Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Fedora

Sivuja: [1] 2 3 ... 14
1
Myynnissä vähälle käytölle tai muista syistä hylätyksi tulleita vaatteita ja asusteita. Nouto ja sovittaminen onnistuu parhaiten Helsingin Kalliossa arkisin päiväsaikaan. Postittaminen onnistuu myös, ostajan laskuun. Yksityisviestillä tavoittaa ja lisäkysymyksiä saa esittää.


Daks Signature puku, keskiharmaa 100% villaa. Takin kokomerkintä 40R (UK), housut 36R (UK). Takki: pituus kauluksesta helmaan 83cm, olkasaumasta hihansuuhun 64cm, kainalosta hihansuuhun 43cm, selkäpuolen hartiasaumasta hartiasaumaan 47cm. Housut: vyötärö 92cm, sisäjalka 80cm. Takissa kaksi takahalkiota, housuissa tuplalaskokset ja upslaakit. Erittäin siistissä kunnossa, ei kulumia, ei tahroja. Hintapyyntö 80 euroa.

Klikkaa kuvaa


Hugo Boss ruskea irtotakki, Loro Piana super 100's villaa. Kokomerkintä 50 (EU). Mitat: pituus kauluksesta helmaan 81cm, olkasaumasta hihansuuhun 61cm, kainalosta hihansuuhun 41cm, selkäpuolen hartiasaumasta hartiasaumaan 48cm. Ei takahalkioita. Todella siistissä kunnossa, ei kulumia, ei tahroja. Hintapyyntö 30 euroa.

Klikkaa kuvia


VARATTU Harmaa tweed takki ja liivi. First Man by Rang of Sweden, ei koko merkintää, arvioisin kooksi 38R (UK), 48 (EU).  Takki: pituus kauluksesta helmaan 80cm, olkasaumasta hihansuuhun 64cm, kainalosta hihansuuhun 46cm, selkäpuolen hartiasaumasta hartiasaumaan 44cm. Erittäin siistissä kunnossa, ei kulumia, ei tahroja. Yksi takahalkio ja toimiva lipputasku. Hintapyyntö 25 euroa.

Klikkaa kuvia


Oscar Jacobson tweed-takki. Koko merkintä 50B (EU). Mitat: pituus kauluksesta helmaan 80cm, olkasaumasta hihansuuhun 64cm, kainalosta hihansuuhun 44cm, selkäpuolen hartiasaumasta hartiasaumaan 48cm. Ei takahalkioita, nahkapaikat kyynärpäissä. Todella siistissä kunnossa, ei kulumia, ei tahroja. Made in Sweden. Hintapyyntö 30 euroa.

Klikkaa kuvia


Myyty Sakari Sauson mustat sisäänajetut hansikkaat, omaan pikkukätöseeni liian suuret. Koko merkintä 8. Vasemman käden pikkurillin rystysen kohdalla pieni jälki. Hintapyyntö 10 euroa.VARATTU Sakari Sauson ruskeat sisäänajetut hansikkaat, omaan pikkukätöseeni aivan liian suuret. Koko merkintä 8½. Ei moitittavaa kunnossa. Hintapyyntö 10 euroa.MYYTY  T.M. Lewin mustat semi-broguet, koko 10F. Käyttöikää reilusti jäljellä, ei ole lankkailtu kuvaa varten. Hintapyyntö 20 euroa.

Klikkaa kuvaa


Vaaleanharmaa hieman vihreään taittava liivi, arvioisin kooksi 37 (UK) tai 38 (UK). Erittäin siistissä kunnossa. Hintapyyntö 10 euroa.Derek Rose aamutakki. Koko merkintä 40 (UK), 50 (EU). Käyttämätön, II-laatu. En tuntenutkaan tätä omaksi. Selässä tahroja, jonka vuoksi on II-laatua. Uskoisin tahran lähtevän vesipesulla. Toiseen kuvaan olen tummentanut tahrojen aluetta, mutta näkyvät silti hieman huonosti. Hintapyyntö 20 euroa.
2
Alexander Stubb parhaillaan telkkarissa ykkösellä, solmion solmu pienentynyt ja taskuliina ilmestynyt taskuun. Onkohan herra käynyt lukemassa Villen blogia ja tutkimassa foorumia?

Kataisellakin oli uutisten haastattelussa tänään taskuliina.

3
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 27.04.11 - klo:10:26 »
Kiitoksia vastauksista, täytynee uskoa, ettei oikein formaalia päällystakkia kesäksi ole olemassakaan. Pitää varmaan hankkia joskus musta trenssi. Car coat ja mac ovat mielestäni liian kasuaaleja hautajaisiin. Trenssi ja musta fedora ehkä menettelee.

4
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 21.04.11 - klo:11:02 »
Miksei trenssi hautajaisiin sopisi, jos se on tumma?
Koska ei sovi Homburgin tai silinterin kanssa.

Hattu on tietysti elementti, joka sitten vaatii sen ulkotakin myös.
Eihän mikään hattu varsinaisesti vaadi päällystakkia.

5
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 21.04.11 - klo:10:44 »
Kysymys on teoreettinen. Pelkällä puvulla toki menen jos on riittävän lämmin ja ei sada. Tuskaa tässä nyt tuottaa se, että jos pitäisi yhdistää Homburg-hattu ja lämpötila on sellainen, että talvitakit ovat liian lämpimiä.

6
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 21.04.11 - klo:10:24 »
^ Niin minäkin häihin, mutta hautajaisiin trenssi ei ole mielestäni oikein sopiva.

Muotoillaan kysymys uudelleen, että mikä korvaa Chesterfieldin ja Crombien kesällä? Voiko frakkiviittaa käyttää muutoin kuin frakin kanssa?

7
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 21.04.11 - klo:09:59 »
Mikä on oikea valinta päällystakiksi hautajaisiin ja muihin tumman puvun tilaisuuksiin, kun ulkolämpötila on plussalla?

8
Asut ja pukineet / Vs: Mittatilauspuvun tilaamisesta
« : 21.03.11 - klo:23:43 »
Kannattaa myös muistaa, että puvut ovat lopulta kulutushyödykkeitä, eivätkä investointeja. Ja jos ostat mittatilauspuvun vain pari kertaa vuodessa käytettäväksi, ehtii se mennä pois muodista ja sinun ruumiistasi ennen kuin hommassa on järkeä.

Enpä voisi olla enempää eri mieltä! Itse en missään nimessä pidä mitään vaatteitani kulutushyödykkeinä, laatu maksaa ja laatu kestää. Muoti ei vaikuta klassiseen pukeutumiseen. Herrasmiehen edellytys on myös itsekuri ja täten vyötärölinjan hallinta.

Omalla kohdallani puvun tilaaminen tulee olemaan seuraava askel kohti parempaa. Kävin tuolla Sauman mittapäivillä kyselemässä tulevia kustannuksia ja samalla selvisi, että mittapuvut eivät ole minua varten. Hinta olisi tullut olemaan noin 2500 euroa alennuksineen (puku mittatilauksena ja liivit käsityönä). Eli räätälille vie tie kunhan sen aika koittaa. Hintaa nosti juuri tuo kangas, samaa kangasta pitää pystyä tilaamaan tehtaalle ja vaatturille koska tehdas ei tee sellaisia liivejä kuin haluan. Hinta siis todella lähellä. jollei jo enemmänkin kuin kokonaan käsityönä valmistetun puvun.

9
Laatutori / Vs: M: Church's Balmoral 9.5G
« : 08.03.11 - klo:09:59 »
Hintaa pudotettu.

10
Ääni meni Ivylle vaikka onnistuneita oli muutkin.  Vieläkin harmittaa kun en saanut omista asuistani kuvia tähän kisaan.

11
Linkit ja vinkit / Vs: Pariisi vinkkejä
« : 03.03.11 - klo:10:25 »
Ruokailu suosituksena http://www.le-train-bleu.com/uk/ ja ei pelkästään ruoan takia, sekin oli ihan hyvää ja varsinkin juustolajitelmaa jälkiruoaksi suosittelen lämpimästi. Menu Réjane 54 euron hinnalla on melkein halpa ja se kannattaa paikan näkemisestä maksaa.

12
Vapaa sana / Vs: Mitä inhottavaa näit tänään?
« : 01.03.11 - klo:15:35 »
^ Reilu vuosi sitten olimme pesukoneostoksilla ja poikkesin silloin Turon myymälään, ei löytynyt mitään eikä tuntunut siltä, että koskaan olisi tarvetta uudelleen poiketa.

13
Vapaa sana / Vs: Mitä inhottavaa näit tänään?
« : 28.02.11 - klo:23:25 »
^^ Oi aikoja, oi tapoja. Tiedä sitten olisiko parempi vaihtaa pukukoodia juhlaan vai opettaa etikettiä kaikille? Pukukoodin vaihtamisella ei tietysti vältetä niitä lenkkareita ja kirkuvia värejä. Ehkä olisi paikallaan vain jättää kutsun vastaisesti pukeutuneet pihalle! :D

14
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 28.02.11 - klo:16:13 »
Mutta merkkihän on vallan mainio, miksi suotta vaihtamaan :)

No ihan vaihtelun vuoksi ja Tricker'sien värit miellyttää. Tiedän kyllä, että tilaamalla sieltä saisi - menee vain vähän säätämiseksi kun ei ole aikaisempaa kokemusta merkistä.

No näihin olen kyllä tyytyväinen ja hintakin miellytti.

15
Vapaa sana / Vs: Mitä inhottavaa näit tänään?
« : 28.02.11 - klo:14:12 »
^ Hypno sen hyvin tiivisti. Täytyy olla vain riittävän kovat kaulukset paidassa, että se tosiaan pysyy ojennuksessa, solmio ei ole tukikangas.

Miellyttävin paita mitä koskaan olen käyttänyt on BB:n frakkipaita irtokauluksella (ja sen on kova). Oikeassa koossa oleva kaulus on vain tukiranka kaulalle ja siihen kiristetty solmuke pysyy varmasti ojennuksessa koko yön, ilman pelkoa kuristavasta ja hiertävästä juhlinnasta. Eläköön irtokaulukset!

Sivuja: [1] 2 3 ... 14