Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Visa.k

Sivuja: [1] 2
1
Myydään Rubaton V-aukkoinen neule, jota on käytetty yhden talven ajan. Erittäin hyvässä kunnossa. Neule on Skotlannissa tehty, kaikin puolin erittäin laadukkaan ja kestävän tuntuinen ja varsin lämmin. Neuleen tyylissä on haettu vuosisadan puolenvälin henkeä, joten neleen pituus on hieman normaalia lyhyempi, V-aukko syvempi ja kapeampi, rintakehään on jätetty enemmän tilaa ja vastaavasti neule kapenee vyötärölle imartelevasti.

Lisää tietoja ja mittoja: https://www.atemporubato.com/collections/knitwear/products/rubato-standard-v-neck-in-charcoal?variant=34693670174854

Hintapyyntö 85e. Neule on Turussa, mutta kulkeutuu muualle vitosen hintaan postitse.
2
Paidat Turussa, postituksesta vitonen lisähintaa.

Engineered Garments Western Denim Shirt koossa L/42. Made in New York. Todella hyvässä kunnossa ja hienot yksityiskohdat, mutta fitti ei ole minulle paras.

Hintapyyntö 70e.

Mitat:
Kainalosta kainaloon 57,5cm
Selän pituus 77cm
Hihan pituus 65cm

Besnard valkaistu chambray-OCBD koossa 42/L. Made in Portugal, hyvin rullaava iso kaulus, helmiäisnapit. Valitettavasti tämäkään ei istu minulle niin hyvin kuin haluaisin, joten laitetaan myyntiin. Käytetty satunnaisesti paitakierrossa, erinomaisessa kunnossa. Fitti mielestäni aika samanlainen kuin LG:n paidoissa.

Hintapyyntö 50e.

Mitat:
Kainalosta kainaloon 57,5cm
Selän pituus 75cm
Hihan pituus 64cm


Drake's x LEJ keltainen kauluspaita koossa L. Rento kesäpaita mukavan ohuesta ja pehmeästä kankaasta Drake'silta. Fitti vastaa aikalailla normaaleja Drake'sin regular fit -kauluspaitoja: box pleat selässä, hartiat kohtuullisen kapeat ja kainalo korkea, hiha hieman lyhyempi kuin mitä esim. Berg&Bergillä ja muilla skandimerkeillä. Napit ovat hieman tavallista isommat, ja rintatasku on myös varsin kookas.

Hintapyyntö 55e.

Mitat:
Kainalosta kainaloon 60cm
Selän pituus 80cm
Hihan pituus olkasaumasta mitattuna 64cm3
Vaatteet Turussa, postituksesta vitosen lisähinta.

Proper Cloth OCBD, kaksi sinisenä, yksi valkoisena. Pari vuotta sitten mittoihin tilatut paidat, jotka ovat käyneet vähän pieneksi sittemmin. Paksu oxford-kangas, asiallisesti rullaava kaulus, selässä dartsit. Valkoisessa paidassa helmiäisnapit ja rintatasku, sinisissä muovinapit eikä taskua. Sopii hyvin L/42-kokoa normaalisti pitävälle. Ollut pari vuotta rotaatiossa, kunto hyvä.

Hintapyyntö 50e kaikista kolmesta tai 20e/paita. 65e / 25e

Mitat (kaikissa kolmessa samat):

Kainalosta kainaloon 60cm
Vyötärö 52cm
Hartia takaata 46,5cm
Hihan pituus 64,5cm
Selän pituus 80cm
Kaulus 42cm


Beams+ paitatakki XL-kokoisena, vastaa mielestäni paremmin normaalia L:ää. Jungle jacket -henkinen takki on valmistettu todella kevyestä puuvillaripstopista ja soveltuu erinomaisesti lämpimiin keleihin. Nähnyt kesällä jonkin verran käyttöä, kunto kuitenkin oikein hyvä.

Hintapyyntö 60e. 70e

Mitat:
Kainalosta kainaloon 62cm
Selän pituus 77cm
Hihan pituus 68cm
4
Kengät Turussa, postitus ostajan piikkiin.

Alden NST Boot mustassa cordovan-nahassa, koossa US11 C/E (Barrie-lesti). Käytetty tasan kertaalleen sisätiloissa viime keväänä. Valitettavasti viime aikojen paljasjalkakenkäilyn jälkeen nämä eivät sovi jalkaani, joten pitää pitkin hampain myydä pois. Frans Boonella hinta 929 euroa, eikä alennuksia ole koskaan:  https://www.fransboonestore.com/products/alden-black-cordovan-nst-boots
Leveä Barrie-lesti sopii hyvin leveään ja rintavaan jalkaan ja toimii hyvin tämänkaltaisessa raskaassa nilkkurissa. Vastannee EU-kokoa 45.

Hintapyyntö 700e. Mukaan tulee Aldenin lepolestit, joiden hinta yksinään 50e.Alden Jumper Boot mustassa vasikannahassa, koko US11 C/E (Grant-lesti). Kooltaan hieman pienemmät kuin Barrie-lestiset nilkkurit, mielestäni vastaavat aika hyvin Crockettin UK10-kokoa. Puolipohjatut suutarilla. Käytetty parin vuoden ajan, kiitettävässä kunnossa säännöllisen huollon ansiosta.

Hintapyyntö 200e. 220e

Carlos Santos Jumper Boot koossa UK10.5. Varsi pehmeää mokkanahkaa, kenkä grain-kuvioitua vasikannahkaa. Leveä lesti, jossa on hyvä tuki jalan kaarelle ja napakka kantapää. Dainite-pohja ja storm welt. Loistavassa kunnossa, käytetty alle kymmenen kertaa. Sisällä liimattu nahkapohjallinen, jonka saa tarvittaessa pois.

OVH Cainessa 369e, hintapyyntö 140e. 150e[spoiler]MYYTY: Alden Plain Toe Blucher keski/tummanruskeassa mokkanahassa koossa US10.5D, Barrie-lesti. Lesti on varsin leveä ja kärjestä pyöreä, ja iso kokoisekseen; mielestäni nämä vastaavat hyvin esim. Crockett and Jonesin UK10- tai jopa UK10.5-kokoa. Valitettavasti jääneet itselleni pieniksi. Ostettu viime syksyllä ja käytetty siitä kevääseen asti pari kertaa viikossa. Tuplanahkapohjaan on asennettu kuukauden käytön jälkeen kuminen puolipohja. Kauttaaltaan hyvässä kunnossa: mokkaa on suihkutettu suojaavilla ja hoitavilla aineilla, sisävuori on hyvässä kunnossa, pohjat eivät ole kovin kuluneet, ja lepolestejä on pidetty aina käytön jälkeen.

Hintapyyntö 240e. 260e OVH esim. Frans Boonella yli 700e.


MYYTY: [spoiler]Sanders Tassel Loafer koossa UK10.5. Hyvä louferilesti varsin matalalla iltillä, leveähköllä etuosalla ja napakalla kantapäällä. Käytetty viitisen kertaa ulkona, mutta päätin lopettaa louferien käytön kun ne eivät koskaan omaan jalkaani istu täydellisesti. Kunto erinomainen, ei mitään huomioitavaa käytön jälkeä. Iltin alle on asennettu kevyt pehmike (ns. tongue pad), joka on helppo irroittaa tarvittaessa.

OVH 260e (https://herrainpukimo.fi/sanders-finchley/), hintapyyntö 100e. 110e


MYYTY: Alden PTB color 8 shell cordovan -nahassa, koko US11E, Barrie-lesti. Ostettu Ebaysta, käytetty muutamaan otteeseen, virheettömässä kunnossa. Sopii leveälle ja rintavalle 45/UK10.5-koon jalalle. Tuplanahkapohja.

OVH yli 900e, hintapyyntö 320e.

MYYTY: The Sportsmen Clothing Co Plain Toe Bluchers koossa UK10.5. Cainen omalta kenkämerkiltä hienot Espanjassa tehdyt mokkanahkaiset PTB:t nahkapohjalla, jonka päälle on liimattu vibram-puolipohja. Kenkien laatu on huippuluokkaa, työnjälki ja yksityiskohdat vastaavat esim. Carminan tasoa. Lesti on kenkien hintaan nähden todella hieno, kengän ulkoreunassa on paljon tilaa ja kantapää on hyvin napakka. Jalkani ovat hyvin matalat, ja olenkin käyttänyt näissä nahkapohjallista ja kevyttä tongue padia. Pohjallisineen kengät vastaavat enemmän kokoa UK10, ilman pohjallista TTS. Kunto on erinomainen. Valitettavasti nämä eivät ole nähneet paljoa käyttöä sen jälkeen, kun ostin Ebaysta Aldenin vastaavat mokka-PTB:t, jotka sopivat jalkaani vielä paremmin.

Hintapyyntö 110e, 150e OVH 329e. https://www.caineclothiers.com/collections/the-sportsmen-clothing-co-1/products/the-sportsmen-clothing-co-nash-plain-toe-derby-in-dark-oak-suede

[/spoiler]

5
Myyntiin Ruotsista ostetut Aldenin pennyt Van-lestillä koossa US10.5E, jotka olivat valitettavasti puoli numeroa liian pienet minulle. Muuten fitti on kyllä selvästi paras mitä minulle on tullut loafereissa vastaan: lesti on matala, päkiä leveä ja kantapää kapeahko ja korkea. Istuu luultavasti parhaiten leveään UK9.5-jalkaan tai hieman kapeampaan UK10:een.

Kenkiä on käytetty kevyesti, eikä kantakupissa tai kengän sisällä ole juuri kulumaa (ks. kuvat). Ulkoisesti kengät ovat kuin uudet. Alkuperäinen omistaja on sisäänajon jälkeen asentanut kenkiin ohuen puolipohjan.  Lisäksi iltin alle on asennettu pieni ns. tongue pad, joka monilla parantaa loafereiden istuvuutta. Tarvittaessa se on helppo ottaa poiskin.

Pyydän omiani takaisin, eli hintapyyntö 230e. Kun näiden hinta esimerkiksi Gabuccilla, Frans Boonella tai Trunkissa on lähes 700 euroa, on hinta mielestäni erittäin passeli. Kengät sijaitsevat Turussa ja kulkevat postilla minne vaan. Olen myös huomenissa matkalla Helsinkiin, joten voin ne myös tarvittaessa tuoda siihen suuntaan.Heschung field boot koossa UK10, koko TTS (varsin tilava lesti). Made in France, valmistettu paksusta ranskalaisesta vasikannahasta. Oivat nilkkurit syksyyn ja talveen: paksu nahka pitää kylmän loitolla, storm welt suojaa vedeltä, ja nahka on helposti puhdistettavissa suolakelien jälkeen.  Pohja on Parabootin ohella parhaita ja pitävimpiä kumipohjia mitä tiedän, vie Dainitea aivan satanolla ja Ridgewaykin jää toiseksi. Ostettu uudenveroisina ulkomaisilta foorumeilta, käytetty satunnaisesti tämän jälkeen (nahassa vähän käytössä tullutta ryppyä ja pari naarmua). Ei kuitenkaan ole itselleni paras lesti tai tyyli, joten laitetaan eteenpäin.

Uusien hinta yli 400e, hintapyyntö 140e.


6
Laatutori / MYYTY: Crockett and Jones Ashdown UK9,5
« : 09.07.20 - klo:18:51 »
Myydään Crockett and Jonesin Ashdown-PTB:t  klassisella 341-lestillä, istuu TTS. Loistavat kengät, mutta olen alkanut pitää puoli numeroa suurempia kenkiä ja nykyään nämä hieman puristavat. Ostettu Cainesta viime syyskuussa, käytetty syksyn ja talven läpi rotaatiossa. Sopivat dainite-pohjan ja storm weltin takia täydellisesti Etelä-Suomen talviin. Kengissä ei ole juuri käytön jälkiä, pidetty lepolesteissä ja huollettu säännöllisesti. Iltin alle olen laittanut pehmikkeet (ns. tongue padit) jotka saa tarvittaessa helposti pois.

OVH 440 puntaa eli lähes 500e, ja Crocketteja harvemmin alennuksessa näkee. Hintapyyntö 200e. Lepolestit kuuluvat kauppaan 10 euron lisähinnalla.

Kengät Turussa, täällä sovittaminen mahdollista. Postituksesta vitonen lisää hintaa.


7
Laatutori / Heinrich Dinkelacker (UK 9)
« : 23.04.20 - klo:15:57 »
Heinrich Dinkelacker louferit koossa UK9/43, samat kuin linkissä: https://eu.heinrich-dinkelacker.com/wien-plain-bd.html Upeat kengät, jotka tuntuvat kuitenkin hieman tiukoilta nyt kun olen ruvennut käyttämään puoli numeroa suurempia kenkiä. Käytetty viime kesän ajan. Kengät ovat hyvässä kunnossa, nupukkinahassa ei ole suuria käytön jälkiä (pari tummempaa kohtaa kärjen tienoilla toisessa sisäsyrjässä, ks. kuva. En ole koskaan pessyt näitä), pohja ei ole juuri kulunut ja kantakuppi on sisäpuolelta moitteettomassa kunnossa. Iltin alle on sovitettu kevyt tongue pad, jonka saa kuitenkin helposti poistettua tarvittaessa.

OVH 420e, hintapyyntö 100e 120eMYYTY:

Doek Oxford -tennarit koossa 29, vastaa mielestäni kokoa UK9-9.5 eli hieman pienet verrattuna kokotaulukkoon. Upeat Japanissa tehdyt kangastennarit siististi vulkanoidulla kumipohjalla ja korkkisisäpohjalla. Valitettavasti näissä on minulle sama ongelma kuin esim. Commoneissa, lesti on kapeahko ja hieman painaa pikkuvarpaan kohdalta. Käytetty kolmesti ulkona kuivalla kelillä, aivan kuin uudet. Linkistä voi lukea lisää kengistä: https://www.caineclothiers.com/collections/sneakers-trainers/products/oxford-ecru

OVH Caine Clothiersilla 169e, hintapyyntö 125e.Kengät Turussa, postitus vitosella.

8
Myytävänä paitoja, jotka ovat itselle jääneet pieneksi tai saavat muuten vähän käyttöä. Postitus maksaa vitosen, paidat Turussa. Useamman paidan ostajat voivat ehdottaa pakettihintoja.

Pini Parma farkkupaita koossa 41. Made in Italy -farkkupaita hienolla cutaway-kauluksella. Itselläni on pitkä selkä, ja tämä on minulle aavistuksen liian lyhyt housuissa pidettäväksi. Käytetty viitisen kertaa, todella hyvä kunto.

Hintapyyntö 50e.

Mitat:
Selän pituus 77cm
Pit to pit 58cm
Hiha olkasaumasta alas 65,5cm

Pini Parma pitkähihainen pikee-paita laivastonsinisenä. Hieno Eidosin Lupo-tyyppinen kaulus, pitkä nappilista ja miellyttävä materiaali. Ei sovi niin hyvin omiin tyyleihini kuin olin ajatellut. Käytetty kymmenisen kertaa viime kesänä, hyvä kunto.

Hintapyyntö 50e.

Mitat:
Pit to pit 59cm
Selän pituus 79cm
Hihan pituus 66cm

Ralph Lauren Rugby tartaanikankainen nappikauluspaita L-koossa. Ostin käytettynä Ruotsista pakettikaupassa, ei sovi omiin tyyleihini. Kangas on todella ohutta ja pehmeää, tulee mieleen vanhanaikainen madras-kangas. Todella hyvässä kunnossa.

Hintapyyntö 15e.

Mitat:
Selän pituus 77,5cm
Pit to pit 60cm
Hihan pituus 66cm


Samsoe & Samsoe pitkähihainen cuban collar -paita sinisenä ja keltaisena L-koossa. Puuvilla-pellavaseosta, joka on miellyttävän viileä lämpimillä keleillä. Ostettu sample salesta viime vuonna ja käytetty kesällä satunnaisesti.

Hintapyyntö 20e/kappale.

Mitat:
Pit to pit 57cm
Selän pituus 71cm
Hihan pituus 65cm

Samsoe & Samsoe farkkupaita L-koossa. Ostettu pari vuotta sitten mutta nähnyt vähän käyttöä. 

Hintapyyntö 15e

Mitat:
Pit to pit 58cm
Selän pituus 77,5cm
Hihan pituus 67cm

9
Laatutori / Natalinon vakosamettihousut (34R)
« : 26.03.20 - klo:13:16 »
Myydään Natalino Corduroy Trousers koossa 34R. Korkeavyötäröiset tummanvihreät vakosamettihousut sivukiristimillä ja reverse pleateilla, hyvin tilaa reisissä ja lantiossa ja mukavasti kapeneva lahje. Lahjetta pidennetty ompelijalla ja upslaakit poistettu, samalla vyötärönauhaan on ommeltu kiinni olkainnapit. Käytetty talven ajan satunnaisesti, ei suurempaa kulumaa. Housut on juuri pesty ja vakosametti venyy jonkin verran, joten esim. vyötärömittaan voi huoletta lisätä ainakin sentin.

Hintapyyntö 65e.

Mitat:
Vyötärö sivukiristimet avattuna 42cm
Lahkeensuu 19cm
Lahkeen pituus 85,5cm
Eturise vyötärönauhan yläosaan 30cm
Takarise vyötärönauhan yläosaan 45cmHousut Turussa, postitus onnistuu ostajan kustannuksella.

10
Laatutori / MYYTY: Heschung Crocus UK9 (TTS 43,5)
« : 14.02.20 - klo:15:30 »
Heschung Crocus derbyt koossa UK9, väri tummanruskea. Isot kokoisekseen, leveä ja tilava Odeon-lesti joka vertautuu parhaiten Tricker'sin 4444-lestiin. Käytetty vuoden aikana rotaatiossa viiden muun kenkäparin kanssa, mutta kunto on erittäin hyvä eikä suurempaa käytön jälkeä ole. Kengännauhat on juuri vaihdettu uusiin vahattuihin nauhoihin. Myyn pois, koska istuvuus ei sittenkään ole niin hyvä kuin haluaisin.
Kengät ovat Ranskassa tehdyt, nahka on upeaa ranskalaista vasikannahkaa joka kiillottuu vaivattomasti, norwegian welt takaa vedenpitävyyden ja Ridgewayn tyyppinen kumipohja päihittää kestävyydessään ja pitävyydessään liukkaalla esim. Dainiten aivan sata-nolla. Mielestäni tätä parempia derbyjä ei syksyn ja kevään väliselle ajalle olekaan.

OVH näissä on noin 390e, ja halvimmillaan näitä on myynyt Pediwear alennusmyynnissään vähän yli kolmellasadalla. Hintapyyntö 140e.

11
Laatutori / MYYTY: Aquascutum Trench Coat 42 / L
« : 20.01.20 - klo:18:58 »
Myydään Straiths-nimiselle kanadalaiselle jälleenmyyjälle valmistettu Aquascutumin trenssi (Bogart-malli). Takki on ebaysta eikä valmistusajankohdasta ole tietoa. Kunto on erittäin hyvä, en ole löytänyt mitään ongelmia lukuun ottamatta sitä, että helmassa vuori on hieman irronnut päälikankaasta. Tämä on kuitenkin helppo korjaus ompelijalle eikä korjaamattomanakaan tuota mitään käytännön ongelmia. Päällinen on puuvilla-polyesteri-seosta joka hylkii vettä tehokkaasti.

Takki on perinteisesti mitoitettu 42, eli L-kokoiselle kaverille trenssi mahtuu hyvin irtotakin tai puvun päälle. Kainalosta kainaloon mittaa kertyy 65,5 senttiä. 120-senttisenä takki on noin polvimittainen suurimmalle osalle käyttäjistä. Hihan pituutta on vaikea sanoa raglan-rakenteen vuoksi, mutta itse olen 190-senttinen ja hihan pituus oli minulle juuri sopiva.

Uuden Bogart-takin hinta on Aquascutumilla yli 1000 euroa, Burberryllä vastaavan noin 1500e ja Grenfellilläkin yli 1000e. Asetan tämän hinnaksi 200e. Takki sijaitsee Turussa ja sitä voi tulla tänne sovittamaan; liikun myös Helsingissä joskus viikonloppuisin ja kuljetus sinne on siten mahdollinen. Muuten voin toki postittaa takin ostajan piikkiin.
12
Myydään uudet, kerran päälle sovitetut kermanväriset Simon James Cathcartin Astor-chinot. Korkea vyötärö, forward pleatsit, sivukiristimet ja mukavasti lahkeeseen kapeneva linja. 100% puuvillaa.

OVH 99 puntaa + 16 punnan postitus, hintapyyntö 65e. Housut Turussa, postitus ostajan kustannuksella.

Mitat:

Eturise nivussaumasta vyötärönauhan yläosaan 34cm
Takarise nivussaumasta vyötärönauhan yläosaan 43cm
Reiden leveys 5cm nivussaumasta 32cm
Vyötärö 43cm
Lahkeen pituus 80cm (pidennysvaraa on lahkeen sisäpuolella n. 6cm)
Lahkeen leveys 20cm
13
Laatutori / MYYTY: Heschung Genet Chukka UK9
« : 29.12.19 - klo:12:48 »
Myydään uutta vastaavat Heschungin Genet-chukkat koossa UK9, reilut kokoisekseen.  Norwegian welt ja suojattu tummanruskea mokkanahka varmistavat täyden vedenpitävyyden ja sopivuuden suomalaiseen loskakeliin.

Lesti näissä on Odeon, joka on varsin leveä ja tilava myös pystysuunnassa. Sanoisin, että vastaa pidempää versiota Tricker'sin  4444:stä  tai Loaken leveämmistä lesteistä. Varsin samantuntuinen omaan jalkaan kuin esim. Parabootin Avignon koossa 9,5.

OVH näissä on 420€ ja harvoin näistä näkee edes 20% alennuksia (joskus Pediwearilla on 20% pois Heschungista). Näitä on käytetty pari kertaa ulkona ja suihkuteltu mokkasuihkeella, mutta käytön jälkiä ei juuri näy. Hintapyyntö 180€ on selvästi netin halvin.

Kengät Turussa, sovitus/kaupat kasvotusten onnistuu ja tarvittaessa voin postittaa ostajan piikkiin.


14
Laatutori / M: Frank Clegg Signature Duffle
« : 12.12.19 - klo:15:49 »
Myydään klassikkolaukku Frank Cleggiltä (https://frankcleggleatherworks.com/signature-travel-duffle-1449.html). Ostettu netistä aiemmin tänä vuonna kevyesti käytettynä erittäin hyvässä kunnossa (kuvista näkyy pienet naarmut ja kosteuden aiheuttamat jäljet). Olen kuitenkin huomannut ettei minulla ole tällaiselle laukulle juurikaan käyttöä, vaan matkustaessa tartun joko järeämpään matkalaukkuun tai kevyempään reppuun.

Hintapyyntö 400e eli sama kuin mitä itse laukusta maksoin. Kun OVH on Euroopassa yli tuplasti tämä, on hinta mielestäni kohdallaan. Laukku sijaitsee Turussa, mutta voin myös postittaa paketin, jolloin hintaa tulee laukun koosta johtuen n. 10e lisää.
15
Myydään uutena samplena Olofilta juuri ostettu raglan-hihainen pidempi päällystakki, joka ei aivan istu tyyleihini. Päällys keskiraskasta n. 20oz villatwilliä, vuori viskoosia. Made in Czech Republic. Käyttämätön.

Raglan-hihainen päällystakki on takuuvarma valinta talveen, sillä takki näyttää hyvältä niin puvun, irtotakin kuin tuhdimman neuleenkin päällä. Tämä takki on mitoiltaan klassinen ja ulottuu polven korkeudelle, joten kylmä ei pitäisi tulla.

Hintapyyntö 250e. Vastaavat takit esimerkiksi Cordingsilta, Berg&Bergiltä ja Drake'silta maksavat reilusti yli 700e.

Mitat:

Selän pituus 110cm
Kainalosta kainaloon 61cm
Hihan pituus kainalosta hihansuuhun 50cm (Pitkät hihat)


Sivuja: [1] 2