Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Paavo

Sivuja: [1]
1
Kenkäkaapit alkaa olla täynnä ja kun tennareita ei enää ihan kauheasti tule käytettyä niin seuraavat joutavat myyntiin.

adidas Ilie Nastase (beige/sininen), koko US 9 / UK 8½ / FR 42 2/3 / JP 270, hinta 25 €


adidas Vespa (ruskea), koko 7 ½ / 7 / 40 2/3 / 255, hinta 30 €


adidas adicolor R6 Manhattan Superstar (valoinen/punainen), koko 9 / 8½ / 42 2/3 / 270, hinta 35 €


adidas Rod Laver (sample) (pronssi/tummansininen), koko 9 / 8½ / 42 2/3 / 270, hinta 35 €


adidas Forest Hills (valkoinen/keltainen/kulta), koko 8½ / 8 / 42 / 265, hinta 35 €


adidas Forest Hills PT (sample) (valkoinen/keltainen/sininen), koko 9 / 8½ / 42 2/3 / 270, hinta 30 €


Converse Jack Purcell (punainen/beige/ruskea), koko US 8, hinta 25 €


Onistuka Tiger Bobsled 72 Sapporo (valkoinen/vihreä/punainen), koko CM 26.0 / US 8 / EURO 41.5, hinta 30 €


Puma ? (ruskea/oranssi), koko US 8½ / UK 7½ / EUR 41 / CM 26.5, hinta 25 €


Kengät sijaitsevat Turussa, jossa niitä pääsee kokeilemaan keskustan alueella. Toimitus onnistuu myös postitse, mutta silloin hintoihin lisätään 10 € postikuluja tilausta kohti.

Yhteydenotot yv:llä, puhelimitse O4O-58O268I tai sähköpostitse paavo(piste)torkkola(ät)gmail(piste)com. Lisätietoja ja -kuvia voi luonnollisesti tiedustella.

2
Asut ja pukineet / Vs: Suitsupply
« : 12.05.14 - klo:11:47 »
Kesäinen puku olisi hankinnassa ja kun budjetti on aika pieni niin Suittari vaikuttaisi houkuttelevalta lähtökohdalta. Kysymys kuitenkin kuuluu, pellava vai pellavasekoite? Onko siihen mitään oikeaa vastausta vai onko kyse enemmän vain mieltymyksistä? Tarjolla kun olisi puhtaan pellavan lisäksi myös pellava/silkki- ja pellava/villa-sekoitteita. Ykkösvaihtoehdoiksi ovat nopean vilkaisun perusteella nousseet pellavasilkkinen Havana ja puhdasta pellavaa oleva Washington. Ja noista leikkauksista sen verran, että kun harteita löytyy omasta takaa aika lailla niin olisiko tuo Havana sillä perusteella kenties Washingtonia parempi valinta?

3
Asut ja pukineet / Vs: Bexley
« : 06.05.14 - klo:13:54 »
Ei mennyt ensimmäinen kenkätilaus Bexleyltä ihan putkeen. Positiivista oli, että kokovalinta meni heti kerrasta nappiin ja istuvuuskin vaikutti hyvältä. Mutta sitten niihin negatiivisiin puoliin. Vaaleiden Bellagio Limitedien sijaan sainkin mitä ilmeisimmin huomattavasti tummemmat Gardat (näin ainakin värin ja kantapään mallin perusteella) ja mustien Flavioiden toisessa toe capissa oli n. 3 cm pituinen kohtuullisen syvä naarmu. Palautetta laitettu, katsotaan mitä vastaavat. Ainoa isompi ongelma on siinä, että nuo Flaviot tuli hankittua lauantaina olevia hautajaisia varten ja ainakin pikaisen kierroksen perusteella Turusta ei ihan helpolla mustia oxfordeja sopuhintaan löydy. Jos jollain on kuitenkin tästä vinkkiä heittää niin voi pistää vaikka yv:tä.

4
Hakusessa olisi kevääksi monipuolinen trenssitakki, jota voisi käyttää niin satunnaisesti puvun kanssa kuin yleisemmin vähän epämuodollisempienkin asujen kanssa. Värin suhteen parhaat vaihtoehdot lienisivät joko tummansininen tai sitten joku beigehtävä, eikö? Takki saisi myös varmaan olla melko lyhyt, sillä olen vain 171 cm pitkä 48-kokoinen enkä halua näyttää enää yhtään todellista lyhyemmältä ainakaan. Kunhan puvun takki peittyisi niin se melkein riittäisi. Kaksirivisyys olisi myös melko must, koska se vain jotenkin näyttää klassisemmalta ja paremmalta. Mutta olisiko kellään antaa hyviä vinkkejä mistä voisi löytää hinta-/laatusuhteeltaan hyvän takin kun rahaa olisi käytettävissä vain n. 200-300 €?

5
Asut ja pukineet / Vs: Kenkien hoito
« : 06.01.14 - klo:14:34 »
Millä aineella voi yrittää alkuperäisen värin poistoa kengästä ja mistä tätä ainetta mahdollisesti saa? Vastuuvapautus: kyseessä on Bexleyn chocolate värinen kenkäpari jonka ostin vain kokeillakseni tiettyjä värjäyskokeiluja. Näiden epäonnistuttua päätin nyt testata värinpoistoa ja uudelleensävyttämistä. Kyseessä siis kokeilu oppimismielessä, jos värinposto epäonnistuu ja kenkä menee käyttökelvottomaksi olen valmis hyväksymään sen.
Perinteinen asetoni on kaiketi se paras vaihtoehto tuohon. Kalliimpiakin aineita toki löytyy, mutta vaikuttava ainesosa on ymmärtääkseni ihan sama.

6
Etiketti / Vs: Tumma puku
« : 03.01.14 - klo:16:49 »
Kun nyt tummasta puvusta ja hääpukeutumisesta on tässä ketjussa ollut puhetta niin kokeillaan mitä mieltä ihmiset ovat seuraavasta. Olen menossa helmikuussa kaverin häihin ja vaikkei pukukoodia erityisesti kutsussa mainittukaan niin ajattelin laittaa ihan perinteisen mustan puvun, valkoisen kauluspaidan ja valkoisen pellavaisen taskuliinan. Jalkinepuoli sekä solmiovalinta ovatkin vähän hankalampi puoli. Omistan Cheaneyn kiiltonahka-oxfordit, jotka periaatteessa haluaisin laittaa jalkaan. Mutta onko tuollaisten kenkien käyttö muutoin kuin frakin/smokin kanssa ihan no-no? Itse hääjuhla alkaa vihkimisellä klo 16 ja jatkunee tietysti siitä aika tarkkaan kellon ympäri.

Toisekseen, mikäli nuo voisi jalkaan laittaa, vaatisiko se jotain erityistä solmio-/solmukevalinnalta? Sen suhteen vaihtoehtoni ovat vielä auki harmaasta kudotusta solmiosta mustaan solmukkeeseen ja kaikkeen siltä väliltä. En usko, että ainakaan tuo kudottu solmio enää menisi kiiltonahkakenkien kanssa, mutta saisiko musta solmuke sitten taas kokonaisuuden näyttämään joltain wannabe-smokilta?

7
Asut ja pukineet / Vs: Card holders & Money clips.
« : 28.12.13 - klo:18:57 »
Mulla on arkikäytössä tällainen ja ihan tyytyväinen olen ollut.

Kortteja mahtuu ainakin sellaiset kymmenisen kappaletta ja mahdolliset kolikot olen laittanut kuvassakin näkyvään sivutaskuun. Ostettu Stylepitistä ja hintaa näyttäisi olevan tällä hetkellä vähän päälle pari kymppiä.

8
Itsekin haeskelin jonkin aikaa kunnollisia puuhenkareita puvuille ja Raision Kodin1:stä vihdoin löysin. Ovat siis puisia ja kohtuullisen leveäolkaisia (onkohan tuo mikään varsinainen termi edes?), joten sopivat puvuille ja päällystakeille. Hintaa taisi olla n. 7 € / kpl, jos oikein muistan. Voin ottaa illalla vaikka kuvankin, jos joku on kiinnostunut.

9
Asut ja pukineet / Vs: Solkikengät
« : 07.11.13 - klo:10:06 »
Tuli hankittua Loaken Cannonit, mutta nyt olen vähän kahden vaiheilla pitäisinkö ne vai palauttaisinko.

Kengissä ei sinällään ole mitään vikaa, mietin vain haluaisinko sittenkin jotkin aavistuksen modernimman oloiset. Tietysti voisin pitään nämä ja hommata lisäksi jotkin toiset, mutta en näe mitään tarvetta useammalle tuplamunkkiparille vaan yhdelläkin tulen ihan hyvin toimeen. Yksi hyvännäköinen malli, johon olen netissä törmännyt on Magnannin mallistosta löytyvä Francisco (kuva alla). Mutta en ole oikein löytänyt mitään hyvää paikkaa, josta niitä saisi Suomeen tilattua. Ainakaan tuolta heidän verkkokauppansa kautta tilaamisessa ei vaikuttaisi olevan mitään tolkkua. Espanjalaisten kenkien tilaaminen jenkeistä tulleineen ei kuulosta kauhean loogiselta.

Lähinnä siis kai haluaisin kysyä, että tuleeko kellekään mieleen hyviä vaihtoehtoja tuossa n. 200-300 € hintaluokassa? Siis sellaisia, joiden tilaaminen Suomeen ei aiheuttaisi hankaluuksia. Ja muotoilultaan mentäisiin siis ehkä enemmän italialaiseen kuin peri-brittiläiseen suuntaan.

Sivuja: [1]