Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - henkkaa

Sivuja: [1] 2 3 ... 18
1
Maksoinkin paidan äsken. En tosiaan saa yv:tä lähtemään, joten osoitteeni on maksukentässä.

2
Hei!

Voisin ostaa tuon paidan pois lojumasta. Minulle tuli joku virheilmoitus yv:n lähetyksessä, joten ota vaikkapa minuun yv:llä yhteyttä. Jos siis paita ole jo mennyt. ;)

3
Ja sovitaan vaikka porkkanana yhteishinta 55e, jotta saadaan laatukama kiertoon.

4
Myynnissä siis otsikossa mainitsemat artikkelit. Neuleliivi on NWOT (tagit löytyvät erikseen), ja chinot NWT. Kuvia voin lähettää sähköpostitse, ja sovitusmahdollisuus Turussa. Kumpainenkin lähtee hintaan 35e. Alla internetistä kaapatut kuvat myynnissä oleviin artikkeleihin.
5
Laatutori / Vs: Loake Badminton 8.5F
« : 27.01.12 - klo:23:25 »
Koetetaan pistää rouheat kengät nyt kiertoon. Lasketaan siis myyntihintaa 140 euroon. Kyseessä siis pränikät kengät, dainitepohjilla. Ja sovitusmahdollisuus Turussa.

6
Asut ja pukineet / Vs: Ab Herrainpukimo Oy
« : 26.11.11 - klo:17:42 »
Oletteko ajatelleet tilata pitkävartisia Sandersin jalkineita valikoimiinne? Kunnon ruskeat talvikengät kiinnostaisivat.

7
Laatutori / Vs: Loake Badminton 8.5F
« : 17.11.11 - klo:00:14 »
Jaha, kiitokset tiedosta. No tehdään sitten ystävänsopimus, että keikarilaisille annan loppuhinnasta alennusta 15%. Itse en kengillä koko-ongelman vuoksi mitään tee, joten hyvää pitää laittaa kiertoon. Toki pitää ottaa huomioon ilmainen sovitusmahdollisuus Turussa ennen lopullista ostopäätöstä.

8
Laatutori / Loake Badminton 8.5F
« : 15.11.11 - klo:21:57 »
Myynnissä laadukas miesten syys- ja talvijalkine. Valitettavasti internetostos ei kannattanut, kantapää nousee inhoittavasti. Sanottakoon, että erittäin tukevanoloinen kenkä ja varpailla runsaasti liikkumavaraa. Olen kävellyt kengillä 10 metrin matkan takapihallani, jotenka kengät ovat brand new. Turun seudulla toimitus- ja sovitusmahdollisuus.

http://www.huuto.net/kohteet/loake-badminton-85f/198724268

-henkkaa

9
Laatutori / Brylcreem 250ml x 2kpl
« : 17.08.11 - klo:19:25 »
Terveppä terve!

Myyn kaksi kpl Brylcreemin klassista hiusvoidetta. Molempien purkkien vetoisuus 250ml. Ostettu aikoinaan Heathrown lentokentältä, mutta itse en oikein perusta kyseessä olevasta tökötistä. Kappalehinta 3e, mutta yhteishinnaksi voidaan sopia 5e. Purnukat Turussa, joten face-to-face -tyyppinen ratkaisu varmastikin paras. Myös postitus Suomeen mahdollinen, mutta postikulujen takia ei varmaankaan kannattavaa.

10
Laatutori / Kauluspaitatyhjennystä
« : 06.07.11 - klo:13:51 »
Laitan siis myyntiin 5 kpl Harvie & Hudsonin puuvillaisia kauluspaitoja, joita käytetty enintään kaksi kertaa. Lähtöhinnat hyvin edukkaat huomioiden materiaalin laadun ja helmiäisnapit. Kaikissa paidoissa irrotettavat kaulusluut. Lisättäköön vielä että ennen kuin yhtäkään huutoa on tullut, voi esittää tarjouksen koko setistä. Alla linkit huuto.net -ilmoituksiin:

http://www.huuto.net/kohteet/harvie--hudson--kesapaita-koko-39/183163838
http://www.huuto.net/kohteet/harvie--hudson--tummansininen-kauluspaita-koko-39/183164565
http://www.huuto.net/kohteet/harvie--hudson--ginghamkuvioinen-kauluspaita-koko-39/183165261
http://www.huuto.net/kohteet/harvie--hudson--beige-kauluspaita-koko-39/183240169
http://www.huuto.net/kohteet/harvie--hudson--kesainen-kauluspaita-koko-39/183240438

12
Myynnissä siis:

1. Conversen valmistamat punaiset kangastossut, jotka yltävät nilkkaan asti. Ostettu uutena eBaysta, käytetty tunnin ajan. Itselleni nämä ovat liian pienet. Hp. 40 euroa.

2. Polo Ralph Laurenin vaaleanbeiget chinot, malli G.I. Pant. Koko 32"/34", käyttämättömät. Hp. 40 euroa.

Nouto Turun seudulla mahdollinen. Muussa tapauksessa ostajan maksaa postikulut. Kuvia sekä kengistä että housuista voin lähettää yv:llä.

13
Asut ja pukineet / Vs: sproily ja Fintage lehdessä
« : 08.03.11 - klo:21:59 »
Omastakin puolesta onnittelut, todella fiksun (=jalat maassa) kuvan annoit itsestäsi ja "aatteestasi".

14
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 26.01.11 - klo:21:44 »
Justuksella toimiva setti. Kengät ovat upeat, kenen valmistamat ne on?

15
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 16.01.11 - klo:22:05 »
Kiitokset kommentoineille!

Sammarit ovat stokkalta, alennusmyynneistä tarttui mukaani pari Hilfigereitä. Muutoin en oikein merkkiin päin vilkaisekaan, mutta istuvuus oli sen verran hyvä (ja kangaskin tyydyttävä laadultaan), että tein ostopäätöksen. Vaihtoehtona oli hakea samanväriset 8-valet Kapteenskasta ja kavennuttaa ne. Pincordit, kuitenkin, ovat tällä hetkellä käytössäni monipuolisemmat.

Neule on täysvillainen Zaran versio (alennusmyynneistä sekin, royal blue -väri osui mukavasti silmääni). Hihat yltävät hieman pidemmällekin, mutta halusin nyt näyttää hieman kalvosinta. Paita Modern Tailorin alkupään tilauksiani, valkoinen vaaleansinisellä ruutukuviolla. Päätyy uudelleentilaukseen nykymitoilla. Myös valkoinen, pehmeäkauluksinen paita olisi toiminut setissä.

Lahkeiden ja hihojen mitta on harkittu. Tuollaisena antaa vielä hieman lisäpituutta olemukseen, lisäksi on jonkinlainen kontrasti 20-senttiä-ylipitkää-lahjetta-rytyssä-ja-loskassa -tyypeille.

Itse asiassa Tommy Hilfiger on viime aikoina tsempannut tuotteissaan. Joulun jälkeen näin Turun Sokoksella Toomyn oikein mainiot ja lämpimät glen plaid -kuvioiset flanellihousut, mutta 160 euron hinta ei puhutellut opiskelijaa (jos näitä myydään netissä edullisemmin, linkki olisi tervetullut). Toistettakoon nyt muita, tykkään oikein paljon setistäsi. Ainakin kuvan perusteella sekä neule että housut ovat samaa "kaliiperia" eli edustavat kyseisten vaatekappaleiden keveämpää puolta.

Sivuja: [1] 2 3 ... 18