Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Jarmo

Sivuja: [1]
1
Laatutori / MYYTY: Rannekello Certina Caimano DS
« : 23.01.16 - klo:16:06 »
Myydään hyväkuntoinen n. 2,5v vanha miesten sveitsiläinen kvartsirannekello. Rungossa joitain pieniä pinnallisia naarmuja, ei suurta. Lasi virheetön. Mukaan alkuperäinen musta nahkaranneke, jota käytetty vain muutaman kerran. Myös alkuperäinen laatikko ja paperit mukaan.

Tuotesivut: http://www.certina.com/collection/gent-quartz/ds-caimano#m=2

Hinta 100€, sijainti Turku

2
Laatutori / MYYTY Morelli-pukusaappaat koko 40 (41-41,5)
« : 29.12.15 - klo:16:54 »
Myydään hyvin pidetyt Morelli-kengät. Ilmoitettu koko on 40, mutta vastaa todellisuudessa kokoa 41 tai 41,5. Omaan 41-kokoiseen jalkaani olleet aika lailla sopivat. Olen kenkien toinen omistaja, itsellä ollut omistuksessa vajaan vuoden verran ja käyttökertoja tullut vähän, joten myyn pois.

Mukaan tulee alkuperäinen kenkälaatikko ja kenkäpussi. Mukana tulevat nauhat ovat hieman liian lyhyet, mutta ne saanee sidottua kiinni juuri ja juuri.

Hinta 80€ (alkup. hinta 249€), sijaintina Turku. Lisäkuvia pyynnöstä.

3
Otsikon ja kuvan mukainen paita. Slim-fit-istuvuus. Paitaa kokeiltu vain kerran päällä, muuten ei ole käytetty. Paita on moitteettomassa uudenveroisessa kunnossa.
-Hinta 40€
-Sijainti Turku
-Nouto tai postitus


Sivuja: [1]