Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Consigliere

Sivuja: [1]
1
Asut ja pukineet / Marleon's loppuunmyynti
« : 03.03.09 - klo:13:56 »
...alkoi näköjään maanantaina. Maanantain Kauppalehdessä näkyi olleen isompi juttukin aiheesta.

Pistäydyin Pohjoisespalla tiistaina lounasaikaan ja 54 kokoiset puvut /takit alkoivat olla jo vähissä. Muita kokoja, etenkin suurempia oli vielä kohtuullisesti.
Osa puvuista ja takeista 350 euroa, osa -30%. Irtohousut taisi olla -30% ja vastaavia alennuksia muustakin (neuleet, solmiot jne.)

Mukaan lähti Cornelianin housut 30% alennuksella ja pari Borellin taskuliinaa puoleen hintaan, joten ei kuitenkaan ihan turha reissu.

2
http://www.talouselama.fi/galleria/article215396.ece

Tyyli on selvästi kehittynyt vuosien varrella.

3
Hyvät herrat,

Vaatekaapin talvisiivous jatkuu:
Nyt tarjolla laadukas Cornelianin vaaleanharmaa villa-mohair puku, joka on ollut kovin vähällä käytöllä. Puku on yksirivinen ja kolmenappinen, housuissa yhdet vekit ja upslaakit. Ostettu ehkä noin viisi vuotta sitten Nicolaksesta. Koko 50 ja mielestäni tyyliltään sopii ehkä parhaiten hoikahkon miehen päälle. Puvussa ei ole mitään vikaa, mutta en ole sitä enää muutamaan vuoteen pystynyt käyttämään keskivartalooni kerääntyneen ylimääräisen "arvovallan" vuoksi.

Lisätietoja:
http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=96774997

Hinta on suorastaan naurettava, mutta en raaski laadukasta kamaa roskiinkaan heittää...

4
Arvon herrat,

Nyt tilaisuus opiskelijalle tai sinulle, joka tarvitset smokkia harvakseltaan! Myynnissä vanha smokkini (Turo Tailor yksirivinen shaalikauluksinen kokoa 52B) + täydellinen smokkisetti paitoineen, rusetteineen, henkseleineen ja taskuliinoineen. Hyvin pidetty ja käyttökunnossa. Myyn koska smokin käyttötarpeeni on nousussa ja ostin Feren alennusmyynnistä uuden. Hintakaan ei päätä huimaa:
http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=96708973

5
Asut ja pukineet / Aluspaidat
« : 03.01.09 - klo:01:47 »
Arvon herrat,
onko kenelläkään hyviä vinkkejä laadukkaiksi aluspaidoiksi, joita voisi käyttää mukavasti kauluspaitojen kanssa? Itse tuskailen liian lyhyiden aluspaitojen kanssa, jotka tuntuvat jatkuvasti karkaavan housuista ainakin suoria housuja käytettäessä. Ehkäpä osasyynä on kohtuullinen pituuteni yhdistettynä miehekkääseen vatsanseutuun, mutta luulenpa, etten olisi ongelmani kanssa aivan yksin.
Webissä näytään kovasti arvostavan Tommy John nimistä uutta valmistajaa (http://www.tommyjohnonline.com); onko kenelläkään kokemusta? Ainakin rahti+tullikulut nostavat Suomeen tilattaessa hinnan aika kovaksi...

Sivuja: [1]