Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - paddington

Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 51
61
Asut ja pukineet / Vs: Ekologiset vaatevalinnat
« : 28.10.20 - klo:14:55 »
Itseä huvittaa olemassaolevien ehjien liimakenkien ja reppujen päivittäminen reunoskenkiin ja nahkalaukkuihin, ikään kuin uuden ostaminen olisi ekologinen vaihtoehto. Ekologisinta on mielestäni käyttää loppuun se mitä on.

Tällä hetkellä lähes kaikki laukkuni (viikonloppulaukku, ostoskassi, olkalaukku) ovat hyväkuntoisena käytettynä ostettuja. Joskus mietin, tuenko tavallaan kertakäyttökulttuuria ostaessani jonkun toisen turhana pitämän tuotteen. Koen kyllä saavani hienoja ja laadukkaita tuotteita edullisesti, mutta luon myös kysyntää, jonka olemassaolo mahdollistaa jollekin toiselle nopeakiertoisen ostokulttuurin. Onko se sitten yhtään kummempaa kuin ostaa menkkahaukan rätti joka päätyy uffeen, koska sinne on helppo laittaa ja sitä kautta vaate menee ”tarvitsevalle”.

Tykkään kyllä nykyään mielummin odottaa, että jotain todella mieluista tulee kohdalle ja vaikka kärvistellä hetki ilman, koska oikeasti mieluista tuotetta käyttää sitten loppuun asti. Luonnonmateriaalit ikääntyvät jotenkin vähemmän nolosti kuin keinotekoiset. Joskus haalistuminen ja rispaantuminen on jopa tyylikästä. Laatu tavallaan realisoituu vasta käytössä, kun käyttäjä sitoutuu tuotteeseen pitkän ajan kuluessa.

62
Kulttuuri / Vs: Mitä luet nyt?
« : 27.10.20 - klo:19:40 »
Olen kuunnellut Pakolaiset äänikirjana. Löytyy Areenasta. Kirja ei ollut mielestäni mitenkään vanhanaikainen, vaan kuvasi hienosti ihmisen tunteita. Paljoa emme ole muuttuneet.

63
Vapaa sana / Vs: Velmuiluketju
« : 20.10.20 - klo:22:46 »
Sprezzatura!! Nyt minun on saatava kaksinappiset kalvosimet ja napitettava ne ristiin!

Helmi löytö. Kiitos Suti.

64
Säästä klikki.


65
Asut ja pukineet / Vs: Vahakangasvaatteet
« : 11.10.20 - klo:10:58 »
Kai se vaha nyt pesemällä lähtee jos sitä on vaatteessa liikaa?

66
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 02.10.20 - klo:18:34 »
Tuukka on tyylikäs jätkä.

67
Kaunis elämä / Vs: Cartier sormus
« : 28.09.20 - klo:14:31 »
Kaikki se klikkailu mitä tarvittaisiin että voisi nähdä noiden kuvat...

Sileä keltakultasormus ei ole miehellä koskaan tyylitöntä. Leveyden näkee sovittamalla. Itse yllättin aikanaan kun en halunnutkaan lopulta mitenkään massiivista sormusta, vaan päädyin hyvin hillittyyn. Se on ollut kestävä valinta.

68
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 20.09.20 - klo:22:10 »
Hienot kaulukset!

69
Kulttuuri / Vs: Mitä luet nyt?
« : 25.08.20 - klo:18:26 »
Suomennos on erinomainen kuten voisi olettaa Tammen kustanteelta.

Keltainen kirjasto on ollut tasokas. Kirjaston tätikin oli samaa mieltä. Olen nimittäin tullut aika herkäksi huonolle käännökselle. Jos teksti ei kulje, en viitsi kiusata itseäni.

70
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 16.08.20 - klo:12:32 »
En ole huomannut merkittävää tilansäästöä laitettaessa vaatteita samaan henkariin. Pullistelevat sivusuunnassa joka tapauksessa sen vaatteen paksuuden verran, eikä henkarin leveys useinkaan ole se mikä tilaa vie. Housuissa vyötärön seudulla on kaikkineen eniten kangasta, joten sen paksuus määrittelee kuinka paljon tilaa kaapista kuluu.

Muutenkin paras vaihtoehto olisi säilyttää vaatteet ilmavasti, mikä tarkoittaa samalla mahdollisimman pientä määrää. Sen kun vain näkisi.

Itse käytän tällaisia parin euron ripustimia. Ovat palvelleet ihan hyvin.


Chinot sekä farkut viikkaan ja pinoan.

71
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 01.08.20 - klo:18:12 »
Peukkua Aldeneille, yhtään jälkimmäisiä ostoksia vähättelemättä.

72
Asut ja pukineet / Vs: Autenttista trenssiä etsimässä
« : 25.07.20 - klo:21:45 »
4.
1.

73
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 18.07.20 - klo:00:15 »
Hiekanruskeat chinot, vaaleanruskeat country grain derbyt, vaaleansininen button down, kilpikonnankuoren väriset wayfarer-mukaelmat, Seiko krono ja musta tote.
 
En nyt ota kuvaa, koska osaatte kyllä kuvitella, ja tajuan itsekin etten uurra uutta uraa, vaan oikeastaan nautin siitä, että olen vain pysynyt tyylissäni.

74
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 17.07.20 - klo:11:34 »
Toki nyt puhutaan ”maakuntakuoroista”, mutta joskus kiinnitin positiivista huomiota siihen miten monella miehellä oli yönsininen puku. Ehkä major league tasolla sitten vaatimukset kovenevat!

Kuorolaulu on erään tutun director cantuksen mukaan ”ajallisten uhrausten määrällä mitattuna helpoin tapa päästä osallistumaan korkeatasoisen taiteen esittämiseen”.

75
Asut ja pukineet / Vs: Autenttista trenssiä etsimässä
« : 16.07.20 - klo:21:26 »
Kuka aloitti tavan solmia vyö? Haiskahtaa sprezzaturalta!

Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 51