Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - excavator

Sivuja: [1] 2 3 ... 6
2
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 04.06.16 - klo:00:11 »
^ odotin kylläkin kuivakkaa kannanottoa muovimukiin liittyen.

Hymähdin tälle. Keikarilaiset taitavatkin olla melkoisia sadisteja; eivät ruoski vaikka joku masokistisesti sitä suorastaan pyytää.

 

3
Vastaanpa itse itselleni, kun huomasin että Pashley on julkaissut moderninpaa mallistoa kuten tämä pathfinder.

https://www.evanscycles.com/pashley-pathfinder-trail-2016-touring-bike-EV252747#modal__product-zoom-modal

Italiakin houkuttelisi kun Cinellilltä löytyy muutakin kuin ultrakilpuria

https://www.evanscycles.com/cinelli-bootleg-hobo-2016-touring-bike-EV245729

Cinellillä olisi myös Gazzetta della Strada joka kanssa vaikuttaa käypäseltä mutta nykyiset runkovärit vähän pliisuja. Tuolta tilattuna olisi kyllä Pelagon kippurasarvimalleja halvempi. Mutta myykö Cinelliä Suomessa kukaan  Bikesterin lisäksi? Ihan kaikki alan pikkupuljut eivät taida olla netissä.

4
Laitoin Yv:tä aiheesta Bexley

5
Uppaan tätä kun ehdin jo joutua pyörävarkaan uhriksi kun iskivät talon pyörävarastoon. Mitäs kevätmuotikulkinetta ja varustetta on tullut ihailtua tämän kevään pyöräkuumeessa? Mielessä lähinnä työmatkakelpoinen maantiefillari tai cyclocrossi. Konan teräsrunkoisia kateltu jonkin verran mutta muutakin taitaa olla tarjolla. Retro-tyyleistä joku 1970-80 luku voisi tulla kyseeseen mutta uusiovalmistajia ei taida vielä olla (pyöräpuolella siis). Sanotaan vaikka 1000-1500 fillariin ja 0-500 varusteisiin. Pelagot ja Pashleyt on jo liian vanhahtavia tyyliltään. Ikää kuskilla sen verran että MAMIL-uhka pitäisi myös välttää.

terv.
-excavator-

btw. saiskohan näitä jostakin 'Paskana' tekstillä.
http://www.prendas.co.uk/ten-astana-pro-team-cotton-cap-by-etxeondo.html 

6
Vapaa sana / Vs: Velmuiluketju
« : 12.02.16 - klo:23:20 »
Katoin nopeesti että tossa puhelimessa lukee 'Harlin'.

7
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 06.12.15 - klo:23:54 »
Kiitokset Chukille, tämähän oli kaikin puolin mukava linkkilisä kirjanmerkkeihin. En ollut aikaisemmin törmännyt.

http://www.exquisitetrimmings.com/products/Clothing/Jackets/

8
Kaunis elämä / Vs: Sisustustyylit
« : 06.12.15 - klo:23:42 »
Haluaisin tämän tyyppisen häkkyrän seinälle:Mikä olisi laatuvalmistaja/se originaali?

Originaalista en tiedä mutta oma kappaleeni on stoccalta ostettu Habitatin tuote. Sitä ei tosin näkynyt Habitatin Suomen sivuilla toimistokellojen valikoimassa että voipi olla ettei ole enää tuotannossa. Kannattanee kysellä suoraan liikkeestä. Meteli on kieltämättä melkoinen kun päivämäärä vaihtuu...

9
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 06.12.15 - klo:22:58 »
Minua kiinnostaisi tuolla ylempänä huivipostauksen kuvituksessa ollut tweed-bomber, mistähän noita saisi?

10
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 07.08.15 - klo:23:40 »
Solmion 'haasteellinen' väri kyllä pelastaa kokonaisuuden 'ihan ok' -tuomiolta. Sinisen sävy on ehdottomasti parasta tuossa kokonaisuudessa. Jos alkaisin hieromaan niin vaihtaisin paidan kohonkin kuviollisempaan ja taskuliinan vastaavasti rauhallisempaan. Pari astetta tummempana  puvun väri vois toimia paremmin noin tummahkolla kaverilla. Voi toki olla, että reaalimaailmassa väri sopii paremmin kuin kuvissa. Joskus olen itsekin omistanut saman värisen kesäpuvun mutten saanut lähellekään noin toimivaa kokonaisuutta aikaan. 

11
Asut ja pukineet / Vs: Pikeepaita ja muut urheilupaidat
« : 14.06.14 - klo:14:24 »
Semmoinen vinkki Lacosten ystäville, että Viking Gracen tax-freessa on pieni valikoima krokkismerkkiä. Värivalikoima ei hirveän laaja ollut mutta onneksi löytyi navya peruspikeetä oikeassa koossa. Pikeen tax-free hinnaksi jää 69.90 joka nyt päihittää zalandon perushinnat. Sitä en tiedä miten suhtautuu esim. lentokenttien tax-free hintoihin. Taisi siella olla Poloa  myös mutten siihen sen kummemmin perehtynyt.

12
Vapaa sana / Vs: Velmuiluketju
« : 20.05.14 - klo:00:39 »

Voi johtua väsymyksestä, mutta tämä sai itseni eilen suhteellisen huvittuneeksi :D hauska ajatella minkälainen ihminen kirjoituksen takana on.

(kommentti siis villen juttuun taloussanomista, missä puhutaan lepolesteistä)


Tässä ei ole kyllä mitään velmuilua mutta ajattelin viikonloppuna aivan samansuuntaisesti bongattuani puolisen tusinaa yhdistelmää; mun puusilmaan täydellisesti istuvaa rakenteetonta navya blazeria + pilottimaliin reiskat tai McQueen persolit + suora jakaus + chinot (niissä sentään variaatiota eli eivät olleet kaikilla saman värisiä) ja omaksikin hämmästykekseni oli vielä löydetty ruskeat louferit tai broquet linttaan poljettujen mustien eccojen tilalle. Ihan väkisinkin tuli semmoinen ajatus mieleen että tämä lama ei tainnut vielä olla tässä. No itse olisin muotoillut talsan palstalle kommentin jotenkin niin että 'nousukaudella keskiluokkaiseenkin julkaisuun on helpompi sisällyttää näin korkealuokkaista materiaalia, muina aikoina klapien edut tuppaavat jäämään vain vakavien asianharrastajien tietoisuuteen'.

13
Asut ja pukineet / Vs: Loake
« : 01.12.13 - klo:01:37 »
Mullakin on Loake Pimlicot ja korko on aina ollut tuosta etureunasta hieman irti. Hyvin ne ovat kestäneet paikoillaan jo neljättä vuotta. Löysin 2 paria muitakin kenkiä joihin menee etusormen kynsi koron etureunan alle vaikkei yhtä selvää rakoa näykkään. Lienee vain pieni kosmeettinen haitta, joka katoaa aina silloin kun koron päällä on 100 kg tiukkaa lihasmassaa.

14
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 09.09.13 - klo:22:02 »
Auto Glymillä voi varmaankin kiillottaa Bentleyn ja Edward Greenit...

Ei, vaan ne tietenkin tota matkalaukkua varten. (Itseasiassa saattaapi olla ihan oikeastikin käypänen tapa pitää tommoisen laukun pinta kiiltävänä)

15
Laatutori / Vs: Skragaa ja liinaa
« : 16.04.13 - klo:22:33 »
Tein yv:llä tarjouksen neulesolmiosta ja ruskeasta Stenströmistä.


Sivuja: [1] 2 3 ... 6