Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Coffee

Sivuja: [1]
1
Laatutori / M: Feather AS-D1 partahöylä
« : 28.12.23 - klo:20:20 »
Myydään tarpeettomana vähän käytetty ja erittäin hyväkuntoinen Feather AS-D1 partahöylä
-Työstetty ruostumattomasta teräksestä. Viimeistelyn taso on erinomainen.
-Hintapyyntö 60 €

Mieluiten myyn kasvokkain, mutta tarvittaessa voin lähettää postitse (postikulut lisätään hintaan). Asun Itä-Helsingissä. Yhteydenotot yksityisviestein.terveisin,
Tommi

2
Hintaa laskettu. Nyt 80 €.

3
Hintaa laskettu, 120 €

4
MYYTY

Myydään kolminappinen pikkutakki. Takki on Harris Tweediä (Scabalin pakasta) ja tilattu aikoinaan mittojen mukaan RW Mikaelilta. Takissa on kaksi halkiota ja ns. ”action back”, joka tuo hieman lisää liikkumavaraa käsille. Takki jäi liian suureksi jo pian ostamisen jälkeen ja on näin ollen säilynyt erinomaisessa kunnossa. Yksi sisätaskuista on pienennetty matkapuhelimelle, mutta on tarvittaessa avattavissa. Kuvassa 2 takin väri on minusta lähimpänä oikeaa.

Mitat:
Olkapäät: 49 cm
Kainalosta kainaloon: 54 cm
Selkä: 81 cm
Hiha: 65 cm
Vyötärö: 50 cm

Kysymykset takista voi postata alle. Ostotarjoukset yksityisviestillä, kiitos!

Hintapyyntö: 140 € 120 € 80 € 50 €

Sijainti: Puotila, Helsinki

Toimitus: nouto tai postitus. Postitettaessa ostaja maksaa kulut.

Maksutavat: MobilePay tai tilisiirto.
5
Koko UK 10,5 on sopinut minulle monissa muissa englantilaisissa kengissä ja Brannockin laite on samaa mieltä.

Trickersin kokotaulukossa UK 10,5 vastaa EU 45:sta, joten käytän sitä myynti-ilmoituksessa.
http://www.trickers.com/sizing.htm

6
MYYTY

Myydään Trickers Stow saappaat värissä acorn antique. Saappaita on käytetty vähemmän kuin 10 kertaa ja ne ovat hyvässä kunnossa. Ostin hieman liian pienen koon mutta ajattelin, että nahka pehmenee ja saappaat muotoutuvat paremmin jalkaan sopivaksi lyhyellä käytöllä. Näin ei kuitenkaan käynyt.

Saappaiden koko on UK 10,5 tai Euro 45 ja leveys nro 5. Trickers käyttää omaa leveysluokitusta, jossa nro 5 vastaa keskileveää. Monet pitävät nro 5:n saappaita kuitenkin leveinä. Saappaat toimitetaan alkuperäisessä pakkauksessa kenkäpussien ja kiillotusliinan kanssa. Niitä voi halutessaan tulla sovittamaan Helsinkiin, Malmille.

Hintapyyntö on 240 € 200 € + postikulut 9 €. Maksun voi suorittaa Paypalilla, käteisenä tai pankkisiirtona. Lisäkuvia saa pyytämällä.Sivuja: [1]