Keikarin foorumi

Keikari => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Jälkiviisas - 28.12.10 - klo:15:10

Otsikko: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Jälkiviisas - 28.12.10 - klo:15:10
Täällä on useammassakin ketjussa huhuiltu eri tuotteita ja muuta, joten tehdään tällainen erityinen etsintäketju. Erityisesti kun välillä tuolla Tavatorillakin on ostoilmoituksia hukkumassa.

Ideana on siis laittaa ketjuun joka tuote, jota juuri sillä hetkellä hakee.
Näin netissä ja kaupoissa kiertelevät keikarilaiset voivat ystävälliselle päälle sattuessaan vilkaista tätä ketjua ja vinkata jos jonkun kipeästi etsimä tavara on sattunut silmiin. Ei siis mielellään mitään massiivisia listoja vaan 1-3 tuotetta, joita on juuri nyt etsimässä ja arvostaisi vinkkejä.

Keskustelut eri tuotteista voi sitten ohjata asianmukaiseen erillisketjuun.

Aloitetaan:
- Tummanruskea tai laivastonsininen vakosamettitakki/vakosamettipuku (siis corduroy/needlecord)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Dan-D - 28.12.10 - klo:16:45
Konjakin tai tupakan väriset oxfordit kapealla lestillä, tyylikkäällä muotoilulla.  Ei toe-capia, vaan kärkimedaljonki.

Vaaleat (beige / valkoinen / harmaa) mokkaiset kesäkengät.  Oxford, mielellään suhteellisen rouheaa brogue-kuviointia, muttei välttämättä.  Riippuu vähän kokonaisuudesta.

Nämä ovat toisilleen vähän vaihtoehtoisia, sillä saattavat toimittaa ensi kesänä samaa virkaa.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: ttuomine - 28.12.10 - klo:20:44
Harmaat flanellihousut.

Stokkalla oli alessa Conte diRoman housut, mutta olivan liian tummat, melkein mustat.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Pchan - 28.12.10 - klo:21:20
Harmaat flanellihousut.

Stokkalla oli alessa Conte diRoman housut, mutta olivan liian tummat, melkein mustat.

Flanelli kelpaa tännekin. Pitänee käydä Faconnablella kuikuilemassa josko tärppäisi.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: ChuckBass - 28.12.10 - klo:21:29
Harmaita flanelleja hakee foorumilta lähestulkoon kaikki muut paitsi ne, jotka olivat tarpeeksi fiksuja osallistuakseen tuohon järjestettyyn yhteistilaukseen. Ensi kerralla pitää itsekin olla viisaampi.

Tummansinisiä vakosametti-irtotakkeja oli pari kappaletta Kampin MarcO'Polossa. Koot 50 ja 52. Mutta melko lähellä mustaa tuokin oli, eli aivan navy blue-kategoriaan en laittaisi.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: kebab - 28.12.10 - klo:22:30
Harmaat flanellit oli itselläkin etsinnässä, tänään vihdoin ja viimein löysin sopivan oloiset. Luonnollisesti n. kaksi tuntia tämän jälkeen styleforumin myyntipalstalle ilmestyikin parit näpäkät Mabitexit.
http://www.styleforum.net/showthread.php?t=216231 (http://www.styleforum.net/showthread.php?t=216231)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: VMP - 28.12.10 - klo:23:58
Frakkipaita, -liivi, -solmuke ja valkoiset olkaimet ts. frakin asusteet. eBaysta olen tiiraillut; T.M. Lewin, CT ja kump. tarjoavat ei-oota.

Musta päällystakki on myös noussut ropisemalla hankintojen tärkeysjärjestyksessä.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Dan-D - 29.12.10 - klo:09:21
Flanellihousuihin minulla on tarjolla epätyypillisempi vaihtoehto, jonka jälkeen ei housujen ostaminen enää ikinä ole vaikeaa.  Ei onnistu välttämättä heti / kaikilta, mutta jos on jossain vaiheessa mahdollista, voi olla harkitsemisen arvoinen.  Nykyään itse hankin kaikki housuna tätä kautta.

Kävin *ulkomailla* pari vuotta sitten ja menin tällaiselle halparäätälille.  Kyseinen putiikki ottaa mitat ja lähettää ulkomaille, muistaakseni Hong Kongiin, otetut mitat ja kuvat asiakkaasta.  Hinta ei todellakaan päätä huimaa.  Teetin pari paria housuja, joista tuli hyvät.  Sen jälkeen olen hankkinut kankaita milloin mistäkin (mm. Fox Flanellilta), lähettänyt ko. putiikille ja kuukauden kuluttua postissa tulleen paketin myötä olen ollut useampien uusien, todella hyvin istuvien flanellihousujen iloinen omistaja.  Erityisen mukavaa on se, että housuista saa aina juuri haluamansa kaltaiset, eli jos mieli tekee 6 sentin upslaakeja…  (Selvyyden vuoksi: tämä oli alun alkaen syy siihen, että päädyin tälle polulle.  Halusin parit housut törkeillä käänteillä, enkä löytänyt sellaisia mistään.  Kun törmäsin sopivaan mahdollisuuteen teettää edulliset housut, tartuin siihen.)

Uskoisin, että sama onnistuu Suomessa esim. ompelijalla suhteellisen edullisesti.  Lisäksi sellaiset kiertävät ”räätälit”, mitä täältä löytyy, voisivat olla pelkkiin housuihin ihan harkitsemisen arvoinen vaihtoehto.  En teettäisi pukua todennäköisesti millään tässä esittämälläni tavalla, mutta pelkät housut saa kyllä ihan toimivasti.  Puvun takissa tuntuu olevan enemmän mahdollisuuksia mennä metsään.

Myös ihan perus-mittatilauspuolelta saa toki housuja, mutta hintaa tullee 200-300 euroa.  Tässä esitetyn reitin kautta housuilleni tuli hintaa *muistaakseni* n. 150-170 euroa postikuluineen.  Sekin saattaa jollekulle olla kohtuuttoman kova hinta housuista, minkä ymmärrän toki.  Uskoakseni toisella tapaa ( esim. täällä toimivan aasialaisen ”räätälin” kautta) tehtynä tämän saisi vieläkin kustannustehokkaammaksi, mutta olen ollut housuihin sen verran tyytyväinen, etten aio vaihtaa tavarantoimittajaa. 
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: vallaton - 29.12.10 - klo:09:22
 Mark & Spencerillä oli kolme flanellipukua valikoimissa (Winter Warmer Suits), mutta kaksi mallia myytiin jo loppuun. Varsinkin Luxury malliston puku oli ihan harkinnan arvoinen ja itseä jäi kaivelemaan, kun ei heti alennusmyynnin alettua sitä napannut.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Jälkiviisas - 29.12.10 - klo:12:04
Uskoisin, että sama onnistuu Suomessa esim. ompelijalla suhteellisen edullisesti.

Itse tilaan nykyään kaikki housuni viimeistelemättömällä lahkeella, koska ompelijalla saa teetettyä kohtuuhintaan täydellisesti sopivan lahkeen. Oma sisälahkeeni kun on suunnilleen eli 32,5 ja lahjetta 33 ei aina saa (eikä sekään ole ihan täydellinen).

Lainaus
Myös ihan perus-mittatilauspuolelta saa toki housuja, mutta hintaa tullee 200-300 euroa.  Tässä esitetyn reitin kautta housuilleni tuli hintaa *muistaakseni* n. 150-170 euroa postikuluineen.

Jos laatu ja istuvuus ovat hyviä niin mikäs siinä.
Hintansa puolesta tuo vaikuttaa jo siltä, että materiaalit (no itse hankit) ovat kunnossa ja kun tekijäkin velottaa ilmeisesti ihan ok-hinnan, niin silmään virtsatustodennäköisyys vähenee. Silmään virtsaavilla kun tarkoituksena on halvoilla hinnoilla kasvattaa asiakkaiden valituskynnystä, "maksoi vain pari kymppiä, ei jaksa alkaa valittaa".

Täälläkin joskus mainittu ja ärsyttävästi nimetty Savile Row co. muuten myy flanellihousuja eBayssa ja yhdet hankkineena niin laadusta ei ole valittamista. Muistaakseni maksaa päälle viisikymppiä. Kalliimmasta päästä niin esim. Crombie myy pariin sataan flanellihousuja.

Ketjuhan näyttää ihan toimivan!
Tosin itselle ei ole suuremmin iloa ollut, tsekkasin nuo Chuckin (kiitos!) vinkit ja pikkaisen liian isoa kokoa.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Dan-D - 29.12.10 - klo:13:10
Juu kyllä materiaalit ovat olleet ihan priimaa.  Fox Flanellien lisäksi olen käyttänyt Holland & Sherryn kankaita näissä housuissa.  Lopputulos on ollut joka kerralla hyvä, ja ongelmien minimoimiseksi otin ensin heidän omasta valikoimastaan halvahkon kankaan.  Kun koko ja istuvuus osui todella hyvin kohdilleen, olen sen jälkeen siirtynyt tasaisesti laadukkaampiin kankaisiin.  Työn jälkin on pysynyt hyvänä.

Hintaa kasvattaa jonkun kympin pienen toiminnan postikulut.  Ensin kankaan lähettäminen, sen jälkeen valmiin tuotteen lähettäminen.  Olen silti sen verran tyytyväinen lopputulokseen, että aion ainakin toistaiseksi jatkaa toimintaa.  Ei tämä välttämättä ole erityisen järkevää, jos haluaa aivan tavalliset, harmaat flanellihousut.  Silloin ehkä jonkun räkkituotteen etsiminen on kannattavampaa.  Mutta kaikki teettämäni housut ovat olleet tavalla tai toisella vähän erikoisempia, ja siksi sellaisten löytäminen suoraan kaupasta olisi ollut käytännössä mahdotonta.

Itse asiassa viimeisellä kerralla teetin kahdet housut kerralla ja se jo riitti pienentämään postikuluja muistaakseni ihan tuntuvasti.  Paketin lähetys Suomeen maksoi joitain kymppejä yksillä housuilla, ja kaksilla hintaa ei juurikaan tullut lisää.  On minulla jossain tästä sähköpostinvaihtoakin jäljellä, eli tarkan hinnan voisi varmaankin selvittää viitsiessään.

Selvyyden vuoksi muuten totean vielä, etten kerro housujen valmistajaa, koska kyseessä on halparäätäli.  Minulla on saattanut käydä tuuri siinä, että housut ovat onnistuneet, mutten uskalla suositella kenellekään.  Tällaisia halparäätäleitä löytyy joka tapauksessa joka nurkan takaa esim. Lontoossa.  Yksi ihan varteenotettava vaihtoehto voisi olla myös Modern Tailor ja muut vastaavat, mutta näistä minulla ei ole kokemusta.  Enkä tiedä, onko heillä flanellia valikoimissaan.

Joka tapauksessa olen ehdottomasti samaa mieltä, että ketju toimii ja on hyvä idea.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: PleaseDeleteMe - 01.01.11 - klo:22:44
Mark & Spencerillä oli kolme flanellipukua valikoimissa (Winter Warmer Suits), mutta kaksi mallia myytiin jo loppuun. Varsinkin Luxury malliston puku oli ihan harkinnan arvoinen ja itseä jäi kaivelemaan, kun ei heti alennusmyynnin alettua sitä napannut.

Taisin kuolata jotain näistä malleista myöskin, joista olisi alesta löytynyt oikean kokoinen takki mutta ei housuja. Harmi.. Broguekuvioidut chukka-tyyliset kengät dainite- tai vastaavalla talvikestävällä pohjalla olisi hieno lisä nykyiseen kokoelmaan. Kenties konjakin tai keskiruskeahkon hujakoilla olevalla sävyllä..
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Tommi - 01.01.11 - klo:23:12
Haen yhä nappeihin kiinnitettäviä henkseleitä eli housunkannattimia. Niiden löytämistä hankaloittaa se, että olen saanut pakkomielteekseni löytää jostain kirkkaanpunaiset mallit mahdollisimman edullisesti. Koen Albert Thurstonin 69,95 dollarin hinnan kirkkaanpunaisista henkseleistä turhan kalliiksi itselleni, koska en pääse käyttämään niitä kuitenkaan kovin usein.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Dan-D - 03.01.11 - klo:09:10
http://www.tmlewin.co.uk/A32-BRACES/A32%20BRACES,en_GB,sc.html

Edit: erityisesti:

http://www.tmlewin.co.uk/Red-Plain-Braces-Braid-Leather---13884/13884,en_GB,pd.html?start=3&cgid=A32%20BRACES
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Erik - 03.01.11 - klo:10:31
Strukturoimaton irto- tai klubitakki 3/2 roll -napituksella.
Ebayta tullut vahdattua mutta mitään täysin sopivaa ei ole tullut vastaan.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Tommi - 03.01.11 - klo:13:36
http://www.tmlewin.co.uk/A32-BRACES/A32%20BRACES,en_GB,sc.html

Edit: erityisesti:

http://www.tmlewin.co.uk/Red-Plain-Braces-Braid-Leather---13884/13884,en_GB,pd.html?start=3&cgid=A32%20BRACES

Kiitos vinkistä!
Kävin kuitenkin kyselemässä näitä paikallisesta kivijalkaliikkeestä, ja parin viikon odotusajalla pitäisi tulla pyytämäni henkselit hyllyyn. Hinta oli kyllä sen verran edullinen, että en usko saavani sitä mitä pyysin...
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Erik - 03.01.11 - klo:16:32
jaro: Juuri tuollaisia tosiaan. Mutta valitettavan harvoin saatavilla meikäläisen mitoissa (36), saati vielä sopivaan hintaan.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: i v y m a n - 03.01.11 - klo:20:06
Jaron postittama ensimmäinen, Anderson, on ihan kosher. Vieläpä meikäläisen kokoa. Pitänee pistää huutoa kehiin..

J Pressin UO-linjan plääseri on myös ihan ok, joskin lyhyehkö.

Toisaalta, mulla on jo tuommoinen, joskin se on ei ihan täysin kosher mutta ihan ok Gant, kaverilta hankittu.

Kyllä se kumminkin on kalanruototweed, joka kiinnostaa eniten ja jota ei ole koskaan liikaa.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Calle - 03.01.11 - klo:20:10
Kyllä se kumminkin on kalanruototweed, joka kiinnostaa eniten ja jota ei ole koskaan liikaa.
Onko hallitus samaa mieltä ? ;)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: kapten GT - 03.01.11 - klo:20:56
Jaron postittama ensimmäinen, Anderson, on ihan kosher. Vieläpä meikäläisen kokoa. Pitänee pistää huutoa kehiin..

J Pressin UO-linjan plääseri on myös ihan ok, joskin lyhyehkö.

Toisaalta, mulla on jo tuommoinen, joskin se on ei ihan täysin kosher mutta ihan ok Gant, kaverilta hankittu.

Kyllä se kumminkin on kalanruototweed, joka kiinnostaa eniten ja jota ei ole koskaan liikaa.

Kosher. Tulee mieleeni kaverin aikanaan ravintola Teinin palautelomakkeessa toivoma kosherpyttipannu. Oli kuulemma menneet pasmat sekaisin, kun niitä lomakkeita aikanaan luettiin.

Jk. kalanruototweedistä olen samaa mieltä, hallituksen kanta lienee skeptinen
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Tommi - 19.01.11 - klo:10:34
Saattaisin ostaa tummansinisen bleiserin/klubitakin kulta- tai messinkinapeilla, jos jollakulla on sellainen ylimääräisenä kaapissaan ja mitat osuvat kohdilleen. eBay on jo koluttu läpi.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: kapten GT - 19.01.11 - klo:10:41
^ Mikä koko? Yksi Bossin hyvin vähän käytetty kokoa 52 (muistaakseni) joutaa pois.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Tommi - 19.01.11 - klo:10:54
^ Mikä koko? Yksi Bossin hyvin vähän käytetty kokoa 52 (muistaakseni) joutaa pois.

Koko on noin 40R. Ideaalin kokoinen takki olisi varmaankin:
Olkapää-olkapää 17"
Kainalo-kainalo 21"
Olkapää-hiha 25,5"
Kokonaisupituus 31"
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Erik - 19.01.11 - klo:11:25
Beanin duckbootsit tulisivat tarpeeseen tuolla sohjossa. Onko kellään kokemusta kokomitoituksesta?
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: kapten GT - 19.01.11 - klo:12:39
^ Mikä koko? Yksi Bossin hyvin vähän käytetty kokoa 52 (muistaakseni) joutaa pois.

Koko on noin 40R. Ideaalin kokoinen takki olisi varmaankin:
Olkapää-olkapää 17"
Kainalo-kainalo 21"
Olkapää-hiha 25,5"
Kokonaisupituus 31"

No sitten se saattaa olla iso. Mittailen, kunhan pääsen kotiin.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: JayH - 19.01.11 - klo:12:58
^ Mikä koko? Yksi Bossin hyvin vähän käytetty kokoa 52 (muistaakseni) joutaa pois.

Jos Tommille liian iso tai ei kelpaa, meikäläinen voisi olla kiinnostunut ;)
Otsikko: MYYTY Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: kapten GT - 19.01.11 - klo:20:31
Noin. Tämä on siis merkitty kooksi 50, mutta pidän sitä isompana. Alla vertailu Tommin antamiin mittoihin:

Olkapää-olkapää 17" - mitattu 19" / 49 cm
Kainalo-kainalo 21" - Takki sileänä 22", sivusaumasta sivusaumaan etupuolelta lähtee tuuma pois / n. 56 cm
Olkapää-hiha 25,5" - 25,5" / 64
Kokonaisupituus 31" - ilman kaulusta 32" / 81 cm

Minulle tämä on hartioista ja vyötäröltä liian iso, kun pituutta on 178 ja painoa 74,5.

Edestä (http://aijaa.com/v.php?i=007857343604.jpg)
Merkinnät (http://aijaa.com/v.php?i=004757343605.jpg)
Takaa (http://aijaa.com/v.php?i=008617343606.jpg)

Siis yksirivinen kaksinappinen klubitakki/bleiseri. Väri on tumma navy. En löytänyt takista sen kummempaa kuluman jälkeä, tuo on ostettu joskus 4 vuotta sitten Stockalta. Joskus mietin hinnaksi viittäkymppiä. Takki on Espoossa ja sovittaminen onnistunee päiväsaikaan konttorilla. Voi noutaa, voin postittaa.

Jk. Laitan joskus laatutorille, mutta nyt sai mennä vastauksena tähän ketjuun.

Ei tarvinnut, takki löysi uuden kodin
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Tommi - 19.01.11 - klo:21:17
Noin. Tämä on siis merkitty kooksi 50, mutta pidän sitä isompana. Alla vertailu Tommin antamiin mittoihin:

Olkapää-olkapää 17" - mitattu 19" / 49 cm
Kainalo-kainalo 21" - Takki sileänä 22", sivusaumasta sivusaumaan etupuolelta lähtee tuuma pois / n. 56 cm
Olkapää-hiha 25,5" - 25,5" / 64
Kokonaisupituus 31" - ilman kaulusta 32" / 81 cm

Minulle tämä on hartioista ja vyötäröltä liian iso, kun pituutta on 178 ja painoa 74,5.

Edestä (http://aijaa.com/v.php?i=007857343604.jpg)
Merkinnät (http://aijaa.com/v.php?i=004757343605.jpg)
Takaa (http://aijaa.com/v.php?i=008617343606.jpg)

Siis yksirivinen kaksinappinen klubitakki/bleiseri. Väri on tumma navy. En löytänyt takista sen kummempaa kuluman jälkeä, tuo on ostettu joskus 4 vuotta sitten Stockalta. Joskus mietin hinnaksi viittäkymppiä. Takki on Espoossa ja sovittaminen onnistunee päiväsaikaan konttorilla. Voi noutaa, voin postittaa.

Jk. Laitan joskus laatutorille, mutta nyt sai mennä vastauksena tähän ketjuun.

Olkapäämitta ja hieman liian suuri kainalo-kainalomitta ovat tuossa ne suurimmat kompastuskivet minun kohdallani. Taidan siis passata tämän takin kohdalla, mutta kiitos kuitenkin tarjouksesta.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Tommi - 22.01.11 - klo:16:22
Totesin Dressmannilta ostamani puuvilla-pellavairtotakin todennäköisesti liian paksuksi kesätakiksi, joten nyt on haussa suhteellisen edullinen tummansininen, ohut pellavairtotakki kesäksi. Koko noin 38L-40R.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Jami - 22.01.11 - klo:23:54
^Kesällä H&M:llä oli edullisia ja mun mielestä ihan kivoja pellava ja puuvilla irtotakkeja (ja pukuja). Itse tulikin ostettua vaalea pellavapuku, ruskea pelleva takkia ja sininen puuvillatakki. Ainoa miinus oli että jossain niissä oli tuo viimekesänä muodissa ollut kummallisuus eli kaksi napinläpeä kauluksessa (olisi sitten edes toimivat lävet ja kaksi vastin nappia toisella puolen). Ne oli puoli vuorella. Hinta oli kohtuullinen, materiaalit ihan hyviä (ohkasia) ja hinta edullinen. Tuskin niitä tosin tähän aikaan vuodesta saa. Nyt voisi olla paras kiertää ehkä UFF:ia, kirppareita etc.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Jum-Jum - 07.02.11 - klo:15:30
Etsin edelleen hyvälaatuista, valkoista poolokauluspaitaa. Muutaman sangen edullisen ehdin jo hankkia hätävaraksi, mutta laatu oli arvatenkin huonoa ja kaulus jäi liian isoksi tällaiselle kynäniskalle (kaulan ympärysmitta 35 cm).

Tällainen (http://www.hirmer.de/sortiment/strick/pullover/pierre-cardin-pullover-mit-rollkragen-hirmer.html?searchparam=rollkragenpullover&sQWSearchHandle=UVQxeWIyeHNhM0poWjJWdWNIVnNiRzkyWlhKX1FqMXliMnhzYTNKaFoyVnVjSFZzYkc5MlpYSl9TVDF3Y21salpYNUxQVFJfVEQweGZrMDlNWDQ-&celebros=1) kelpaisi, jos vain väri ja koko olisivat sopivia.

Valitettavasti en juuri viitsi ostoskeskuksissa tai kivijalkaliikkeissä kierrellä, ainakaan ilman hyvää johtolankaa. Vinkkejä?

Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: ChuckBass - 09.02.11 - klo:12:02
Koska olen tällainen muotivillitysten uhri, niin nyt pitäisi jostain löytää vihreät cargo-pantsit. Ja mielellään melko kapeahkolla lahkeella, eli jotain tällaista:
(http://www.kingmagazine.se/PageFiles/220983/Filippa%20Cargo.jpg)
Kuvan muusta kokonaisuudesta ei tarvitse välittää...
(http://www.kingmagazine.se/PageFiles/220983/Cargo-mark.jpg)
Ei tarvitse olla kyllä näin paljoa taskuja, yhdet per sivu riittää...
(http://www.kingmagazine.se/PageFiles/220983/J_crew%20cargo.png)

Hieman löysemmät, vakosamettiset kaapista löytyy, mutta niiden lahkeita ei jaksaisi alkaa kaventamaan kun ovat omassa roolissaan varsin hyvät.
Tiedän, että Selectedin liikkeestä yksi vaihtoehto löytyy, mutta mielellään otetaan vastaan muitakin ehdotuksia.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Jami - 09.02.11 - klo:12:22
Mulla on muistikuva että salainen agentti olisi myynyt myös slimmimpiä, niillä taisi olla kuitenkin kohtuullisesti tarjolla laadukkaampia reisitaskuhousuja monilta valmistajilta.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Ron Burgundy - 09.02.11 - klo:12:24
Koska olen tällainen muotivillitysten uhri, niin nyt pitäisi jostain löytää vihreät cargo-pantsit.

Niitähän tosiaan vilkkui Pittin poseerausparaatissa yhdellä jos toisellakin. Omasta mielestäni osapuilleen järkyttävin vaatekappale, jonka ikinä voi irtotakkiin yhdistää. Enkä edes ole (katu)muodin vastainen henkilö.

Tiedän, tätä ei kysytty. :) Siispä: muistelisin että esim. Anttilan ja Prisman vaateosastoilta saattaisi löytyä reisitaskuhousuja, jotka on leikattu liian kapeiksi ollakseen oikeita reisitaskuhousuja. Menevätkö ne kaikki nyt salamana kaupaksi kun trendiaalto pyyhkäisee yli Suomen?
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Arska - 09.02.11 - klo:12:28
Siispä: muistelisin että esim. Anttilan ja Prisman vaateosastoilta saattaisi löytyä reisitaskuhousuja...

Jep, ainakin ennen vanhaan tavarataloista näitä löytyi paljonkin. Mallit lienevät lähinnä sellaisia luonnossa liikkujan ja kangas samaa kuin Jotoksen laavuissa.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Jälkiviisas - 09.02.11 - klo:12:39
Minusta rahtihousut ovat kaikkina yhdistelminä kamalinta, mitä ihmiskunta on aikoihin keksinyt.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Dan-D - 09.02.11 - klo:14:09
No, kurkkusalaatinvihreinä rynnäkkökivääriä kantavalle ne sopivat.  Siviilissä eri juttu, jos ei sitten ihan rehellisesti olla metsässä.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Jami - 09.02.11 - klo:14:13
Itse olen tästä mallistosta housuja harkinnut, mutta en ole tuohon hintaan raaskninut ostaa: http://www.salainenagentti.fi/PublishedService?file=&pageID=3&action=view&groupID=578&OpenGroups=578

Tosin ei tulisi irotakin kanssa käytettäväksi vaan ihan raksahousuiksi tähän kotimaalle.

http://www.salainenagentti.fi/PublishedService?file=page&pageID=18&freePage=338
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Gaffer - 09.02.11 - klo:14:28
Rumuus on toki katsojan silmissä, mutta kyllähän perus chinot hakkaa nuo cargot kuus nolla ihan jo monipuolisuutensakin takia, sanoo Cucinelli tai muotibloggarit mitä tahansa. En löydä niille itse mitään käyttöä, kun ei ole raksaakaan kuten Jamilla.

Uusimassa Esquiressa oli muuten ihan kivoja ja rentoja chinojen ja kenkien yhdistelmiä. Ei tosin paljoa lohduttanut tämän s--tanallisen pitkän talven keskellä.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: ChuckBass - 09.02.11 - klo:14:44
No en ihan tuollaisia etsi, mitä tuolla salaisen agentin sivuilla, mutta kiitos vinkistä. :) Varmasti johonkin raksahommiin ihan pätevät.

Itsellä on muistikuva, että nuo anttiloiden ja prismojen byysat ovat juurikin sellaisia metsäretkelle materiaaliltaan tarkoitettuja ja nekään eivät nyt ihan ole sitä mitä haetaan, mutta kohtahan ei varmaam ole muita vaihtoehtojakaan ostoksille kuin Prisma / Anttila, joten pidetään mielessä.

Lähinnä käyttöön neuletakkien, polo-paitojen ja t-paitojen kaveriksi, irtotakkien kera en jaksa oikein näitä itselläni kuvitella.

Ja tuo monipuolisuus / yksipuolisuus on varmasti totta. Mutta onneksi eivät kuitenkaan olisi ainoat kaapista löytyvät housut, joten riittää kun täyttävät ihan yhdenkin tarkoituksen ;)

Edit. Ja edelleenkin tietysti mieluummin niitä valmistajia / ostomestoja kuin mielipiteitä, vaikka nekin ovat tietysti erittäin arvokkaita... :D
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Jami - 09.02.11 - klo:14:54
No en ihan tuollaisia etsi, mitä tuolla salaisen agentin sivuilla, mutta kiitos vinkistä. :) Varmasti johonkin raksahommiin ihan pätevät.
Noita linkitettyjä en tarkoittanut sinulle :) Muistikuva oli että siellä on aika iso valikoima ja saattaisi olla senkin tyyppisiä kun sulla hakusessa.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: ChuckBass - 09.02.11 - klo:14:57
^ heh, no niinpä olikin useampia malleja, kun hieman tarkemmin katsasti.
Ei siltikään ihan napannut, mutta lähemmäs päästiin :)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: werther - 09.02.11 - klo:15:01
Kesähelteillä kun takki on liikaa, niin vaaleat reisitaskuhousut, pikeepaita ja loaferit on usein käyttämäni yhdistelmä.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Erik - 09.02.11 - klo:15:45
Ja edelleenkin tietysti mieluummin niitä valmistajia / ostomestoja kuin mielipiteitä, vaikka nekin ovat tietysti erittäin arvokkaita... :D

Yooxissa tuli kateltua Woolrich Woolen Millsilta ja Y. Yamamoton Coming Soon -merkiltä tuommoisia. Nyt juuri talvikokoelmat alessa.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Franck Gaultier - 09.02.11 - klo:15:54
Itsellä myös cargot hakusessa. CB:n kannattaa käydä stokkalla, koska ainakin keskustassa oli ensimmäisessä kuvassa esiintyviä Filippa K:n vihreitä cargoja. Malli oli ehkä hieman turhankin slimmi makuuni, koska itse haen ehkä enemmän McNairyn tai CB:n postaamien J Crewn mallisia housuja. En halua, että cargoissa on aivan imukireät sääret. Mutta kandee käydä kokeilemassa, jos haluaa cargonsa todella tiukkoina.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Arska - 09.02.11 - klo:15:56
Pitäisi löytää klassiset khakihousut järkevään hintaan. Tahtoisin kohtalaisen tyköistuvan mallin. Dockersin D2 on liian leveälahkeinen ja D1 slim fitiin on sotkettu elastaania, josta en välitä. Mieluusti housut saisivat olla ilman prässejä ja laskoksia. Hyviä vinkkejä arvostetaan.

Toinen haussa oleva kapistus olisi sävyltään vaaleahko kangasvyö vaikkapa juuri noiden khakien kanssa pidettäväksi, tämäkin järkevään hintaan. Mielellään sellainen, jossa ei ole varsinaista solkea vaan pari kulmikasta metallilenkkiä vain, joiden läpi vyön pää pujotetaan. Vyön tulisi siis olla varsin epämuodollinen, kenties hivenen militaristinen kuten khakihousutkin ovat eikä missään tapauksessa venyvää mallia.

Tahdon siis Douglas MacArthur -henkiset pöksyt ja vyön mutta kapeammalla leikkauksella.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: U-Haul - 09.02.11 - klo:16:12
Pitäisi löytää klassiset khakihousut järkevään hintaan. Tahtoisin kohtalaisen tyköistuvan mallin. Dockersin D2 on liian leveälahkeinen ja D1 slim fitiin on sotkettu elastaania, josta en välitä. Mieluusti housut saisivat olla ilman prässejä ja laskoksia. Hyviä vinkkejä arvostetaan.

Amerikassa myytävissä D1-malleissa ei ole elastaania, olen ollut niihin tyytyväinen, mutta mistäpä niitä tänne saa.

Dressmanin Classic Chinot tms. ovat mielestäni hyvinkin asialliset leikkaukseltaan (slimmit ja ainakin itselle hyvin istuvat) ja hinta-laatu-suhteeltaan. Materiaali on miellyttävän tukevaa. Muistaakseni 59,90 e kaksi paria. Vaalea väri on sävyltään melko vaalea.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Jälkiviisas - 09.02.11 - klo:16:17
Dressmanin Classic Chinot tms. ovat mielestäni hyvinkin asialliset leikkaukseltaan (slimmit ja ainakin itselle hyvin istuvat) ja hinta-laatu-suhteeltaan. Materiaali on miellyttävän tukevaa. Muistaakseni 59,90 e kaksi paria. Vaalea väri on sävyltään melko vaalea.

Eli aika samoissa niin ikään tukevien CT:n tailored chinojen kanssa sillä erolla, että jälkimmäisiä saa viimeistelemättömällä lahkeella.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Alhazen - 09.02.11 - klo:16:22
CT:n tailoredit ovat oikein kelvollisia, viimeistelyn taso on parempi kuin ainakin omissa euro-Dockerseissa ja istuvuus hyvä. Värivalikoima noissa on toki vähän rajoittunut, jos vähän "perinteisempi" leikkaus ei haittaa niin ei-tailoredeista saanee pienellä kavennuksella myös oikein hyvät.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Jami - 09.02.11 - klo:17:17
Dressmanin Classic Chinot tms. ovat mielestäni hyvinkin asialliset leikkaukseltaan (slimmit ja ainakin itselle hyvin istuvat) ja hinta-laatu-suhteeltaan. Materiaali on miellyttävän tukevaa. Muistaakseni 59,90 e kaksi paria. Vaalea väri on sävyltään melko vaalea.
Napit on kyllä ihan susia. Kaikista mennyt nappi rikki, ei siis irronnut varsinaisesti vaan nappi on murtunut palasiksi.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: bowtiepasta - 09.02.11 - klo:18:16
Cargojen suhteen Uniqlo pelastaa, jos jaksaa ja kykenee englannista jotenkin hustlaamaan:
http://shop.uniqlo.com/uk/goods/067237

Itse olen välillä Brooks brothersin takkien kanssa käyttänyt kyllä ihan jenkkien BDU-housujakin (varusteleka palvelee). Ei mielestäni ollenkaan paha yhdistelmä, vaikka olisikin samalla kuuminta huutoa Pitti Uomossa.

Ja mitä Arskan ongelmaan tulee, vastaus löytyisi taas Uniqlosta. Firman vintage chinot ovat leikkaukseltaan erinomaiset.
http://shop.uniqlo.com/uk/goods/066970#colorSelect

Vyöksi joku jenkkiarmeijan kangasvyö, tai vaikkapa joku näistä:
http://www.endclothing.co.uk/department/accessories/pointer-x-anderson-s-woven-elastic-belt.html
http://www.nittygrittystore.com/brand/category-shop-men/andersons
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Jami - 09.02.11 - klo:19:53
Vyöksi joku jenkkiarmeijan kangasvyö, tai vaikkapa joku näistä:
http://www.endclothing.co.uk/department/accessories/pointer-x-anderson-s-woven-elastic-belt.html
http://www.nittygrittystore.com/brand/category-shop-men/andersons
Noi vaan taitaa kaikki olla sitä venyvää mallia, ja Arska sanoi että ei missään nimessä sellaista. Mutta kyllä venymättömiäkin tarjolla pitäisi olla.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Arska - 09.02.11 - klo:20:54
Tännehän on tullut jo paljon hyviä ehdotuksia, jotka täytyy tsekata. Kiitoksia vain ja lisääkin saa esittää.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: harmaa eminenssi - 09.02.11 - klo:21:40
Nykyisin ostan vain Polo Ralph Laurenin chinoja, jotka ovat osoittautuneet mainioiksi. Tuntuvat kestävän hyvin, en ole saanut vuoden kovassa käytössä silmiinnäkyvää kulumista aikaiseksi. Mallistot eroavat mm. chinojen paksuuden ja vyötärön korkeuden suhteen. Omiin silmiini Ralphiet myös näyttävät sellaisilta kuin chinojen "tulee" näyttää.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: i v y m a n - 10.02.11 - klo:09:49
Minulla on  foorumin trenditietoisemmalle väestölle ilouutinen: itsellä on vanhat beiget US Army BDU:t, joita olen viimeiset kaksi vuotta käyttänyt remontti- ja maalaushommissa, sitä ennen kymmenisen vuotta mökillä. Näin ollen, eniten tarjoavan on mahdollista saada uniikisti kustomoidut Jackson Pollock -henkiset yksilölliset cargot!

PS. Kavennus ei sisälly hintaan: vanhat BDUT ovat leveät!
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: ChuckBass - 01.03.11 - klo:22:03
Voi voi...

Tämän:
(http://2.bp.blogspot.com/_NlXLy36jo0g/TOVaWhLoonI/AAAAAAAAMqk/u1h8Qx0FSts/s320/pPOLO2-8806269_lifestyle_t208.jpg)
http://www.rugby.com/shop/item.aspx?productId=10785314&categoryId=3900422&cp=0

Ja monta monta muuta juttua Rugbyn verkkokaupasta, jos vaan löytyisi joku, joka toimisi välikätenä jenkeistä.. anyone??

Edit. Ja sitten ehdin jo innostua, kun kokeilin viedä ostoskoriin ja vaihtoehtona lähetysmaalle oli Finland.. Mutta ei, eihän se tietenkään onnistunut! Yep...

Edit2. Rugbya ei taida kukaan myydä Suomessa? Onko jollain tietoa esim Tukholman tarjonnasta?
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Alhazen - 02.03.11 - klo:01:10
Edulliset double monkstrapit keskiruskeana. Ilmeisesti tuo on jotenkin liian vaikea tehdä halvalla tai turhan eksoottinen kun Loaken Blackfriars on ainoa budjettisarjan vaihtoehto joka on tullut vastaan ja sekään ei ole kunnon tuplamunkki vaan jonkinlainen yksinkertaisen tuplattu mutanttiversio. Ralph-sedän siellä jossain alihankkima versio alla on aika lähellä haettua:

(http://unabashedlyprep.com/up-posts/Style/Ralph%20Lauren%20Double%20Monk%20Strap/alstondoublemonk20100619_0008.jpg)
Tässä on vielä sellainen lisämutta että tuon mallin kenkää ei oikein voi sovittamatta ostella kun nauhoituksen kiristelyllä ei voi antaa pikkuvikoja anteeksi... No, jos ei muuten löydy niin täytynee alkaa säästellä C&J Lowndeseihin.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Gaffer - 02.03.11 - klo:09:40
No, jos ei muuten löydy niin täytynee alkaa säästellä C&J Lowndeseihin.

AS Ramsey? Ok, listahinta vielä kovempi kuin Lowndesilla, mutta ainahan sitä voi koittaa neuvotella. Cheaneyllä myös uusi malli jossain £300 nurkilla, josta saa, samoin kuin C&J:sta, Shoe healerilta vähän hinnasta pois.

Ymmärrän kyllä yskäsi täysin, kun painin saman ongelman kanssa joskus itsekin. Moni halvempi valmistaja ja malli vielä ryssii soljituksen siten, että soljet on sijoitettu liian alas lähelle reunosta eikä enemmän jalkapöydälle kuten edellä mainituissa tai tuossa RL:n (by EG?) versiossa.

Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Gaffer - 04.03.11 - klo:15:12
Koska olen tällainen muotivillitysten uhri, niin nyt pitäisi jostain löytää vihreät cargo-pantsit. Ja mielellään melko kapeahkolla lahkeella

Yksi malli tuli vastaan, hinta tosin aika posketon:

http://www.mrporter.com/product/300957 (http://www.mrporter.com/product/300957)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: ChuckBass - 04.03.11 - klo:15:36
^ noita olen selectedin omassa liikkeessä tsekannutkin. Ja ne olis kelpaavat, mutta esteeksi muodostuu sama kuin tuolla, eli koot on ihan muille kavereille kuin meikäläiselle.

Kävin tsekkaamassa myös ne Filippa K:n byysat stockalla, kiitokset vaan Terbylle vinkistä. Ne olis hyvät ja koonkin suhteen natsais, mutta 125e on liikaa meikäläiselle. (noista incotexeistä puhumattakaan...) Ja onhan tässä toisealta vielä kesään aikaa, joten katsellaan.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Alex Entwistle - 04.03.11 - klo:16:03
Mahdollisen virtuaalisen lynkkauksenkin uhalla: Dressmannista löytyy ihan kivan oloisia reisitaskupöksyjä. En sovittanut joten en tiedä lahkeen kapeudesta. Materiaali täyttä puuvillaa ja aika ohutta.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: ChuckBass - 06.03.11 - klo:12:25
Myös Dressman tuli käytyä ja ei natsannut, kiitokset tipistä.

Mutta etsintä päättyi tältä erää Helsinki10iin, mistä löytyi "vintage-cargot", jotka hintalaatusuhteeltaan veivät tällä kertaa voiton. Ehkä pieni kavennus pöksyihin vielä tarvitaan reisien kohdalta, mutta ainakin tältä erää tuli etsintä päätetyksi :)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Franck Gaultier - 06.03.11 - klo:16:52
^Kuvia kaivataan.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Monk - 07.03.11 - klo:14:55
(http://blog.leffot.com/wp-content/uploads/2011/01/DSC_00051.jpg)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Arska - 21.03.11 - klo:22:45
Mistä löydän neulesolmioita, joissa ei ole tasainen vaan terävä kärki, maanläheisissä väreissä?
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Jälkiviisas - 21.03.11 - klo:23:40
Ei hajuakaan tuohon Arskan esittämään kysymykseen, mutta
mistäs minä löytäisin vihreät vakosamettihousut kohtuuhintaan kapealla leikkauksella?

Roderick Charlesilla on oliivinvärisiä tarjouksessa.
Eivät ihan slimmejä ja paksua vakosamettia.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: vallaton - 22.03.11 - klo:08:51
Mistä löydän neulesolmioita, joissa ei ole tasainen vaan terävä kärki, maanläheisissä väreissä?

Pakeman Catto & Carterilla on  hintaan £ 19,50 .
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: ChuckBass - 22.03.11 - klo:10:51
Ei hajuakaan tuohon Arskan esittämään kysymykseen, mutta
mistäs minä löytäisin vihreät vakosamettihousut kohtuuhintaan kapealla leikkauksella?

Roderick Charlesilla on oliivinvärisiä tarjouksessa.
Eivät ihan slimmejä ja paksua vakosamettia.

Jos vielä kolmannessa ketjussa tämän jälkeen suosittelisi tuota Rodeck Charlesia, niin ehkä ne sitten kelpaavat, kun tarpeeksi vaan tsempataan...

Orvisilla ainakin on jotain ja toimittavat kai Suomeenkin. Leikkauksesta en tiedä ja hintakin on kohtuu korkea, mutta kuitenkin.
(http://www.orvis.com/orvis_assets/prodimg/5953FHolive.jpg)

Edit. Ja aivan, RRL tietenkin.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: ChuckBass - 22.03.11 - klo:11:00
^ Jossain chinoissa tietyt kuviot kuitenkin toimivat ja voivat olla ihan hauska ja hyvältä näyttävä juttu, jos tyyli muutenkin vedetään hieman yli. Mutta esim sitten joulukuuset tai nuo mainitut karkkikepit eivät oikein omiin silmiinikään toimi, varsinkaan tuollaisissa paksummissa samettipöksyissä, mitkä huutavat kaverikseen paksua neuletta tai vaikkapa tweed-takkia. Brooks Brothersin sivuja kun vaikkapa katsoo, niin sieltä löytyy jos minkälaista kuviota, valaista fasaaneihin, ja ihan kaikenlaisissa housuissa :)

Edit.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Dan-D - 22.03.11 - klo:11:16
Jos löytäisin: sopivanmallisia, kesäisiä, vekittömiä puuvillahousuja.  Väreinä valkoinen, hyvin vaalea harmaa, ja esim. punainen.  Ilman vyölenkkejä, sivukiristimillä.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Arska - 22.03.11 - klo:11:27
Mistä löydän neulesolmioita, joissa ei ole tasainen vaan terävä kärki, maanläheisissä väreissä?

Pakeman Catto & Carterilla on  hintaan £ 19,50 .

Kiitoksia.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Erik - 22.03.11 - klo:11:33
Ylempi keskustelu muistutti, että täytyykin metsästää jostain go to hell -brodeeratut chinot kesäsettien piristeeksi!
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Nti Tursti - 22.03.11 - klo:12:31
^ Mutta eikös vakosametti ole kovin lämmin vaihtoehto, näin kevään ja kesän alla??
Olisikos tässä sopivaa väriä? Ainakin hinta on sopuisa ja Asos on muutenkin miellyttävä ostospaikka :)

(http://images.asos.com/inv/media/9/7/1/9/1579179/green/image1s.jpg)

http://www.asos.com/Asos/Asos-Slim-Fit-Chinos/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1579179&cid=4910&Rf-200=2&Rf19=160&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=Green
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Jälkiviisas - 22.03.11 - klo:12:42
^ Mutta eikös vakosametti ole kovin lämmin vaihtoehto, näin kevään ja kesän alla??

Paksu vakosametti on.
Sen sijaan ohuempi on aika täydellistä kesään ja vakosamettikategoriaan menevä needlecord on enemmän farmari/chinomaisesti leikattua, useimmiten myös aika ohutta.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: vallaton - 22.03.11 - klo:14:20
Oliivinvihreät tai tummanvihreät ovat liian tummia. Nyt on haussa tosi räikeänvihreät byysat.

Peter Christianilla on tarjolla: "The classic needle cord fabric comes in four psychedelic shades of gold, emerald, indigo and chestnut". http://www.peterchristian.co.uk/Catalogue/Mens/Trousers/NEW-Cord-jean (http://www.peterchristian.co.uk/Catalogue/Mens/Trousers/NEW-Cord-jean)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Jälkiviisas - 22.03.11 - klo:14:26
Peter Christianilla on tarjolla: "The classic needle cord fabric comes in four psychedelic shades of gold, emerald, indigo and chestnut". http://www.peterchristian.co.uk/Catalogue/Mens/Trousers/NEW-Cord-jean (http://www.peterchristian.co.uk/Catalogue/Mens/Trousers/NEW-Cord-jean)

Innostuin nanosekunniksi leftoverseissa olleesta seersucker-irtotakista.
Sitten luin tuoteselosteen.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: U-Haul - 22.03.11 - klo:14:33
Hieman erikoinen materiaalivalinta kankaassa, mutta takin markkinointipuhe oli kyllä melko ansiokas.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Jälkiviisas - 22.03.11 - klo:14:47
Hieman erikoinen materiaalivalinta kankaassa, mutta takin markkinointipuhe oli kyllä melko ansiokas.

Ihmettelen vaan missä kehitysmaassa asuvat kun klippereistä luovuttiin pitkälti 1910-luvulle tultaessa ja polyesteria käytettiin laajamittaisesti 1950-luvun puolivälistä alkaen. Tokihan myös tavallaan luonnonmukaisia polyesterejä on, mutta harvoin ne vaatteisiin soveltuvat.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: U-Haul - 22.03.11 - klo:15:24
Onkohan muuan blueskitaristi ostanut Bassin loaferit tuolta:

Hand Sewn Beefroll Leather Loafers

Customer Reviews

"A beautiful pair of shoes [my second] they are crafted as shoes should be"

B King

Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: vallaton - 22.03.11 - klo:15:47
Mistä löydän neulesolmioita, joissa ei ole tasainen vaan terävä kärki, maanläheisissä väreissä?

 Ja toisena vaihtoehtona Highlandstore, josta löytyy jokunen tweed-solmio ja tartan kuvioisia joka lähtöön. Higlandstoren tuotteet ovat hyvin kilpailukykyisesti hinnoiteltuja ja toimitusmaksut pienille tilauksille halvat.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Arska - 25.03.11 - klo:10:08
Englannistakin toki vastaavanlaisia kenkiä löytyy. A Fine Pair of Shoesista löytyy esim. Alfred Sargentin Baltimoren (http://www.afinepairofshoes.co.uk/collections/uk-size-5-5/products/alfred-sargent-baltimore) hajakokoja.

Samalta sivulta kannattaa tsekata myös AS:n mallit Oakley, Woodland ja Manhattan. Nämä kaikki tuntuvat olevan aika lailla sama kenkä vain erilaatuisilla nahkoilla.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Jälkiviisas - 25.03.11 - klo:12:53
Cordovaneihin pohjanvaihdon heti kun joku vain Suomessa/Virossa sellaista tarjoaisi.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Barbarossa - 25.03.11 - klo:17:40
^^^^Erikoinen nokkamedaljonki.
Tuosta voi olla apua valmistajan etsimisessä koska monet valmistajat käyttävät samoja medaljonkeja useissa eri malleissa, tai jopa kaikissa.
Eivät ainakaan omaan silmään näytä amerikkalaisilta. Ehkä Italia tai UK...tai jopa Intia.
Voisivat hyvinkin olla jotkut odd-ball Grensonit.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: bowtiepasta - 25.03.11 - klo:18:10
Nuo lienevät itseasiassa Florsheimin uusi malli, Veblen.

EDIT: Jeps, Vebleneistä kyse:
(http://4.bp.blogspot.com/_q94mNatWthE/TNrlMiIDonI/AAAAAAAAK10/dGVfKr9zxqs/s640/Picture+1.png)

Näyttää pirun hyvältä, laadusta ei uskalla sanoa mitään. Florsheim taitaa kaikki poponsa tuottaa nykyään kiinassa, aika kaukana ollaan lafkan kunnian päivistä sen suhteen. Hinnoittelu kohdillaan kyllä, jenkeissä ilmeisesti siinä 150$ kieppeillä.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Barbarossa - 25.03.11 - klo:18:12
Tuuttaa Chaylle viestiä.
AS Oakleyt saat mihin tahansa väriin ja lestiin ja ihan millä pohjalla tahansa.
Hintakaan ei ole hirveä.
Hieman pitkähköihin toimitusaikoihin saa kyllä varautua, mutta odotus on sen väärti.

Jos tarvitset tulitukea niin laita VY.
M

Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Jami - 26.03.11 - klo:01:32
Kuka on tämä Chay? Ja mitä tarkoitat ei-niin-hirvellä hinnalla?
Chay Cooper, ChayC (at) alfred-sargent.co.uk

ja hinta osviittaa saa varmaan heidän sivuiltaan: http://www.alfredsargent.co.uk/ASShoe.aspx?SYS_ShoeID=51&Range=Town and Country
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: U-Haul - 29.03.11 - klo:10:39
Olivatko Sebagon loaferit tämän väriset? Nämä on ostettu tuolta muutama vuosi sitten.

(http://lh4.ggpht.com/_lTFgjV13-6Y/TQuihXqHdPI/AAAAAAAABJY/TvzsDa2AqwQ/s400/1000000253.jpg)

Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: ChuckBass - 29.03.11 - klo:21:38
Kuvioiduista ja brodeeratuista chinoista puhuttiin ylempänä. Takiksi niille voi sitten parittaa jotain tällasta:
(http://www.gq.com/images/style/2011/03/jims-spring-trend-report/mix-patterns-thom-browne08.jpg)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Tumppi$ - 29.03.11 - klo:21:47
^ Loistava valinta intohimoiselle kalamiehelle. Voisi toimia myös Kalastajatorpalla?
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: i v y m a n - 29.03.11 - klo:22:18
^ Mutta eikös vakosametti ole kovin lämmin vaihtoehto, näin kevään ja kesän alla??

Paksu vakosametti on.
Sen sijaan ohuempi on aika täydellistä kesään ja vakosamettikategoriaan menevä needlecord on enemmän farmari/chinomaisesti leikattua, useimmiten myös aika ohutta.

Näin just. Viime kesänä oli sammarit (needlecord) usein jalassa chinojen sijaan. Kun en oikein shortseissa viihdy muuten kuin mökillä, pihalla tms. Eli lähes aina koska olen usein erittäinkin pihalla.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Dan-D - 07.04.11 - klo:14:11
Ohops, meni ensin väärään ketjuun!

Ostaisin kesäksi irtotakin.  Ohut tai ohuehko kesäkangas, villaa tai pellavaa.  Väri olisi sininen, sellainen italialaishenkinen Välimerensininen.  Tiedätte varmaan suunnileen hakemani sävyn: kesään sopiva, ei tumman tumma, muttei mikään Matlockin sininen tai royal blue, vaan sellainen keskisininen.  (Tähän astihan kaikki on attribuutit helposti löydettävissä mistä tahansa, tietenkin.)  Vaikempi juttu: pitäisi olla valkoisella, vahvalla ikkunaruudulla.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: ChuckBass - 12.04.11 - klo:22:20

Voisiko tämä olla ulkoisesti lähellä sitä, mitä haet?
(http://img713.imageshack.us/img713/4631/img0258o.jpg)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Jälkiviisas - 13.04.11 - klo:11:38
Tuo ikkunaruutu on tosin läpinäkyvä.
Melkoisen oranssi kaveri muuten!

Asiaan (joo, sitäkin joskus erehtyy viesteihini) niin otin kaapista taas suosikkitakkini, joka on Zegnan light-malliston suklaanvärinen, muuten tumman ruskea mutta välissä vaaleita maitosuklaaraitoja ja pikkaisen kiiltävä, vakosamettitakki. Valitettavasti takki on ostettu käytettynä ja silloin jo siinä oli kulumajälkiä, jotka eivät ole suinkaan omassa käytössä kadonneet. Hakuammuntaahan tämä on, mutta onko joku törmännyt kuvausta edes etäisesti muistuttavaan kankaaseen jollain valmistajalla tai olisiko vinkkejä, eBayn lisäksi, mistä voisi kysellä joko vastaavaa takkia tai sitten kangasta?
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Dan-D - 13.04.11 - klo:12:50

Voisiko tämä olla ulkoisesti lähellä sitä, mitä haet?
(http://img713.imageshack.us/img713/4631/img0258o.jpg)

Ehdottomasti.  Mistä tuo kuva on?

Sinänsä tuon voisin ostaa hyvin myös pukuna.  Tuollaista puvuntakkia voisin ongelmitta pitää myös irtotakkina, vaikken sitä normaalisti harrasta.

Visioin itseni tuollaisessa takissa ja valkoisissa housuissa. 
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: ChuckBass - 13.04.11 - klo:13:00
Nappasin kuvan kun tuli eteen, suitsupplyn ikkunasta. (www.suitsupply.com, nettisivujen mainonta on hieman, miten sen nyt sanoisi, provoavaa...)

Tuo kyseinen malli herätti oman huomioni ja oli pakko käydä testaamassa. Leikkaus oli itseäni miellyttävä ja myös "kaarta" siinä on mukavasti (drop 8). Kangas Super 150's Redalta. En huomannut tsekata mitä tuo oli sisältä, mutta tuntui vallan miellyttävältä. Toimivat hihanapit ja malli 3-roll-2. (nettisivuilta löytyy tarkemmin noita speksejä) Takki oli omaan makuun hieman liian pitkä, mutta sehän hoituu ompelijalla. Ja housuihin reilut upslaakit, niin siitä ei kesäpukukaan paljon parane.

Sinänsä "hauskaa", että liikkeessä tuo maksoi 299£. Laitoin sen varaukseen ja lupasivat pitää viikon. En ehtinyt sitä enää kiireessä hakea (vaikka päätinkin jo ostamisesta) ja kelasin, että meilaan sinne, jotta voisivat toimittaa postitse. Hinta nettikaupassa on 299€. postikulut 10€, joten halutessani saan sen nyt sitten kotiin kannettuna (hieman) halvemmalla kuin mitä olisin tuolla maksanut ja sitten roudannut laukussa himaan.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Dan-D - 13.04.11 - klo:13:06
Tsiisus mitkä sivut!  Uskaltaakohan näitä töissä edes lukea... 
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: ChuckBass - 13.04.11 - klo:13:08
^ muistin laittaa tuon huomion vasta edittinä...
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Nti Tursti - 13.04.11 - klo:13:08
^ Hyi nyt hyi! Vasta nettisivujen jälkeen huomasin katsastaa koko CB:n kuvan ja siellähän on taustalla vähintäänkin epämääräisen näköistä materiaalia. Ei ihme, jos on herrojen suosiossa ;)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: PleaseDeleteMe - 13.04.11 - klo:13:17
Jostain kumman syystä eksyn Suit Supplyn sivuille aina uudestaan ja uudestaan..
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Dan-D - 13.04.11 - klo:13:22
^ muistin laittaa tuon huomion vasta edittinä...

Ei hätää, ehdin nähdä varoituksen.  Ajattelin kuitenkin, ettei se nyt niin paha voi olla.  Nyt muistan kyllä käyneeni tuolla aikaisemminkin...

Puku näyttää netissä tuota kuvaasi tummemmalta, muttei lainkaan pahalta.

http://www.suitsupply.com/shop/1.P2936/Suit

Myös tämä olisi aika veikeä kesäpuku:

http://www.suitsupply.com/shop/1.P2939/Suit

Onko noista puvuista mitään tietoa?  Kankaat mainitaan, mutta liimakangastuenta lienee oletusarvo?
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Dandylion - 13.04.11 - klo:15:40
^ Jälkimmäinen puku näyttää jo liian kostyymimäiseltä. Ehkä rouheammalla kankaalla toimisi paremmin.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Dan-D - 13.04.11 - klo:16:05
Eri mieltä, mielestäni ihan toimiva kuvan perusteella.

Laitoin pari kysymystä firmalle puvuista.  Jahka saan vastaukseni, joudun varmaankin ostamaan tuon sinisen.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: ChuckBass - 15.04.11 - klo:13:09
Ehkä modet siirtää tätä suitsupply keskustelua jonnekin muualle jossain vaiheessa, mutta tässä vielä linkki WSJ:n artikkeliin, jossa on arvioitu myös SS:n pukua ja todettu se ilmeisesti ihan kelpoisaksi:
http://online.wsj.com/article/SB10001424052748703385404576258671135584478.html

Edit. Tietystikin tuossa artikkelissa voi olla monella "ketunhäntä kainalossa" ja jokuhan voisi olla sitä mieltä, että ei ole mikään yllätys, jos halvempi puku vetää vertoja Armanin kalliimmin hinnoitellulle.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Dan-D - 15.04.11 - klo:13:37
No, tilasin tuon ikkunanruutukuosisen ja joskus pääsiäisen jälkeen voinen kommentoida, miltä se vaikuttaa.

Mikäli se on hyvä, erityistä mielenkiintoa herätti myös VBC:n villa-mohair -sekoitteesta tehty sininen liituraitapuku, joka saattaa myös tarttua mukaan.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Dan-D - 19.04.11 - klo:15:09
Jonkinmoisena shokkina tuli paketti tänään töihin.  Tein vakavasti tilauksen perjantaina, eli ripeää toimintaa.  Hollannistahan puvut tulevat, ja logistisesti se on ymmärtääkseni aika hyvässä paikassa.

Puku on kiva, laadukas kesäpuku.  Kangas vaikuttaa nopealla vilkaisulla oikein kelvolta villakankaalta.  Super 110, suhteellisen kevyen painoinen toimii varmaankin tarkoitukseensa enemmän kuin hyvin.  Vuori on 100% Bembergiä.  Viimeistely on hyvää, jälki on kaikin tavoin asiallista.  Takin rinnan tuennasta en osaa suoralta kädeltä sanoa mitään.  Minulla on kokemusta vain puhtaista liimakangaspuvuista ja puhtaista irtoliinoitetuista.  Nopea tuntumani oli, että tämä voisi olla jotain half-canvas –tyyppistä.  Nipistystesti osoitti, että takissa on jonkinlainen irrallinen eli ”kelluva” tukirakenne.  Pikaisen tutkimisen lisäksi tarvinnen kuitenkin huolellisemman tarkastelun vakuuttuakseni tästä.

Istuvuus on hyvin slimmi.  Takki on drop seiskalla, jolloin se siis on vakavasti tyköistuva.  Tätä ei kuitenkaan ole tehty vahvalla ”svengillä” vaan takki vaan on varsin kapea.  Voisin mielelläni nähdä takissa hieman vahvempaa muotoa, mutta jo slimmiys on hyvä alku.  Hihat ovat suorastaan yllättävän slimmit; olkavarsi ei saisi juurikaan paksumpi olla tähän pukuun.  Yhtään kapeammalla hihalla en tätä takkia päälleni saisi.  Olan toppaus on hyvin vähäistä, varsin brittityylistä ainakin tässä takissa. 

Housut sain päälleni oikein kivasti, mutta ne olivat reisistä mallia trikoo.  Kyselen, josko saisin vaihdettua vain housut, jolloin voisin puvulla jotain tehdäkin.

Kaiken kaikkiaan lafkaa voi erittäin lämpimästi suositella kaikille slimmejä pukuja hakeville.  Laatu kilpaillee hyvinkin CT:n ja Lewinin pukujen kanssa hinnan ollessa vastaava, ellei ajoittain jopa parempi.  Lisäksi valikoima on selvästi laajempi ja mielenkiintoisempi ja toimitusajat vaikuttavat todella lupaavilta.  Lafka saattaisi hyvinkin ansaita oman ketjunsa.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: PleaseDeleteMe - 19.04.11 - klo:20:22
^ Kiitos reportaasista! Onkohan kaikki housut samanlaisia vai onko heillä erilaisia "linjoja" joissa osa on slimmimpää jne? Itse huomasin että M&S:llä on aika slimmit housut Autograph-malleissa kun taas Collezione-mallisto on väljemmin mitoitettu. Parashan olisi tietty päästä paikan päälle käymään joskus, onkohan noissa myymälöissä naismyyjät mainoksen mukaisesti alasti tai puolialasti o.O
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: ChuckBass - 19.04.11 - klo:21:00
^ Lontoon myymälässä ei ainakaan ollut kuin miesmyyjiä. Asiansaosaavia ja rentoja kaiffereita.

Tuo siniruutuinen on linjaa "washington", josta sivuillakin on erikseen mainittu "higher waistband" sekä "slimmer upper leg". Itse sovitin tuon lisäksi yhtä toista, joka sivujen kuvia oikein tulkiten edustaa fittiä "sevilla". Sen lisäksi tuolta näyttää löytyvän ainakin linjat Lazio ja London, luultavasti kannattanee vaan laittaa viestiä lafkaan, sieltä varmasti osaavat kyllä kertoa.

Ja tuosta Washingtonista voi sanoa, että se on Slimmi, aivan kuten Dan-D totesi. Nykyään ei tarvitse enää omalla kohdalla huolehtia jääkiekkoilijan reisistä, mutta jos yhtään enemmän on lihasta jaloissa, niin tiukkaa voi tehdä.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: bowtiepasta - 19.04.11 - klo:22:05
Ei hitto, normaalisti en juuri oxfordeista välitä, mutta nyt tuli vastaan niin päräyttävä pari että miltei harkitsen jenkeistä asti tilaamista.

Church's Sidfort for Leffot.
(http://blog.leffot.com/wp-content/uploads/2010/12/DSC_0011-500x332.jpg)
http://blog.leffot.com/2011/04/10/church-sidford-2/

Onkos missään euroopassa päin näkynyt tuontapaisia? Herringillä nyt joitain mokkachurcheja, mutta ei mitään joissa mokan ja pohjan väri pelaisi  noin upeasti yhteen.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Gaffer - 19.04.11 - klo:22:25
^ Trickersiltähän saisi MTO:t about samaan hintaan, tai varmaan vähän alle eikös. Se lienee ainoa vaihtoehto jos hakee samanlaista mokan ja pohjan värien sovittamista.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Jami - 19.04.11 - klo:22:39
Miten mulla on tunne että olen nähnyt joltain muulta melkein identtiset, ehkä Grenson (Olis ainakin paljon edullisempi).
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: bowtiepasta - 19.04.11 - klo:22:45
Trickersin MTO:t nykyään jo sikahintaisia. :( AS-mto saattaisi olla se halvin vaihtoehto.

ja joo, Grensonilla on malli William jossa on paljon samaa, mutta siinä lestin muoto ei oikein toimi.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Dan-D - 20.04.11 - klo:09:12
Tuo siniruutuinen on linjaa "washington", josta sivuillakin on erikseen mainittu "higher waistband" sekä "slimmer upper leg". Itse sovitin tuon lisäksi yhtä toista, joka sivujen kuvia oikein tulkiten edustaa fittiä "sevilla". Sen lisäksi tuolta näyttää löytyvän ainakin linjat Lazio ja London, luultavasti kannattanee vaan laittaa viestiä lafkaan, sieltä varmasti osaavat kyllä kertoa.

Ja tuosta Washingtonista voi sanoa, että se on Slimmi, aivan kuten Dan-D totesi. Nykyään ei tarvitse enää omalla kohdalla huolehtia jääkiekkoilijan reisistä, mutta jos yhtään enemmän on lihasta jaloissa, niin tiukkaa voi tehdä.

Juuri näin.  Omilla jääkiekkoilijan reisillä epäilin jo etukäteen, että tämä saattaa olla kipupiste.  Mutta oli se silti yllätys miten slimmit ne housut sitten vakavissaan olivat.  Odottelen firman vastausta, ennen kuin päätän, mitä puvulle teen.  Harmi sinänsä, että juuri Washington-malleissa on itseäni eniten kiinnostavat kankaat.

Suhteellisen korkeat kainalot siinä takissa, muuten.  Ihan positiivista sekin.  Kaiken kaikkiaan jäi hyvä maku suuhun puvun hinta-laatusuhteesta.

Edit: vastaus tuli.  Kuulemma vain housujen vaihto ei onnistu.  Harmi sinänsä.  Suitsupplylta lupailivat kuitenkin, että saumoihin on jätetty hyvin runsaasti muokkausvaraa.  Käynpä siis puvun kanssa (varmaankin) vaatturilla kyselemässä muokkausmahdollisuuksia.  Jos ei onnistu, harkitsen isompaa kokoa tai koko homman unohtamista.  Jää nähtäväksi.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Jälkiviisas - 05.05.11 - klo:12:28
Ohuen kevät/kesätakin eli kohtalaisen ohutta kangasta, vuoreton ja mielellään piilonapit.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Riki Sorsan veli - 05.05.11 - klo:22:21
Lainaus
Connection Problems

Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: ChuckBass - 10.05.11 - klo:21:26
Jotta MTOP-ketju ei liiaksi karkaa aiheesta, siirrän ja vastaan tänne.

Lainaus käyttäjältä: plainwhitee
Punaiset chinot kiinnostaa, vaikkakin ovat olleet muodissa (värinää).Mistä suosittelette punaisten chinojen hankkimista? Slimmit mielellään ja tuollaiset syvänpunaiset. CT:llä ei ole vyötäröäni (33), joten en uskalla tilata kokeilematta heiltä. Sori tredinkaappaus.

Carlings tarjoaa halvassa hintaluokassa melko slimmillä leikkauksella olevia "the glory days"-merkkisiä pöksyjä. Lisäksi H&M saattaa olla vaihtoehto, mutta puljun chinojen leikkaus ja materiaalit ei meikäläiseen oikein iske.
Hintaluokassa ylempänä sitten NN 07, jota löytyy joko Stockalta tai Kampin keskuksen Cruel Age-putiikista (oli ainakin aiemmin keväällä about -70% alessa) ja Arabiassa sijaitsevasta Fashion Outletista (en mene takuuseen, että on edelleen punaista väriä saatavilla).

Lisäksi sitten Maranello ja TOS Kämpissä.

Nämä siis noin äkkiseltään mietittynä Helsingistä.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: ChuckBass - 10.05.11 - klo:21:38
^ Ok, tämä selvä. No sitten vaihtoehtona on Stocka, mutta kannattaa kyllä käydä katsamassa tuo Arabian pulju. Siellä muuten sattui olemaan viime viikolla Paul Smithin valkoiset tupsulouferit (beiget tupsut), koossa 42. Hinta oli ehkä jotain 40 tai 50e.

Noiden ja sitten NN 07:n tuotteiden lisäksi mitään muuta nähtävää siellä ei sitten oikeastaan ollutkaan.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Franck Gaultier - 11.05.11 - klo:13:03
^Oliko siellä paljonkin NN07 tavaraa/kokoja jäljellä? Mietin tässä, että kannattaako siellä lähteä käymään. Oma kokoni merkillä on yläosissa S/M ja housuissa 30/34.

Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: ChuckBass - 11.05.11 - klo:15:27
^ No siis, ei mitenkään älyttömästi. Yksi pienellä punavalkoruudulla varustetu puuvillairtotakki jäi koossa 50 roikkumaan ja sitten chinoja eri väreissä. Ainakin beige, "denim" ja muistaakseni punainen. Joitain koossa 30, mutta pääosin siellä 33 vyötäröä näytti olevan.
Ehkä jotain kauluspaitoja, mitkä oli sitten kokoa M.

Ja tämä oli siis noin reilu viikko sitten.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Franck Gaultier - 11.05.11 - klo:15:30
^Kuvailujen perusteella ilmeisesti Cruel Agen jämät myynnissä. Ei tarvitse käydä katsomassa.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Donjohnsson - 12.05.11 - klo:20:29
Aivan ehdottamasti haluaisin metsästää jostain itselleni Tiger of Swedenin Atum takin.
Oli viime sesongin takki. Piheys iski kun hinta oli vajaa 500euroa, alennuksessa oli juuri M koko hävinnyt ensimmäisenä ja sekös otti päähän.
Takki näyttää tältä
http://svpply.com/item/130149/ATUM_JACKET__Tiger_of_Sweden

Tiettyä rakuunarykmentti , vuosisadan vaihde fiilistä slim fittiin yhdistettynä puhuttelee minua enemmän kuin yksikään takki tätä ennen.
Eikä mistään löydy apuja.. No pitää jatkaa etsimistä.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Dan-D - 13.05.11 - klo:12:57
Kaiken kaikkiaan lafkaa voi erittäin lämpimästi suositella kaikille slimmejä pukuja hakeville.  Laatu kilpaillee hyvinkin CT:n ja Lewinin pukujen kanssa hinnan ollessa vastaava, ellei ajoittain jopa parempi.  Lisäksi valikoima on selvästi laajempi ja mielenkiintoisempi ja toimitusajat vaikuttavat todella lupaavilta.  Lafka saattaisi hyvinkin ansaita oman ketjunsa.


Ja nyt olen saanut pykälää isomman puvun.  Olen myös tähän erittäin tyytyväinen.  Istuvuus on nyt itse asiassa parempi, edellinen oli ehkä jopa turhan napakka ja olisi vaatinut työtä.  Tässä versiossa vain hihoja ja lahkeita piti lyhentää.

Drop 8 puku tällä kertaa, ja kokonaisuus on siis todella makuuni.  Kerrankin löytyi rekistä puku, joka sopii vartalomallilleni.  Ja puljun toiminta on erittäin nopeaa ja tehokasta.  Asiakaspalvelu toimii.

Ostan tuolta varmaan vastaisuudessakin pukuja.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: 24_juhanakyllonen - 12.07.11 - klo:13:04
ostaisin vaimolle täydellisen synttärilahjan!
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Tommi - 13.07.11 - klo:11:26
Oranssin (tai burnt orange -sävyisen) neulesolmion järkevään hintaan.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Dan-D - 19.07.11 - klo:11:41
Ostaisin hyvät shortsit, jotka olisivat suhteellisen slimmit ja jäisivät polvien yläpuolelle pituuden puolesta.  Ne olisivat valkoiset ja/tai räväkän siniset (eli enemmän royal blue kuin navy, muttei kuitenkaan vaaleansininen).
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Jussi - 19.07.11 - klo:12:29
Ostaisin hyvät shortsit, jotka olisivat suhteellisen slimmit ja jäisivät polvien yläpuolelle pituuden puolesta.  Ne olisivat valkoiset ja/tai räväkän siniset (eli enemmän royal blue kuin navy, muttei kuitenkaan vaaleansininen).

Hoidin tämän ongelman ostamalla puuvillaiset suorat housut, jotka lyhensin sopiviksi. Slimmit sortsit syntyvät normaalilevyisistä suorista housuista (voi olla, että joudut etsimään jopa hieman väljempiä malleja).
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: ChuckBass - 19.07.11 - klo:12:59
Ostaisin hyvät shortsit, jotka olisivat suhteellisen slimmit ja jäisivät polvien yläpuolelle pituuden puolesta.  Ne olisivat valkoiset ja/tai räväkän siniset (eli enemmän royal blue kuin navy, muttei kuitenkaan vaaleansininen).

Hoidin tämän ongelman ostamalla puuvillaiset suorat housut, jotka lyhensin sopiviksi. Slimmit sortsit syntyvät normaalilevyisistä suorista housuista (voi olla, että joudut etsimään jopa hieman väljempiä malleja).

+1.

Tässä on lisäksi se etu, että housuihin saa näin tehtyä haluamansalaiset käänteet / upslaakit, jotka tekee shortseista vielä hieman siistimmät ja "päräyttävämmät".
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Dan-D - 19.07.11 - klo:14:23
Käänteet olivat kieltämättä ajatuksissa, mutten uskaltanut ryhtyä erityisen valikoivaksi.

Vahinko sinänsä, etten ole löytänyt sopivia housujakaan näissä väreissä.  Sekä sortsit että perushousut ostaisin mielelläni, jos oikea väri löytyisi.  (Valkoista sinänsä löytyy kyllä jonkin verran, mutta niissä on yleensä aina jotain vikaa.)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: ChuckBass - 19.07.11 - klo:19:32
Ostaisin hyvät shortsit, jotka olisivat suhteellisen slimmit ja jäisivät polvien yläpuolelle pituuden puolesta.  Ne olisivat valkoiset ja/tai räväkän siniset (eli enemmän royal blue kuin navy, muttei kuitenkaan vaaleansininen).

Tähän vielä palatakseni. Suoraan shortsit haluavalla Ovadia & Sons vois olla hyvä vaihtoehto.. Omasta mielestäni nämä ovat ainakin melko maukkaita:

(http://www.ovadiaandsons.com/shop/product_images/t/968/IMG_0736__01726_zoom.JPG) (http://www.ovadiaandsons.com/shop/product_images/n/064/IMG_2040__10687_zoom.JPG)

(http://www.ovadiaandsons.com/shop/product_images/q/029/IMG_2061__81062_zoom.JPG)

Tai sitten Howard Yountilta pidemmät versiot:
http://www.howardyount.com/collections/cotton-pants

Näissä tietysti se, että tulevat jenkeistä...
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Juha - 22.07.11 - klo:11:55
Slimmit valkoiset farkut, mutta ei denim-, vaan chino-kankaalla. Mistä löytyis? Vaikutusalueena internet ja Helsinki.

Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Dan-D - 22.07.11 - klo:13:16
Tähän vielä palatakseni. Suoraan shortsit haluavalla Ovadia & Sons vois olla hyvä vaihtoehto..

Juuri sitä, mitä etsin.  Vähän hintavat (about 120 taalaa), kun tulee rahdit ja tullit päälle, on shortsit pian aika kalliit.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: ChuckBass - 22.07.11 - klo:13:20
Slimmit valkoiset farkut, mutta ei denim-, vaan chino-kankaalla. Mistä löytyis? Vaikutusalueena internet ja Helsinki.

Stadissa kävisin katsomassa weekdayn.

Netistä sitten edellä mainittujen lisäksi RRL ja uniqlo voisivat olla mahdollisia (tarvitsee tosin proxyt ja tarjonnasta en ole varma, mutta olettaisin, että löytyisi)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: ChuckBass - 22.07.11 - klo:13:21
Tähän vielä palatakseni. Suoraan shortsit haluavalla Ovadia & Sons vois olla hyvä vaihtoehto..

Juuri sitä, mitä etsin.  Vähän hintavat (about 120 taalaa), kun tulee rahdit ja tullit päälle, on shortsit pian aika kalliit.

No näinhän se on, että hintaa hieman tulee. Mutta siistit ne on...
Otsikko: Keikarin (vaatteiden) etsiväpalvelu
Kirjoitti: PleaseDeleteMe - 26.07.11 - klo:11:25
Monessa ketjussa on silloin tällöin aiheeseen liittyvää asiaa, eli kysytään mistä sellaisia ja tällaisia asioita voi ostaa. Onkohan hyvä idea aloittaa oma ketjunsa sille, jossa foorumiitit voivat auttaa toisiaan etsimään erilaisia vaatekappaleita.

Aloitetaampa omalla probleemallani, niinkin klassinen vaatekappale puuttuu vaatekaapista, kuin shaalikauluksinen, tummansinen neuletakki, nappikiinnityksellä (mieluusti ruskeat napit JOS on, ei välttämättömyys koska napit voi korvata). Ei mitään kovin ohutta kangasta, sellaisia tulee paljon vastaan, voi olla ns. palmikkoneule-tyyppinenkin kudonta :). Charles Tyrwhittillä olisi aika edukkaasti kuvauksen mukainen neule, mutta liian ohuella kankaalla makuuni. Kangas saisi siis olla paksumpi ja CT:n versiossa on aika rumat taskut:

http://www.ctshirts.co.uk/Navy-shawl-collar-cotton-cardigan?q=gbpdefault|shawl-collar|KT026NAV||||||||||||| (http://www.ctshirts.co.uk/Navy-shawl-collar-cotton-cardigan?q=gbpdefault|shawl-collar|KT026NAV|||||||||||||)
Otsikko: Vs: Keikarin (vaatteiden) etsiväpalvelu
Kirjoitti: PleaseDeleteMe - 26.07.11 - klo:12:12
^ Dementia vaivaa, niinhän sellainen olikin jo! Kiitos kuitenkin runicille, pitää tutustua ko. vaihtoehtoihin tarkemmin, ehkä jatketaan tuossa toisessa ketjussa lisää :D
Otsikko: Vs: Keikarin (vaatteiden) etsiväpalvelu
Kirjoitti: Jami - 26.07.11 - klo:12:34
^ Dementia vaivaa, niinhän sellainen olikin jo! Kiitos kuitenkin runicille, pitää tutustua ko. vaihtoehtoihin tarkemmin, ehkä jatketaan tuossa toisessa ketjussa lisää :D
yhdistin aiheet
Otsikko: Vs: Keikarin (vaatteiden) etsiväpalvelu
Kirjoitti: Franck Gaultier - 26.07.11 - klo:12:51

shaalikauluksinen, tummansinen neuletakki, nappikiinnityksellä (mieluusti ruskeat napit JOS on, ei välttämättömyys koska napit voi korvata). Ei mitään kovin ohutta kangasta, sellaisia tulee paljon vastaan, voi olla ns. palmikkoneule-tyyppinenkin kudonta :). Charles Tyrwhittillä olisi aika edukkaasti kuvauksen mukainen neule, mutta liian ohuella kankaalla makuuni. Kangas saisi siis olla paksumpi ja CT:n versiossa on aika rumat taskut:

Ainakin j lindebergillä on alessa tummansinininen neuletakki shaalikauluksella.
http://jlindeberg.com/system/search/product.asp?id=4062&b=115&ek=Sale&page=1&rnum=1 (http://jlindeberg.com/system/search/product.asp?id=4062&b=115&ek=Sale&page=1&rnum=1)

Sama neuletakki löytyy myös Zoovillagesta reilun kympin halvemmalla.
http://www.zoovillage.com/productdetail.aspx?did=61693&pos=28 (http://www.zoovillage.com/productdetail.aspx?did=61693&pos=28)
Otsikko: Vs: Keikarin (vaatteiden) etsiväpalvelu
Kirjoitti: salaryman - 26.07.11 - klo:13:59
... tummansinininen neuletakki shaalikauluksella.

Yläasteen bilsanmaikka. Eikös se ole tuon takkimallin epävirallinen nimitys? (Sorry, en malttanut)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: PleaseDeleteMe - 26.07.11 - klo:14:04
^ Tyylikkäitä bilsanmaikkoja teilläpäin ollut :)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Alex Entwistle - 28.07.11 - klo:18:41
^Aikas steriilejä nuo Pattitussi-signaturet, niinkuin äijä muutenkin.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Dan-D - 29.07.11 - klo:10:47
EBMM JP6:n piezoilla

Eikö niitä nyt jokunen ole muusikoiden.netin torilla? 

Ja haun perusteella yhdelläkin kaverilla on 2 kappaletta.  http://muusikoiden.net/tori/nayta.php?id=536413
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Dan-D - 29.07.11 - klo:14:17
No Digital Villagesta saa myös. 

http://www.dv247.fi/invt/73262/
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Alex Entwistle - 31.07.11 - klo:20:57
Oijoi ja ooh, tälläiset flanellit olisi lähes pakko saada talveksi.. Mistäköhän löytyisi slimmit ja riittävän paksua kangasta olevat (about 400 grammaiset riittävät talveen??) pöksyt mieluusti alle sadan euron hintaluokassa?

(http://www.kishidadays.com/yanchamen/%E3%82%A8%E3%83%84%E3%82%A3%E3%82%AA1-5-1.jpg)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Gaffer - 01.08.11 - klo:00:00
mieluusti alle sadan euron hintaluokassa?

Odottele Yooxin tammikuun alea niin voi löytyä.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: ChuckBass - 02.08.11 - klo:22:00
Aloitetaampa omalla probleemallani, niinkin klassinen vaatekappale puuttuu vaatekaapista, kuin shaalikauluksinen, tummansinen neuletakki, nappikiinnityksellä (mieluusti ruskeat napit JOS on, ei välttämättömyys koska napit voi korvata). Ei mitään kovin ohutta kangasta, sellaisia tulee paljon vastaan, voi olla ns. palmikkoneule-tyyppinenkin kudonta.

Barbourin syksyn mallistosta löytyy parikin vaihtoehtoa. Hinnatkaan näissä eivät ole mielettömät.
(http://www.barbourbymail.co.uk/userimages/productstyles/product_large/0056730000000.jpg)
http://www.barbourbymail.co.uk/Mens-Barbour-Clifton-Chunky-Shawl-Lambswool-Cardigan.html

(http://www.barbourbymail.co.uk/userimages/productstyles/product_large/0055800000000.jpg)
http://www.barbourbymail.co.uk/Mens-Barbour-Moss-Shawl-Shetland-Wool-Cardigan.html
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: PleaseDeleteMe - 03.08.11 - klo:09:53
^ Aika maukas tuo jälkimmäinen myös vaaleana versiona! Kiitos vinkeistä&linkeistä :)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: ChuckBass - 09.08.11 - klo:11:26
Oijoi ja ooh, flanellit olisi lähes pakko saada talveksi.. Mistäköhän löytyisi slimmit ja riittävän paksua kangasta olevat (about 400 grammaiset riittävät talveen??) pöksyt mieluusti alle sadan euron hintaluokassa?

Eivät mene tuohon hintaluokkaan (joutuu siis yhden viikkorahan laittamaan ekstrana sukanvarteen), mutta itse luultavasti aion kyllä testata nämä. Sen verran kuitenkin HY kerää kehuja ja plussana tuo "unhemmed"-pituus, niin saa haluamansa käänteet. (ja kun mistään muualta ei sopivia ole tuntunut löytyvän...)

http://www.howardyount.com/products/classic-flannel-pants-light-gray

Posteineen Suomeen 190$, kunhan tuo dollari tuosta vielä hieman heikkenee, niin hyvältä näyttää.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: bowtiepasta - 18.08.11 - klo:21:20
Nyt mennään jo melko syvissä vesissä, mutta satuin iskemään silmäni näihin.
http://www.oipolloi.com/Store/OiPolloi-DII-3794-282-+.html

Kyllä, 180 punnan verkkarit. Mutta kuinka hienot! Niin rahoissani en kuitenkaan ole (itseasias aikalailla PA 2011) että tulisi mieleenkään investoida noihin, mutta onko jossain näkynyt edes jotenkin vastaavia järkihintaan? Toki jotain perusharmaita verskoja löytyy vaikka mistä, mutta noissa tuo kangas ja lookki yleensäkin on niin tyylikäs, että noille kyllä käyttöä keksisi kuntosalin ulkopuolellakin.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: sproily - 03.09.11 - klo:13:22
Tuntuu olevan aika kova juttua tuo shaalikauluksinen villatakki nykyjään. Itse on pitänyt moinen ostaa jo pitkään, kiitos linkistä tuonne Barbourin sivuille, ainoa juttu on, etteivät lähetä Suomeen.... ?
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Franck Gaultier - 03.09.11 - klo:15:19
^http://www.endclothing.co.uk/brands/barbour/barbour-moss-shawl-cardigan.html (http://www.endclothing.co.uk/brands/barbour/barbour-moss-shawl-cardigan.html)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: sproily - 03.09.11 - klo:16:32
Tuo barbourin ruskea kiinnostaisi enemmän, sininen ei ole yhtä käyttökelpoinen väri.

Tuolta sivulta ei ainakaan löytynyt, kiitos kuitenkin.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Jälkiviisas - 05.09.11 - klo:12:19
Tuo barbourin ruskea kiinnostaisi enemmän, sininen ei ole yhtä käyttökelpoinen väri.
Tuolta sivulta ei ainakaan löytynyt, kiitos kuitenkin.

Country Attire postittaa Suomeen ja hankkii pyynnöstä minkä tahansa Barbourin tuotteen, jos valikoimista ei löydy.
http://www.countryattire.com/ (http://www.countryattire.com/)

Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: sproily - 06.09.11 - klo:22:55
Onko tietoa mitä moiset palvelut kustantavat?
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Jälkiviisas - 07.09.11 - klo:13:02
Onko tietoa mitä moiset palvelut kustantavat?

Tilasin tuolta aikanaan Classic Durhamin ja se maksoi ihan saman kuin Barbourin omassakin kaupassa.
Ilmainen postitus ainakin silloin toimi myös Suomeen.

Tilaa mikä tahansa Barbour kataloogista. (http://www.countryattire.com/contact_finder.php)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: SloBo - 07.09.11 - klo:13:31
Jos se Navy nyt kelpaa kuitenkin niin: http://www.houseoffraser.co.uk/Barbour+Moss+shawl+neck+cardigan/150069144,default,pd.html . Halpa toimitus. Country Attire ei perinteisesti nyhdä mitään toimituskuluja ja eiköhän pari neuletta tule muiden tavaroiden jatkeena myymälään, mutta voihan se muutaman päivän ottaa aikaa.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Quijote - 08.09.11 - klo:13:10
Talvikengät.

Tarkemmin: Mustat, nilkkapituiset, nauhalliset, toe cap, storm welt, kumipohja, mahdollisimman tukevat mutta silti tarpeeksi sirot että menevät muunkin kuin raskaan denimin kanssa.

Muuten ostaisin Bexleyn Enfieldit mutta näyttävät ainakin kotisivuillaan liikaa maihareilta minun silmääni.

Herringin Stratfordit (http://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?colset=1&style_id=841&shoeID=2867&brandID=6&catID=42&oldcolID=1522&seconds=0&colour_id=1521) olisivat  mainion näköiset, mutta näyttävät siltä ettei niissä pärjäisi talven yli.

Trickersin Stow't kelpaisivat myös mutta ne maksavat liikaa.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Tommi - 08.09.11 - klo:13:13
^ Bexley Enfield on tietysti maihari, mutta lestiltään erittäin siro sellainen.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: U-Haul - 08.09.11 - klo:13:33
Tällaiset sattuivat silmään, aika lailla Enfieldien kaltaiset. Jotenkin ei ihan valtavan laadukasta vaikutelmaa nuo kuvat ainakaan nahasta anna.

http://www.spartoo.fi/Florsheim-ENGLAND-HI-x92524.php

(http://photos5.spartoo.fi/photos/925/92524/92524_350_B.jpg)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Ville - 08.09.11 - klo:14:45
^Nykyiset Florsheimit teetetään Intiassa kurjasta nahkasta. Vältettävä kaikin keinoin.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Quijote - 08.09.11 - klo:15:40
^ Bexley Enfield on tietysti maihari, mutta lestiltään erittäin siro sellainen.

Siinä negatiivisessa mielessä maihari, että lyhyemmät varret olisivat näppärämmät. Bexleyllä on tuo Watford josta taas puuttuu rakastamani toe cap, mutta varsi on mukavamman pituinen.

EDIT: Onko kenelläkään tietoa Paraboot -nimisen valmistajan jalkineista?

http://www.pediwear.co.uk/paraboot/products/2555.php?img=1

Jos tuo malli on tarpeeksi laadukas oikeuttamaan hinnan, niin se on juuri sitä mitä olen hakenut. Netistä löytyy paljon edustavampia kuvia, mutta ei juurikaan tietoa.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: holly - 08.09.11 - klo:17:20
Kalossit. Tälläkin foorumilla on useaan otteeseen mainittu Swimsin kalossit. Jotka promokuvien ja videomateriaalin perusteella ovat oikein tyylikkäät. Mutta Swims ei ilmeisesti kuitenkaan myy kaloseeja näissä väreissä. Tai edes ihan samaa mallia mitä heidän promokuvistaan löytyy. Vaan myytävien värisävyt ovat jotenkin ahdistavia ja muutenkin design on rahtusen heikompaa.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: bowtiepasta - 08.09.11 - klo:17:28
EDIT: Onko kenelläkään tietoa Paraboot -nimisen valmistajan jalkineista?

http://www.pediwear.co.uk/paraboot/products/2555.php?img=1

Tuosta mallista ei tietoa, mutta yleisesti ottaen Paraboot on mainio valmistaja.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Juha - 15.09.11 - klo:20:29
Slimmit khakinväriset chinot alle satkulla.

Brothers — laatu ok, ei kokoja.
Kappahl — laadusta ei käsitystä, ei kokoja.
Dressmann — laatu huono.
H&M — laatu huono.
Selected — 30 liian pieni, 32 liian iso.

Mitä nyt? Saa ehdottaa vaihtoehtoja myös yli budjetin.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: ChuckBass - 15.09.11 - klo:20:45
Slimmit khakinväriset chinot alle satkulla.

Mitä nyt? Saa ehdottaa vaihtoehtoja myös yli budjetin.

Carlings ja weekday ovat Helsingin liikkeistä tyydyttäneet oman tarpeeni tällä saralla.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Franck Gaultier - 15.09.11 - klo:21:16
Slimmit khakinväriset chinot alle satkulla.

Brothers — laatu ok, ei kokoja.
Kappahl — laadusta ei käsitystä, ei kokoja.
Dressmann — laatu huono.
H&M — laatu huono.
Selected — 30 liian pieni, 32 liian iso.

Mitä nyt? Saa ehdottaa vaihtoehtoja myös yli budjetin.


J. Lindebergillä taitaa olla vielä ilmaiset postit tällä hetkellä.
http://jlindeberg.com/system/search/product.asp?id=3528&b=85&ek=bp&page=1&rnum=1 (http://jlindeberg.com/system/search/product.asp?id=3528&b=85&ek=bp&page=1&rnum=1)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Erik - 16.09.11 - klo:11:07
Slimmit khakinväriset chinot alle satkulla.

Brothers — laatu ok, ei kokoja.
Kappahl — laadusta ei käsitystä, ei kokoja.
Dressmann — laatu huono.
H&M — laatu huono.
Selected — 30 liian pieni, 32 liian iso.

Mitä nyt? Saa ehdottaa vaihtoehtoja myös yli budjetin.


No, Weekdayn Gates-mallin chinoja löytyy joka värissä 40 € -hintaan.
Malli on itselle ainakin aika jees, lahkeesta kapea ja muutenkin yleisilmeeltä slimmi, muttei mikään makkarankuori kuitenkaan.
Kangas ei ole kaikkein ohuinta eli sopii hyvin välikausille.
Laatu kohtalainen paitsi että napit hieman haurasta muovia.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Jälkiviisas - 16.09.11 - klo:15:01
Ohuen pitkän ja mielellään vuorettoman takin.
Tällaisilla sadekeleille toivoo, että olisi rain macia/trenssiä pidempi takki, joka suojaisi myös frakin häntää...
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Jami - 16.09.11 - klo:15:39
^Viitta
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Jälkiviisas - 16.09.11 - klo:17:27
^Viitta

Ja tikari.

Onkos tuollaisen rakenteettoman ja yksinkertaisen takin teettäminen kalliskin paukku?
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Jussi - 16.09.11 - klo:17:39
^Viitta

Ja tikari.

Onkos tuollaisen rakenteettoman ja yksinkertaisen takin teettäminen kalliskin paukku?

Niin no, viitta on se perinteinen frakin päällä pidettävä vaate...
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Jami - 16.09.11 - klo:20:52
Viitta on hyvin yksinkertainen (kun puhutaan vuorettomasta etc) ja nimenomaan omiaan frakin kanssa. En itse ehkä juuri muussa tilanteessa viittaa käyttäisi, jätän noi viitta touhut puolisolleni joka tuntuu viitoista pitävän. Mutta jos frakin kanssa tarvisin pitkän suojaavan ja ohuen päällisen niin se olisi viitta.

EDIT; jopa turotailor osaa suosittaa viittaa (valkoisella vuorella) Frakin kaveriksi: http://www.turotailor.fi/www/fi/pukeutumisopas/miesten_etiketti/frakki.php
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Jälkiviisas - 17.09.11 - klo:15:19
Niin on, mutta en kaipaa viittaa...
Jos kaipaisin olisin hankkinut viitan.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Laoban - 17.09.11 - klo:16:43
Tuollaisen voisin ostaa tällä kertaa jos löytäisin oikeaan hintaan. https://stockmann.com/webapp/wcs/stores/servlet/Product/Hugo-Boss-Black-Liivipuku/214335/11328?salesCampaignId=36006&itemId=214336
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Juha - 17.09.11 - klo:18:11
Slimmit khakinväriset chinot alle satkulla.

J. Lindebergillä taitaa olla vielä ilmaiset postit tällä hetkellä.
http://jlindeberg.com/system/search/product.asp?id=3528&b=85&ek=bp&page=1&rnum=1 (http://jlindeberg.com/system/search/product.asp?id=3528&b=85&ek=bp&page=1&rnum=1)

Niinpä onkin, vielä viikonlopun. Kävin tsekkaamassa Weekdayt ja ne oli "ihan ok", mutta päädyin kuitenkin tilaamaan nuo Lindebergit. Voin raportoida kun ne saapuvat. Kiitos vinkeistä!
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: excavator - 21.09.11 - klo:23:46
Ennenkuin haksahdan tähän paul smithiin, niin mahtaisiko foorumiiteiltä löytyä ehdotuksia muista valmistajista joilta löytyisi samantyyppinen fair isle cardigan.

http://www.paulsmith.co.uk/shop/paul-smith-knitwear-386/paul-smith-knitwear-shawl-collar-cardigan-pexd-237l-810-m/product.html

Just tommoinen, jossa navy kaulus + mahdollisesti hihat ja sinisävyinen fair isle kuviointi. Tämä olisi muuten täydellinen paitsi että siinä on vain puolet villaa ja hintakin kovahko. 
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Juha - 22.09.11 - klo:12:28
päädyin kuitenkin tilaamaan nuo Lindebergit. Voin raportoida kun ne saapuvat. Kiitos vinkeistä!

Nämä saapui. Kangas ihan hyväntuntuista, paksuus keskiluokkaa, joten pärjää kesät ja talvet. Tehty Kiinassa, mutta työnlaatu ihan kelvollista. Vyötärö oli korkeampi kuin odotin, joten vyötäröltä vähän liian isot, vaikka muuten istuvat hyvin. Nyt en tiedä pitäisikö palauttaa, vai kavennuttaa vyötäröä ja maksaa siitä about 50% housujen hinnasta. Äh.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Franck Gaultier - 22.09.11 - klo:13:30
päädyin kuitenkin tilaamaan nuo Lindebergit. Voin raportoida kun ne saapuvat. Kiitos vinkeistä!

Nämä saapui. Kangas ihan hyväntuntuista, paksuus keskiluokkaa, joten pärjää kesät ja talvet. Tehty Kiinassa, mutta työnlaatu ihan kelvollista. Vyötärö oli korkeampi kuin odotin, joten vyötäröltä vähän liian isot, vaikka muuten istuvat hyvin. Nyt en tiedä pitäisikö palauttaa, vai kavennuttaa vyötäröä ja maksaa siitä about 50% housujen hinnasta. Äh.


Tulipa itsekin tilattua samat housut. Kangas on tosiaan ihan hyväntuntuista hintaan nähden ja väriltään sopivan tummaa.

^Ei varmaankaan kannata kavennuttaa vyötäröä. Palauta tai vaihda pienempään, jos kokoja on tarjolla.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Alex Entwistle - 23.09.11 - klo:13:37
Olisiko kenelläkään hajua, mistä voisi löytyä viininpunaiset slimmit vakosammarit Tampereelta?
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Jälkiviisas - 23.09.11 - klo:13:45
Olisiko kenelläkään hajua, mistä voisi löytyä viininpunaiset slimmit vakosammarit Tampereelta?

Joku aika sitten ostin just tollaiset Selectedin valmistamina.
Olettaisin ainakin Stokkan myyvän Selectediä.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: ChuckBass - 23.09.11 - klo:13:52
^ Plus Tampereelta pitäis löytyä ihan oma liikekin.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Alex Entwistle - 23.09.11 - klo:13:54
Tampereella on myös Selectedin oma liike. Kun viimeksi noissa kävin katselemassa en löytänyt kuin sinisiä ja maissinkeltaisia. Ehkä tilanne olisi muuttunut pitää tsekata kun seuraavan kerran Tampereella seikkailen. Muita kauppoja?

Chuck ehti ensin..
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Elias - 25.09.11 - klo:18:05
Slimmit sammarit itsellänikin hakusessa, koossa 30 tai 31. Värinä jokin muu kuin ruskea tai sininen. Tänään vedin vesiperän keskustan Stockalla, keltaisia Selectedin sammareita oli kaksi kappaletta, kummatkin liian isoja. Selectedin myymälään taas ei sammareita ole tullut ollenkaan.

EDIT: laitoin kyseiset sammarit Asoksesta tulemaan. Mistä löydän viiininpunaiset molskit tai sammarit?
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Franck Gaultier - 25.09.11 - klo:23:05
^http://www.atoo.co.uk/product/18507/Barbour/euston-moleskine-trousers-red.html (http://www.atoo.co.uk/product/18507/Barbour/euston-moleskine-trousers-red.html)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Elias - 26.09.11 - klo:01:14
^ Monet englantilaisvalmistajat saisivat tehdä myös pienempiä housuja, Barbourin pienin koko on 32 eli menisi ompelijareissuksi. Laitan harkintaan.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: oteos - 03.10.11 - klo:16:24
Hei, mistä löytäisin vähän vaaleamman punaiset slimmit chinot? En nyt mitään pinkkejä tarkoita, enkä myöskään mitään kirkkaan punaisia vaan siitä väliltä. Saisivat olla aika slimmit.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Tommi - 03.10.11 - klo:18:03
^ Minkä kokoisia tarvitset? Tässä olisi joitain vaihtoehtoja:

1. http://www.ebay.com/itm/HICKEY-FREEMAN-MENS-COTTON-FLAT-FRONT-PANTS-36-AMERICAN-RED-NWT-MUST-SEE-/160655518536?pt=US_CSA_MC_Pants&hash=item2567d0ab48
2. http://www.ebay.com/itm/HICKEY-FREEMAN-MENS-COTTON-FLAT-FRONT-PANTS-36U-RUST-225-00-TERRIFIC-ORANGE-/360390196686?pt=US_CSA_MC_Pants&hash=item53e8edfdce
3. http://www.ebay.com/itm/HICKEY-FREEMAN-MENS-COTTON-PANTS-34-U-LIGHT-RED-225-00-FLAT-FRONT-NWT-PERFECT-/360394625948?pt=US_CSA_MC_Pants&hash=item53e931939c
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: moonshine - 03.10.11 - klo:18:39
Hei, mistä löytäisin vähän vaaleamman punaiset slimmit chinot? En nyt mitään pinkkejä tarkoita, enkä myöskään mitään kirkkaan punaisia vaan siitä väliltä. Saisivat olla aika slimmit.

JC:stä ostin moiset viime keväänä. Pari päivää sitten Carlingsin ohi kävellessä huomasin, että siellä oli tarjouksessa chinoja hyvällä värivalikoimalla.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: oteos - 03.10.11 - klo:18:54
Olen kokoa 30 x 30. Kiitoksia vastauksista. Pitänee mennä tsekkaamaa nuo carlingsin housut
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Kirahvi No. 89 - 20.10.11 - klo:22:32
Tuollainen sekasikiö menisi tilaukseen, jos vain löytäisi jonkun verkkokaupan, joka toimittaa Suomeen.  http://www.timberlandonline.co.uk/on/demandware.store/Sites-TBLGB-Site/default/Link-Product?pid=83494&color=434&cgid=undefined (http://www.timberlandonline.co.uk/on/demandware.store/Sites-TBLGB-Site/default/Link-Product?pid=83494&color=434&cgid=undefined). House of Vantage ilmeisesti toimittaa, mutta ainakaan se ei näytä onnistuvan automaattisesti.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: ChuckBass - 21.10.11 - klo:16:04
Viininpunaisia (tai monen muun värisiä) slimmejä sammareita etsiville Jack Willis (http://www.jackwills.com) voisi olla vaihtoehto..

Tuo "plum" oli livenä hyvin viininpunainen, enemmän kuin luumu...
Slim leg cord jeans in collaboration with Cordings (http://www.jackwills.com/en-gb/product/calver-slim-leg-cords-011666049)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Erik - 21.10.11 - klo:16:33
Hei, mistä löytäisin vähän vaaleamman punaiset slimmit chinot? En nyt mitään pinkkejä tarkoita, enkä myöskään mitään kirkkaan punaisia vaan siitä väliltä. Saisivat olla aika slimmit.

Weekdaysta Gates-chinot, löytyy monia värejä. Pitää pudottaa pari kokoa merkitystä koosta jos aikoo pitää vyötärökorkeudella.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Alex Entwistle - 24.10.11 - klo:17:44
Pari slimmiä sack-jackettia tänne kiitos. Ennen vierastin, mutta tuollainen voisi olla just täydellinen jopa koulussa pidettäväksi. Syytän tästä Suomen Turkua. Mikäli joltain löytyy ylimääräisenä kokoa 48-50 olevia, niin saa tyrkyttää.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: i v y m a n - 24.10.11 - klo:18:39
Pari slimmiä sack-jackettia tänne kiitos. Ennen vierastin, mutta tuollainen voisi olla just täydellinen jopa koulussa pidettäväksi. Syytän tästä Suomen Turkua. Mikäli joltain löytyy ylimääräisenä kokoa 48-50 olevia, niin saa tyrkyttää.

Laitoin viestiä, mulla vois olla jotain josta voisin luopua.

To gain some one has to lose some.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Jum-Jum - 29.10.11 - klo:14:58
Luulin jo löytäneeni sopivan poolokauluspaidan (http://www.hirmer.de/eshop/Merino-Cashmere-Mix-hirmer-5.html?searchparam=rollkragen&sQWSearchHandle=UVQxeWIyeHNhM0poWjJWdWZrSTljbTlzYkd0eVlXZGxibjVKUFhCeWFXTmxma3M5Tkg1TVBURl9UVDB4Zmc-&celebros=1&farbe=SILBER&groesse=), mutta ei...

Värejä on kokonaista 8 kpl, vaan ei valkoista. Noh, etsintä jatkuu.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: ChuckBass - 29.10.11 - klo:15:02
^ Millasella budjetilla mennään?

Uniqlolta löytyy valkoinen kashmir-versio. Hinta 99£.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Jum-Jum - 29.10.11 - klo:15:14
^ Millasella budjetilla mennään?

Uniqlolta löytyy valkoinen kashmir-versio. Hinta 99£.

Alle 150 €. Kiitos vihjeestä, tarkoitit varmaan tätä? (http://shop.uniqlo.com/uk/goods/068863-00-003) Vaikuttaa varsin hyvältä vaihtoehdolta, mutta Uniqlo ei taida toimittaa Suomeen, vai kuinka? Täällä taisi tosin olla joku ketjukin ko. firmasta, täytyypä katsoa läpi.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Tomba - 29.10.11 - klo:15:33
Mistä löytyisi tummansininen irtotakki koossa 46 slim fitinä? Mielellään ilman kyynärpää- ja olkatoppauksia. Helsinki, Espoo tai Vantaa olisi sopivia paikkakuntia, sillä en halua ostaa netistä sovittamatta. Stockalla näytti olevan sopivan kokoisia Tigerin keinokuitutakkeja, mutta mieluummin hankkisin jotain muuta. Budjetti määräytyy tarjonnan mukaan.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Tommi - 29.10.11 - klo:15:39
Luulin jo löytäneeni sopivan poolokauluspaidan (http://www.hirmer.de/eshop/Merino-Cashmere-Mix-hirmer-5.html?searchparam=rollkragen&sQWSearchHandle=UVQxeWIyeHNhM0poWjJWdWZrSTljbTlzYkd0eVlXZGxibjVKUFhCeWFXTmxma3M5Tkg1TVBURl9UVDB4Zmc-&celebros=1&farbe=SILBER&groesse=), mutta ei...

Värejä on kokonaista 8 kpl, vaan ei valkoista. Noh, etsintä jatkuu.

Kiinnostavia neuleita. Vielä kun tietäisi niiden mitoituksesta.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Juha - 29.10.11 - klo:22:25
Nyt kun päästiin neuleisiin, niin mistä tummansininen cable knit (ei poolo)? Budjetti sama, alle 150 €.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Kirahvi No. 89 - 02.11.11 - klo:17:48
Tämän Luciano Barberan takin kun löytäisi oikean kokoisena ja hintaisena. Varoitan, että kyseessä on takki vain RENNOILLE miehille. Klassista takissa on ainoastaan hintalappu. 

[spoiler](http://images.fashionesta.eu/productimages/export_big/22895_1.jpg)[/spoiler]
[spoiler](http://images.fashionesta.eu/productimages/export_small/22895_2.jpg)[/spoiler]
[spoiler](http://images.fashionesta.eu/productimages/export_small/22895_3.jpg)[/spoiler]

 
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Elias - 04.11.11 - klo:16:57
Tweed-takin 36/46 koossa. Stockalla oli Hansen & Jacobin punaruskeasävyinen takki (tosin koossa 48, mutta istuin hyvin neuleen kanssa). Kankaassa oli mieluinen kuosi ja hartiat olivat toppaamattomat. Oli harmittavasti kuitenkin hieman nykymuodin mukainen eli aavistuksen turhan lyhyt. Tämä olisi vielä ollut siedettävissä, mutta lopullinen dealbreaker oli hinta, 500 euroa. Voin kyllä maksaa takista 500 euroa, mutta sitten sen pitäisi olla ajaton, kankaan ruoheampaa ja muutenkin parempi. Tässä samanlainen, mutta eri kankaalla:
(http://hansenandjacob.icommerce.se/media/catalog/product/cache/1/image/265x/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/1/6/1614_1.jpg)

Aiemmin kokeilin Stockalla Harris Tweed -takkia, joka oli kauttaaltaan, erityisesti hartioista, monta kokoa leveämpi kuin kokomerkintä.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Tuukka - 05.11.11 - klo:23:53
Naurettava hinta, mutta täältä löytyy jotakin:

http://store.asuitablewardrobe.net/herringbonepatternedcashmereneckties.aspx

Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Tommi - 01.12.11 - klo:00:52
Edulliset opera pumpsit koossa UK10.5/US11.5/EU45, mielellään vasikannahkaisena mutta kiiltonahkakin kävisi ehkä.

Jos löytäisin tuollaiset nyt, perustaisin niille oman ketjun MuroBBS:n keskustelualueelle.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Jussi - 01.12.11 - klo:00:53
Edulliset opera pumpsit koossa UK10.5/US11.5/EU45, mielellään vasikannahkaisena mutta kiiltonahkakin kävisi ehkä.

Jos löytäisin tuollaiset nyt, perustaisin niille oman ketjun MuroBBS:n keskustelualueelle.

£116 OK? (http://www.broadlandslippers.co.uk/handmade-evening-pumps.html)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Tommi - 01.12.11 - klo:00:54
^ Liian suolainen hinta tämän hetken tilanteessa.

Edit. Tarkemmin ajateltuna ei ollenkaan pahempi hinta. Noin 150 euroa tulisi hintaa kotiin kannettuna ja valittavissa on myös vasikannahka. Juuri nyt en pysty tuohon summaan taipumaan, mutta otetaanpa linkki talteen tulevaisuutta varten.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: shepard - 17.12.11 - klo:18:29
Kohtuuhintaiset (~200€) ja kumipohjaiset Chelsea bootsit. Nahka voisi olla grainia tai jotain muuta vähän vettä pitävämpää, tästä voi tinkiä jos pari on muuten silmään sopiva.

C&J näyttää mallia:

(http://farm3.static.flickr.com/2611/3866688940_9723c83833.jpg)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: ultra - 17.12.11 - klo:19:00
^Onko AFPOS tsekattu?
http://www.afinepairofshoes.com/collections/clearance/products/alfred-sargent-kirkham
(http://cdn.shopify.com/s/files/1/0060/5272/products/web_3677949_large.jpeg?104348)
Voin ehkä ottaa parit kuvat omasta paristani, mikäli sellaisia halutaan nähdä.   
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: shepard - 17.12.11 - klo:21:41
^ Ehdin jo katsastaa tarjonnan. Harmi ettei löydy kokoa 8F. Hienot popot.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Laoban - 18.12.11 - klo:21:53
Jos nyt kävelisi kaupassa eteen, niin ehdottomasti: tummansininen kaksirivinen....vaaleilla napeilla...ohhh.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Bordeaux - 19.12.11 - klo:07:40
Keskiharmaat kalanruotokuvioiset paksuhkot housut. Stockalla olisi ollut Sandin, mutta ei juuri minun kokoa. Eikä aivan täyttä villaakaan, mutta olisi kelvannut kuitenkin.

Kamelin (tai lähellä) värinen paksu päällystakki. Kaupoissa tuntuu olevan vain harmaata ja mustaa.


Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Timati - 19.12.11 - klo:09:47
--Kamelin (tai lähellä) värinen paksu päällystakki. Kaupoissa tuntuu olevan vain harmaata ja mustaa.

Isolla kirkolla näitä myy ainakin hassu ja pieni miestenvaateliike, jonka nimeä en muista (Ateneumin kulmilla?).

Merkkinä tiikeri, voin suositella lämpimästi. Minulla lienee pari kuvaakin mtopissa tuosta.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Bordeaux - 19.12.11 - klo:10:09
^Solo?
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Timati - 19.12.11 - klo:11:19
Sepä se!  En ole muuten koskaan törmännyt yhtä luokattomaan asiakaspalveluun erikoisliikkeessä.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Socrates - 19.12.11 - klo:12:47
^ Solon "palvelusta" kahden ostetun puvun kokemuksella samaa mieltä. Tästä tosin joitakin vuosia aikaa, kun Stockalta sinne ohjasivat, enkä vielä paremmasta tiennyt.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Elias - 19.12.11 - klo:13:33
^ Solon "palvelusta" kahden ostetun puvun kokemuksella samaa mieltä. Tästä tosin joitakin vuosia aikaa, kun Stockalta sinne ohjasivat, enkä vielä paremmasta tiennyt.
Soloja on kaksi. Fredan solossa sain ihan hyvää palvelua, kun siellä joskun kaksi vuotta sitten pariin otteeseen pistäydyin.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Jami - 31.12.11 - klo:01:15
Muita kuin NippaNappa jossa voisi teettää besboke nahkatöitä? Kyse on kuitenkin vöiden yms kaltaisista töistä eli kyse ei ole mistään nahkatakista tms. Hintakin vielä pitäisi olla kohtuullinen. Yhtenä vaihtoehtona NippaNapan ohella on joku opiskelija joka tekee nahkatöitä.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Erik - 31.12.11 - klo:01:46
^
Pinkomo?
facebook.com/Pinkomo
Robalta löytyy. Ihan asiallisen oloinen paikka.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Jami - 31.12.11 - klo:02:23
^
Pinkomo?
facebook.com/Pinkomo
Robalta löytyy. Ihan asiallisen oloinen paikka.
Mielenkiintoista, ei itselle ennestään lainkaan tuttu. Tähän täytyy tutustua noin muutenkin, nämä ehkä pystyy tekeen taikoja kengille :)

Löysin yhden brittiyrityksen (kera karmeiden nettisivujen), perheyritys 1800 luvun puolelta, aloitelleet hevostarvike puolella (ilmeisesti valjaat, satulat yms) ja nykyään tekee pääsääntöisesti fetissi tavaraa, mutta myös esim koiran kaulapantoja/hihnoja (toisaalta, eipä noilla paljon eroa olekkaan). Sivuilla kuitenkin saa sen käsityksen että melkein mitä vaan tekevät tilauksesta ja kaikkea pystyy ainakin kustomoimaan. Hinnatkin vaikuttavat vielä älyttömän halvoilta (vähän liiankin). Laadusta on vaikea sanoa pelkkien kuvien perusteella, osa näyttää huonoilta osa paremmilta. Pistin kyselyä...
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Alhazen - 11.01.12 - klo:13:22
Helsingin talvisäitä katsellessa: Lammasvuorelliset Duck Bootsit. Näiden tapauksessa on käynyt vanhanaikaiset ja olen tuijottanut kuvia riittävän pitkään että ankkasaappaat ovat siirtyneet luokituksesta "helvetillisen rumat" luokitukseen "niin rumat että alkavat olla jollakin tavalla hienot". Valitettavasti LL Bean ei toimita ennen maaliskuuta.

http://www.llbean.com/llb/shop/43351?productId=732953&catalog_id=TA&attrValue_0=Brown/Brown
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Bordeaux - 11.01.12 - klo:13:56
Sorelillahan on jotain tuon tyyppisiä, ei tosin yhtä hienoja.
http://www.spartoo.fi/Talvisaappaat-Sorel-miehet-st10126-o91-0-kengat.php#rst

Kerran ajattelin sovittaa, mutta siroon 45-kokoiseen jalkaani tuollainen näyttää yksinkertaisesti naurettavalta. Pienemmässä jalassa voisi mennäkin.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Alhazen - 11.01.12 - klo:14:44
No hitto. Meni sitten Sorelin 1964 Premium T:t tilaukseen (heppo.fi myy hajakokoja kympin halvemmalla) niitä päiviä varten, jolloin kaduilla on 20 senttiä loskaa, ulos pitää kuitenkin mennä ja kaikki toiveet mistään estetiikan ehdoilla elämisestä on haudattu. Jos näitä myy kerran JCrewkin tällä hetkellä niin ainakin hipster-uskottavuutta pitäisi löytyä.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Erik - 11.01.12 - klo:15:06
Beanin duck bootseja manailin jo viime talvena.
Britti-ebayssa noita kyllä jonkin verran pyörii, jos käytetyt kelpaa.
Kokoluokituksesta ei mitään hajua...
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: IHI - 16.01.12 - klo:11:53
Kuka tekee farkkumallisia (tumman-)harmaita flanellihousuja? Kuvassa Brionit, mutta eivät ole enää myynnissä eikä niihin edes olisi varaa. Cucinellia ei myöskään saa ehdottaa.

Marc'O Polon mallistossa on ainakin ollut hyvin pitkälti farkkumallisia flanelleja.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Juha - 16.01.12 - klo:22:38
Harmaan fair isle -neuleen melko hillityllä kuvioinnilla.

Like this:
(http://mistercrew.com/files/2009/11/jcrew_fairisle_sweater_01.jpg)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: teddy boy - 17.01.12 - klo:10:36
Tuollainen taisi olla Mr. Porterin alessa....

EDIT: http://www.mrporter.com/product/167439.

Harmaan fair isle -neuleen melko hillityllä kuvioinnilla.

Like this:
(http://mistercrew.com/files/2009/11/jcrew_fairisle_sweater_01.jpg)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: SloBo - 20.01.12 - klo:02:27
Ostaisin tällaisen, jos hinta olisi alle kolmasosan pyydetystä:
(http://www.mrporter.com/images/products/187695/187695_mrp_fr_l.jpg) (http://www.mrporter.com/intl/product/187695)

Ehkä voisi vähän paksumpi olla, mutta stailaus on just hyvä.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Jälkiviisas - 20.01.12 - klo:11:49
Wooloversilla on tuon tyyppisiä pooloja.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: i v y m a n - 20.01.12 - klo:13:52
Huh mikä hinta!

Hyvännäköinen neule kyllä.

Kelpais varmaan mullekin.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: SloBo - 21.01.12 - klo:01:34
Mielestäni tuon neuleen tyyli on liki täydellinen ja materiaali on se avainseikka, mikä erottaa jyvät akanoista. Tuonkaan kashmirin laadusta ei voi sanoa mitään, koska brändille on laskettava jonkun verran arvoa näissä asioissa (ei muotibrändille vaan laatubrändille). Wool Overs ei vaan kykene tarjoamaan vastinetta - niitä olisi muuallakin.

Yksin Johnstonsin käytetty tuon tyyppinen musta minulla on. Se on aika tuhti kooltaan: n. 4 tuumaa liian iso mitan mukaan ja vielä väljä malliltaan, minkä takia sitä ei voi luokitella "siistiksi vaatteeksi". Olkoon käytetty, se on se ihanimman tuntuinen omistamistani neuleista heittämällä. Käsittämättömän lämminkin...
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Arska - 21.01.12 - klo:16:53
Minusta tuon neuleen leikkaus on jotenkin vetelä.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Franck Gaultier - 21.01.12 - klo:21:35
Mistä kannattaisi etsiä cutaway/spread -paitoja vähän rennommissa kankaissa (chambray, oxford ja infamous flanelli)? Erityisesti chambray olisi hakusessa, jos järkevään hintaan ja järkevällä tavalla löytyy eli mitään Japani proxyja.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Franck Gaultier - 21.01.12 - klo:23:51
^vähän jo odottelin, että olisit heittänyt pari linkkiä ja homma olisi ollut sillä selvä. MT ei tosiaan ole kankaidensa puolesta vaihtoehto.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Jami - 21.01.12 - klo:23:57
Mites tuo meidän Turun ihme, Herrain pukimo?
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: teddy boy - 25.01.12 - klo:15:55
Mites tuo meidän Turun ihme, Herrain pukimo?

Paidat taitavat tulla juuri tuolta MT:ltä.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Jälkiviisas - 30.01.12 - klo:15:50
Lontoon murteella shawl collar (chunky) knit cardiganin, navy tai charcoal (myös muut harmaat käy).
Saa olla jopa kaksirivinen.

Itsenäisellä verkkokauppaselailulla mennyt jo usko kun joko loppu tai sitten just oikea koko loppu, saa siis vinkata.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Franck Gaultier - 30.01.12 - klo:15:56
^http://www.keikari.com/foorumi/index.php?topic=2057.0 (http://www.keikari.com/foorumi/index.php?topic=2057.0)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Jälkiviisas - 30.01.12 - klo:16:09
^http://www.keikari.com/foorumi/index.php?topic=2057.0 (http://www.keikari.com/foorumi/index.php?topic=2057.0)

Our Legacy ei sovi.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Tommi - 14.02.12 - klo:11:50
Haussa on yhä edullinen oranssi neulesolmio. Ei löydy sitten mistään.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Wolf - 14.02.12 - klo:12:01
? http://www.thehouseofties.com/knitted-ties/475-color.html
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Tommi - 14.02.12 - klo:12:05
^ Tuon löysinkin, mutta hinta menee vähän kipurajan yli. Noh, ehkä joskus lompakon eheytyessä.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Laoban - 14.02.12 - klo:18:34
Haussa on yhä edullinen oranssi neulesolmio. Ei löydy sitten mistään.

Suomen suurimman ja tunnetuimman solmiovalmistaja Matexin valikoimaan muuten kuuluu komean oranssi neulesolmio. Tunnustan, ostin.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Tommi - 14.02.12 - klo:22:26
^ Arvatenkin polyesteriä?
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Laoban - 15.02.12 - klo:19:05
^ Arvatenkin polyesteriä?

Ehei! Se on jotain todella korkealaatuista materiaalia, joka esiintyy useasti kotimaisissa valmisteissa. Materiaalin nimi oli muistaakseni p'olyesteri. Onneksi hinta oli vain 49€!!

No joo, nyt en pääse asiaa tsekkaan, mutta eipä edes taida tarvita tsekkailla.. ;)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Arska - 15.02.12 - klo:22:31
Kyllähän Matexilta saa muistaakseni ihan asiallisia silkkisolmioita järkihintaan -  alennusmyynneistä.
Otsikko: Vs: Re: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: T.H. - 16.02.12 - klo:08:07
Haussa on yhä edullinen oranssi neulesolmio. Ei löydy sitten mistään.

Stockmannilla näkyi olevan Amanda Christensenin neulesolmioita keväisissä väreissä keltaisina, punaisina, oransseina ja limenvihreinä.

Eipä nuo tosin kovin edukkaita ole. Ehkä kanta-asiakkaan etuseteleitä käyttämällä...
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Tommi - 16.02.12 - klo:08:24
^ Kiitos vinkistä! Täytyy käydä katsomassa Tampereen Stockalla, vaikka muistaakseni siellä ei juurikaan Christenseniä myydä.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Ron Burgundy - 16.02.12 - klo:09:29
Täytyy käydä katsomassa Tampereen Stockalla, vaikka muistaakseni siellä ei juurikaan Christenseniä myydä.

Siellä mitään ole...
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Laoban - 16.02.12 - klo:21:04
^ Arvatenkin polyesteriä?

Ehei! Se on jotain todella korkealaatuista materiaalia, joka esiintyy useasti kotimaisissa valmisteissa. Materiaalin nimi oli muistaakseni p'olyesteri. Onneksi hinta oli vain 49€!!

No joo, nyt en pääse asiaa tsekkaan, mutta eipä edes taida tarvita tsekkailla.. ;)

Nyt täytyy tehdä korjaus, tarkastin solmion ja itseasiassa 100% villaa ja nimi Portia.
Otsikko: Vs: Re: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: konda - 16.02.12 - klo:23:31
Portian slipsejä myydään paljon b2b mutta en ole koskaan törmännyt niihin b2c.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Riki Sorsan veli - 24.02.12 - klo:13:51
Punainen battenin anorakki / parka.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Franck Gaultier - 24.02.12 - klo:13:55
http://www.kafka.co.uk/item/BattenSportswear_PopoverAnorakNylonRed_0_454_15523_0.html (http://www.kafka.co.uk/item/BattenSportswear_PopoverAnorakNylonRed_0_454_15523_0.html)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Riki Sorsan veli - 24.02.12 - klo:14:14
Hhngg.. Pystyin hillitsemään. Kesän alesta poistan tommosen, nyt tyydyin ihan T-paitaan.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Juha - 25.02.12 - klo:00:00
Onko niitä LBM 1911:n S/S 12 -rotseja näkynyt jo jossain eurooppalaisissa verkkokaupoissa?
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: ChuckBass - 25.02.12 - klo:00:15
^ En ole itsekään löytänyt verkkokauppoja, mutta kannattaa varmaan ainakin käydä kysäisemässä sieltä t'uomosta, että mitä malleja sinne on mahdollisesti tulossa (tai jo tullut)?

Ja samalla voi tietysti tsekata, millaset aleprosentit on niissä f/w-malliston rotseissa...
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Franck Gaultier - 25.02.12 - klo:00:50
^Taitaa olla -50 %, ainakin hesarissa olleen mainoksen mukaan.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: ChuckBass - 01.03.12 - klo:23:28
(http://www.tumblr.com/photo/1280/dresslikea/18566361691/1/tumblr_m0860egea41r06ziy)

(http://www.tumblr.com/photo/1280/dresslikea/18566361691/2/tumblr_m0860egea41r06ziy)

Kevät- ja kesähankintoihin liittyen...

Ylläolevien Finamoren paitojen kaltaista haussa terassi-iltoihin... +200e on vaan liian suolanen hinta, joten suosituksia vastaavista, mutta halvemmista otetaan vastaan...
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Alex Entwistle - 01.03.12 - klo:23:30
Modern Tailorilla ainakin on säännöllisen epäsäännöllisesti valikoimassa ihan hyvännäköisiä kukkakuoseja. Joku tollanen paita olis kyllä ihan magee.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Riki Sorsan veli - 01.03.12 - klo:23:30
^^ Herrainpukimo!!!!!!!!!!?????!!!!!!!!
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: ChuckBass - 01.03.12 - klo:23:58
^^ MT on tarkistettu ja siellä ei ainakaan hetkeen ole liikkunut mitään säväyttävää...

Käys seuraavalla Lontoon reissulla tsekkaamassa Liberty (http://www.liberty.co.uk/fcp/categorylist/dept/menswear_shirts#filters=BRAND!liberty+london+collections) Regent Streetillä.

Thanks. Onhan tuosta tullut ohi kuljettua ja ikkunoita katseltua, nyt kun muistutit... Pitänee ensi kerralla vaivautua sisälle asti.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: i v y m a n - 02.03.12 - klo:00:14
Kukkia, kukkia, kukkia..

Onko täällä jotkut Ladylike-päivät?
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Bordeaux - 03.03.12 - klo:16:10
Tumman/viininpunaiset chinot, mistä?
Tuo vintage wine olisi kiva väri, mutta ei noilla ole leveyttä 33".
http://www.gap.eu/browse/product.do?cid=77952&vid=1&pid=621326&scid=621326057

Tummansiniset myös, mutta se onkin helpompi rasti.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: barcelona - 03.03.12 - klo:17:34
Muistaako kukaan onko 80-90 luvun vaihteen ja tän päivän välissä ollut tämän hetken muoti muodissa? Jotenkin tämä kevät tuo mieleen parin kymmen vuoden takaisen ajan. Voi olla että tämä suuntaus ollut tässä välissäkin, mutta taitaa vaatia parin kymmen vuoden rotaation jotta alkaa taas näyttämään hyvältä. Kaikki nämä värikkäät housut, kukkapaidat, denim härpätykset jne... Pitääkin käydä mökillä kaivamassa laatikoita navetan vintiltä, jos löytyisi vanhat releet. Toisaalta taidan skipata tämän, katsotaan sitten seuraavalla rundilla jos lähtisi taas mukaan.

Tämä siis ei ollut provo vaan ihan oikeasti mietin kestikö näin kauan että tuli uudestaan. Ehkä lievemmin ollut, joka jäänyt minulta noteeraamatta mutta näin identtinen kopio tuolta ajalta toi vanhat hyvät ajat mieleen.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Juha - 03.03.12 - klo:17:52
Tumman/viininpunaiset chinot, mistä?

Onko plum grape liian vaalee? http://www.landsend.com/pp/mens-plain-front-tailored-fit-casual-chino-pants~225465_-1.html
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: i v y m a n - 03.03.12 - klo:17:56
Hyppää kyytiin, brother, lähdetään matkalle.

(http://images.comiccollectorlive.com/covers/fd6/fd642d65-331c-4886-b8ee-60a722c03492.jpg)

No, mikäli Vapaavarsi-Frankilin, Läski-Freddy ja Phineas pyytävät mukaan reissuun, olen aina valmis.

Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Bordeaux - 03.03.12 - klo:18:34
Tumman/viininpunaiset chinot, mistä?

Onko plum grape liian vaalee? http://www.landsend.com/pp/mens-plain-front-tailored-fit-casual-chino-pants~225465_-1.html

On vähän erivärinen (luumu) kuin ajattelin, minun taidoillani tuota ei osaa yhdistää mihinkään. Kiitos kuitenkin vinkistä, tuo kauppa ei ollut ennestään tuttu minulle.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Intwo - 21.03.12 - klo:06:50
Desert bootsit.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Arska - 21.03.12 - klo:10:41
Desert bootsit.

Olen taipuvainen suosittelemaan, että neuvottelet Herrainpukimon kanssa Keikari-hinnan Sandersin Bertielle, vaikka ne eivät aivan puhdasoppiset dessut olekaan vaan mielestäni paremmat. En ole niillä kävellyt vielä metriäkään ulkona mutta vaikuttavat hyviltä.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Satsujin - 23.03.12 - klo:16:27
Ascot tai kangasta sellaisen ompelemiseen.
Ja vaalea, beige tai khaki trenssi.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Barbarossa - 23.03.12 - klo:18:47
Sen ässäarvan jolla voittaa 100K€.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Alex Entwistle - 24.03.12 - klo:15:26
Olisin ostanut jos olisin löytänyt pari puuvillaneuletta. Kuinka ollakaan Tampereen onnettomista valikoimista ei löytynyt mitään. Ainoat mitä löysin oli Stokkan Ralphit ja niiden hinnat ovat.. niinno.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: oteos - 26.03.12 - klo:19:46
Auttakaas nyt minua löytämään erittäin slimmit punaiset/vähän vaalean punertavat chinot kesäksi :) Koko saisi olla 30/32 ja sellaiset matalavyötäröiset
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Quijote - 01.04.12 - klo:13:10
Alakategoriassa "Mitä ostaisit tänään jos sinulla olisi varaa?"

[spoiler](http://www.ivendere.com/u/u117/l110980/dsc_760-4033.jpg)[/spoiler]
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Riki Sorsan veli - 01.04.12 - klo:13:16
Auttakaas nyt minua löytämään erittäin slimmit punaiset/vähän vaalean punertavat chinot kesäksi :) Koko saisi olla 30/32 ja sellaiset matalavyötäröiset
http://www.asos.com/Men/Trousers-Chinos/Cat/pgecategory.aspx?cid=4910#state=Rf-200%3D1%2C9&parentID=Rf-200&pge=0&pgeSize=20&sort=-1 (http://www.asos.com/Men/Trousers-Chinos/Cat/pgecategory.aspx?cid=4910#state=Rf-200%3D1%2C9&parentID=Rf-200&pge=0&pgeSize=20&sort=-1)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Potemkinin kulissit - 03.04.12 - klo:23:10
Tummanruskeat dessut. Tarve on akuutti. Nilssonit, Aleksi 13 ja muut isot koluttu. Stadista ei löydy edes Clarksin liikkeestä. Myyjä höpötti jotain viime vuoden väristä. V***t.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Riki Sorsan veli - 03.04.12 - klo:23:18
Ihan käsittämätöntä toi Clarksin liikkeen touhu. Wallabeen ohella ainoa kenkäpari, mitä puljusta voi ostaa ja dessun värivalikoimassa on seuraavat värit: Sininen, punainen, seeprakuvio, harmaa-musta, lila-musta kaupunkikuvioprintti ja joku vintagenahka.

BS

http://www.oipolloi.com/desert-boot-brown-suede (http://www.oipolloi.com/desert-boot-brown-suede)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: i v y m a n - 03.04.12 - klo:23:22
^Voi herran jeesus. Maailma Stadin Clärks on sairas paikka.


Oipolloi:
http://www.oipolloi.com/desert-boot-brown-suede (http://www.oipolloi.com/desert-boot-brown-suede)

Itseä kiinnostais Desert Khan mut pkaakos noita hankkii kun on dirty bucksit ja pleikkarit
(http://www.oipolloi.com/cache/images/gallery/33014-1--450-auto.jpg)
(http://www.oipolloi.com/cache/images/gallery/33013-1--450-auto.jpg)

Itse diggailen Cola-väristä:
(http://www.oipolloi.com/cache/images/gallery/33009-1--450-auto.jpg)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: i v y m a n - 03.04.12 - klo:23:24
Desert bootsit.

Oipolloi:
http://www.oipolloi.com/shop/brand/clarks-originals (http://www.oipolloi.com/shop/brand/clarks-originals)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Franck Gaultier - 03.04.12 - klo:23:24
Colalle vahvaa komppausta. On ehkä jopa paras väri dessuille.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Potemkinin kulissit - 03.04.12 - klo:23:36
Oipolloi olisi luonnollinen valinta, mutta ongelma on lähestyvä pääsiäinen ja heti sen jälkeen edessä oleva reissu. Ei ehdi. Tai hitto.. tilaanpa ne kohdemaahan odottamaan! Siellä on pääsiäinen viikkoa myöhemmin kun meillä. Juba ja Ivy, olette neroja!

Cola on loistava, mutta chukkat löytyy siinä värissä. Tummanruskeat dessut on kävelty juuri puhki.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: i v y m a n - 03.04.12 - klo:23:42
Colalle vahvaa komppausta. On ehkä jopa paras väri dessuille.

O.

Klassinen sand toki toimii myös. Tai no, mikä tahansa kunhan ei ole jotain pinkkiä.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Socrates - 04.04.12 - klo:07:47
Tummanruskeat dessut. Tarve on akuutti. Nilssonit, Aleksi 13 ja muut isot koluttu. Stadista ei löydy edes Clarksin liikkeestä. Myyjä höpötti jotain viime vuoden väristä. V***t.

En laita päätäni pantiksi muistikuvani aitoudesta, mutta hämärästi muistelen, että  juuri avatussa Clarksin liikkeessä Espoon Isossa Omenassa oli tuollaiset hyllyssä.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Socrates - 04.04.12 - klo:07:54

Itseä kiinnostais Desert Khan mut pkaakos noita hankkii kun on dirty bucksit ja pleikkarit


Desert Khanit joutuu kyllä hommaamaan kesäksi. Perusdessuja ja Desert Trekkejä on ollut vino pino, mutta tämän mallin olen totaalisti ohittanut.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Jälkiviisas - 04.04.12 - klo:11:47
Itseä kiinnostais Desert Khan mut pkaakos noita hankkii kun on dirty bucksit ja pleikkarit

Yritätkö vihjata, että kenkiä voisi olla tarpeeksi tai jopa liikaa?
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Arska - 04.04.12 - klo:14:05
Clarksin liike Helsingissä on samanlainen kuin vasta avattu Sebagon liike - täysin turha. Jos luulee löytävänsä sieltä hyvän valikoiman niitä järkeviä tuotteita, joita kyseisillä toimijoilla on tarjota, erehtyy. Siellä myydään samaa paskaa kuin Andiamossa ja KappAhlissa kovempaan hintaan. Hintalisän tuo asiakkaan kyseisissä liikkeissä asioidessa saama lifestyle.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: i v y m a n - 04.04.12 - klo:21:21
Itseä kiinnostais Desert Khan mut pkaakos noita hankkii kun on dirty bucksit ja pleikkarit

Yritätkö vihjata, että kenkiä voisi olla tarpeeksi tai jopa liikaa?

En minä. Vaimo motkottaa kasvavista kenkä- ja takkivuorista. Vähän niinkuin Suomen valtio ja MTK:n voivuori takavuosina.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Peura - 06.04.12 - klo:16:21
Tummanruskeat dessut. Tarve on akuutti. ...

http://www.schuh.eu/clarks-originals/mens-brown-and-stone-clarks-originals-d-trek-too/3102416620

http://www.schuh.eu/clarks-originals/mens-brown-clarks-originals-desert-boot/3205686020

Schuh toimii, ei pelkoa. Onko tarpeeksi tumma? Jollei, niin taakilla rasvalla tummuu taatusti.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Tommi - 07.04.12 - klo:10:51
Olisin kovin kiinnostunut ostamaan kesäksi puuvillaisen krikettineuleen, mutta ainakin eBayssa ne kaikki on tehty akryylistä. Hyi.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Alex Entwistle - 07.04.12 - klo:11:03
^Koskarin Moda Aukiassa saattaa vielä olla alessa Gant Ruggerin krikettineuleita.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Tommi - 07.04.12 - klo:11:08
^ Tällainen (http://www.urbanoutfitters.com/urban/catalog/productdetail.jsp?id=22209563&color=012)?
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Alex Entwistle - 07.04.12 - klo:11:11
Juuri tuollainen! Tuo materiaali kyllä on teikäläiselle varmaan aika turnoff.. Hiton hyvännäköinen neule siitä huolimatta.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Tommi - 07.04.12 - klo:11:24
^ Jep. Myös pohjaväri on vähän liian kellertävä. Etsintä jatkuu...
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: bowtiepasta - 07.04.12 - klo:11:33
http://www.mrporter.com/product/178829
http://www.mrporter.com/product/178830
http://www.mrporter.com/product/177493

You're welcome.

Toi Rugger on kyl oikeasti aika hyvännäköinen. Porterilla oli talvialessa kans varsin nätti Margielan krikettineule, mutta harvoinhan noi oikeasti näyttää mitenkään järjellisiltä.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Tommi - 07.04.12 - klo:12:08
^ Kiitos! Tuo viimeinen näyttää erittäin hyvältä, joskin edullisempi olisi tietysti aina parempi.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Alex Entwistle - 07.04.12 - klo:15:23
Kävin tsekkaamassa sen Gantin ja uskoisin, että olisi se Tommillekin käynyt. Puuvillaa 75% akryyliä 19% ja polyamidia loput. Tekokuitua ei sormilla tuntenut. Sääli, että L oli liian iso itselle.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Tommi - 07.04.12 - klo:15:37
^^ En kyllä olisi kelpuuttanut, sillä olen aika ehdoton näissä tekokuituasioissa - välillä jopa asennevammaiseksi asti.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: bowtiepasta - 07.04.12 - klo:18:03
Ei kannata. Varsinkin neuleissa usein sekoitteet toimivat hyvin.

Gantin neule L-koossa saattais kiinnostaa, mut ei tollaisen takia viitsi klubia jättää.
Otsikko: Vs: Re: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: konda - 08.04.12 - klo:00:13
Oman kokemuksen mukaan puuvilla+akryylineuleet menevät nukkaiseksi ja rättimäisiksi todella nopeasti. Kokemusta ei kuitenkaan ole monesta merkistä ja ongelman huomattuani olen niitä aina karttanut.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Alex Entwistle - 08.04.12 - klo:00:20
Harmaan vetoketjuttoman hupparin ilman isoja printtejä. Ehdin jo kuvitella, että helppo juttu, mutta yllättävää kyllä en löytänyt tuollaista mistään. Taino löysin, mutta ne olivatkin sitten Peakin sikahintaisia virityksiä..
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Riki Sorsan veli - 08.04.12 - klo:23:31
^ http://www.weekday.se/mens-wear/cheap-monday/all/sweaters/luke-hood-1 (http://www.weekday.se/mens-wear/cheap-monday/all/sweaters/luke-hood-1)

wörd
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: bowtiepasta - 08.04.12 - klo:23:51
Tsiigasin tänään Beverly Hillsin Kyttä ykkösen. Seuraavaksi hankintaan harmaa kollaripaita josta leikkaan hihat poikki kyynerpään kohdalta. Ennustukseni et tulee olemaan kuuma tyyli kesällä 2013, yritän ehtii vuoden etuajassa.

(http://whatculture.com/wp-content/uploads/2008/05/axel.jpg)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Alex Entwistle - 08.04.12 - klo:23:59
^ http://www.weekday.se/mens-wear/cheap-monday/all/sweaters/luke-hood-1 (http://www.weekday.se/mens-wear/cheap-monday/all/sweaters/luke-hood-1)

wörd

Mää kyllä mielestäni sanoin, että nou zippah, mutta toisaalta tuo saattaisi toimia paremminkin.. Eikös Nollakolme myynyt Cheap mondayta Tampereella?
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Franck Gaultier - 09.04.12 - klo:10:30
Harmaan vetoketjuttoman hupparin ilman isoja printtejä. Ehdin jo kuvitella, että helppo juttu, mutta yllättävää kyllä en löytänyt tuollaista mistään. Taino löysin, mutta ne olivatkin sitten Peakin sikahintaisia virityksiä..

American apparel?
http://store.americanapparel.eu/5495.html?c=Heather%20Grey (http://store.americanapparel.eu/5495.html?c=Heather%20Grey)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Riki Sorsan veli - 09.04.12 - klo:12:47
Valkoisen tai offwhite bd-paidan ohuella raidalla tai ruutukuviolla. Mieluiten jotain esipestyn tyylistä popliinia, ei siis mitään 6-ply-egyptinpersekangasta.

Esim.
[spoiler](http://herrjudit.se/shop/25431/art31/h7045/11537045-origpic-f934b7.jpg)[/spoiler]
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: konda - 09.04.12 - klo:14:36
Herrainpukimon kangasvalikoima on tällaisia pullollaan...
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: i v y m a n - 09.04.12 - klo:14:39
Juba: todella hyvän näköinen graph check. Kelpais mullekin, semminkin kun ikivanha Brooks Brothers Makers alkaa sanoa sopimusta pikku hiljaa irti.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Freddie Freeloader - 09.04.12 - klo:14:47
Harmaan vetoketjuttoman hupparin ilman isoja printtejä. Ehdin jo kuvitella, että helppo juttu, mutta yllättävää kyllä en löytänyt tuollaista mistään. Taino löysin, mutta ne olivatkin sitten Peakin sikahintaisia virityksiä..

H&M:sä oli ainakin vielä kuukausi takaisin noita, kangaskin oli kuin peakissa.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: erno - 09.04.12 - klo:14:57

Näin kaupungilla joitain päiviä sitten eräällä vastaantulijalla upeimman tummansinisen sillkikaulaliinan ikinä koskaan. (Kyseinen hemmo ei taatusti ollut suomalainen.)

Itselläni on hieman vastaava, mutta valitettavasti vaalea, eikä edes silkkiä:

(http://i5.aijaa.com/b/00995/9965461.jpg)

Koetinpa photoshopata tuota näkemääni vastaavaksi. (Sininen jäis liian vaaleaksi, mutta homma oli sen verran työläs, että en jaksanut ryhtyä korjaamaan.

(http://i1.aijaa.com/b/00520/9965462.jpg)


Mistä saan tuollaisen, mutta vielä tummemman?
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: erno - 09.04.12 - klo:19:11
^ Loistava linkki, kiitos!  (Varsinkin kun ei noita ole hinnalla pilattu.) Keskimmäinen noista menee tilaukseen heti. Kiitokseksi vihjeestä tarjoan virtuaalisen drinkin tai vaikka oikeankin, jos satutaan kohdakkain.

Sivuilla näytti olevan muutakin, esimerkiksi taskuliinoja. Niiden värivalikoima on valitettavasti melko mitäänsanomaton. Yksi  kuitenkin kiinnostaisi; selittäkääpä viisaammat, miten tällaista maailman ihmettä käytetään:

Silk Handkerchiefs - 9 Colour - 9 Way Silk Hank

(http://217.118.136.90/uploads/E629-2001-990_1.jpg)

http://www.michelsons.com/retail-home.php?data_id=1559
Otsikko: Vs: Re: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: konda - 09.04.12 - klo:19:16
Paasaan siitä markkinahinnasta ja siitä, kuinka usein kuluttajaa ryövätään sikakatteilla.

Näissä huiveissa hintataso on erinomainen. 15-18 puntaa ei todellakaan ole paha hinta, jos tuote on silkkiä.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Socrates - 09.04.12 - klo:19:26
Harmaan vetoketjuttoman hupparin ilman isoja printtejä. Ehdin jo kuvitella, että helppo juttu, mutta yllättävää kyllä en löytänyt tuollaista mistään. Taino löysin, mutta ne olivatkin sitten Peakin sikahintaisia virityksiä..

American apparel?
http://store.americanapparel.eu/5495.html?c=Heather%20Grey (http://store.americanapparel.eu/5495.html?c=Heather%20Grey)

American Apparelin hinta-laatu on kyllä kohdallaan. Kaapissa vino pino lafkan t-paitoja ja muutama huppari (sekä firmalta itseltään että Threadlessin kautta) ja kulutuskestävyyttä on piisannut.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Elias - 10.04.12 - klo:19:30
Keltaisen anorakin. Longwingit. Kenen on syy?

YMC:n anorakki näyttää hyvältä, mutta kaikkialta loppu. Pitäisi löytää XS tai S -koossa. Longwingit pitäisi löytää käyttämättöminä (koko noin 9D, tai britti 8F). Palautusmahdollisuudesta plussaa. Uutena noita tekee ainakin Florsheim, mutta laatu epäilyttää. Ehdottomana kriteerinä on, että ei saa olla korjattua nahkaa. Hinta voi olla max 300, jos järkevä palautusmahdollisuus on.

Edit: Olisko näistä mihinkään?
http://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?&brandid=6&shoeid=2997
(http://www.herringshoes.co.uk/_shop/products/Herring-Herring%20Grassmere%20(Rubber)-Mahogany%20Grain-2997-1427-1.jpg)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Riki Sorsan veli - 10.04.12 - klo:19:43
Varmaan ton 300 luokassa kannattaa ettiä jotain McNairyjä jostain alesta.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: mairaksinen - 10.04.12 - klo:21:34
Olen jonkin aikaa pohtinut hyvän tattersall-paidan hankkimista. Mitäpä suosittelette?

Tampereen Stockalla on Gantilla tattersallia tarjolla kahtena värinä, liekö mistään kotoisin? Hintaa on ainakin rapeat päälle 100 euroa.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Juha - 10.04.12 - klo:22:11
Suitsupplyn mallistosta löytyy ihan OK:n näköinen tekele vaaleaksi, mutta ainakin Uunottajan mukaan ei ihan hintansa arvoisia.
[spoiler](http://www.suitsupply.com/shared_resources/catalog/shirts//4/H3202.jpg)
http://www.suitsupply.com/shop/2.H3202/SHIRT?filter_27=736 (http://www.suitsupply.com/shop/2.H3202/SHIRT?filter_27=736)
[/spoiler]

Tänään lähti UPS:llä kyseinen paita takas Suittarille. Hinta kallis, kangas halpa.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: danius - 10.04.12 - klo:22:37
Olen jonkin aikaa pohtinut hyvän tattersall-paidan hankkimista. Mitäpä suosittelette?

Tampereen Stockalla on Gantilla tattersallia tarjolla kahtena värinä, liekö mistään kotoisin? Hintaa on ainakin rapeat päälle 100 euroa.

Ei ole gantin tattersalista kokemusta, mutta verkkokaupoista saa varmasti tattersallia halvemmalla.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Gaffer - 10.04.12 - klo:23:17
Edit: Olisko näistä mihinkään?
http://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?&brandid=6&shoeid=2997

Laadullisesti huippukamaa. Mulle on jäänyt erittäin hyvät fiilikset samasta hienosta nahkasta tehdyistä saappaista.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: mairaksinen - 11.04.12 - klo:11:02
Mistä kannattaisi Tampereelta käydä katsomassa hyviä ruskeita nahkakäsineitä? Stockalla olisi varsin kivan hanskat, mutta 150 egeä parista on kyllä liikaa.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Franck Gaultier - 11.04.12 - klo:13:14
Vaalean ja tummansinisen chambray paidan, mielellään niihin härskit spread collarit tai BD kunnon collar rollilla.

Chambrayta Delsienalta.

[spoiler](http://www.nittygrittystore.com/client/nittygritty/dynamic/images/2629_cdbe7559ef-full.jpg?1)[/spoiler]http://www.nittygrittystore.com/product/incoming-shop-men/delsiena-chambray-shirt (http://www.nittygrittystore.com/product/incoming-shop-men/delsiena-chambray-shirt)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Juha - 11.04.12 - klo:14:05
(http://www.suitsupply.com/shared_resources/catalog/Shirts//5/H2903.jpg)

SuitSupplyllä oli tällanen viime syksynä, ja toisin kuin toi kevään malli, tää on oikeesti hyvä. Eikä maksanutkaan kuin 49e.

Ei tästä ole sulle mitään hyötyä kun näitä ei tietenkään enää ole, mutta kunhan nyt vittuillakseni laitoin.

Edit: Jos toi DelSienan hinta ei hirvitä, niin kannattaa metsästää Finamoren denim-paitoja, aloittaen vaikka täältä: http://www.shopthefinest.com/
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Tapsa - 11.04.12 - klo:14:27
Asoksen mid season salessa on ruggerin chambrayta bd:llä sekä tumman- että vaaleansinisenä:

http://www.asos.com/Men/Sale/Shirts/Cat/pgecategory.aspx?cid=3136&Rf-400=12641&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1 (http://www.asos.com/Men/Sale/Shirts/Cat/pgecategory.aspx?cid=3136&Rf-400=12641&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1)

Kokoja löytyy ja asoksella ei ole postituskuluja.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Alex Entwistle - 11.04.12 - klo:22:16
Pari O-aukkoista neuletta puuvillasta tai hienosta villasta.  Jotkut kevyet pastellisävyt Cucinellin henkeen olis rock, mutta niiden löytäminen tuntuu olevan mahdoton tehtävä, ellei sitten ole kolmeasataa Cucimanin tuotokseen.

(http://dl.dropbox.com/u/55344720/cucisweat.JPG)

(http://dl.dropbox.com/u/55344720/cucisweat2.JPG)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Co-re - 12.04.12 - klo:12:34
Asoksen mid season salessa on ruggerin chambrayta bd:llä sekä tumman- että vaaleansinisenä:

http://www.asos.com/Men/Sale/Shirts/Cat/pgecategory.aspx?cid=3136&Rf-400=12641&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1 (http://www.asos.com/Men/Sale/Shirts/Cat/pgecategory.aspx?cid=3136&Rf-400=12641&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1)

Kokoja löytyy ja asoksella ei ole postituskuluja.

Eikö kukaan XL-kokoinen voisi tilata tätä nyt pois tuolta kummittelemasta: http://www.asos.com/Gant-Rugger/Gant-Rugger-Slim-Fit-Old-Loom-Oxford-Cotton-Shirt/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1512965&cid=3136&Rf-400=12641&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=Blue

Jos olisi M-koossa, niin juuri tuon värinen ja slimmi OCBD tuollaisilla kauluksilla lähtisi heti. Tuohon hintaan erityisesti. Ei oikein Stokkalla tai Gant storessa ole noita Rutgereita osunut vastaan.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Franck Gaultier - 12.04.12 - klo:12:44
^Gantin liikkeeseen on tullut myyntiin Gantin Yale co-op -paitoja. Kangas ja kaulukset vaikuttivat hyviltä. Kannattaa käydä katsomassa tarjonta.

[spoiler](http://media1.gant.com/media/upload/slideshow/items/2012-03-26-06-03-211664967830.jpg)[/spoiler]
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Co-re - 12.04.12 - klo:12:54
^Kampissa? Paljonko oli hintaa?
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Franck Gaultier - 12.04.12 - klo:12:58
^Kämpissä. Hinta oli muistaakseni 115 euroa.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: erno - 12.04.12 - klo:14:26
Ostaisin naurettavan halvat ruskeat nahkakäsineet, jos löytäisin. Hukkaan jostain syystä juuri ruskeita käsineitä siihen tahtiin, että vähänkään hinnakkaampia en enää osta.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: mairaksinen - 12.04.12 - klo:14:30
Ostaisin naurettavan halvat ruskeat nahkakäsineet, jos löytäisin. Hukkaan jostain syystä juuri ruskeita käsineitä siihen tahtiin, että vähänkään hinnakkaampia en enää osta.

Minä jos löytäisin edes yhdet järkevät Tampereelta, niin olisin tyytyväinen. Tällä hetkellä ainoa pari on Stockalla Sauson 159 euroa maksava pari. On vähän liikaa tähän tarpeeseen. Mikä se muuten on, että Suomessa myydään vain mustaa. Mustia hattuja, mustia kenkiä, mustia pukuja ja takkeja, mustia käsineitä, mustia sukkia, Mustia ja Mirriä...
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: erno - 12.04.12 - klo:14:35
^ Käväisin tänään muutamassa liikkeessä. Pelkkää mustaa, jos hanskoja lainkaan. Esimerkiksi Aleksi 13:ssa oli miehille peräti kaksi eri mallivaihtoehtoa tarjolla, molemmat mustia. Naisten osastolla näytti ohimennen tehdyn arvion perusteella olevan  vähintää 30 erimallista ja -väristä nahkahansikasta tyrkyllä.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Ron Burgundy - 12.04.12 - klo:14:40
Tampereen Stockalla on tosiaan muutama pari ruskeaa Sausoa. Sokos sen sijaan on katsonut parhaaksi täyttää koko hanskahyllynsä pelkällä mustalla. Tragikoominen näky omalla tavallaan.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: mairaksinen - 12.04.12 - klo:14:41
^ Käväisin tänään muutamassa liikkeessä. Pelkkää mustaa, jos hanskoja lainkaan. Esimerkiksi Aleksi 13:ssa oli miehille peräti kaksi eri mallivaihtoehtoa tarjolla, molemmat mustia. Naisten osastolla näytti ohimennen tehdyn arvion perusteella olevan  vähintää 30 erimallista ja -väristä nahkahansikasta tyrkyllä.

Kävin varoituksista huolimatta eilen Tampereen Halosella ihmettelemässä, että onko se niin surkea paikka mitä täällä annetaan ymmärtää. Nyt on pakko antaa noottia, että olitte väärässä. Kyseinen paikka on enneminkin masentava kuin surkea... ei jumaleisson mitään järkevää, ei mitään. Huvittavinta oli se, että kun kursoorisesti kävelin ja tutkailin paikkoja, niin arvatkaa mistä huomasin tulleeni naisten puolelle? Noh, oli muutakin väriä kuin mustaa, harmaata tai perusbeigeä.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: mairaksinen - 12.04.12 - klo:14:42
Tampereen Stockalla on tosiaan muutama pari ruskeaa Sausoa. Sokos sen sijaan on katsonut parhaaksi täyttää koko hanskahyllynsä pelkällä mustalla. Tragikoominen näky omalla tavallaan.


Tampereen Sokos yllätti positiivisesti sukkavalikoimallaan, joka pieksää Tampereen Stockan 100-0. Oli värejä ja kuoseja vaikka minkälaisia, monilta valmistajilta.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Hanhi - 12.04.12 - klo:17:26
Ostaisin naurettavan halvat ruskeat nahkakäsineet, jos löytäisin. Hukkaan jostain syystä juuri ruskeita käsineitä siihen tahtiin, että vähänkään hinnakkaampia en enää osta.

Noin 3 vuotta sitten H&M:n alealtaasta kalastetut ruskeat nahkahanskat akryylivuorella on edelleen käytössä. Muistaakseni maksoivat 5 euroa, mutta olivat sellaiset, että olisin voinut maksaa parinkymmenen euron ovh-hinnan. Ennen noiden ostamista kalliita hanskoja meni hukkaan tasaiseen tahtiin, mutta 5 euron hanskat ovat edelleen hukkaamatta. :) On muuten olleet jokaisella säällä ilman suojaamista ja edelleen hyväkuntoiset.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Tim Nice-But-Dim - 12.04.12 - klo:21:22
^Kämpissä. Hinta oli muistaakseni 115 euroa.

Myös Kampin liikkeestä löytyy vastaavia ainakin sinisenä, punavalkoraidallisena ja värikkäästä madraskankaasta tehtynä. Hinta on vaan tosiaankin aika kova...
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Co-re - 13.04.12 - klo:12:01
^Ostin kun oli pakko saada. Halvempi kuin Gitman Vintaget ja kieltämättä rouhean tuntuista materiaalia ja kauniisti rulava kaulus mielestäni.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Riki Sorsan veli - 13.04.12 - klo:12:16
Millaset mitotukset tossa co-opissa on.

hartia-hartia
ja p2p kiinnostaa
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Co-re - 13.04.12 - klo:12:20
Millaset mitotukset tossa co-opissa on.

hartia-hartia
ja p2p kiinnostaa

Olen surkea mittaamaan ja just nyt ei ole nauhaakaan mutta voin illemmalla yrittää. Slimmi tämä on, meikäläisen rinta on 101cm, pituus 180cm ja paino 76kg, hartiapainotteinen mies ja M sopii mainiosti. Mikä on p2p-mitta?

Helpoin varman käväistä K(ä)ampissa.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Riki Sorsan veli - 13.04.12 - klo:12:25
p2p on kainalo - kainalo -mitta.

Lähinnä vaan noissa Ganteissa M on liian pieni ja L taas joka suuntaan vähän liian iso. Gitmanit osuu koon puolesta paremmin.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Tapsa - 13.04.12 - klo:12:37
murruin ja ostin itse tuon tummemman ruggerin chambrayn. palkkapäivä jne.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Co-re - 13.04.12 - klo:13:05
p2p on kainalo - kainalo -mitta.

Lähinnä vaan noissa Ganteissa M on liian pieni ja L taas joka suuntaan vähän liian iso. Gitmanit osuu koon puolesta paremmin.

Kainalosaumojen väli selällään olevasta napitetusta paidasta levitettynä niin, että nappilista pysyy suorana on noin 54cm. Vastaavasti noiden hartioiden leveimpien kohtien väli samassa asennossa noin 46,5cm.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Hanhi - 13.04.12 - klo:16:24
(http://www.mrporter.com/images/products/193272/193272_mrp_ou_l.jpg)

(http://www.mrporter.com/images/products/193272/193272_mrp_in_l.jpg)

Sandron bomberin hinta ei ole Porterin hintatasoon nähden kovin paha, mutta aikomuksena odottaa alennusmyynteihin. :D
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Tommi - 13.04.12 - klo:17:20
^ Eikö Varustelekasta tai muusta vastaavasta kaupasta saa aivan vastaavia? Mahdollisesti jopa oliivinvihreänä ja aina tyylikkäällä oranssilla vuorilla. ;)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Hanhi - 13.04.12 - klo:17:34
^ Eikö Varustelekasta tai muusta vastaavasta kaupasta saa aivan vastaavia? Mahdollisesti jopa oliivinvihreänä ja aina tyylikkäällä oranssilla vuorilla. ;)

Löytyykö ajanmukaisella leikkauksella ja ulkonäöllä? Aika usein säkkimalleja ja halvalta näyttäviä.

TOJ teki tuollaista laatuversiona joku aika sitten, mutta se mahdollisuus on mennyt. http://www.mrporter.com/Shop/Designers/Sandro / http://www.sandro-paris.com/eboutique-sandro/homme/univers,12 Sandro vaikuttaa nopeasti katsottuna ihan kelvolliselta merkiltä. Tietääkö joku merkistä enemmän?
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: bowtiepasta - 24.04.12 - klo:14:36
Asicsin Gel Lyte III Ying Yangit kiinnostaa, sääli vaan et mistään ei tunnu löytyvän enää mustana US11-koossa.

(http://www.sneakersnstuff.com/en/images/39914/large.jpg)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: i v y m a n - 24.04.12 - klo:14:54
^ Eikö Varustelekasta tai muusta vastaavasta kaupasta saa aivan vastaavia? Mahdollisesti jopa oliivinvihreänä ja aina tyylikkäällä oranssilla vuorilla. ;)

Bhoh, tuo Hanhen postittama bomber on hyvän näköinen. Jos tuota todellakin löytisi oliivinvihreänä ja olisin laihempi voisin harkita itsellenikin.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Jussi - 24.04.12 - klo:15:02
Asicsin Gel Lyte III Ying Yangit

(http://torwars.com/wp-content/uploads/2011/04/flamethrower.jpg)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: ChuckBass - 24.04.12 - klo:15:12
[spoiler](http://1.bp.blogspot.com/-u-nGxsENpn4/Ty_09R3DlfI/AAAAAAAAFN8/cR6ebojNaUk/s1600/unelmalaukku.jpg)[/spoiler]

(http://torwars.com/wp-content/uploads/2011/04/flamethrower.jpg)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: sproily - 24.04.12 - klo:18:27
[spoiler](http://1.bp.blogspot.com/-u-nGxsENpn4/Ty_09R3DlfI/AAAAAAAAFN8/cR6ebojNaUk/s1600/unelmalaukku.jpg)[/spoiler]

(http://torwars.com/wp-content/uploads/2011/04/flamethrower.jpg)

Hyvin korjattu.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Riki Sorsan veli - 24.04.12 - klo:19:04
[spoiler](http://1.bp.blogspot.com/-u-nGxsENpn4/Ty_09R3DlfI/AAAAAAAAFN8/cR6ebojNaUk/s1600/unelmalaukku.jpg)[/spoiler]

(http://torwars.com/wp-content/uploads/2011/04/flamethrower.jpg)
No heh-heh. Tosi hauskaa. Oottakaa vaan, pari vuoden päästä noikin rumat laukut on täällä pääkaupunkiseudulla kova juttu.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Jussi - 25.04.12 - klo:17:04
[spoiler](http://1.bp.blogspot.com/-u-nGxsENpn4/Ty_09R3DlfI/AAAAAAAAFN8/cR6ebojNaUk/s1600/unelmalaukku.jpg)[/spoiler]

(http://torwars.com/wp-content/uploads/2011/04/flamethrower.jpg)

Tehty. Nykyisellään beaterina hunajanvärinen nahkalaukku. Ei Marimekko.

Tosin, ei tietenkään mene foorumin lukiolaisille, jotka hinkuvat reppuja ja lenkkareita.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Juha - 29.04.12 - klo:11:57
Hiekanvärisen, puuvillaisen, rakenteettoman, yksirivisen takin pystykauluksilla ja paikkataskuilla. Liikaa vaadittu?

Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Elias - 29.04.12 - klo:16:26
No pystykaulukset varmasti on, kun eivät moiseen oikein istu. Muuten kannattaa tarkistaa Sauman bulevardin myymälä.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Kali - 29.04.12 - klo:18:14
(http://www.ovadiaandsons.com/shop/product_images/w/310/navy-linen__48516_zoom.jpg)

http://www.ovadiaandsons.com/shop/products/Pierre-Navy-Linen-Short.html (http://www.ovadiaandsons.com/shop/products/Pierre-Navy-Linen-Short.html)

Olin jo aikeissa hehkuttaa mitä ostit tänään ketjussa, mutta päässeet loppumaan. Kellään tietoa mistä saisi korvaavat hankittua heti? O&Sonsille tulossa noita myöhemmin lisää, mutta tarve on akuutti.
1. Osta H&M:n siniset pellavahousut
2. Leikkaa lahkeet
3. Ompele käänteet
4. ???
5. Profit!
Otsikko: Vs: Re: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: konda - 29.04.12 - klo:18:24
Teoria hyvä mutta käytäntö ei toimi.

1. Löysissä ei ole ylhäällä rakennetta eli olisivat löysät boxerit
2. Formaalit ovat pukuhousutyyliset tiukat, eli olisivat tiukat boxerit.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Juha - 29.04.12 - klo:20:24
No pystukaulukset varmasti no, kun eivät moiseen oikein istu.

Istuu, istuu. Kysy vaikka Lapolta.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Tommi - 07.05.12 - klo:16:37
Mistä laivastonsininen puuvilla- tai pellavalätsä kesäksi?
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: erno - 08.05.12 - klo:19:47
Mistä laivastonsininen puuvilla- tai pellavalätsä kesäksi?

Kävisikö tämä: http://www.johnlewis.com/296690/Product.aspx ? Aika voimakas muotoilu lipassa, tosin.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Tommi - 08.05.12 - klo:23:33
^ Ehkä. Täytyy kuitenkin vielä kyttäillä eBay-tarjontaa. Kiitos kuitenkin vinkistä.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: erno - 09.05.12 - klo:05:50
^ Tulipa toinenkin tarjokas vastaan, muita hattuja etsiskellessä, foorumin yhdeltä hovihankkijalta Tyrwhittiltä: tällainen (http://www.ctshirts.co.uk/Linen-flat-cap?q=shopzilla||NH019DBL|||||||||||||&cm_mmc=CT%20Shirts-_-Shopping%20Portals-_-Shopping%20Portals%20UK-_-Shopzilla%20UK).

Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Uunottaja - 09.05.12 - klo:09:22
No pystukaulukset varmasti no, kun eivät moiseen oikein istu.

Istuu, istuu. Kysy vaikka Lapolta.

Jos löydät moisen tuplarivisenä niin ostan pois.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: erno - 09.05.12 - klo:09:47
^ Mielestäni Mabrolta löytyy. Niiden sivut http://www.mabro.it/indexeng.html (http://www.mabro.it/indexeng.html) on vaan flashilla toteutut ja täysin paskat siinä mielessä, että mikään linkkaminen ei onistu. Joka tapauksessä kyseisillä svuilla Home->Collezioni->Mabro ja flash-härpäkkeessä muutama kerta "nuoli oikealle" -kuvaketta painamalla näkyy käsittääkseni kuvauksen mukainen takki. Sauma tilannee sen halutessa Suomeen, jos vain pystyy kuvailemaan sen.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Juha - 09.05.12 - klo:14:15
Jos löydät moisen tuplarivisenä niin ostan pois.

Olen sivuuttanut vaikka kuinka monta tuplarivistä, mutta en tähän hätään muista ainuttakaan. Linkitän, kun osuu kohdalle.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: erno - 16.05.12 - klo:10:12
Pari grenadiinisolmiota ostaisin, jos jostain löytyisi lompakolle sopivia.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Tommi - 16.05.12 - klo:10:26
^ Osta mieluummin yksi huippulaatuinen ja monikäyttöinen, esimerkiksi laivastonsininen Sam Hober: http://www.samhober.com/grenadine-garza-grossa-solid-silk-ties/navy-grenadine-silk-tie-11.html. Saat sen haluamallasi pituudella ja leveydellä.

House of Tiesin myymät grenadiinisolmiot ovat saman hintaisia, mutta laadusta en sitten tiedä. Tuskin voittavat Hobereita. http://www.thehouseofties.co.uk/grenadine-silk-tie/562-grenadine-silk-navy-blue-tie-grenadine-ii.html
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Posio - 16.05.12 - klo:20:20
^ Sam Hoberin normi leveys noille taisi olla jotain ruokalappuosastoa? 9.5 cm?

Sam Hoberin ideahan on siinä, että kaiken saa määritellä itse. Aina leveydestä ja pituudesta koko profiiliin ja vaikka vuorin paksuuteen tai jopa puuttumiseen. Kuka ihme ostaa Hoberilta normaalikokoisen?

Myös oma Hoberini oli noin 7,5 cm leveä, eli oikeammin tasan kolme tuumaa. 4-fold, villavuori, hieman tavallista lyhyempi ja solmun alueelta itse määritellyt mitat. Muoto on täydellinen.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: oteos - 16.05.12 - klo:20:50
Pystyykö Zaran nettisivuilta millään tilaamaan tänne Suomeen kamaa, tai edes järjestämään kuljetusta esim. Hesasta Turkuun jos siellä sattuisi olemaan. Koska ainakaan täällä Turussa ei ole puoliakaan noita hienouksia mitä netissä näkyy. Esim. nämä byysat:
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/fi/en/zara-S2012/189536/780503/PLAIN%2BCOTTON%2BTROUSERS
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Elias - 18.05.12 - klo:19:47
Tämä (http://www.fransboonestore.com/en/store/menswear/outerwear/camplin-admiral-jacket-navy.html#) olisi instaköp, jos olisi koko EU46 tarjolla. Jostain vastaavaa? Mitään Harringtonia on turha ehdottaa, olen perusteellisesti harkinnut ja todennut että ei sovi omaan tyyliin eikä kropalle. Vaatimuksena on jonkinäköinen vyötärökavennus.
(http://www.fransboonestore.com/media/catalog/product/cache/1/image/1024x768/040ec09b1e35df139433887a97daa66f/i/m/img_6275.jpeg)
(http://www.fransboonestore.com/media/catalog/product/cache/1/image/1024x768/040ec09b1e35df139433887a97daa66f/i/m/img_6284.jpeg)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Riki Sorsan veli - 18.05.12 - klo:19:53
Bumfreeser-kenttätakki? Aikamoinen sekasikiö. Kantsis varmaan tiiruilla jotain vyöllistä rotsia tyyliin roadmaster. Saa hyvän silhuetin ku vetää vyön kireelle ja korsetin alle.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Elias - 18.05.12 - klo:20:00
Tosiaan, saa peittää takapuolen. Joku päällystakki olisi kiva saada viileille kevät/kesäpäiville trenssin lisäksi. Rakenteeton irtotakki ei ole aina se optimaalisin vaihtoehto.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Juha - 18.05.12 - klo:20:24

(http://www.suitsupply.com/shared_resources/catalog/coats//4/J191.jpg)
 (http://www.suitsupply.com/shop/3.J191/Coat?filter_27=736)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: vapa - 18.05.12 - klo:22:27
Itsekin ostaisin kenttätakin kevät/kesäiltoihin, jos löytäisin. Ei tarvitsisi olla mikään ihmeellinen. Farkkujen ja tennarilinjan kanssa pidettäväksi tarkoitettu siis. http://www.varusteleka.fi/product/m65-takit/tru-spec-m65-takki-vuorilla-oliivinvihrea/_2RC0OTJE8 (http://www.varusteleka.fi/product/m65-takit/tru-spec-m65-takki-vuorilla-oliivinvihrea/_2RC0OTJE8) Tätä mietin, mutta pitäisi käydä tarkastamassa helsingissä tai lähetellä takaisin. Epoletit ei muutenkaan puhuttele, joten joku muu voisi olla parempi. Tuo yooxi näyttää hyvältä, mutta hinta aika korkea, kuvista ota mitään selvää ja tummansinisessä on vain S jäljellä enkä tuosta military greenistä oikeen tykkää. Melko hankala löytää sopivaa.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Jälkiviisas - 19.05.12 - klo:10:30
Itse kaipailin vastaavia tuolla katutyylipuolen "miten"-ketjussa ja Bowtiepasta ja Juba linkkasivat sinne myös mainioita vaihtoehtoja. Kantsii etsiä myös hakusanoilla "safari jacket" ja "bush jacket". Kaikki samaa field jacketia, mutta aina ei ole militäärihärpäkkeitä ja löytyy myös kesään sopivia vuorittomia/ohutvuorisia.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: bowtiepasta - 19.05.12 - klo:20:24
http://www.varusteleka.fi/product/m65-takit/tru-spec-m65-takki-vuorilla-oliivinvihrea/_2RC0OTJE8 (http://www.varusteleka.fi/product/m65-takit/tru-spec-m65-takki-vuorilla-oliivinvihrea/_2RC0OTJE8) Tätä mietin, mutta pitäisi käydä tarkastamassa helsingissä tai lähetellä takaisin.

Älä mieti. Tuo on oikeasti talvitakki, ilman tuota vuortakin.

(sellaisena kyllä oikein hyvä, ollut itselläni käytössä kuutisen vuotta)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: vapa - 19.05.12 - klo:20:46
http://www.varusteleka.fi/product/m65-takit/tru-spec-m65-takki-vuorilla-oliivinvihrea/_2RC0OTJE8 (http://www.varusteleka.fi/product/m65-takit/tru-spec-m65-takki-vuorilla-oliivinvihrea/_2RC0OTJE8) Tätä mietin, mutta pitäisi käydä tarkastamassa helsingissä tai lähetellä takaisin.

Älä mieti. Tuo on oikeasti talvitakki, ilman tuota vuortakin.

(sellaisena kyllä oikein hyvä, ollut itselläni käytössä kuutisen vuotta)

Olin tosiaan siinä uskossa, että ilman vuorta voisi olla hyvä illalla tai roskakelillä. Täytyy sitten unohtaa se.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Riki Sorsan veli - 22.05.12 - klo:11:25
(http://www.timlittle.com/shop/shopimages/products/normal/BlackSole6.jpg)

Eli nyt tarttis rouheet mokkanahkaiset chelsea bootsit. ei oo merkitystä onko tolla joustosysteemillä vai vetoketjulla, mutta kunhan ois vähän korkoa ja kunnon pohjat.

Vaatimukset:
- reunosrakenne
- dainite / vibram -pohja
- tummanruskeaa mokkaa
- alle 400e hinta

Noi kuvan kengät on Tim Littlet. Ei hajuakaan valmistajasta, mut £375 hinta, et luulis olevan ees jonkinnäköstä laatua. SF:n ketjussa back in 2007 ei kyllä kauheesti Timpan kenkiä kehuttu.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Co-re - 22.05.12 - klo:11:47
Kirpparilta vanha Fjällräven vaan niskaan:

(http://www.thedenimbar.org/wp-content/uploads/2011/05/fjallraven-blue-waxed-jacket-2-423x540.jpg)

Tuossa on kyllä sitä jotain. Jää ylihintaiset monitaskutakit kauas taakse. Vieläkö ko. malli on valikoimassa ja mitä tuollainen maksaa uutena?
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: erno - 22.05.12 - klo:11:51
^On varmaankin Fjällräven Greenland, hintaa 189 euroa esim. Partioaitassa.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: ChuckBass - 22.05.12 - klo:16:54
Tämä (http://www.fransboonestore.com/en/store/menswear/outerwear/camplin-admiral-jacket-navy.html#) olisi instaköp, jos olisi koko EU46 tarjolla. Jostain vastaavaa? [spoiler](http://www.fransboonestore.com/media/catalog/product/cache/1/image/1024x768/040ec09b1e35df139433887a97daa66f/i/m/img_6275.jpeg)
(http://www.fransboonestore.com/media/catalog/product/cache/1/image/1024x768/040ec09b1e35df139433887a97daa66f/i/m/img_6284.jpeg)[/spoiler]

En tiedä mitä maksaa, mutta jos kiinnostaa, niin varmaan kertovat...

TCNY - field jacket (http://tcny.com.hk/collection/product-details.aspx?code=50-6807-11286-S)

(http://tcny.com.hk/images/products/50-6807-11-1.jpg)

(http://tcny.com.hk/images/products/50-6807-11-b2.jpg)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: mairaksinen - 22.05.12 - klo:17:01
Klassishenkisen ohuen ja lyhyen/puolipitkän kesätakin... En siis tarkoita irtotakkia.

Ja siis edullisesti, alle huntin.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: ChuckBass - 23.05.12 - klo:12:27
ja vielä noita yksinkertaisia "field jacket"-rotseja etsiville, halpisvaihtoehto Uniqlolta (http://shop.uniqlo.com/uk/goods/071193#sizeSelect). Näyttäis olevan alessa...

(http://www.uniqlo.com/global_images/uk/goods/071193/item/32_071193.jpg)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Posio - 27.05.12 - klo:11:58
Pitkähihaisia nappikauluksia hauskoissa kesäkankaissa, kuten madras, seersucker ja pellava. Olisihan noita uusina jollain Pololla, mutta ei pääse missään sovittamaan ja hinnat ovat kovin suolaisia sovittamatta hommaamiseen. Ebay taas on täynnä vain liian isoja, lyhythihaisia ja nappikauluksettomia paitoja.

Toinen olisi seersucker-shortsit, tai ehkä jopa kokopitkät housut. Taas sama ongelma, ebayssa vain aivan liian isoja kokoja ja haluaisin ehdottomasti sovittaa ennen ostamista.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Plainwhitetee - 11.06.12 - klo:12:44
AE Playersit tai vastaavat kauniit ruskeat mokkanahkaiset derbyt jos saisi edullisesti. On muuten aika vähän tarjolla kauniita mokkaderbyja. CJ Swansea on toinen. Ei joku viittis myydä mulle omiaan?

(http://thinng.com/system/images/3023/large/allen-edmonds-players-wingtips.png?1317497622)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: erno - 12.06.12 - klo:11:04
Ostaisin flanellipaitoja. Samanlaisia, minkä joskus muinoin tulin ostaneeksi Pinstripen alennusmyynnistä. Italialina, muute en tiedäkään, kun menin leikkaamaan merkit pois. (Luulin, että merkki hankasi niskaa, mutta syynä olikin luomi.)

Varmasti yli ymmenen vuotta kävelin lähes joka päivä Pinstripen ohi ja ajattelin joka kerran, että pitää seuraavana päivänä ottaa paita mukaan ja käydä kysymässä, löytyisikö samanlaisia edelleen. Sitten eräänä päivänä liikettä ei enää ollutkaan.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: jartsa84 - 12.06.12 - klo:21:13
AK:lla oli MTOP ketjussa hienot navyt chukat. Semmoiset himottaisi, mutta ei taida C&J:llä olla enää valikoimassa. Vastaaviakaan ei oikein pienellä katselulla löytynyt.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: ChuckBass - 12.06.12 - klo:21:45
navyt chukat?

Eipä noita vaihtoehtoja taida ihan puissa kasvaa, mutta ehkä joku näistä nappaa.

Halvempia ja nopeammin saatavilla:

Septieme Largeur (http://www.septiemelargeur.fr/chukka-last-198-navy-suede-p16050-en.html)

Herring Canterbury (http://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?&colset=1&styleid=1120&shoeid=5785&brandid=6&catid=84&oldcolid=3037&stype=0&colourid=2099)

Loake Sahara (desert boot) (http://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?&colset=1&styleid=1185&shoeid=4060&brandid=7&catid=24&oldcolid=2197&stype=0&colourid=2198)

Hivenen kalliimpia ja hitaammin tulevia:
Rider boot x Leffot (http://leffot.com/2011/04/02/blue-suede-riders/)

AS brompton - mto (http://alfredsargent.co.uk/exclusive-range/brompton/)

Tosin, mitkään näistä eivät esteettisesti pärjää millään tasolla C&J:n Tetburylle (subjektiivinen mielipide).

edit.

Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Co-re - 12.06.12 - klo:22:06
Jos läskipohjat käy niin Lodgerin poistomyynnissä on edelleen hajakokoja: http://www.lodgerfootwear.com/shoes/lodger

(http://www.lodgerfootwear.com/media/catalog/product/cache/1/image/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/D/e/DesertBoot-Navy-01b.jpg)

(http://www.lodgerfootwear.com/media/catalog/product/cache/1/image/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/g/r/grittleton_b0039.jpg)

Vaaleampia Barkerilta löytyy vielä joitain kokoja Herringiltä:

(http://www.herringshoes.co.uk/_shop/products/Barker-Barker%20Cooper-Denim%20Suede-4891-2592-1.jpg)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: jartsa84 - 13.06.12 - klo:18:42
Kiitos ehdotuksista. C&J Tetbury on tosiaan ihan omalla tasolla, mutta ei löydy navyn värisenä.

Ihme kun ei ollut osunut tuo Herring Canterbury silmään vaikka Herringin malleja on tullut katseltua. Kärki saisi olla terävämpi, mutta pitänee nuo tilata kokeelle. Onhan ne halvatkin.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: erno - 17.06.12 - klo:13:06
Tuli eilen katsottua "Merirosvoradio" (The Boat That Rocked). Voisin huolia heti kaikki siinä nähdyt Bill Nightyn asut, mutta erityisesti tämän:

(http://i1.aijaa.com/b/00302/10379828.jpg)

Pahoittelut tallenteeltä tehdyn kuvakaappauksen huonosta laadusta. En ehtinyt tallentaa elokuvaa alusta, missä tuo puku näkyisi kokonaisuudessaan. Se oli upea, ostaisi heti, jos löytäisin (ja olisi varaa siihen). Myös paita ja asusteet kelpaisivat. Samoin asenne.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: SloBo - 18.06.12 - klo:00:02
Churchilla on Sahara Crepe III ja Loakella Camden jos tosiaan kelpaa navyt dessut noiden chukkien tilalle. Tokihan molemmilta löytyy myös vastaavat nahkapohjalla. Tykkään molemmista, mutta churchien muoto on parempi.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: random - 19.06.12 - klo:21:43
(http://cdn.shopify.com/s/files/1/0044/9802/products/nat_herra.jpg?101271)

Mistä löytyisi beige/harmaa vyö (mieluusti mokkaisena) dirty bucksien kaveriksi?
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Bordeaux - 19.06.12 - klo:22:04
^Ostin beigen mokkanahkaisen vyön Brothersista. Sopii täydellisesti Sanders Harryjen kaveriksi.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: barcelona - 19.06.12 - klo:22:42
Churchilla on Sahara Crepe III ja Loakella Camden jos tosiaan kelpaa navyt dessut noiden chukkien tilalle. Tokihan molemmilta löytyy myös vastaavat nahkapohjalla. Tykkään molemmista, mutta churchien muoto on parempi.

Jeps, ja Churchin nahka huomattavasti laadukkaampi. Molemmat merkit kaapissa ja näissä huomaa aika hyvin mistä se hintaero muodostuu.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Freddie Freeloader - 05.07.12 - klo:03:01
Tumman vihreän/oliivin puuvillaisen puvun.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: koneistaja - 05.07.12 - klo:10:29
Tämäntyyppisen vaatekappaleen vastaavaan hintaan:

http://www.llbean.com/llbeansignature/llb/shop/65145?subrnd=1&parentCategory=505931&feat=505931-sigtn&cat4=505930

CT (http://www.ctshirts.co.uk/men's-outerwear/men's-blazers-and-jackets/Navy-unstructured-classic-fit-jacket?q=gbpdefault||US016NAV|||||||||||||)on vaihtoehtona, mutta classic fit epäillyttää. Värikin näyttää tummemmalta.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Uunottaja - 07.07.12 - klo:08:42
Mistä saisi suht kevyellä rakenteilla tai täysinrakenteettoman vaaleanharmaan puuvillaisen puvun. Takki vielä mielellään db.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: haukka - 07.07.12 - klo:10:04
http://www.jcrew.com/mens_category/suiting/cottonsuiting.jsp?navLoc=left_nav

Jcrew:ltä löytyy tosin yksirivisenä, takin ja housut saa ostettua myös erikseen.

Yooxista saattaisi myös löytyä, jos vaan koko natsaa.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: ChuckBass - 08.07.12 - klo:14:32
Tuo Magnolin vaihtoehto on ehkä siistein, mutta alla vielä pari tässä ketjussa aiemmin esillä ollutta samantyyppistä, mitkä oot ehkä käynytkin läpi...

Drake's London (http://www.drakes-london.com/catalog/product/view/id/1325/s/iconic-four-ply-cashmere-shawl-collar-cardigan/category/39/) (Ehkä vielä nätimpi ku toi Magnoli ja cashemere tuntuu varmasti hyvältä, mutta helvetin kallis)

(http://www.drakes-london.com/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/517x579/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/z/c/zc70.90084.001_m.jpg)

Barbour Clifton (lambs wool) (http://www.barbourbymail.co.uk/Mens-Barbour-Clifton-Chunky-Shawl-Lambswool-Cardigan.html)

(http://d3jsarlmrq7vb2.cloudfront.net/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/2/7/27-06-2011_barbour_shoalknit_navy_large.jpg)

Barbour Moss (shetland wool, näyttäis olevan alessa) (http://www.barbourbymail.co.uk/Mens-Barbour-Moss-Shawl-Shetland-Wool-Cardigan.html)

(http://nigelclare.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/2/7/27261.jpg)

Edit. Yep, Chunky = Clifton.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: johannesv - 08.07.12 - klo:15:25
Komea tuo Barbour Moss, oli pakko pistää proxylle viestiä.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Tuukka - 09.07.12 - klo:02:47
... Baracutalla oli joskus shaalikaulusvillatakkimalli, nimeltään "Getaway", ei logoja tms. Niitä voi tuurilla löytää vielä jostain...

Erinomainen neule, ehdoton suosikkini, taisi loytya Jaro sun ebay-vinkista joskus aikoinaan.

Edit: muistin oikein:

Baracutan saalikauluksellinen villatakki, koko M:
http://cgi.ebay.ie/BNWT-GENUINE-BARACUTA-NAVY-CARDIGAN-SIZE-MEDIUM-/220695442635?pt=Men_s_Clothes&hash=item33627934cb


It's all mine. Kiitokset Jarolle linkistä, olen juuri tuollaista etsinyt. Kiitokset myös kilpahuutajille jos olette täältä. Ja vahva veikkaus on että on liian pieni, varsinkin hihoista, jolloin päätyy laatutorille.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Freddie Freeloader - 31.07.12 - klo:13:01
Valkoisen slimmihkön ocbd:n, vinkkejä?
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: konda - 31.07.12 - klo:13:13
^haet Schoffasta tai Pukimosta MTM paidan.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Freddie Freeloader - 01.08.12 - klo:19:45
^haet Schoffasta tai Pukimosta MTM paidan.

Ei oikein kummassakaan putiikissa taida tulla käytyä ainakaan seuraavaan puoleen vuoteen intin takia...
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Hondo - 08.08.12 - klo:23:51
2 rivisen bleiserin paikkataskuilla. Rouheeta villaa ja/tai flanellia.

(http://24.media.tumblr.com/tumblr_m42jpdu8z81r2sxcao1_1280.jpg)
(http://25.media.tumblr.com/tumblr_lqneylW87v1r2sxcao1_500.jpg)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Alex Entwistle - 09.08.12 - klo:00:25
Miten olis tää Suittari, kunhan syysmallisto tulee? Ei ole kylläkään villaa, mutta omaan silmään todella herkullisen oloinen kangas kuvassa.

http://www.suitsupply.com/jacket-blue-plain-minsk-c514/C514,en,pd.html?start=8&cgid=Jackets&prefn1=collection&prefv1=Fall%2fWinter%202012
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: U-Haul - 17.08.12 - klo:13:24
Tällainen toisen maailmansodan aikaisen US Navy N-1-mallin tyylinen kansitakki olisi hieno talveksi. Keskimmäinen on Spiewakin valmistama repro viime vuoden mallistosta, mutta niitäkään ei ilmeisesti ole liiemmin tarjolla.

(http://www.rakuten.ne.jp/gold/auc-waiper/tosimi2/houston-d-j-5n-1-used-od-1.jpg)(http://www.meadowweb.com/shop/thumbnails/shop/7325/art25/h7783/10037783-origpic-2d6d42.jpg_0_0_100_100_500_749_90.jpg)(http://www.jdmfilmreviews.com/images/paul-newman8.jpg)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: geezer - 17.08.12 - klo:15:41
Tällainen toisen maailmansodan aikaisen US Navy N-1-mallin tyylinen kansitakki olisi hieno talveksi. Keskimmäinen on Spiewakin valmistama repro viime vuoden mallistosta, mutta niitäkään ei ilmeisesti ole liiemmin tarjolla.

(http://www.rakuten.ne.jp/gold/auc-waiper/tosimi2/houston-d-j-5n-1-used-od-1.jpg)(http://www.meadowweb.com/shop/thumbnails/shop/7325/art25/h7783/10037783-origpic-2d6d42.jpg_0_0_100_100_500_749_90.jpg)(http://www.jdmfilmreviews.com/images/paul-newman8.jpg)

Pike Brothersin versiota sai muistaakseni Pinkomosta.

http://www.pikebrothersshop.com/1944-N1-Deck-Jacket/en (http://www.pikebrothersshop.com/1944-N1-Deck-Jacket/en)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: JKLindström - 17.08.12 - klo:16:26
Chambray paidan törkeellä cutawaylla, ei taho löytyä mistään.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Vapahtaja - 17.08.12 - klo:18:14
Chambray paidan törkeellä cutawaylla, ei taho löytyä mistään.

Vielä viikko sitten MT:llä oli vaaleansinistä, lilaa ja jotain kolmatta väriä chambraytä.

E: ainakin harmaa löytyy vielä
(http://moderntailor.com/items/common/fabric/grey/s-82801-1332754175829.jpg)
Gray Chambray
USD $109.95
No.: 82801-56
Material: Pure cotton
two ply

Pirun kallis kyllä...
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Tommi - 17.08.12 - klo:20:54
^ Sinisen nimi vaihtui muotoon "Blue Fil a Fil" ja sitä saa yhä. Liekö siis chambrayta?
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: U-Haul - 18.08.12 - klo:08:08
^^^^ Kiitos geezer, täytyy käydä tutustamassa Pinkomoon muutenkin.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: _ a m _ - 18.08.12 - klo:10:08
Chambray paidan törkeellä cutawaylla, ei taho löytyä mistään.

Suit Supplyn arsenaalissa?

[spoiler](http://25.media.tumblr.com/tumblr_m7vogn3paI1rwrlpao1_400.jpg)[/spoiler]
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Uunottaja - 19.08.12 - klo:23:40
^ Tässä tosta Suittarin paidasta muutama kuva livenä.

http://thenordicfit.blogspot.fi/2012/08/chambray.html
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: _ a m _ - 20.08.12 - klo:15:47
En tiedä olenko jotenkin tyhmä, mutta en näe ko. rättiä SS:n sivuilla.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: JKLindström - 20.08.12 - klo:16:01
Taitaa olla loppuunmyyty, ei ole ollut valikoimassa vähään aikaan.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Uunottaja - 20.08.12 - klo:22:48
Jep, ei ole enää. Varmaan tällä viikolla heillä vaihtuu vielä myytävä mallistokin, joten pudotelleet tuolta noita kesäpaitoja.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: bowtiepasta - 20.08.12 - klo:23:58
Leveälestiset kiipeilykengät.

Meikäläisen perussuomalaiset räpylät kuluttavat (muuten) sopivankokoisiin kenkiin reiät alle puolessa vuodessa (vaikka oon käynyt erittäin laiskasti seinällä, kallioilla viel harvemmin). Kenkien valikoima Helsingissäkin häpeällisen huono, noita kun ei oikein voi netistä tilata.

Seuraavat varmaan sit suosiolla vähän reilun kokoisina, 5C-6A:ta paskalla tekniikalla vääntäessä ei muutenkaan tarttee paljoa toehookeilla pelailla.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: _ a m _ - 21.08.12 - klo:17:55
Taitaa olla loppuunmyyty, ei ole ollut valikoimassa vähään aikaan.

Löytyy vielä ainakin neljäkakkosena.

Lisätietoa sivuunkirjoittaneelta.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Uunottaja - 22.08.12 - klo:13:04
Nyt sieltä löytyy sama paita, mutta aika tummana. Saisipa sen noilla pitkäkärkisillä nappikauluksilla..
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Quijote - 23.08.12 - klo:17:18
Huh. Jälleen kategoriassa "ostaisin, jos olisi varaa"

http://www.drakes-london.com/catalog/product/view/id/1325/s/iconic-four-ply-cashmere-shawl-collar-cardigan/category/59/
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: danius - 23.08.12 - klo:18:04
^ Miten voi olla noin kallis!?
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: bowtiepasta - 23.08.12 - klo:18:11
^ Miten voi olla noin kallis!?

Iconic Four Ply Cashmere Shawl Collar Cardigan

!!
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Co-re - 23.08.12 - klo:18:22
Mitäs tuo olis ilman ikoneita? Voisin sellaista versiota harkita jos hinta merkittävästi edullisempi.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: vapa - 25.08.12 - klo:01:29
(http://www.npeal.com/system/attachments/294/zoomed/NPG_207_Ivory.jpg)

Jotakin tämännäköistä raglanhihoilla. Hintakin voisi olla mielellään alhainen. Taitaa olla mahdoton tehtävä.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Juha - 05.09.12 - klo:10:46
(http://24.media.tumblr.com/tumblr_m9o22zQSXg1qz7xumo1_250.jpg)

Keski/vaaleanharmaa irtotakki, villaa, rakenteeton, paikkataskuilla, 3-roll-2.

Lubiam näyttää yllä mallia, mutta eihän näitä mistään verkkokaupoista löydy. Tuliskohan Ferelle syksyksi...
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: erno - 05.09.12 - klo:11:01
^ Eivätkö Feret, Saumat sun muut nykyiset erikoisliikkeet tilaa tuotteita, jos asiakas jotian erikoisempaa toivoo? Ennen ainakin oli hyvin tavanomaista, että tilauksesta sai liikkeen toimittajilta muitakin toimittajan valikoimissa olevia tuotteita kuin hylllyssä olevia, jos asiakas sellaisia toiveita esitti.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: i v y m a n - 05.09.12 - klo:14:36
Jotakin tämännäköistä raglanhihoilla. Hintakin voisi olla mielellään alhainen. Taitaa olla mahdoton tehtävä.

Kelpais varmaan mullekin, myös ihan istutetuilla hihoilla satulahihojen sijaan.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: vapa - 05.09.12 - klo:16:25
Jotakin tämännäköistä raglanhihoilla. Hintakin voisi olla mielellään alhainen. Taitaa olla mahdoton tehtävä.

Kelpais varmaan mullekin, myös ihan istutetuilla hihoilla satulahihojen sijaan.

Itse päädyin ostamaan tuon neuleet ketjussa mainitun subin. Ei maksanut paljoa ja lähetys kesti jonkun viikon.

E: eli tämä http://onlinemilitaria.com/shopexd.asp?id=1005&bc=no
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Dan-D - 10.09.12 - klo:14:17
Sade/syystakki. Navy, puoleen reiteen tai polven yläosaan ulottuva. Joko bonded tai kaksirivinen. Hinta kohtuudella nieltävissä. Ei villakangasta, vaan sateeseen ja syksyyn sopivaa. Mistä?
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Tuukka - 10.09.12 - klo:15:34
^http://stutterheim.se/global/?region=global
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: ChuckBass - 10.09.12 - klo:15:39
^ Livenä nähtyä Stutterheimin kama on todella nättiä... Mutta pääosaa siitä ei todellakaan ole tehty kaupunkikäyttöön tai pukujen / irtotakkisettien kanssa käytettäväksi.

Arvid kyllä varmasti olisi aika lähellä tuota, mitä Dan on hakemassa (tuokaan ei ole ihan kevyt), mutta siinä sitten taas jo hinta kasvaa varsin kovaksi...

Mutta siltäkin lafkalta on tulossa pikkuhiljaa ratkaisuja, jotka hakevat kompromissia kaupallisuuden ja "ei-niin-kovan" hinnan, mutta kuitenkin laadukkaan työnjäljen yhteensovittamiseksi.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Dan-D - 10.09.12 - klo:16:55
Onhan ne komeita mutta myös arvokkaita. Ahkeran selailun jälkeen banana republicilta löytyi ehkä eniten silmää miellyttävä, joka siis harkinnassa.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: SloBo - 12.09.12 - klo:01:15
Nuo Stutterheimin sadetakit ovat kyllä äärimmäisen upeita.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: erno - 24.09.12 - klo:09:28
Matka Berliiniin tiedossa. En aio käyttää kaikkea vapaa-aikaa shoppaamiseen, eikä Berliini kai sartoriaalisesti oikein olekaan mikään varsinainen Mekka. Mutta jonkin täsmähankinnan voisi yrittää tehdä. Jo pitkään olen haeskellut edullista ja tyylikästä hattua, mieluiten harmaata trilbyä. Suomessa valikoimat ovat pinentyneet kuin pyy maailmanlopun edellä, mutta luulisi että keskellä Eurooppaa vielä löytyisi hattukauppoja. Mihin Berliinissä kannattaisi suunnata hattuostoksille? Löytyisikö jopa KaDeWe:sta siedettävä valikoima? Sinne tulee varmaan joka tapauksessa piipahdettua.


EDIT: Toki vinkkejä muistakin Berliinin mahdollisista sartoriaalisista kohteista saa tyrkyttää.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Jälkiviisas - 24.09.12 - klo:13:28
EDIT: Toki vinkkejä muistakin Berliinin mahdollisista sartoriaalisista kohteista saa tyrkyttää.

Tämä kaivannee vähän päivittämistä, mutta muuten mainio ketju. (http://www.keikari.com/foorumi/index.php?topic=1244.0)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Laurentius - 26.09.12 - klo:11:09
Tämän kellon, ellei tuntuisi siltä että nyt myyjä kokeilee kepillä jäätä mitä hintaan tulee. Lisäksi tämä jää automaattisesti tulliin ja veroja pamahtaa päälle niin että lopullinen €-hinta on numeroina sama kuin dollareissa.

http://forums.timezone.com/index.php?t=tree&goto=6293980&rid=47071#msg_6293980
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Posio - 19.10.12 - klo:20:03
Shaalikaulusneuletakki, tummansininen. Nahkanapit ja palmikkoneulos plussaa. Ihan lampaanvillaa, ei mitään kashmiria tai merinoa tai muuta pehmoilua. Eli aika pitkälti tuommoinen, mutta ilman kyynärpääpaikkoja: http://www.gant.co.uk/mens-cardigans/blue-lambswool-cable-shawl-cardigan/26451

Mistä? Mielellään alle 100 eurolla. Hulluilla päivillä oli Wolseyn vastaavia jollain kuudellakympillä. Istui nätisti tai tuntui hyvälle, mutta rumat siniset mokkanahkakyynärpääpaikat pilasivat koko homman.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Jussi - 19.10.12 - klo:20:48
Shaalikaulusneuletakki, tummansininen. Nahkanapit ja palmikkoneulos plussaa. Ihan lampaanvillaa, ei mitään kashmiria tai merinoa tai muuta pehmoilua. Eli aika pitkälti tuommoinen, mutta ilman kyynärpääpaikkoja: http://www.gant.co.uk/mens-cardigans/blue-lambswool-cable-shawl-cardigan/26451

Mistä? Mielellään alle 100 eurolla. Hulluilla päivillä oli Wolseyn vastaavia jollain kuudellakympillä. Istui nätisti tai tuntui hyvälle, mutta rumat siniset mokkanahkakyynärpääpaikat pilasivat koko homman.

Tuota, se paikkojen poisratkominen ei ole sinänsä mitään rakettikirurgiaa.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: JMasa - 19.10.12 - klo:23:49
Wolseyn outlet eBayssa, vaikka siellä ei nyt ole tummansinisenä villaista. Kannattaa ainakin seurata tarjontaa, esim harmaana löytyy. Kannattaa huomioda Wolseyn aikas väljä mitoitus, tilasin taannoin harmaan shaalikaulusneuletakin, mutta myin sen laatutorilla, koska oli liian iso minulle. Harmillista.

http://stores.ebay.co.uk/Wolsey-Outlet-Store/Cardigans-/_i.html?_fsub=2965460010&_sid=233641000&_trksid=p4634.c0.m322 (http://stores.ebay.co.uk/Wolsey-Outlet-Store/Cardigans-/_i.html?_fsub=2965460010&_sid=233641000&_trksid=p4634.c0.m322)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Zildjiar - 20.10.12 - klo:13:19
Shaalikaulusneuletakki, tummansininen. Nahkanapit ja palmikkoneulos plussaa. Ihan lampaanvillaa, ei mitään kashmiria tai merinoa tai muuta pehmoilua. Eli aika pitkälti tuommoinen, mutta ilman kyynärpääpaikkoja: http://www.gant.co.uk/mens-cardigans/blue-lambswool-cable-shawl-cardigan/26451

Mistä? Mielellään alle 100 eurolla. Hulluilla päivillä oli Wolseyn vastaavia jollain kuudellakympillä. Istui nätisti tai tuntui hyvälle, mutta rumat siniset mokkanahkakyynärpääpaikat pilasivat koko homman.

Tuota, se paikkojen poisratkominen ei ole sinänsä mitään rakettikirurgiaa.
On se, jos ne on liimattu....
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: JKLindström - 20.10.12 - klo:17:08
Kohtuuhintaiset vaaleanharmaat flanellipökät..
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Suavo - 20.10.12 - klo:17:34
Kohtuuhintaiset vaaleanharmaat flanellipökät..

Sama homma, tosin suittariltahan niitä satkulla taas saisi joten sortuminen on askeleen lähempänä.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Quijote - 20.10.12 - klo:18:59
Jos raha ei olisi este, vihreän tweed-takin.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: JMasa - 20.10.12 - klo:22:02
Jahka joskus hamassa tulevaisuudessa valuuttaa löytyy niin jotain tämäntapaista voisi vaatturilla teettää tummansinisenä miksei myös harmaana.

(http://4.bp.blogspot.com/-kLkGY2Mw_1w/Tm5nOo2q-FI/AAAAAAAAAPo/9ZwGQeciRzU/s320/bertie2.jpg) (http://www.conscrew.com/geekingout/jeevesandwooster.png)

(http://thelesseroftwoequals.files.wordpress.com/2010/04/j-w-portrait-jeeves-and-wooster-461816_962_1462-1234080489.jpg)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: puu - 20.10.12 - klo:22:48
Kyllä
Jos Jeeves hyväksyy se Bertielle, niin se on täydellinen.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Quijote - 20.10.12 - klo:23:01
Jos ja kun joskus on aika astella alttarille, marssin räätälin pakeille ja teetän tuollaisen puvun tummansinisenä. Oli valuuttaa tai ei. Vaikka lainaa pankista. Se on vissi.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: JMasa - 20.10.12 - klo:23:22
Selvä, täten lupaudun lainaamaan sinulle rahaa, jos sitten takaat minulle lainan, jotta saan myös teettää tuollaisen puvun.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: MJ - 20.10.12 - klo:23:25
Pyytäkää pankista sosiaalidemokraattinen laina, että saatte millin lainaa ja heitätte siitä 200k sivuun ja se 200k toimii lainan vakuutena. Toimii.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: JMasa - 20.10.12 - klo:23:26
Miksipä ei.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Alex Entwistle - 24.10.12 - klo:09:50
Navyn pellavasta tehdyn shaalikaulusneuletakin. Puuvillaisia ja villaisia on vaikka kuinka, mutta pellavaisia ei niinkään ole näkynyt. Puuvillaisten ongelma on materiaalille tyypillinen muodottomaksi löystyminen ja villa toisaalta on liian kuumaa ympärivuotiseen käyttöön.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Tuke - 24.10.12 - klo:11:56
Navyn pellavasta tehdyn shaalikaulusneuletakin. Puuvillaisia ja villaisia on vaikka kuinka, mutta pellavaisia ei niinkään ole näkynyt. Puuvillaisten ongelma on materiaalille tyypillinen muodottomaksi löystyminen ja villa toisaalta on liian kuumaa ympärivuotiseen käyttöön.

Tällainen kelpaisi minullekin. Löytämistäni lähimpänä tätä on Howlin' by Morrisonin Mayor (http://www.morrison.be/clothes/brands/howlin/mayor-navy.html), joka tosin on puuvilla-pellava-sekoitetta ja jossa ei ole shaalikaulusta. Pellavaisia on tosiaan melko nihkeästi saatavilla, ehkä kesäaikaan löytyisi paremmin.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Alex Entwistle - 24.10.12 - klo:16:23
^Tuota katselinkin, mutten tarttunut mihinkään tilaisuuteen.. että tarviiko kääntää veistä haavassa?
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Ville - 29.10.12 - klo:13:42
Muistaakseni joku kyseli aiemmin mistä löytyisi chambray-paitoja cutaway-kauluksella. Howard Yountilta löytyy.

http://www.howardyount.com/collections/shirts/products/chambray-spread-collar-shirt-blue
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Elias - 10.11.12 - klo:14:16
APC Petit standard koossa 29, Göteborgista tai netistä. Tuntuu olevan loppu monesta paikasta. Kävin Sukautosta kysemässä muutama viikko sitten ja laittoivatkin APC:lle kyselyä, mutta ei ole kuulunut mitään kautta näkynyt valikoimissa. Nimim. akuutti tarve.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Elias - 10.11.12 - klo:14:41
Nojoo, kai se on vaan pakko maksaa mrporterin kusetushinta...
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Quijote - 14.11.12 - klo:13:37
Jos tilille tipahtaisi lottovoitto niin seuraavat lähtisivät jotakuinkin heti:
(http://www.drakes-london.com/media/catalog/product/cache/1/image/515x579/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/y/w/yw71.11095.014_m_1.jpg)(http://www.drakes-london.com/media/catalog/product/cache/1/image/515x579/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/j/c/jc01.12069.010_m.jpg)(http://www.moodysworldwide.co.uk/images/T/xctmpEGqnS0.png)
(http://www.drakes-london.com/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/517x579/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/q/c/qceh.01608.014_a2.jpg)(http://cached.bensilver.com/RS/SR/Product/7/8637_R.jpg)(http://farm9.staticflickr.com/8194/8123628164_ee925670ca_b.jpg)
(http://www.privatewhitevc.com/media/catalog/product/cache/1/image/477x715/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/g/u/guernsey_tobacco_1.jpg)(http://farm6.static.flickr.com/5047/5295077367_7be356d6f6.jpg)(http://images-ff.asos-media.com/shmotterstorage/34259/large_53838c8f-bdd3-4ce4-82e6-f62fac02a648.jpeg)
(http://farm7.static.flickr.com/6229/6332947835_15ba6d297f_b.jpg)(http://farm7.static.flickr.com/6066/6059369863_afd98c9f7b_b.jpg)(http://farm8.staticflickr.com/7230/6860444610_83c89c14df_b.jpg)(http://farm9.staticflickr.com/8429/7860167224_b97c4c2cfd_b.jpg)

+teettäisin muutaman nappikauluspaidan ja vaihtaisin kaikki sukkani ja t-paitani parempiin.

Ei ole helppoa tämä. Kirottu Keikari.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Ville - 14.11.12 - klo:16:36
Quijote, ;)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: vililikku - 22.11.12 - klo:16:14
Tanin väriset derby broguet kumipohjalla, hinta alle 200 € (tai niillä nurkilla). Tällaiset kengät sattuivat CT:ltä silmään, onko kellään kokemuksia? Tosin aivan tanilta ei väri näytä.

http://www.ctshirts.co.uk/Tan-Chatton-tumbled-leather-Derby-brogue-shoes?q=shareuk||MD016TAN||||||||||||| (http://www.ctshirts.co.uk/Tan-Chatton-tumbled-leather-Derby-brogue-shoes?q=shareuk||MD016TAN|||||||||||||)

(http://ecx.images-amazon.com/images/I/51oT0BdqV9L._SY395_.jpg)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Alex Entwistle - 22.11.12 - klo:16:38
Ei mikään kovin hyvännäköinen lesti noissa. Tuollaisiin kenkiin sopisi paljon parempi muhkumpi lesti ja neljä eylettiä.

Tuossa hintaluokassa Sandersin Jude Herrainpukimosta saattaisi olla ihan kova luu. Näissä on vielä punainen ridgeway-pohja, joka on varmaan paras pohja talvikäyttöön. Siis PUNAINEN

(http://cdn11.my-wardrobe.com/images/site/new-designer-profile-images/menswear/sanders.jpg)

http://www.sanders-uk.com/products/Jude-191.php
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: vililikku - 22.11.12 - klo:17:02
^Joo, noi Sandersit on enemmän sitä, mitä haen. Toisaalta pohjan väri vähän epäilyttää, ja lisäksi tavoitteena olisi ostaa kengät välikauden kengiksi, eli ridgeway on jo vähän turhan muhkea.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Quijote - 22.11.12 - klo:17:03
Herring Shoesilla on luultavasti useampikin hyvä dainite-pohjainen vaihtoehto.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: vililikku - 22.11.12 - klo:18:35
^Tällainen löytyi, ei ole tosin ihan sitä, mitä hain: http://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?&colset=1&styleid=698&shoeid=5782&brandid=6&catid=84&oldcolid=3035&stype=0&colourid=1414

(http://www.herringshoes.co.uk/_shop/products/Herring-Herring%20Edinburgh%20%28Rubber%29-Tan%20Calf-2655-1414-1.jpg)

Muita nelireikäisiä dainite-pohjaisia ei ollut (ainakaan < 200 £ kengissä), paitsi yhdet, jotka olivat aivan identtiset ehdottamani CT:n mallin kanssa.


E: Näköjään CT:ltä ja Herringiltä molemmilta saa 15 % pois hinnasta koodeilla, tai Herringiltä saisi vaihtoehtoisesti seetripuiset lepolestit mukaan ilmaiseksi. Mutta turha silti on kenkiä ostaa, jos ne eivät miellytä itseä.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Tommi - 22.11.12 - klo:19:24
Kyllä Ridgeway-pohjilla voi sulallakin kelillä kävellä, kunhan pitää pohjien muhkeutta vain ominaisuutena eikä haittana.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Alex Entwistle - 22.11.12 - klo:21:39
^Indeed. Mää taputtelen ridgeway-pohjaisilla saappailla välikaudetkin ihan helposti.

Nuo linkkaamasi Herringit eivät ole kyllä mitkään erityisen hienot, enemmänkin rumat. Ei se neljä eylettiäkään ihmeisiin pysty (varsinkaan jos niissä ei ole metallirinkuloita). ;)

Jos Dainite-pohjaista haluat, niin Herring Kendal on varmaan paras vaihtoehto sun budjetissa.

(http://www.herringshoes.co.uk/_shop/products/Herring-Herring%20Kendal%20(Rubber)-Tan%20Grain-3011-1524-1.jpg)

http://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?&brandid=6&shoeid=3011

Jos mää olisin mää, niin hankkisin noi Sandersit. Ne on just sellaset rouheat niinku kuuluu ja niistä saa varmasti vähän lankeilla leikkien todella hienot. Mun kohdalla punainen Ridgeway tekee niistä voittajat. Ihan varmasti hiton hyvännäköset etenkin tumman denimin kanssa.

Mulla on noi Herringitkin ollut, enkä oikein tykännyt niistä.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: vililikku - 22.11.12 - klo:22:23
^Mjoo, heitin tucille viestiä noista Sanderseista nytten. Ne kun on sellaiset kuin alun perin hain lukuun ottamatta pohjaa. En itsekään pitänyt noista linkittämistäni Herringeistä, mutta ne olivat vain ainoat, jotka löysin.

Nuo sinun linkittämäsi Herringin popot näyttävät niin paljon CT:n mallilta (vai olenko vain puusilmä), että ostaisin mieluummin CT:t kuin Herringit (hintaeroa jotain 40 £ alennusten kanssa), mutta katsotaan nyt ensiksi, mitä Herrainpukimo taikoo Sandersien hinnaksi. Ne ovat vahvin vaihtoehto.

E: Kielenhuoltoa.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Ernst, Max Ernst - 15.12.12 - klo:09:22
Tarvetta olisi "submarine"-tyyliselle villaneuleelle.

Mistä kannattaisi etsiä Häslingistä tai lähiseudulta? Kyselty on Stockalta Haloselta ja muutamasta poikkupuodista Kluuvissa.

Mieluiten neule saisi olla (laivaston)sininen, merinoa tai alpakkaa, ettei kutia. Palmikkokuviot eivät haittaa ja muutkin värit voidaan ottaa huomioon, mutta muita kuvioita tai kirjavia värejä ei tarvittaisi. (Hätätilassa muutkin kuviot käyvät, mutta yksivärinen pitää olla.)

Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: kapten GT - 15.12.12 - klo:09:44
^ Käy katsomassa Kapteenskan St Jamesit. Patrouilleur ei ainakaan minulla kutise. Matelot ja Roulé (jotka minulla myös on) ovat sitten vähän karkeampia.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: i v y m a n - 15.12.12 - klo:09:50
Komppia ST Jamesille - laatukamaa.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Tuukka - 16.12.12 - klo:12:25
OCBD ja muut nappikauluspaidat.

En ole oikein loytanyt omaa merkkiani talta rintamalta, voi olla joko rekki tai MTM.

Rekista kriteereina on pitkat hihat ja suht slimmi koko seka keikarista opittuna rolli kunnossa. Kangas oxfordia tai flanellia, ei siis popliinia. Mulla on ongelmana etta kun kaulus ja rinnanymparys on kohdillaan yleensa M-koossa, ovat hihat yleensa aina vahintaan 5 cm liian lyhyet, ja usein myos kokopituus liian lyhyt. Nain ainakin Brooks Brothers, Our Legacy ja Gitman Vintage.

Eli mihin kannattaisi suunnata katse?
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Franck Gaultier - 16.12.12 - klo:12:30
^Kannattaa kokeilla Gant ruggerin paitoja. Hihat ovat selvästi pidemmät kuin mainittujen merkkien paidoissa. Jos ei ruggerinkaan hihat riitä, niin sitten taitaa olla aika kääntyä MTM-palvelujen pariin.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Tuukka - 16.12.12 - klo:12:42
Menee hyvin tiukalle, hiha on puolen tuuman sisalla koostani. Tiedatko pitavatko Mr. Porterin mitat shrinkagen mukanaan vai onko mitat suoraan pakasta?

MTM ehdotuksia otan mielellani vastaan myos, MT ei kay, Kent Wang on kokeiltu ja en pida kauluksista.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Quijote - 16.12.12 - klo:16:44
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=281038195284&fromMakeTrack=true&ssPageName=VIP:watchlink:top:en

Huutaisin jos voisin. Myyjänretale ei tahdo postittaa kuin jenkkeihin. Eihän tuo takki olekaan kuin melkein täydellinen.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Constant - 16.12.12 - klo:17:09
Myyjänretale ei tahdo postittaa kuin jenkkeihin.

Osoite ja edelleenlähetyspalvelu löytyy. Tosin tullit on satavarmat. Ottanet tarvittaessa yhteyttä YV:llä.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Franck Gaultier - 17.12.12 - klo:10:27
Menee hyvin tiukalle, hiha on puolen tuuman sisalla koostani. Tiedatko pitavatko Mr. Porterin mitat shrinkagen mukanaan vai onko mitat suoraan pakasta?

Luulisin, että mitat ovat suoraan pakasta. Toisaalta en ole ainakaan itse huomannut paidoisssani minkäänlaista kutistumista pesujen myötä. M-koon hihat ovat itselleni (n. 190 cm) juuri sopivat eri paitojen välisistä pienistä mittaeroista huolimatta.

Jos vain mahdollista, niin kannattaa käydä sovittamassa.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Tuukka - 17.12.12 - klo:12:16
En jaksa alkaa etsia niita taalta, menee helpommin kun tilaa netista. Taytyy katsoa jos loytyy viela porterin alen viimeisesta aallosta.

Taytyy pitaa mielessa jaba jos tulee kysymyksia paidoista, pitkakatisia kohtalotovereita ei aina loydy.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: _ a m _ - 18.12.12 - klo:19:31
OCBD ja muut nappikauluspaidat.

...

Eli mihin kannattaisi suunnata katse?

Minulla on yksi Bosweelin Body Cut OCBD, joka täyttää kriteerisi aika kivasti. Ostin kesällä halavalla Stockan Outletista.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Tuukka - 21.12.12 - klo:12:15
Kiitos vinkista. Bosweelin nettisaatavuus tosin taitaa olla hieman huono ja Vantaa turhan kaukana.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Tuukka - 08.01.13 - klo:13:25
Menee hyvin tiukalle, hiha on puolen tuuman sisalla koostani. Tiedatko pitavatko Mr. Porterin mitat shrinkagen mukanaan vai onko mitat suoraan pakasta?

Luulisin, että mitat ovat suoraan pakasta. Toisaalta en ole ainakaan itse huomannut paidoisssani minkäänlaista kutistumista pesujen myötä. M-koon hihat ovat itselleni (n. 190 cm) juuri sopivat eri paitojen välisistä pienistä mittaeroista huolimatta.

Jos vain mahdollista, niin kannattaa käydä sovittamassa.

Gant Ruggerin paita saapui ja uskomattomasti on aika sopiva. Hihat voisivat olla sentin pidemmat ja paita on rinnasta ja vuotarolta muutaman sentin loysa, tosin pitaisi olla pienempi kadentie jos olisi slimmimpi. Erittain riittava fitti viikonloppupaidaksi ja 33 puntaa on oikein hyva, taytyy vaijya naita lisaa.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Posio - 13.01.13 - klo:12:42
-
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Jum-Jum - 05.03.13 - klo:22:47
Trenssiä olisin vailla, joko beigenä tai sinisenä. Jälkimmäisen värivaihtoehdon pitäisi tosin erottua selvästi mustasta, eli ei mielellään mitään yönsinistä. Koko voisi olla mahdollisesti 90, 94 tai 98 ja hintaa semmoiset 100-200 €. Huippulaatua en nyt odota saavani eikä eBayn kyttäämiseen tahdo riittää inspiraatiota.

Tällainen (http://www.hirmer.de/maentel/Sergio-Trenchcoat.html?farbe=beige) osui googlaillessa silmään. Hintaa olisi 199 € ja materiaali 59 % puuvillaa. Kommentteja?
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: domppa - 05.03.13 - klo:23:19
Charles Tyrwhittillä ois ihan hyvännäköinen vaihtoehto (http://www.ctshirts.com/men%27s-outerwear/men%27s-coats/Stone-trench-coat?q=usddefault||RC017STN|||||||||||||), Uniqlolla on muistaakseni kanssa satasella ihan ok näköinen trenssi. Tolla budjetilla on kyllä todella vaikea löytää hyvää trenssiä jos ei ebay tai kirppislöytöjä tee.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Tuukka - 17.03.13 - klo:16:21
Nyt jos koskaan asun paikassa joka mahdollistaa pellavaspektatoreiden hankinnan.
Mikakohan on paras paikka loytaa AE kenkia:
(http://www.allenedmonds.com/wcsstore/AllenEdmonds/Attachment/images/database/allenedmonds_shoes_strawfut_brown-linen_l.jpg)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: konda - 17.03.13 - klo:16:23
Väri on sellainen, että ovat viikossa käyttökelvottomat jos et värjää ruskeaksi. Mutta tapauksessasi paras ostopaikka voisi olla SF:n jäsen, jonka nimeä en nyt muista (selviää helposti). Toimittaa ihan ok hintaan kaikkia AE:n kenkiä Jenkeistä ympäri maailman.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Tuukka - 17.03.13 - klo:16:35
Tota en tullut ajatelleeksikaan. Taalla kylla sataa miltei jokapaiva. Ehka jollain kyllasteella saisi tuon likakestavammaksi, tai sitten tosta on toinen versio mika ei ole pellavaa, mutta se ei ole niin kiinnostava. Tai sitten ei liikaa murehdi etta palkoinen ei ole kauaa valkoinen.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: konda - 17.03.13 - klo:17:00
Suosittelen passaamaan. Nuo yksinkertaisesti eivät kestä kauan hyvänä ja mitään poppakonsteja tuon valkoisen uudelleenvalkaisemiseksi ilman älytöntä työtä ei ole. Saat olla äärettömän tarkka jo lankatessasikin, koska pienikin sipaisu ruskeeta lankkia tuohon valkoiseen näkyy heti.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Ernst, Max Ernst - 17.03.13 - klo:19:51
Suosittelen passaamaan. Nuo yksinkertaisesti eivät kestä kauan hyvänä ja mitään poppakonsteja tuon valkoisen uudelleenvalkaisemiseksi ilman älytöntä työtä ei ole. Saat olla äärettömän tarkka jo lankatessasikin, koska pienikin sipaisu ruskeeta lankkia tuohon valkoiseen näkyy heti.

Kun olin lapsi, niin likaantuneet valkoiset tennarit valkaistiin liitujauholla.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Alex Entwistle - 17.03.13 - klo:20:05
Eiköhän noi Australian kesään passaa ihan hyvin... En kyllä tiedä missä kunnossa siellä kadut on, mutta noin fiilispohjalta sanoisin että toimii.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: konda - 17.03.13 - klo:20:20
Jos on luonteeltaan kova kiillottamaan ja huoltamaan kenkiä niin noiden jatkuva puunaaminen voi mennä harrastuksesta, mutta jos on pikkaisenkaan laiska kenkähuollon suhteen niin tulevat takuuvarmasti jäämään erittäin vähäiselle käytölle. Tämä "asenneseikka" vaikuttaa asiaan eniten.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Tuukka - 18.03.13 - klo:01:56
Asuinpaikkani on Singapore talla hetkella, tanne pellava sopii viela paremmin kuin Australiaan. Eli ei ole mitaan yhta parasta paikkaa AE kenkien hankintaan. Taytyy haeskella lisaa, en jaksaisi alkaa proxyttelemaan.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Ville - 18.03.13 - klo:12:04
Kun olin lapsi, niin likaantuneet valkoiset tennarit valkaistiin liitujauholla.

Sain valkoisen mokkaparin mukana pussillisen liitujauhoa, se tepsii erittäin hyvin. Täyttä, hohtavaa valkoista ei ole mahdollista ylläpitää, eikä se myöskään tarkoituksena ole.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: PleaseDeleteMe - 20.03.13 - klo:21:52
Etsin jotain maukasta vaihtoehtoa reenikassille, johon mahtuisi pääsääntöisesti lenkkarit, pyyhe, messipussi, reenivaatteet, juomapullo. En oikeen tiedä mistä lähtisin hakemaan, paikalliset stokat/stadiumit/intersportit eivät tarjonneet mitään visuaalisesti tyydyttävää ratkaisua.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: anon - 21.03.13 - klo:08:45
^Pinkomosta Sandqvistia (http://pinkomo.mycashflow.fi/product/30/sandqvist-carl-gustaf-blue).
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: PleaseDeleteMe - 25.03.13 - klo:22:23
^ Kuten Jorma Uotinen sanoisi; Ei huono!
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Kirahvi No. 89 - 10.05.13 - klo:09:47
Mitä eri vaihtoehtoja tulee palstalaisten apteekin hyllyltä, jos olisi tarve saada sininen irtotakki paikkataskuilla, 3-roll-2 ja noin 200-300 euron hintahaarukassa? Mielellään ei ihan kaikkein jäätävimpiä bumfreezereitä. Massiivisen kiristelyprojektin johdosta menee nyt koko vaatekaappi uusiksi. 

Kuka proxyttää muuten Massimo Duttia?
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Suavo - 10.05.13 - klo:11:43
Joku Lubiamin LBM 1911-sarjasta Yooxista jos koko natsaa
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Co-re - 10.05.13 - klo:12:10
Vyön tai kaksi jos KJP:lla olisi myymälä jossain täällä. Toisaalta minulla on ystävä opiskelemassa Bostonissa joten toimitus järjestyisi vaivatta. Silloin taas menisi ei poistoja -jäsenyys.

Elämä on joskus vaikeaa.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Kirahvi No. 89 - 22.05.13 - klo:22:10
Tilasin yhden niitä parjattuja Threedifferentin Boglioleja. Koko 56 on todella napakka hartioista.  Onneksi kiristelyprojekti jatkuu. Muistaakseni 58:ssa ei hartialeveys kuitenkaan kasvaisi? Miten Lubiamin koot menee suhteessa noihin Boglioleihin? Pienemmäksi ei kärsisi mennä, kun nyt on mallia istuu kuin hanska/kortsu, kunkin mieltymyksistä riippuen. :) Jossain oli kai täällä juttua niistä.   
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Ernst, Max Ernst - 14.08.13 - klo:19:58

Lounge roben ostaisin, mutta mistä löytäisi kohtuuhintaisen?
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Tauno - 14.08.13 - klo:20:35
^Charles Tyrwhitt
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Pchan - 14.08.13 - klo:20:56

Lounge roben ostaisin, mutta mistä löytäisi kohtuuhintaisen?

Mimmosen? Derek Rosen kamaa on myynnissä edukkaaseen hintaan weaverfashionilla ebayssa:
http://myworld.ebay.co.uk/weaverfashion?_trksid=p2047675.l2559

Olen ostanut tuolta vaimolle yöasuja ja itselleni lounge-/yöpöksyt. Hyvää kamaa hyvään hintaan.

Tuolla on näkynyt lähinnä kylpytakki-tyyppisiä, mutta myös ohuemmasta kankaasta tehtyja. Villaisiakin liikkuu harvakseen. Kannattaa katsoa derek rosen kotisivujen tarjonta ja miettiä haluaako jäädä kyttäämään.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Ernst, Max Ernst - 14.08.13 - klo:21:18

Lyhyehköä mallia etsiskelen. Kotikäyttöön, nojatuoliin, iltojen viilentyessä, viskilasin nauttimiseen. Mieluiten sellainen, joka kuitenkin "kestää" vaikka kauluspaidankin alleen. Materiaali ei ole kriittinen, mutta silkki tai sametti saattavat ehkä olla hieman turhan eksentrisiä, kun ajatuksena on pitää sitä vieraiden seurassakin.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Pchan - 14.08.13 - klo:21:48
^ Derek Rosella on vain yksi lyhyt malli ja lyhyttä en muista nähneeni ebayssa kuluneen vuoden aikana. Käännä siis katse muualle. Tai ainakin luulen, että 280 puntaa on turhan tyyris näin niche-tuotteesta.
http://www.derek-rose.com/nightwear/mens-nightwear/mens-dressing-gowns/tartan-1-bw-smoking-jacket-5.html

Italiaanoilla on samantyylistä 120€ hintaan:
http://www.pigiamiditalia.it/prodotti.php?IDSOTTOCAT=13

(http://www.pigiamiditalia.it/immagini_caricate/immagini_prodotti/cat_7/big/54_1.jpg)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Posio - 14.08.13 - klo:23:33
^ Älyttömän komea! Black watch on ihanaa. Jos vain ikää olisi 40 vuotta enemmän...
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Ernst, Max Ernst - 15.08.13 - klo:07:27

^Minullahan on, joten saattaa mennä tilaukseen.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: salaryman - 15.08.13 - klo:12:46
Asiaa!
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Ville - 15.08.13 - klo:13:09
On muuten komea malli tuo black watch -takki. Iällähän ei ole lainkaan väliä, tämä malli on kotikäyttöön tarkoitettu ja kotonaan voi olla niin kuin mielii.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Jälkiviisas - 15.08.13 - klo:13:14
Niin, mutta nuori ei saa siitä uskottavia poseerauskuvia internettiin ja sehän on nykyään pukeutumisen päätarkoitus.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Ernst, Max Ernst - 15.08.13 - klo:13:53

Ikärajoitteinen tai normaali-ikäinen, tuolla ei ole saatavilla kuin kokoa 54 (XL). En jaksa syödä riittävästi läskiä, että saisin sen sopimaan poseerauskuviin tai muutenkaan.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: jk - 17.08.13 - klo:21:36
Margielan 5-zip nahkatakin harjatuilla teräsvetoketjuilla viime vuosikymmenen alkupuolelta. Ja nyt kun tässä fantasioidaan, niin se saisi olla hieman normaalia pidempi malliltaan.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: salaryman - 18.08.13 - klo:11:47

Ikärajoitteinen tai normaali-ikäinen, tuolla ei ole saatavilla kuin kokoa 54 (XL). En jaksa syödä riittävästi läskiä, että saisin sen sopimaan poseerauskuviin tai muutenkaan.

Älä sure, veli hyvä, sekä alakantissa olevaan ikään että kokoon aika tuo ratkaisun ihan itsestään.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: SloBo - 20.08.13 - klo:13:54
Joku navy/yönsininen, ei niin hervottoman tuhti, särmä päällystakki pukupelleilyyn. Slimmi, long (ainakin pitkillä hihoilla). Ei kiitoratahartioita. Ei miljoonaa euroa.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Juha - 20.08.13 - klo:19:14
^ http://eu.suitsupply.com/coats/navy-overcoat-j208/J208,en,pd.html?start=3&cgid=Coats&prefn1=collection&prefv1=Fall%2fWinter
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: konda - 20.08.13 - klo:19:19
^Ei miljoonaa euroa. Kyllähän tuo pragmatiikan näkökulmasta toteutui.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: danius - 20.08.13 - klo:19:21
Törkeen paljon liian pieniä vaatteita päällä aina noilla suittarin tyypeillä. Tuonkin kuvan äijää vois Suomen syksyssä vähän palella noin niukassa takissa.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Juha - 20.08.13 - klo:19:54
Mun mielestä toi takki näyttää ihan sopivalta, hihat ehkä vähän lyhyet. Toisaalta aineenvaihdunnat on erilaisia, pärjäisin tollasella takilla läpi talven helposti. Syksyksi ihan liian kuuma.

Ja on siellä halvempikin versio jos pitää soluttautua rahvaan sekaan:
http://eu.suitsupply.com/coats/navy-overcoat-j206/J206,en,pd.html?start=4&cgid=Coats&pmin=1&prefn1=collection&prefv1=Fall%2fWinter
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Pchan - 20.08.13 - klo:20:47
Mun mielestä toi takki näyttää ihan sopivalta, hihat ehkä vähän lyhyet. Toisaalta aineenvaihdunnat on erilaisia, pärjäisin tollasella takilla läpi talven helposti. Syksyksi ihan liian kuuma.

Noin avokaulainen takki on vähän väliinputoaja talvella. Jos kylmyyden takia tarvitsee noin paksun takin, niin on se aika kurjaa keikaroida rintakarvat kuurassa. Mukavuus pakkasessa määräytyy sen heikoimman lenkin mukaan.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Juha - 20.08.13 - klo:21:05
Kaulaliina.

Ja toi kuvan takki on napitettu ainoastaan keskimmäisestä napista.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: danius - 20.08.13 - klo:21:14
^ Jonka kohdalta kiristää melkoisesti. En minäkään mitään telttatakkeja suosi, mutta talvella on kiva jos napit menee kiinni vaikka alla olisi pikkutakki.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: mairaksinen - 20.08.13 - klo:21:21
Eikös se mene jotenkin näin?

Brooks Brothers fit -> Classic Fit -> Slim Fit -> The Nordic Fit

Suittarin puvut ovat tuossa Slim Fitin ja The Nordic Fitin välimaastossa.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Juha - 20.08.13 - klo:21:58
^^ Siksipä: "Take the next size up if you wish to wear a suit jacket underneath."
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: SloBo - 20.08.13 - klo:22:48
Hihat ja helma kovin lyhyet, ja oletettavaan laatuunsa nähden kallis. Kiitos kuitenkin.

On noita vaihtoehtoja kartoitettu, mutta harmillisesti lähinnä ei värit natsaa.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: danius - 20.08.13 - klo:22:57
^^ Tuo jäi huomaamatta. Yleisesti vain olen kiinnittänyt huomiota suittarin malleihin. Kuvissa on aina tosi niukat takit päällä.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Juha - 21.08.13 - klo:07:44
Samaa mieltä varsinkin irtotakkien suhteen mutta noi päällystakit on ollu tolkullisempia.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Ron Burgundy - 21.08.13 - klo:09:33
Samaa mieltä varsinkin irtotakkien suhteen mutta noi päällystakit on ollu tolkullisempia.

Jep. Mulla on Suittarin kevyehkö päällystakki ja suosituksen mukaisessa koossa mahtuu irtotakki alle ihan ok.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Farmer John - 21.08.13 - klo:18:44
Mä oon tällä hetkellä semi läskissä kunnossa (186cm/89kg) ja suittarin puvut/irtotakit eivät vielä kummasti kiristä. Normipainosena (83-84kg) on juuri hyvän kokoisia. Eli itse en ainakaan noiden liiallista kireyttä allekirjoita.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Juha - 21.08.13 - klo:19:10
En minäkään, mutta Suittarin kuvissa on yleensä numeroa liian pienet takit.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Farmer John - 21.08.13 - klo:19:12
En minäkään, mutta Suittarin kuvissa on yleensä numeroa liian pienet takit.

Toi on toki totta. Mairan viestistä sai vaan kuvan että itse puvuissa olisi jotain vikaa.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: mairaksinen - 21.08.13 - klo:19:17
Siis mitä helv... kommentoin vaan Suittarin pukujen mitoitusta, jotka ovat mallien päällä. Suittarin releet ovat about paras diili jos mitat vaan natsaa.

Jos oli vähän epäselvästi sanottu, niin pahoittelut siitä.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Zni - 10.09.13 - klo:21:40
Talvi tulee ja näpit jäätyy ilman lämpimiä hanskoja. Sais olla ruskeat nahkahanskat mallia keskitalvi. Ostaisin nämä, jos olis M/L kokoa saatavilla: http://www.leatherglovesonline.com/np/MensGloves-ByStyle-Featured-p2264-mens-rabbit-fur-gloves.htm#page=details

Löytyykö joltakulta tietoa samankaltaisesta parista?
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Quijote - 11.09.13 - klo:08:40
^ Taidanpa suositella Liisa Sausoa. Ateneumin takana olevassa pikku puljussa kannattaa piipahtaa ennen kuin se katoaa. Siellä oli muistaakseni ruskeita, hyvin lämpimiä karitsavuorellisia miesten hanskoja, mutta tilaamalla ainakin saisi mitä vain vaikka olisivatkin lopussa. Hinta on tietysti vähän noita korkeampi, mutta nahka on parempaa.

Toinen vaihtoehto, jos tahtoo netistä ostaa, on Dents, esimerkiksi seuraava pari: http://www.dents.co.uk/products/45/Men's-Handsewn-Fur-Lined-Leather-Glove.asp
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Jälkiviisas - 13.09.13 - klo:13:53
Sauson lisäksi Nippanapassa on hyvä valikoima hanskoja paksuista lammastumpuista hansikkaisiin, kuten Liisa Sausoon.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Don Pedro - 18.09.13 - klo:18:38
Nyt kaipaan paria vakosamettihousuja.  Luulinkin ne jo löytäneeni, kiitos Kondan antaman linkin (http://cwmenswear.co.uk/index.php?main_page=index&cPath=16_62), Meyerin housuissa ei ollut tarpeeksi pieniä kokoja joten otin mitä oli.  Siis kahdet Dgs Merit Quality Cord Trouser (http://cwmenswear.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=16_62&products_id=444) vakosamettihousut.  Tilausvahvistukset ja veloitukset kortilta normaalisti, mutta sitten tänään...

Dear Sir,
I am writing to advise that we are unable to supply you with your order for 2 pairs of cord trousers.We tried to get the trousers from the manufacturers however they are no longer making the trousers in this size.
We have refunded your credit card.
Sorry we could not supply you.
Regards
CW Menswear


Eihän lahkeen pieni ylipituus mitään haittaa, mutta kaksi tuumaa liikaa vyötäröllä on liikaa.  Minulla on siis farkkukoko 30" * 30".  Ei voi mitään.  Tai voi kyllä, mutta se kestää vielä muutaman viikon.
ps.  Noillahan on vieläkin tyrkyllä 30" * 29" -housuja, vaan minkäs teet.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Quijote - 18.09.13 - klo:19:09
Spencers Trousers (http://www.spencers-trousers.com/), Bespoke Mears (http://bespokemears.co.uk/store#!/~/product/category=4031388&id=23713752) ja Luxire (http://luxire.com/collections/home) tekisivät varmasti oikean kokoisia, mutta niitä ei saisi tietenkään heti.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Don Pedro - 18.09.13 - klo:19:28
Spencers Trousers (http://www.spencers-trousers.com/), Bespoke Mears (http://bespokemears.co.uk/store#!/~/product/category=4031388&id=23713752) ja Luxire (http://luxire.com/collections/home) tekisivät varmasti oikean kokoisia, mutta niitä ei saisi tietenkään heti.
Kiitos linkeistä, tuota täytyy harkita.   Tosin joudun muutaman viikon sisällä käymään Madridissa ja ajattelin hoitaa tämän ja muutaman muunkin vaateasian samalla käynnillä kuntoon.  Niin, ja poiketa samalla Meermin:n kivijalkakaupassa jos vaan on aikaa.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Suavo - 18.09.13 - klo:19:57
Tosin joudun muutaman viikon sisällä käymään Madridissa ja ajattelin hoitaa tämän ja muutaman muunkin vaateasian samalla käynnillä kuntoon.  Niin, ja poiketa samalla Meermin:n kivijalkakaupassa jos vaan on aikaa.

Kannattanee käväistä Carminan putiikissakin samalla. Lompakko ei välttämättä tykkää mutta fuck that.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Farmer John - 18.09.13 - klo:20:16
Tosin joudun muutaman viikon sisällä käymään Madridissa ja ajattelin hoitaa tämän ja muutaman muunkin vaateasian samalla käynnillä kuntoon.  Niin, ja poiketa samalla Meermin:n kivijalkakaupassa jos vaan on aikaa.

Kannattanee käväistä Carminan putiikissakin samalla. Lompakko ei välttämättä tykkää mutta fuck that.

Tälle myös ääni. Kävin kanssa ensin Carminalla katsomassa että millasia ne "todella kalliit" kengät on ja siitä Meerminille tekemään ostokset. Tosin pakko oli kävellä Carminalle takaisin hakemaan yksi pari kun oli vaan niin jäätävän hienot ja hyvän tuntuiset kengät  :)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Don Pedro - 18.09.13 - klo:21:48
Kannattanee käväistä Carminan putiikissakin samalla. Lompakko ei välttämättä tykkää mutta fuck that.

Tälle myös ääni. Kävin kanssa ensin Carminalla katsomassa että millasia ne "todella kalliit" kengät on ja siitä Meerminille tekemään ostokset. Tosin pakko oli kävellä Carminalle takaisin hakemaan yksi pari kun oli vaan niin jäätävän hienot ja hyvän tuntuiset kengät  :)
Kiitos tiedosta.  Serranon (http://www.carminashoemaker.com/web/shops_mad_serrano.php?lang=eng) liike on vielä melkein "kotiovella".  Pakkohan siellä on poiketa, jos ei muuta niin "kuolaamassa ja hiplaamassa"   Ehkä sieltä jotain tulee ostetuksikin.  Lompakolle nuo ovat pahoja paikkoja kuten Suavo totesi, mutta hyvät kengät ovat aina hintansa arvoiset. 
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Quijote - 12.12.13 - klo:11:50
Olen muodostanut kummallisen päähänpinttymän alla olevan kaltaisesta talvitakista. Etsintä on hankalaa, varsinkin kun takin pitäisi olla slimmi jotta se näyttäisi ylläni hyvältä ja tämä ei ole ihan muodikkain mahdollinen malli. Voi olla että kannattaa unohtaa tämä muutamaksi kymmeneksi vuodeksi ja näyttää sitten rehellisesti papparaiselta.

(http://www.oconnellsclothing.com/images/D/oconnells-harris-tweed-r-23434-822d.jpg)
(http://images.thesartorialist.com/thumbnails/2013/01/20130108_PittiUomoD2-Camoshita1_web.jpg)
(http://cdn.shopify.com/s/files/1/0166/9250/files/Screen_Shot_2013-01-10_at_3.33.00_PM_large.png?209)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Don Pedro - 12.12.13 - klo:18:13
Välikausitakin.  Joko irtovuorella tai ei. Vähän 60/70 lukujen malliin leikattu raglanhihat jne.  Täällä oli joku kuukausi sitten kuvia esillä ja yksi esitti juuri sellaista.  Tosin kaveri poltti tupakkia ja takki oli suuriruudullinen, mutta siitä kävi idea hyvin selville.  Niillekin jotka eivät sellaista ole luonnossa nähneet saati omistaneet.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Don Pedro - 21.12.13 - klo:13:28
Harmaan grenadiinin, mustan grenadiinin ja burgundin grenadiinin.  Myös silkki/villa sekoitteet huomioidaan.  Kunhan kravatit ovat 135 cm pitkiä.  Ei ole!
Schoffassa oli harmaat loppu, taas.  Burgundi olisi löytynyt, tyylikäs, mutta auttamatta liian pitkä.  Ei kelpaa.  
Mannerheimintiellä, siinä C. O. vieressä olevassa putiikissa, ei tiedetty mitä grenadiini on, eikä siellä ollut yhtään lyhyttä solmiota.  Myyjä koitti olla fiksu ja veti pitkän krakaan kaksinkerroin, väänsi siihen umpisolmun ja yritti mallata sitä minun kaulaan.  Oli vielä hämmästynyt kun kävelin ulos.  
Siis haloo!  Värväävätkö nuo kivijalkaliikkeet myyjänsä suoraan kadulta.  Siltä se tuntuu.  Äsh, Schoffassa oli se pitkä kaveri paikalla ja hän on kyllä sekä tietävä että palveluhenkinen.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Richard Mutt - 21.12.13 - klo:13:52
^ Kokeile tupla-FIH:iä? Sillä olen itse selvinnyt liian pitkistä solmioista (tai oikeammin kyse on siitä, että välillä on housuissa low rise ja välillä korkeampi, ja haluan saman solmion kärjen keikkuvan aina about vyönsoljen korkeudella).

[spoiler](http://www.askphil.net/wp-content/uploads/how-to-tie-a-tie-double-four-in-hand.jpg)[/spoiler]
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Don Pedro - 21.12.13 - klo:14:20
^ Kokeile tupla-FIH:iä? Sillä olen itse selvinnyt liian pitkistä solmioista (tai oikeammin kyse on siitä, että välillä on housuissa low rise ja välillä korkeampi, ja haluan saman solmion kärjen keikkuvan aina about vyönsoljen korkeudella).

[spoiler](http://www.askphil.net/wp-content/uploads/how-to-tie-a-tie-double-four-in-hand.jpg)[/spoiler]
Kiitos.  Se on tietenkin yksi ratkaisu, mutta taidan kuitenkin ostaa ne lyhyenä.  Käytän tuplasolmua aina.  En aivan samanlaista mitä tuossa kaaviossa on, mutta luulen, ettei tuohon kovin paljoa saa pituutta uppoamaan. 

Sehän tässä on kun tavaraa kyllä tehdään, lyhyenäkin.  Täytyisi vaan sattua paikalle kun niitä on vielä varastossa.  No, ei tässä mitään suurta hätää ole.  Kyllä kravatti löytyy, mutta pari väritykseltään ja materiaaliltaan suosimaani kravattiani ovat pitkiä ja jäävät lähes aina kotiin kun kaulaan sidotaan lyhyt.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Tommi - 21.12.13 - klo:16:06
^ Sam Hober (http://www.samhober.com/) myy vaikka metrisen solmion.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Quijote - 21.12.13 - klo:18:27
Linkson Jackin kautta saa mittatilauksena Arcuri Cravattea ja Drakesilla on oma vaihtoehtonsa. Hober luultavasti edullisin.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Don Pedro - 21.12.13 - klo:19:02
Linkson Jackin kautta saa mittatilauksena Arcuri Cravattea ja Drakesilla on oma vaihtoehtonsa. Hober luultavasti edullisin.
Jep.  Näin on.  Hitaa tullee siinä sata euroa per kraka.  Se on vähän yli kipurajan.   Löysin päivällä yhden hyvän tuntuisen saitin The House Ties (http://www.thehouseofties.com/89-grenadine-silk-tie?orderway=asc&orderby=position&n=9999).  Tavaraa näyttää olevan paljon mm. 24 kpl grenadiineja.  Tosin kaikki mitä katsoin, pitkiä.  Taidan kuitenkin laittaa yhden koetilaukseen kunhan ensin maanantaina kysyn ompelijaltani, että kuinkas kravatin lyhennys.  Kuulee sitten.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: CoccoBill - 30.12.13 - klo:21:47
- Alden #8 PTB:t jos hinta olisi järkevä (=edes US retail)
- Alden #8 longwingit jne. kuten yllä
- AS Stepney:t jos kokoja löytyisi (http://www.nittygrittystore.com/men/footwear/stepney-grain-longwing-brogue-walnut)
- Ne pahuksen Trickers Regentit mustana hintaan £235, jotka istuivat täydellisesti mutta jätin jossain mielenhäiriössä kauppaan toissapäivänä.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Richard Mutt - 30.12.13 - klo:22:13
Paksun 100% villaisen vaaleanharmaan v-aukkoisen neuleen, mielellään ei-Etniassa valmistettuna mutta silti järkevään hintaan.

Lähimpänä ollut yksi Gant Ruggerin neule, mutta siinä oli a) liikaa keinokuituja seassa, b) se oli Etniassa valmistettu ja c) hinta oli järkyttävä. Muutenkin nuo Gant Ruggerin neuleet olleet aikamoinen pettymys, yksi sininen cable knit crew neck oli kooltaan ja fitiltään meikälle ihan täydellinen, mutta seassa oli niin paljon keinokuitua, että neule oli jo kaupassa täysin nukassa (ja neule oli valmistettu Etniassa ja hintaa kolmattasataa euroa).
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Quijote - 30.12.13 - klo:23:33
O'Connell's?

http://www.oconnellsclothing.com/product.php?productid=18906&cat=412&page=2
http://www.oconnellsclothing.com/product.php?productid=18902&cat=412&page=3
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Lh - 19.01.14 - klo:18:31
Hyväkauluksinen BD-flanellipaita säädyllisellä kuosilla?
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Ville - 03.02.14 - klo:11:17
^Muistaakseni Mercer&Sons tarjoaa satunnaisesti myös flanellia.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Lh - 03.02.14 - klo:12:00
Voivat olla ihan pikkusen liian isoja.

Suorastaan ärsyttää tuo valmistaja välillä.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Suavo - 03.02.14 - klo:14:49
^ Hear hear. Ei sillä että joku Mercerin bd olisi itselleni samassa määrin go-to- paita kuin sulle, mutta onhan tuo toiminta käsittämätöntä ja loppuviimeksi paskaa asiakaspalvelua. Ja nyt ei sitten vinkumista keneltäkään läskiltä siitä, että pittää olla pikkasen pläski leikkaus koska ocbd.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: geezer - 03.02.14 - klo:15:20
Hyväkauluksinen BD-flanellipaita säädyllisellä kuosilla?

Gitman Vintage. Fitti ei kyllä vastaa esim. Kamakuraa, jos otat normikoossa.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Lh - 03.02.14 - klo:15:28
Onko lörömpi?

Suavo puhuu asiaa. Kyllähän leikkaus saa makuuni olla vähän muhkee, mut se muhkeus pitää olla sopivaa.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: geezer - 03.02.14 - klo:21:21
^

Ei ole, vaan slimmi mutta toimiva fitti. Kapeampi erityisesti vyötäröltä.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Lh - 03.02.14 - klo:22:58
^kiitos, pitääpä tsekata.

Alevinkkejä ko. tuotteesta?

Edit. Jo mun yläselällä täytyy näemmä ostaa niin iso paita, et hihat on aivan liian pitkät.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: vapa - 04.02.14 - klo:03:59
^kiitos, pitääpä tsekata.

Alevinkkejä ko. tuotteesta?

Edit. Jo mun yläselällä täytyy näemmä ostaa niin iso paita, et hihat on aivan liian pitkät.
http://www.myomy.fi/the-men/shirts/check-shirt.html
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: geezer - 04.02.14 - klo:06:58
^kiitos, pitääpä tsekata.

Edit. Jo mun yläselällä täytyy näemmä ostaa niin iso paita, et hihat on aivan liian pitkät.

Gitman pitää melkein sovittaa, niin näkee sen sen istuvuuden. P2p- mitta ei tässä tapauksessa kerro koko totuutta, sillä leikkauksen ansiosta selkäpuolelta on enemmän tilaa, kuin numerot antavat ymmärtää.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Ralph - 24.04.14 - klo:22:55
Sandqwistin gudrun tapaisen kassin biitsiromppeille, edellinen kärsinyt alumiiniesineiden märästä ja ties mistä kaikesta. Ei huvittas paljoa kyllä maksaa, pinkomosta tosin saisi juuri gudrunin heteron punaisena 45e.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Bordeaux - 12.09.14 - klo:15:13
Mac-tyyppinen, navy tai tummanharmaa päällystakki ja mielellään nopeasti. Entinen sinänsä hyvä Brothersin takki koki äkkikuoleman.

Vaihtoehtoja tälle?
http://www.tmlewin.co.uk/Cooper-Navy-Rain-Mac/51904,en_GB,pd.html?start=0&cgid=Mens-coats
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Ville - 12.09.14 - klo:15:28
...jos olet kokoa 50, ostapa minulta käyttämätön puuvillainen tum. sin. mack (;

http://www.keikari.com/foorumi/index.php?topic=4203.0
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Bordeaux - 12.09.14 - klo:16:26
Useammin 48 kuin 50. Vaikuttais mittojen perusteella melko isolta, mutta perehdyn asiaan. Kiitos.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: jukolauta - 13.09.14 - klo:11:49
Ei ihan täysverinen mac ja koko 36 mutta hyvän oloinen tarjous jos mitoituksessa varaa...
http://www.crombie.co.uk/raincoats/navy-fly-front-raincoat-classic-fit.html

Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Hidas - 13.09.14 - klo:13:24
Mac-tyyppinen, navy tai tummanharmaa päällystakki ja mielellään nopeasti. Entinen sinänsä hyvä Brothersin takki koki äkkikuoleman.

Vaihtoehtoja tälle?
http://www.tmlewin.co.uk/Cooper-Navy-Rain-Mac/51904,en_GB,pd.html?start=0&cgid=Mens-coats


Mites Uniqlon uusi?
http://www.uniqlo.com/uk/store/goods/131568
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Bordeaux - 13.09.14 - klo:23:14
^Muuten ei näytä hullummalta, mutta tämä hieman tökkii

    [Body] Shell: 86% Polyester, 14% Nylon/ Lining: 100% Polyester/ [Liner] Shell: 100% Polyester/ Filling: 100% Polyester/ Lining: 100% Polyester
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: kasi - 13.09.14 - klo:23:23
valkoiset slim fit chinot, jotka jättävät nilkan paljaaksi
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Suavo - 13.09.14 - klo:23:28
Jokseenkin O_o valinta ottaen huomioon, että kesä meni just. Jos ois maaliskuu niin tajuisin täysin.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Ane - 14.09.14 - klo:09:04
Mac-tyyppinen, navy tai tummanharmaa päällystakki ja mielellään nopeasti. Entinen sinänsä hyvä Brothersin takki koki äkkikuoleman.

Vaihtoehtoja tälle?
http://www.tmlewin.co.uk/Cooper-Navy-Rain-Mac/51904,en_GB,pd.html?start=0&cgid=Mens-coats


http://www.peterchristian.co.uk/mens/jackets-and-coats/attache-raincoat

Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: kasi - 14.09.14 - klo:10:46
Jokseenkin O_o valinta ottaen huomioon, että kesä meni just. Jos ois maaliskuu niin tajuisin täysin.
Vieläkin on lämmintä aamupäivästä, kesä tulee uudelleen ja vaikka täällä olisi talvikin niin jossain muualla saatetaan viettää kesää. Mukava malli menisi myös kivasta sisätiloissa pidettävästä housusta.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: CoccoBill - 19.09.14 - klo:12:44
Mac-tyyppinen, navy tai tummanharmaa päällystakki ja mielellään nopeasti. Entinen sinänsä hyvä Brothersin takki koki äkkikuoleman.

Vaihtoehtoja tälle?
http://www.tmlewin.co.uk/Cooper-Navy-Rain-Mac/51904,en_GB,pd.html?start=0&cgid=Mens-coats


On muuten just eikä melkeen mitä olen hakenut. Jos jotain muuta sattuisi hyödyttämään, kyselin heiltä tarkempia mittoja:

Large
- 42'' Chest
- Shoulder to shoulder 20''
- Pit to pit 22''
- Sleeve length measurement from the centre back is 46''
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Bordeaux - 08.10.14 - klo:15:02
Mac-tyyppinen, navy tai tummanharmaa päällystakki ja mielellään nopeasti. Entinen sinänsä hyvä Brothersin takki koki äkkikuoleman.

Vaihtoehtoja tälle?
http://www.tmlewin.co.uk/Cooper-Navy-Rain-Mac/51904,en_GB,pd.html?start=0&cgid=Mens-coats


Ostin sitten tämän, ja on oikein hyvä. Vuorin ansiosta just sopivan lämminkin näihin keleihin.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: CoccoBill - 09.10.14 - klo:08:20
^Kuvia, kiitos.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: vililikku - 09.10.14 - klo:10:24
Ruskeat/tan-väriset nahkahanskat. Stokkalta löytyisi, mutten ole aivan varma, onko hyvä diili. Onko täällä jotain killer-ehdotuksia ostopaikaksi?
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Jälkiviisas - 17.10.14 - klo:16:54
Ruskeat/tan-väriset nahkahanskat. Stokkalta löytyisi, mutten ole aivan varma, onko hyvä diili. Onko täällä jotain killer-ehdotuksia ostopaikaksi?

Hivenen myöhään, mutta eilen Nippanapassa käydessä olivat saaneet ison hanskaerän.
Eli löytyy Sausoa niin Liisaa kuin Sakaria ja sitten muita pääasiassa kotimaisia valmistajia eri väreissä.

Ja tämä ei (valitettavasti) ole maksettu mainos.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: vililikku - 18.10.14 - klo:16:22
Noniin, voisin käydä tsekkaamassa. Nyt alkaa jo tosiaan tarvitakin hanskoja, sen verran kylmä on.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: puu - 30.10.14 - klo:20:53
Olisin ostellut vaikka mitä tulevana lauantaina kun oli mahdollisuus lähteä Helssingistä
jonkin matkaa Turkuun päin.
Sovin jo osittain tuota matkaa ja sitten huomasin lauantain olevan pyhän.
Peruin sitten osan tuosta tuosta syystä eikä matka enää joutune niin pitkälle.

Katsoin jo etukäteen mitä kaikkea Herrainpukimosta olisi tullut mukaan ja
mitä ehkä olisi sitten tilattu toimitusajan kera.

Hetken jopa harmitti tämä koska ei sinne Turkuun päin usein tule lähdetyksi.

Toisen kerran sitten. Ja jotain nettitilausta varmaankin pitää laittaa lähiaikoina.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: SloBo - 31.10.14 - klo:00:41
Ostaisin keltaista British Millerain -kangasta, jos sitä saisi esim. metrin. Vähimmäismäärät on luokkaa kilometri. Toki joku muukin vastaava kangas kävisi, mutta vähissä tuntuu olevan, ja kaukana, ja hankalasti. Fairfield Textilesillä on Martexin -kankaita, mikä on ehkä paras löytyneistä vaihtoehdoista, mutta katsotaas nyt, mitä vastaavat tiedusteluihin.

Kelpaisi muutkin öljy- ja vahakankaat, sillä noista olisi mukava askarrella mitä vaan.

Mikä siinäkin on, että tämän maan kangaskaupoissakin on iloisesti polyesterit ja villat sekaisin villakankaissa, eikä yhdestäkään kangaspalasta ole mitään ominaisuuksia, valmistajaa saati muita tietoja selvillä - puhumattakaan, että olisi ihan rullallinen tavaraa hyllyssä? Muuta kuin sisustuskankaita ei oikein tunnu löytyvän järkevästi, ainakaan täällä hevonperällä.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Ville - 31.10.14 - klo:15:04
Ostapa haluamasi määrä vaikkapa joltain räätälipuodilta. Näillä puodeilla ei toki ole mitään velvoitetta myydä pelkkiä kankaita varastosta, mutta jos olet hyvä taivuttelemaan...miksei?

Täällä hevonperällä ei ole riittävästi kysyntää hienostelukankaille, joten niitä ei tilata. Sinulla olisi neuvotteluvoimaa enemmän, jos löytäisit vaikkapa yhdeksän muuta veikkoa, jotka haluaisivat ostaa X-määrän kangasta suomalaiselta jälleenmyyjältä.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: JMasa - 31.10.14 - klo:20:19
Ainakin Sundstedt myy kankaita eteenpäin http://www.vaatturiliike.fi/palvelut.php (http://www.vaatturiliike.fi/palvelut.php)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Arska - 07.11.14 - klo:23:51
Ehdotelkaapa mustia, kumipohjaisia split toe -kenkiä. Itselleni ei tule mieleen kuin Bexleyn Kent Gomme. Kaikki Bexleyn tasosta kalliisiin kiinnostaa.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Quijote - 08.11.14 - klo:01:15
Kokeile löytyykö Paraboot Prevert mustana jostain.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Arska - 08.11.14 - klo:12:50
Onko sinulla kokemusta kyseisistä kengistä? Minkälainen lesti on - kapea, leveä, tilava, lyhyt, pitkä, matala, korkea?
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: U-Haul - 08.11.14 - klo:13:03
Jos ovat samankaltaisella lestillä kuin omat Socratet, niin lesti on normaalipituinen mutta hieman kapeahko. Kentit ovat varteenotettava vaihtoehto.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Mp - 08.11.14 - klo:18:21
(http://www.crockettandjones.com/cdn/products/6089RS-1TB/1.jpg)

Crockett Jones Langley.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: konda - 08.11.14 - klo:19:10
^ täysi kymppi.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Arska - 08.11.14 - klo:23:15
Paraboot Pervert norjalaisreunoksineen miellyttäisi näistä kolmesta eniten (vihreätä lappua lukuunottamatta) mutta eipä taida leveisiin räpylöihini sopia. CJ on aivan liian dandy ja eivätkös nekin ole kapeita? Näyttää siltä, että Bexley jää ainoaksi vaihtoehdoksi. Lestin tilavuus lupaa hyvää eikä hintakaan salpaa henkeä mutta siinä kyllä tökkivät kengän sisäsyrjän kitupiikkisaumat.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Mp - 09.11.14 - klo:12:39
(http://www.crockettandjones.com/cdn/products/6089RS-12/1.jpg)

Myös mustana. Siis Langdon, ei Langley. Mistäköhän sekin tuli..
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: U-Haul - 09.11.14 - klo:15:09
Markowskilla on myös ihan nätti, pukukenkämaisempi malli:

http://www.markowski.fr/chaussure-homme/markowski/chaussure-derby/chaussure-derby-arolde-noir.html

(http://www.markowski.fr/media/catalog/product/cache/1/image/506x285/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/2/9/29970gyc-195bn-b.jpg)

Mitenhän muut ranskalaiset, Loding ja Septieme Largeur?
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: konda - 09.11.14 - klo:15:17
Yhh sauma liian korkealla jalkapöydän päällä. Ei jatkoon.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Mp - 09.11.14 - klo:18:02
Lodingilla on Denley, jota saa mustana ja jossa on kumipohja 180e.

C&J:llä on myös samankaltainen malli, jonka nimi ei muistu nyt mieleen. Voi olla lopetettu.

Septiemellä on myös Gaspar, joka on miellyttävän robustin oloinen. Taitaa saada vain nahkapohjalla.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Suavo - 06.12.14 - klo:15:04
Tarjoon kaljan tai vaikka kuus jos joku löytää tän 38-koossa jostain. Oikeesti.

http://www.jigsaw-online.com/products/wool-melton-shawl-pea-coat-9393

(http://media.jigsaw-online.com/pws/client/images/catalogue/products/5021092/BL010/large/5021092_1.jpg)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Don - 06.12.14 - klo:23:30
Tarjoon kaljan tai vaikka kuus jos joku löytää tän 38-koossa jostain. Oikeesti.

http://www.jigsaw-online.com/products/wool-melton-shawl-pea-coat-9393

(http://media.jigsaw-online.com/pws/client/images/catalogue/products/5021092/BL010/large/5021092_1.jpg)

Lähetä sinne mailia! Tsekkasin tuosta Find in-store ja sanoo että ainakin Lontoon Spitalfieldsin ja Salisburyn kaupoissa on 38-kokoa jäljellä.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Suavo - 06.12.14 - klo:23:36
Itteasiassa lahjoin jo kaljarahapalkalla proxyksi Lontoossa asustelevan frendin joka asuu pirun lähellä tuota Spitalfieldsin myymälää.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Don - 07.12.14 - klo:02:53
Itteasiassa lahjoin jo kaljarahapalkalla proxyksi Lontoossa asustelevan frendin joka asuu pirun lähellä tuota Spitalfieldsin myymälää.

Jes! Toivotaan että nappaa, toi on ihan saatanan hieno takki.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Suavo - 10.12.14 - klo:23:10
Lol, it's never easy. Päädyin eka Spitalfieldsin myymälässä olleen kakkosvaraajaks, joka toki meni sivu suun. Tänään olivat soittaneet frendille että takki varattuna hänelle Spitalfieldsillä ens viikolla.

[spoiler](http://i.giphy.com/G3jZwNpYd7wnm.gif)[/spoiler]
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: puu - 12.12.14 - klo:21:06
Kaupat on jo kiinni, mutta tuli mieleeni jotta kevääksi täytyy ostaa;

kuunneltuani pari kivaa suomalaista iskelmää:


https://www.youtube.com/watch?v=FR5DZwZlMeM

https://www.youtube.com/watch?v=CJ9nrZ48xU0


farkkuliivit nahkatakin päälle.

Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Tuukka - 16.12.14 - klo:07:17
Haluaisin nahkaisen viinikantokassin. 2-3 pulloa kooltaan. Olen varma etta olen nahnyt joillain laatutuottajilla tallaisia, mutta en loyda nyt mitaan. Ei tilaa millekaan laseille tai muulle tilpehoorille.

Tata tyylia (tosin paremmilla viineilla ja ilman lasitilaa):
(http://www.sterlingandburke.com/store/media/SwaineAdeneyBrigg_SAB42C_WineTravelBar_Lg_02.jpg)

(http://www.sterlingandburke.com/store/media/SterlingAndBurke_SB45_TripleBarSet_01.jpg)

Osaako joku auttaa mista loytyisi?

... ja kun taman kirjoitin ja tein viela yhden haun niin hyvin vahva kandi loytyi, postataan nyt kuitenkin niin olen lahempana 1000 viestia:
(http://cdn.shopify.com/s/files/1/0369/1353/products/AL3044-LAR_Strap_1024x1024.jpg?v=1414778805)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Arska - 28.12.14 - klo:11:42
Ostaisin Filsonin Original Briefcasen sinisenä, jos siinä ei olisi seuraavia puutteita: vain tiellä oleva läppä vetoketjun päällä eikä yhtään suljettavaa ulkotaskua, jossa voisi turvallisesti pitää lompakkoa ym. Tietääkö kukaan vastaavaa laukkua, jossa nämä asiat ovat kunnossa? Mahdollisen olkahihnan pitää olla irroitettavissa.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Ville - 28.12.14 - klo:16:21
Arska, mitenkäs Tustingin vaka vanha Clipper?

Tuukka, miksei retkikoria tai vaikka pulloa laukun pohjalla? Näin pieni viinilaukku vaikuttaa ajatuksen tasolla äärimmäisen epäkäytännölliseltä.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Quijote - 28.12.14 - klo:16:40
Ostaisin Filsonin Original Briefcasen sinisenä, jos siinä ei olisi seuraavia puutteita: vain tiellä oleva läppä vetoketjun päällä eikä yhtään suljettavaa ulkotaskua, jossa voisi turvallisesti pitää lompakkoa ym. Tietääkö kukaan vastaavaa laukkua, jossa nämä asiat ovat kunnossa? Mahdollisen olkahihnan pitää olla irroitettavissa.

(http://d297orb3wdnots.cloudfront.net/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/m/-/m-13.jpg)

Tämä Mismo (http://www.opumo.com/navy-ms-briefcase.html) vastaa aika täydellisesti tuota kuvausta. Hinta tosin on Filsonia rapeampi.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Arska - 28.12.14 - klo:17:56
Kiitoksia vinkeistä.

Clipper ei ole aivan sitä, mitä olen nyt hakemassa: sirohkoa, vetoketjulla suljettavaa, hieman urbaanimpaa kahdesta kahvasta kannettavaa salkkua.

Tuota Mismoa jo katselinkin mutten oikein innostu noin pullottavasta sivutaskusta ja lisäksi hinta on turhan roima kangassalkulle.

Katselin äsken, että näitä reilusti halvemmalla saisi esim. sinisestä mokkanahasta varsin hienon salkun Gionilta (http://gion.hu/upload/Briefcase_Denis_3-part/Denis_3-reszes_kek-sotet-velur_elol.png). Tuosta kuvakulmasta ei näy salkun erikoinen rakenne ja on heillä muitakin malleja. Tämä tuntuu nyt parhaalta vaihtoehdolta mutta lisävinkitkin ovat tervetulleita.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Ville - 28.12.14 - klo:20:13
...jaa, mitenkäs sitten tuo vasta lanseerannut Linjer? Juhon The Nordic Fitistä löytyy juttua pelkistetyistä ja pehmeistä linjoista.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Tuukka - 28.12.14 - klo:23:38
Tuukka, miksei retkikoria tai vaikka pulloa laukun pohjalla? Näin pieni viinilaukku vaikuttaa ajatuksen tasolla äärimmäisen epäkäytännölliseltä.

Kayttotarkoitus on vain parin pullon liikuttaminen aasta beehen. Esim kaupasta kotiin, lentokoneessa, miksei piknikille. Kori ei oikein toimi koneessa, ei ole niin natti ja pieni koko pitaa viinilaskun pienempana.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: konda - 28.12.14 - klo:23:58
Tuukka, miksei retkikoria tai vaikka pulloa laukun pohjalla? Näin pieni viinilaukku vaikuttaa ajatuksen tasolla äärimmäisen epäkäytännölliseltä.

Kayttotarkoitus on vain parin pullon liikuttaminen aasta beehen. Esim kaupasta kotiin, lentokoneessa, miksei piknikille. Kori ei oikein toimi koneessa, ei ole niin natti ja pieni koko pitaa viinilaskun pienempana.

Liikutat tuolla pulloja lentokoneessa? Tuo on jo porvarillista.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Tuukka - 30.12.14 - klo:08:11
Toki.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Ari - 04.01.15 - klo:15:56
Sukat ankkuriteemalla, tai vastaavalla "nautical themellä" - mallia nämä:

(http://mistercrew.com/files/2010/07/punto_socks_f.jpg)

Noita kyseisiä sukkia en löytänyt pikaisella googletuksella oikein mistään myynnistä - anyone? Myös muut vastaavat vaihtoehdot otetaan huomioon.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Ville - 06.01.15 - klo:11:19
^Joko kokeilit hakua men's socks anchor motive/motif/image?
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Ari - 06.01.15 - klo:13:50
En keksinytkään käyttää sanaa motive / motif. Kiitän vinkistä - katsotaan miten homma etenee.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: vililikku - 09.03.15 - klo:13:25
Ostaisin halvan yksinkertaisen tummansinisen puvun, jonka takkia voisi vielä jokerivaihtoehtona käyttää irtotakkina. Joko villaa tai puuvillasekoitetta. Käyttökohteena yliopistojuhlat, joissa puku on must, mutta tahroja tulee takuuvarmasti eikä halua koko aika varoa pukua.
Olen katsellut alustavasti HM:ltä. Miltä nämä vaikuttavat – mua arveluttaa eniten napituspisteen korkeus sekä kaulusten leveys? Olisiko teillä muita ideoita? Suittaria olen miettinyt myös, mutta menee budjetista vähän yli (ainakin vielä).

Villaa (http://www.hm.com/fi/product/29644?article=29644-A&cm_vc=PRA1#article=29644-B)
Puuvilla-pellavasekoite (http://www.hm.com/fi/product/85896)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: puttejanari - 09.03.15 - klo:17:44
^ Niin lyhyttä takkia että kesäkuussakin jäätyy takapuoli, eli ei jatkoon.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Bordeaux - 25.04.16 - klo:13:18
Se kuuluisa harmaa collari pitäisi saada. Vaatimuksena logottomuus, hyvälaatuinen puuvilla ja järkevä hinta.

Mistä kannattaisi katsoa? Onko Uniqlo vaihtoehto?
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: _N_J_P_ - 25.04.16 - klo:13:26
Osta suosiolla laadukkaampi loopwheel kolitsi. Rakutenista saa edullisemmin...
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Leba - 25.04.16 - klo:14:31
Ootko Asketia kokeillut/miettinyt?
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Bordeaux - 25.04.16 - klo:14:58
^Kiitos, tuo näyttää vastaavan tarpeisiin.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: _N_J_P_ - 25.04.16 - klo:16:21
Vastaavaa laatua saa japanista halvemmalla, jos jaksaa etsiä. Parempaa jos maksaa muutaman kympin lisää.

Tuohan on sitten loopback kangas, jota ei ole harjattu. Mielestäni ihan kiva, mutta se ei sitten ole niin pehmeä.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Bordeaux - 25.04.16 - klo:16:41
^En jaksa etsiä Japanista ;)   75eur vaikutti sopuhinnalta.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Laurenz K - 14.09.17 - klo:23:09
Ketjun idea on hyvä, mielelläni virvoittaisin sitä.

Olen alkanut haaveilla lyhyestä car coat (/jacket?) tyyppisestä päällystakista välikausikäyttöön, hienon sellaisen nähtyäni. Karkeaa, vahvatekstuurista villaa sen pitäisi olla, ehkä tweediä. 40-luvulla vaikuttivat olleen muodissa nuo lyhyet päällystakit. Eli spekseinä vyötärömitta, "paitakaulus", oikeastaan ihan sama onko napit vai vetoketju, taskutkin voi olla paikka- tai vaikka kylkisaumaan piilotetut vetoketjutaskut... Kelläkään havaintoa, mistä tällaista?
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Tumppi$ - 15.09.17 - klo:08:46
^ Tuossa jos missä on nyt mahdollisuus tee-se-itse miehelle! Suomen armeijan intendentuuriosaston käytöstä poistettuja sarkapuseroita löytyy yhä käyttämättömiä. On muuten juuri sitä toivomaasi karkeaa villaa. Värikin on ajaton keskiharmaa ja paitakaulus löytyy, mikä onkin ko. puserossa aivan "sikamukava" erityisesti kesähelteillä ja ylänappi kiinni. Voit modifioida takin kätevästi vaihtamalla siihen napit, niin saat hienon ja jännittävän näköisen car coat:in ;)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Laurenz K - 16.09.17 - klo:01:18
^ Tuossa jos missä on nyt mahdollisuus tee-se-itse miehelle! Suomen armeijan intendentuuriosaston käytöstä poistettuja sarkapuseroita löytyy yhä käyttämättömiä. On muuten juuri sitä toivomaasi karkeaa villaa. Värikin on ajaton keskiharmaa ja paitakaulus löytyy, mikä onkin ko. puserossa aivan "sikamukava" erityisesti kesähelteillä ja ylänappi kiinni. Voit modifioida takin kätevästi vaihtamalla siihen napit, niin saat hienon ja jännittävän näköisen car coat:in ;)

Heh :D näissä ulkonäkö on toki varsin sotilaallinen, ilmeisesti jotain tällaista siis (https://www.wanhantalontavarat.fi/files/helppilainen.kotisivukone.com/takkilogolla2.png)
(https://www.varusteleka.fi/pictures/1688a.jpg)
(https://www.varusteleka.fi/pictures/1688b.jpg)

vs mitä haettiin

(https://img1.etsystatic.com/169/0/13671338/il_570xN.1178501817_ov99.jpg)

(https://i.pinimg.com/originals/f8/77/7a/f8777a1ca71c6c4c1794656f651dc2e4.jpg)

(https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/1d/Akseli_Gallen-Kallela.jpg/640px-Akseli_Gallen-Kallela.jpg)

No joo. Ehkä joskus tulee sopiva kappale vastaan, joka ei näytä militäärilarppaukselta tai anakronismilta. Minulla on sen kuva mielessäni.


Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Laurenz K - 16.09.17 - klo:10:18
(https://img1.etsystatic.com/165/0/13671338/il_570xN.1186357409_bjm4.jpg)
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Arska - 24.10.17 - klo:18:20
Saako mistään lyhytvartisia, vuorittomia ja napakasti istuvia nahkakäsineitä, joissa ei kädentiessä ole kuminauhaa vaan neppari? Sakari Sauson hirvennahkaiset ajohanskat olisivat täydelliset, jos eivät olisi ajohanskat eli jos niissä ei olisi kämmenselässä sitä paljaaksi jäävää aluetta eikä nahkaa olisi rei'itetty.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Tumppi$ - 24.10.17 - klo:19:06
Oletko jo vilkaissut englantilaisen Dent'sin mallistoa?
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: LepoLasse - 25.10.17 - klo:21:46
https://www.etsy.com/shop/leathergloves4u?ref=l2-shopheader-name

Tuolta löytyy. Ostin peurannahkaiset (väittävät, että nahka tulee Suomesta) kaninkarvavuorauksella. Laatu parempi kuin omistamissani Sauson peccaryissa.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: tulensrma - 04.11.17 - klo:22:51
Saako mistään lyhytvartisia, vuorittomia ja napakasti istuvia nahkakäsineitä, joissa ei kädentiessä ole kuminauhaa vaan neppari? Sakari Sauson hirvennahkaiset ajohanskat olisivat täydelliset, jos eivät olisi ajohanskat eli jos niissä ei olisi kämmenselässä sitä paljaaksi jäävää aluetta eikä nahkaa olisi rei'itetty.

Kämmen (https://www.kammencraft.com/)? Itsellä on kahdet Driverit: Moscow ja Helsinki, oikein mainioita, laadukkaita ja hyvin tehtyjä hanskoja.
Otsikko: Vs: Mitä ostaisit tänään jos löytäisit?
Kirjoitti: Laurenz K - 25.11.17 - klo:12:05
Housupuolella on pahaa vajetta. Jotkut dark honey - chinot vois olla aika jees, mielellään jotain sellaista matskua joka ei hirveesti kahise. Semimatala vyötärö. Jotkut tuhdit flanellit/molskit vois kans olla ihan jees, sammareita en oikein näe itseäni käyttämässä.

Kuka tekis hyviä <150€  hintaluokassa?