Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Miguel

Sivuja: [1]
1
Tätäkin foorumia (ja blogia) seuraa varmasti joukko ihmisiä jotka mielellään näyttävät hyvältä, mutta eivät viitsi investoida hervottomia summia todelliseen laatuun. Itse kuulun myös tähän ihmisryhmään, ostan sukkani Tarjoustalosta (älkää lyöky kasvoihin!) enkä käytä UFFilta löytämiäni irtotakkeja ompelijalla. Kengistä puhutaan tälläk foorumilla paljon, erityisesti parjataan liimapohjakenkiä joita on selkeä enemmistö suomalaisten jalkineista. Tavalliselle kuluttajalle saattaa jäädä hämäräksi, miksi halvempi liimapohjaratkaisu on niin paljon huonompi kuin muut. Keskiverto suomalainen saattaa pitää "parempia" kenkiä jopa jonkinlaisena snobbailuna.

Kirpputoreja kiertävänä ihmisenä joskus "hairahdan" ostamaan surkeaa laatua, jos ulkonäkö on hyvä eikä hinta paha. Viimeksi hankkimani halpiskengät tosin ovat varoittava esimerkki, paskaa ei kannata ostaa ellei ole peltoa. Huonot kengät ovat paitsi jaloille huonot mutta sattumanvaraisesti hajotessaan saattavat jättää noloon kiipeliin, kuten minun tapauksessa, jossa kengästä lähti pohja puoliksi irti sovituskopissa.

Onneksi tämä tapaus on dokumentoitu alusta loppuun, joten muutkin voivat hyötytä kokemuksistani.

Eli ostin tammikuussa punertavasävyiset, made in Italy derbymikättimet Kierrätyskeskuksesta hintaan 15€. Olin itseasiassa kirjaostoksilla, mutta satuin bongaamaan nämä kaikkien tylppäkärkisten Eccojen keskeltä. Kokokin oli melko sopiva 46 joten ostin ne, mainitsinkin kengistä tuolla mitä ostit tänään?-ketjussa.

Pystyin jo ostohetkellä näkemään, että kyseessä ovat melko heppoiset liimapohjakengät. Pohjat olivat tosin melkein käyttämättömät joten arvelin, että saisin jonkinlaiset käyttökengät vuodeksi, eikä 15€ ollut paha hinta, vastaavat olisivat maksaneet 60-100€ jossain Sokoksella. Ahkeralla rasvaamisella sain kuivanhaperon pinnan jälleen kimmoisaksi ja kengät näyttivät entistä paremmilta.

En ehtinyt koskaan kunnolla käyttääkään kenkiä, sillä nyt toukokuun alussa vasemmasta kengästä lähti pohja irti, pienellä auttamisella kokonaan. Myös toisesta kengästä on liimaukset pettämässä ja pohja irvistää. Nopeasti päässä laskien, kenkiä ei ole käytetty montaa kertaa. Kävin niillä oopperassa, yksissä häissä ja puolenkymmentä kertaa kapakassa kadun toisella puolella.

Pistän tähän loppuun vielä kuvia noista rimpuloista, jälkiviisaana totean, etten säästänyt yhtään rahaa, fiksumpaa olisi ollut jättää nuo kauppaan ja ostaa kerralla kunnon popot. Kaikkein parasta olisi jos tällaisia kertakäyttökenkiä ei edes valmistettaisi.ps. Tuli vähän kiire, kohta pitää lähteä äitienpäivälounaalle, korjailen kirotusvirheet sitten illalla!

2
Vapaa sana / Rojalismi ja kuninkaalliset häät!
« : 18.06.10 - klo:20:41 »
Elikkästen, nopea kysely, keitä kiinnostavat huomiset häät? Itse ajattelin ainakin katsoa, jo pelkästään tilaisuuden harvinaisuuden takia. Toinen syy on romanttinen mielikuvani kuninkaallisista. Jeps, olen rojalisti. Leikittelen usein ajatuksella, että Suomi todella olisi kuningaskunta jossa olisi aateli ja kaikki!

Näen, miten monarkian aura suojelisi kuningasta kaikenmoisilta negatiivisilta asioilta ja miten valtion asioita hoitaisi vain ammatti-ihmiset, kuninkaan keskittyessä edustamiseen. Tuohon edustamiseen kuuluisi tietenkin oleellisesti etiketin mukaisen käyttäytymisen sekä pukeutumisen tiedottaminen alamaisille!

Ainakin iltapäivälehtien lööppikuvissa (tulevalla) prinssi Danielilla näyttäisi olevan aika siistejä pukuja päällä.

Olisihan se hienoa jos koskenkorva- tai jaloviinapullon kaulassa olisi kuninkaallisen hovihankkijan leima! By appointment the King Of Finland..huh huh, oikein menee kylmät väreet!

Eriskummalliset ja poikkeukselliset näkemykseni saa ampua alas mikäli kokee tarvetta!

3
Vapaa sana / Keskivartalokeskustelu
« : 27.05.10 - klo:19:45 »
Lainaus
Ei, lievä alipaino on tutkimusten mukaan terveellisempi.


Mies ilman vatsaa on kuin taivas ilman tähtiä.

4
Asut ja pukineet / Portsarivormu
« : 07.05.10 - klo:22:50 »
Tästähän voi moderaattorit irroittaa toisen ketjun jos kokevat tarpeelliseksi.

Tuli vain tuosta taideunivormusta ja toisesta ketjusta "Miksi suomalaiset pukeutuvat huonosti" mieleen eräs "univormu" joka sivuaa taideunivormua.

Nimittäin Portsariunivormu.

Tähän pukukoodiin kuuluu oleellisena osana musta puku. Jonka ON ahdistettava hartioista ja rinnan päältä. Poikkeuksetta. Puku on mieluiten ostettu suoraan henkarilta ja on joko kokonaan tai enimmäkseen keinokuitua. Alla on tietenkin musta t-paita, vähän niinkuin taideunivormussa. Kaulassa ja ranteissa kultakäädyt, isompi on isompi-mentaliteetin mukaan tietenkin mahdollisimmat leveät. Kenkinä toimivat mitkä vain mustat kengät, joko nahkakengät tai dress trainers-tyyppiset hirvitykset. Porvariston hillitty charmi myöskin uupuu jalkineista kokonaan, jopa yökerhon hämärässä ne voidaan tunnistaa olevan kotoisin Din Skosta, Andiamosta tai Citymarketista.

Erilaiset "isänmaallisuudesta" kertovat tatuoinnit kuuluvat myös asiaan mikäli takki pitää riisua. Tukkaa ei katsota hyvällä tämän vormun kanssa.

Vanhemmat portsarit ottavat ikääntymisen arvokkaasti vastaan ja luopuvat t-paidoista, heidän päällä näkyy musta kauluspaita ja takki on melko usein nostettu "rennosti" lähimpään naulaan, saranaan tms.

Tämä univormu-look ei tietenkään päde kaikkiin portsareihin, on olemassa myös hyvin pukeutuvia portsareita. Tosin he lähes poikkeuksetta kutsuvat itseään jollain muulla nimellä kuin "portsari". Heillä on myös asiakaspalvelutaito hyppysissään ja ulkonäkökin muistuttaa huomattavasti vähemmän gorillaa.

Sivuja: [1]