Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - rosnas

Sivuja: [1] 2
2
Asut ja pukineet / Vs: Kenkien hoito
« : 15.09.19 - klo:11:19 »
Vastaava narinaongelma vielä sisäänajovaiheessa olevien carminan kenkien kanssa. Pienet narinat kuulunevat toki asiaa, mutta ainakin tässä parissa meteli on sen verran voimakasta, että siitä on jokunen muukin henkilö jo maininnut.

3
Laitoin yv:n

4
Tombolinin mittoja kysyisin eli hartialeveys ja kokonaispituus?

5
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 01.02.19 - klo:21:50 »
Nyt kun tarkemmin muistelen, niin pinta oli tosiaan aika pitkään "rasvainen", mutta annoin salkun lepäillä rauhassa ja ajan kanssa tuo imeytyi.

6
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 31.01.19 - klo:21:47 »
Aikanaan ostin Villeltä tämän:
https://pecard.com/product-category/antique/

Pelitti hyvin vanhan salkun hoidossa. Omassani toki nahka oli ulkoisesti katsoen aivan erilaista kuin nyt käsillä olevassa.

7
Laatutori / Vs: M: Aktiivikaiuttimet KRK VXT4
« : 14.01.19 - klo:21:09 »
Yv

8
Kaunis elämä / Vs: Parta ja parranajo
« : 06.08.18 - klo:21:33 »
Puteleita alkaa kyllä helposti kertyä kaappiin kokeilumielessä. Itselleni asetin rajan kolmeen ja pyrin käyttämään samaa öljyä pidempään kerrallaan, jos tuoksusta ei protestoida. En itsekään pitkää partaa suosi, pisimmillään ehkä noin kolme - neljä senttiä. Kun ikävänä tapanani on ns. painaa leukaa rintaan ja suunnata kohti uusi pettymyksiä, tämänkin pituinen parta saattaa öljytä solmion.

Viiksivaha on myös oiva hankinta jo aika lyhyillekin viiksille, kaupanpäällisenä saa hyvät Hercule Poirot fiilikset eikä hatun käyttö tunnu aivan niin setämäiseltä kuin se kuulemma näyttää. 

9
Kaunis elämä / Vs: Parta ja parranajo
« : 05.08.18 - klo:19:16 »
Tämä öljypuoli taitaa olla vähän samanlainen kuin noiden tuoksujenkin kanssa, yksi pitää äidistä ja toinen tyttärestä. Itsellä nyt muutaman vuoden ollut käytössä useampi öljy (ja vahoja), enkä osaa noita laadullisesti enkä muutenkaan erotella, jokainen on hyvin tehtävänsä täyttänyt. Olennaista on, että öljyä käyttää säännöllisesti.

Tuoksupuolella olen antanut päätösvallan talouteni täysi-ikäisille naispuolisille jäsenille.

Öljyjen ja vahojen kanssa on hyvä pitää mielessä, että pidemmällä parralla saattaa saada solmiot huonoon kuntoon.

10
Asut ja pukineet / Vs: Suitsupply
« : 15.04.18 - klo:02:19 »
Aikuisten kokoja tai leikkauksia ei edelleenkään ole saatavilla?
Tarkoitatko tällä mahdollisesti meitä ei niin skinny fit tyyppejä? Oletus on itselläni ollut, että lyhyet läskit älköön vaivautuko, mikä toki tällä suittarin oletettavalla kohderyhmällä ja hinnoittelulla on toki ihan ymmärrettävääkin.  Maaseudulta ei siis kannattane edelleenkään lähteä isolle kirkolle. Onneksi pukimon herroilta löytyy apua moniongelmaisellekin. 

11
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 04.03.18 - klo:02:26 »
Laurentius, onko kello zenith? Rotsikin on oletettavasti naisnäkökulmasta vastustamaton, mutta tuo kello on sitten jotakin vielä enemmän. Vanhin minulla oleva on cal 106 noin vuodelta 1941 ja tuo lienee tosiaan vielä vanhempi? Toimivana käsittämättömän hieno kappale noin vanhaksi, tuohon aikaanhan pääsääntö oli taskukello.

12
Kiitokset veliseni vastauksista ja vaivannäöstä, pitänee ennen seuraavaa Helsingin retkeä tarttua puhelimeen. Lukiolaisten tanssi-innostus aiheuttanee tällekin sektorille kasvavaa kysyntää, mikä on sinällään hienoa. Onneksi painin aivan eri kokoluokassa verrattuna ko. nuoriin herroihin.

13
Projektina frakki. Yliopistoajoista ja bestmanin töistä on jo kymmeniä vuosia, joten enää ei löydy frakkia kaapista. Yllättäen läheiseni sai aikaan akateemisen tilaisuuden, jossa frakki olisi taas pitkästä aikaa tarpeen. Lyhyenläntä ja tukevahko habitukseni johtaa siihen, että räkkifrakkia en viitsisi ostaa ja vuokratut ovat vielä pahempia kompromisseja. Kaikella todennäköisyydellä tämä tilaisuus jäänee myös viimeiseksi frakkitilaisuudekseni, ellen sitten mene arkkuun sen kanssa, joten mittatilaukseenkaan en viitsisi panostaa. Kun en aivan tuoreinta saapumiserää ole, niin kiinnostaisi muutenkin joku reilusti vintagehenkinen kappale, jota pystyisi reilusti muokkaamaan kieltämättä haasteelliselle ruumiinrakenteelleni. Kysymys siis kuuluu, löytyykö Turun, Tampereen tai Helsingin seudulta potentiaalisia kirppareita tai vastaavia, joihin voisin tutkimusmatkani suunnata.

14
Asut ja pukineet / Vs: Suitsupply
« : 02.11.17 - klo:19:22 »
Miten on näiden päällystakkien hihanappien kanssa, toimivat vai ei? Aika lailla näillä mitoillani pitäisi hihoista lyhentää.

15
Asut ja pukineet / Vs: Kenkien hoito
« : 18.06.17 - klo:16:12 »
Vuosia sitten aloitellessani siirtymäriittiä kohti kunnollisia kenkiä sorruin netin alennusmyyntien laarinpohjasta löytämiini huomattavan edullisiin Loakeihin. Sinällään GW kengät nahkapohjalla, mutta pintanahka tosiaan tuota Villen mainitsemaa epäkelpoa tavaraa. Kengät olivat uutena hirveät koppurat ja kamalat jalassa, mutta lesti jalkaani kuitenkin erinomainen. Olin jo heittämässä mokomia roskiin, mutta mieleeni tuli käyttää ko. paria erilaisten hoitoaineiden koekenttänä. Muutama ensimmäinen kenkävoidekerros ei tahtonut millään imeytyä nahkaan, mutta jätin kengät voiteet pinnassa lepäilemään päiväksi pariksi ja taas ehtiessäni tyrkkäsin uuden kerroksen milloin mitäkin kaapin pohjalta löytynyttä kenkävoidetta. Sisäpuolelle laitoin ronskilla kädellä jotakin vaimolta käyttämättä jäänyttä käsivoidetta sitäkin useampaan kertaan. Lopulta nuo sitten yllättäen notkistuivat sellaisiksi, että saatoin niitä käyttää, pintaan jää toki käytössä erittäin ikävän näköisiä ryppyjä, mutta nahka ei kuitenkaan ole murtunut. Pidän noita vieläkin joskus sade- ja  rospuuttokeleillä.

Sivuja: [1] 2