Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Visa.k

Sivuja: [1] 2 3 ... 6
1
Myydyt poistettu, lisätty kahdet nilkkurit.

2
Lisätty NST bootit, myydyt poistettu.

3
Myydään Rubaton V-aukkoinen neule, jota on käytetty yhden talven ajan. Erittäin hyvässä kunnossa. Neule on Skotlannissa tehty, kaikin puolin erittäin laadukkaan ja kestävän tuntuinen ja varsin lämmin. Neuleen tyylissä on haettu vuosisadan puolenvälin henkeä, joten neleen pituus on hieman normaalia lyhyempi, V-aukko syvempi ja kapeampi, rintakehään on jätetty enemmän tilaa ja vastaavasti neule kapenee vyötärölle imartelevasti.

Lisää tietoja ja mittoja: https://www.atemporubato.com/collections/knitwear/products/rubato-standard-v-neck-in-charcoal?variant=34693670174854

Hintapyyntö 85e. Neule on Turussa, mutta kulkeutuu muualle vitosen hintaan postitse.




4
Lisätty tavaraa ja poistettu myydyt Aldenit.

5
Hintoja laskettu, lisätty Aldenin longwingit.

6
Paitoja lisätty.

7
Paidat Turussa, postituksesta vitonen lisähintaa.

Engineered Garments Western Denim Shirt koossa L/42. Made in New York. Todella hyvässä kunnossa ja hienot yksityiskohdat, mutta fitti ei ole minulle paras.

Hintapyyntö 70e.

Mitat:
Kainalosta kainaloon 57,5cm
Selän pituus 77cm
Hihan pituus 65cm









Besnard valkaistu chambray-OCBD koossa 42/L. Made in Portugal, hyvin rullaava iso kaulus, helmiäisnapit. Valitettavasti tämäkään ei istu minulle niin hyvin kuin haluaisin, joten laitetaan myyntiin. Käytetty satunnaisesti paitakierrossa, erinomaisessa kunnossa. Fitti mielestäni aika samanlainen kuin LG:n paidoissa.

Hintapyyntö 50e.

Mitat:
Kainalosta kainaloon 57,5cm
Selän pituus 75cm
Hihan pituus 64cm






Drake's x LEJ keltainen kauluspaita koossa L. Rento kesäpaita mukavan ohuesta ja pehmeästä kankaasta Drake'silta. Fitti vastaa aikalailla normaaleja Drake'sin regular fit -kauluspaitoja: box pleat selässä, hartiat kohtuullisen kapeat ja kainalo korkea, hiha hieman lyhyempi kuin mitä esim. Berg&Bergillä ja muilla skandimerkeillä. Napit ovat hieman tavallista isommat, ja rintatasku on myös varsin kookas.

Hintapyyntö 55e.

Mitat:
Kainalosta kainaloon 60cm
Selän pituus 80cm
Hihan pituus olkasaumasta mitattuna 64cm







8
Asut ja pukineet / Vs: Housujen oikea istuvuus
« : 06.04.21 - klo:14:34 »
^^Olet Jussi varmasti oikeassa. Voi sitten olla, että ylipäätään noissa Tangereissa on haarakoukku tilava, ja kuvittelen vain, että tämä johtuu tuosta gussetista. Itselleni lähes poikkeuksetta valmishousuissa tuo haarakoukun alue on liian pieni eivätkä housut pääse "pyörähtämään" kunnolla pakaran yli, vaikka takarise tarpeeksi pitkä olisikin. Tangerissa tätä ongelmaa ei ole.

9
Asut ja pukineet / Vs: Housujen oikea istuvuus
« : 05.04.21 - klo:17:38 »
Casatlanticin housut vaikuttavat erittäin hyvältä, mutta leikkaukset olivat itselleni vähän haastavia. Mogador on aika pieni lantiosta / pakarasta, Tanger taas muuten passeli, mutta asetun ikävästi vyötärökokojen väliin: 34 on selvästi iso, 32 taas aavistuksen pieni. Aavistuksen iso on silti omaan makuuni parempi, ja olenkin ostamassa kesäksi 34-koossa valkoisen parin. Sinisen parin, jonka omistan, laitan myyntiin – sinisiä housuja ei farkkuja lukuun ottamatta tule tarpeeksi käytettyä.

Tangerissa on kyllä valmishousuksi aika hyvin kaikki yksityiskohdat kunnossa: oikeasti korkea vyötärö (eturise 35cm, takarise 46cm), hyvin tilaa reisissä ja pakaroissa, hyvin laskeutuva paksu kangas, tuplalaskokset. Tykkään lisäksi haarojen gusset-kiilasta, joka tuo lisää liikerataa esim. pyöräilyyn.

10
Kenkien hintoja laskettu.

11
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 28.02.21 - klo:19:46 »
Mielestäni hassu periaate, käytin koko talven keskiraskaita harmaita flanelleja (340g) niin vintage-tweedtakin kuin modernin Sherry Tweedin kanssa aivan ongelmitta. Ymmärrän, että joku ulkotakkipaksuinen Harris Tweed voisi olla hassu ohuiden flanellien kanssa, mutta ns. "city-tweed" toimii aivan ongelmitta flanellien kanssa.

Käyttäisin toki myös aivan ongelmitta farkkukangasta ja vakosamettia yhdessä: molemmat ovat paksumpia, kestäviä kankaita rouheammalla pinnalla, ja sopivat mielestäni loistavasti yhteen, kunhan värimaailmat kohtaavat.

12
Lisätty Sportsmen Clothing Co.

13
Jos saan ulkopuolisena kommentoida, niin oma kokemukseni Odeon-lestistä on että se on varsin leveä ja rintava :) Vastaa kyllä aika hyvin G-leveyttä.

14
Aldenin loaferit myyty, lisätty cap toe derbyt samaiselta merkiltä.

15
Lisätty Berwick ja Carlos Santos.

Sivuja: [1] 2 3 ... 6