee sitten varastoon tai UFFille, jos ei kysyntää ole.

Uusi Charles Tyrwhittin siniraitainen nappikauluspaita 16/35
http://www.huuto.net/kohteet/uusi-charles-tyrwhittin-siniraitainen-nappikauluspaita-16_35/187853272

Uusi Charles Tyrwhittin valkoinen nappikauluspaita 16/35
http://www.huuto.net/kohteet/uusi-charles-tyrwhittin-valkoinen-nappikauluspaita-16_35/187853191

Oratopin yönsininen kaksirivinen takki koko 50.
http://www.huuto.net/kohteet/oratopin-yonsininen-kaksirivinen-takki/187853177

Dunedin kaksirivinen tweed-puku takki 38/40, housut 34/32.
http://www.huuto.net/kohteet/dunedin-kaksirivinen-tweed-puku/187853107

Kangasspectatorit koko kapea-9 eli kapea 42/43.
http://www.huuto.net/kohteet/kangasspectatorit/187852869

Aquascutumin välikausitakki koko 48 (menee kokoa 46 olevalle)
http://www.huuto.net/kohteet/aquascutumin-takki-koko-48/187852693

10
Suuret pahoittelut jo aiemminkin esillä olleiden tuotteiden nostamisesta uudelleen esille, mutta seuraavaksi nämä lähtevät ullakkokomeroon tai kirpputorille. Saa siis pistää huutoa menemään tai tehdä lisätiedusteluja yksityisviestillä.

Hienot vintagekangasspectatorit kesäkäyttöön (kumma kun näitä vuosi sitten kuolattiin urakalle...).
Koko kapea britti-8, jenkki-8, euro-42/41.
http://www.huuto.net/kohteet/kangasspectatorit/168174646

Alfred Sargentin puolibroguekengät, koko 9½ F (jenkki 10, euro 43/44).
http://www.huuto.net/kohteet/alfred-sargentin-kengat-kokoa-uk9-n-43-44/168174659

Roderick Charlesin täyspellavapuku kokoa 38.
Takki:
Hartia: 45cm.
Pituus: 80cm.
Hiha: 63cm.

Housut vyötärö 34 tuumaa, sisälahje 74cm (kangasvaraa 6cm). Ei vyötä tai henkseleitä vaan sellaiset sivukiristimet (adjusters).
http://www.huuto.net/kohteet/roderick-charlesin-kolmenappinen-pellavapuku/168174714

Dunedinin kaksirivinen tweedpuku, kokoa 38/40
Takki 38/40.
Olkasaumasta olkasaumaan: 44cm.
Pituus: 78cm.
Hiha: 65cm.

Housut: vyötärö 34 tuumaa, sisälahje 81cm (32) ja puntissa kangasvaraa n. 10cm.
http://www.huuto.net/kohteet/dunedin-kaksirivinen-tweed-puku/168174756

Kaksi CT:n nappikauluspaitaa kaulus 16, hiha 35 ja traditional fit.
Valkoinen:
http://www.huuto.net/kohteet/uusi-charles-tyrwhittin-valkoinen-nappikauluspaita-16_35/168174815
Siniraitainen:
http://www.huuto.net/kohteet/uusi-charles-tyrwhittin-siniraitainen-nappikauluspaita-16_35/168174830

11
Laatutori / M: John Smedleyn harmaa slipoveri/tank top
« : 05.03.11 - klo:13:14 »
Uusi, mutta "second"-laatua oleva John Smedleyn (keski)harmaa slipoveri/tank top.
Ostettu siis kakkoslaatuna ja syy tähän väärä kokolappu, joka on L ja liikkeen tietojen mukaan pitäisi olla M, mutta sovituksessa enemmän S.

V-aukkoinen ja aika runsas aukko kyseessä, muutenkin todella slimmi.

Sellaisella 40 eurolla pääsisin omilleni.

Kuvia myöhemmin, jos kukaan ei tartu.

12
Vapaa sana / Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
« : 28.12.10 - klo:15:10 »
Täällä on useammassakin ketjussa huhuiltu eri tuotteita ja muuta, joten tehdään tällainen erityinen etsintäketju. Erityisesti kun välillä tuolla Tavatorillakin on ostoilmoituksia hukkumassa.

Ideana on siis laittaa ketjuun joka tuote, jota juuri sillä hetkellä hakee.
Näin netissä ja kaupoissa kiertelevät keikarilaiset voivat ystävälliselle päälle sattuessaan vilkaista tätä ketjua ja vinkata jos jonkun kipeästi etsimä tavara on sattunut silmiin. Ei siis mielellään mitään massiivisia listoja vaan 1-3 tuotetta, joita on juuri nyt etsimässä ja arvostaisi vinkkejä.

Keskustelut eri tuotteista voi sitten ohjata asianmukaiseen erillisketjuun.

Aloitetaan:
- Tummanruskea tai laivastonsininen vakosamettitakki/vakosamettipuku (siis corduroy/needlecord)

13
Linkit ja vinkit / Alennusvinkit
« : 01.12.10 - klo:21:35 »
Alennusmyynnit hiljakseen alkamassa.
Sen kunniaksi aiheeseen vihkiytynyt ketju eli tänne talvialennusmyyntejä, ei siis CT:n kaltaisia jatkuvia "alennusmyyntejä". Mieluiten linkin ja mahdollisten lisätietojen kanssa.

Roderick Charles on aloittanut
https://www.roderickcharles.com
Chinot eivät minusta ole kaksisia. Sen sijaan vakosamettihousut ovat varsin väljiä, yltävät helposti vyötärölle ja upean paksua vakosamettia, suosittelen! Molskihousut ovat myös vastaavaa tasoa, joten suositus niistäkin. Ei tosiaankaan mitään slimmiä, mutta hyvin tehtyä ja tukevaa. Needlecord-housuista kaipaisi kommentteja.

Herringshoes kauppaa Cheaneyn kenkiä pienessä alennusmyynnissä. Kengille on oma ketjukin, koko vain aika heikosti.

Otsikkoa muutettu sisältöä vastaavaksi.
-Ville

14
Laatutori / M: kaksi CT:n bd-paitaa 16/35
« : 21.09.10 - klo:22:56 »
Charles Tyrwhittin klassinen leikkaus näissä bd-paidoissa on turhan telttamainen enkä kamalasti tykkää myöskään paksusta kankaasta. Sen sijaan, että maksaisin muutostöistä niin pistän myyntiin. Molempia on sovitettu pari kertaa, muuten roikkuneet henkarissa eli ihan uusia.

Toinen on perusvalkoinen:
http://www.ctshirts.co.uk/ym-gbpdefault/yp-SB017WHT/ys-SB017WHT/productdetail.aspx?ppp=12&sortBy=Relevance&page=1&back=False&canned=&browse=Y

Toisessa taas siniset Bengali-raidat:
http://www.ctshirts.co.uk/ym-gbpdefault/yp-SB020BLU/ys-SB020BLU/productdetail.aspx?ppp=12&sortBy=Relevance&page=1&back=False&canned=&browse=Y

Siirretty Huuto.netiin:
Valkoinen: http://www.huuto.net/kohteet/uusi-charles-tyrwhittin-valkoinen-nappikauluspaita-16_35/151793736
Siniraitainen: http://www.huuto.net/kohteet/uusi-charles-tyrwhittin-siniraitainen-nappikauluspaita-16_35/151794018

15
Laatutori / Kesäsiivouksen satoa: kenkiä
« : 11.07.10 - klo:21:21 »
Siirretty huuto.nettiin nämäkin.

Tässä sitten muutamat kengät, joille ei ole käyttöä.
Tinkiä saa ja tarjoukset mielellään yksityisviestinä.

Hintoja alennettu, etenkin Florsheimit menivät naurettavaan hintaan

Oma kokoni on britti 9G, euro 43 ja jenkki-9 2E jos tämä vertailu auttaa.

Kaikki kengät ovat huolellisesti pidettyjä ja säilytyshoidon takia eivät kuvauksellisesti parhaimmassa iskussa. Postitus onnistuu samoin kuin luovutus pk-seudulla. Sovittaminen jossain Helsingin keskustassa mahdollista.

Alfred Sargent (Blenheim?) vintagekengät 9½
eBay-ostoksia ja pikkaisen käytön jälkiä etenkin pohjassa on jopa pari koloa. Muuten hyvää laatua ja selkeästi hyvin pidetty. Itse en oikein tykkää ja sen takia pistän myyntiin.
Väri: tan.
Kuvia: http://yfrog.com/6fimg0900ujx
http://www.huuto.net/kohteet/alfred-sargentin-kengat-kokoa-uk9-n-43-44/151134074

Florsheim Imperial tassel brogueloaferit jenkki-9 3E
Ostettu käytettynä jenkkilästä ja vaikka ovat leveätä kokoa niin ehkä oikeasti enemmän 2E eli britti-G. Tassle loaferit etenkään nahkaisina ja mustina eivät ole minun juttuni. Ei naarmuja eikä pahaa kulumista. Pohjissakin on ikää vielä useaksi vuodeksi.
Kuvia: http://yfrog.com/1aimg0904sjx
Väri: musta.
MYYTY

Florsheim Royal Imperial vintagetykkiveneet 9D
eBay-ostoksia ja vaikka onkin kapeaa lestiä niin menee jalassa ihan ok, mutta vain ok ja sen takia on pakkoa luopua näistä aarteista. Vastaavat oikeankokoisina koko ajan hakusessa... Jykevää laatua ja ei naarmuja tai muutakaan mainittavaa jälkeä käytöstä. Pohjatkin kuin uudet. Osta hyvä ihminen hyvät kengät kuleksimasta!
Väri: musta.
Kuvia: http://yfrog.com/jtimg0908djx
MYYTY

Italialaiset ruskeavalkoiset vintagekesäspectatorit suunnilleen 42 eli 8
Firenzestä löytyneet kaunokaiset, joissa siis kangasta ja nahkaa. Ikää näillä kengillä varmasti on ja se ei näy kuin pienoisena haurautena. Sen takia pistänkin myyntiin sillä vaikka mahtuukin jälkeen niin voi joskus käydä hassusti kun oma jalka on kuitenkin ehkä hivenen leveämpi. Myyjän mukaan tehty juuri Firenzessä, mutta mitään merkkejä ei näkyvissä kuin Pinehurstin pohjalliset. Kapeajalkaisemmalle siis mainiot kesäkengät.
Väri: punaruskea ja "kermanvärinen".
Kuvia: http://yfrog.com/5zimg0912mgjx
http://www.huuto.net/kohteet/kangasspectatorit/151134119
 

Sivuja: [1] 2