Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - konda

Sivuja: [1] 2 3 ... 12
1
Niin siinä kävi että jalan hieman turvotessa nämä puristavat kärjestä. Poistin pari viikkoa sitten Zalandosta ja kiertoon lähtee. 25 € ja Vantaalla tavara. Kerran olleet työpäivän jalassa.

Täältä linkki:
https://www.zalando.fi/vans-era-matalavartiset-tennarit-sininen-va212z00t-503.html

2
Laatutori / M: Boss navy DB puku, koko 102 / EU 50
« : 14.09.17 - klo:21:51 »
Myynnissä: Bossin navy DB. Helsinki. Olen tässä proxynä ja myyjän kommentti on: "En ole ensisijaisesti rahan perässä, joten olisiko reilu tarjous ostajan omantunnon mukaan - kunhan ei ihan pilkanteoksi mene".

Koko on 102 eli ns EU mitoissa 50.


3
Laatutori / M: Carmina Uetam Loden Green loaferit, UK 12.
« : 02.07.17 - klo:21:23 »
Kuvan mukaiset. UK 12. Todella vähän käytetyt. About 10 kertaa jalassa. Ovat olleet kaapissa koska kokoa perkeleen vaikea saada liikkumaan. Jos vaikka 120 €. Vuoraus värissä purple. Kyseessä SF:n kautta mennyt GMTO eli ei pitäisi tulla samanlaista kenkää liian usein vastaan.


4
Käyttökertoja on sellaiset about 15. Ovat vaan liian lyhyet joten on luovuttava.

150 € ja korjaa pois. Jos postitan niin postit jotain 20-25 € luokkaa. Katso SF:n ilmosta kuvat:
http://www.styleforum.net/t/407646/carmina-uetam-loden-green-suede-strap-loafer-uk-12

5
Vapaa sana / Päivälleen viisi vuotta foorumilla
« : 22.08.16 - klo:12:49 »
Hyvä minä!6
Asut ja pukineet / Pk-seudun suutarit
« : 21.08.16 - klo:19:53 »
Meermineistä lähti kumipohjasta kärjestä 2x2 cm pala irti. Millä suutarilla käytätte nykyään kenkiänne, nyt kun Pinkomo ja Monofix eivät enää ole? Tiedän että Toni on Jumbon Taitavilla Suutareilla, mutta pl Toni ja Pinkomon möllin broidi, en siinä lafkassa anna muiden koskettaa mun kenkiin. Eli ennemmin suutari, jossa ei tarvitse sanoa että vain 1/4 työntekijistä saa ottaa mononi käsiinsä.

Pitäisi olla joku joka saisi gy-rakenteiseen monoon kumipohjan kiinni.

Pikaiset vinkit tarpeen.

7
Vapaa sana / Keikarit salilla
« : 17.04.16 - klo:20:16 »
Päätin vihdoin tehdä ketjun keikareista salilla.

Osa 1. CrossFit:
https://www.youtube.com/watch?v=v9UFo108cQ8

8
Kaunis elämä / Cintun viskiristeily 14.1-16.1.2016
« : 24.06.15 - klo:23:21 »
Cintun viskiristeily Stokiksesta on jälleen tammikuussa. Onko täältä porukkaa lähtemässä?

9
MYYTY.

Kuvien mukainen navy Cavaliere kokoa 46. Hinta 50 € sis. postit. Takki pk-suedulla.

Kunto hyvä. Sovitus onnistuu jussin jälkeen eli vko 26 alkaen. Minun Jeesuksen kalenterissa viikon ensimmäinen päivä on maanantai.

Olka-olka: 43,5 cm
P2P: 50 cm
Hihat olkasauma-hihan alaosa: 64 cm
Straight across ylimmän napin kohdalta: 47 cm
Pituus takaa mitattuna takin yläosasta alaosaan:78 cm
10
Laatutori / M
« : 12.06.15 - klo:23:57 »
M

11
Laatutori / M: Sonos musiikin ystävälle
« : 19.04.15 - klo:11:46 »
Paketissa ja käyttämättömät:
Sonos Playbar
Sonos Sub
Sonos Boost

Hintapyyntö 1250 €. Ovat uutena aika tasan 1500 € ja Sonoksistahan ei pahemmin aleja pienen katteen vuoksi saa. Sijaitsevat pk-seudulla.

12
Linkit ja vinkit / Vinkkejä Ateenaan?
« : 28.03.15 - klo:17:42 »
Safkaa ja juomaa. Shoppailua ei tule tehtyä. Vinkatkaa, kiitos. Nähtävyyksistä vastaa paikallinen joten niitä ei tarvitse ehdottaa.

13
Asut ja pukineet / Neuleketju
« : 18.03.15 - klo:21:27 »
Täsmähaku antoi tuloksia 0, joten tällaista ketjua ei kai sitten ole.

Miten huollatte neuleitanne? Kaapissa ollut nyt kaksi vuotta Uniqlon lampaanvilloja ja eivät ole nähneet kertaakaan pesua tai tuuletusta. Mietin että olisiko se kuivapesun paikka, vaikka selvää likaa ei olekaan...? Vähän alkaa tulemaan nasty fiilis.

14
Oppirahat, lessons learned. Tässä ketjussa saa itkeä kovalle elämälle.eBay Global Shipping Program. Tuli käytettyä ja näpeille tuli ja kovaa. Saapunut tavara ei vastannut kuvausta. Myyjä palautti rahat itse tuotteesta ja sanoi että ei tarvitse romua takaisin.

No sitten se rahdin osuus. Kun kyse GSP:sta niin siitähän ei sitten saakaan rahtia takaisin aivan helpolla. Kun missään ei voi avata disputea, koska myyjä on jo tehnyt "refundin". Valitus PayPal mailitse ja eBay mailitse -> katsotaan mitä vastaavat.

GSP on siis PitneyBowesin pyörittämä erillinen palikka.

Edit 1

PayPal = not a single fuck was given that day.

I understand from your email that you have amicably resolved this issue with your seller and that you have your money back.

I also understand that the seller has refunded you the cost of the product and not the shipping to Pitney Bowes.

You cannot open a dispute / case in PayPal for shipping costs for a refund. We do not cover shipping costs or intangible items with buyer protection.

However, as this is an eBay matter, I would urge you to contact eBay customer support for further assistance.


Edit 2
Pitney Bowes laittoi kasan sääntöjä, joista löytyin:
International Returns. The returns policy specified by your Seller in his/her listing description of a GSP Item will apply to your purchase of the GSP Item. For GSP Items located in the United States that you purchase under GSP and that you return to your Seller, you will not be eligible for, and you will not receive, a refund of any Program Fees that you paid to Pitney Bowes and Pitney Bowes will not be responsible for shipping the GSP Item back to your Seller. Your rights under local law will not be affected.

Edit 3
eBay yllätti!

Please note that for items shipped using our Global Shipping Program, you are protected with a full refund (including the international shipping and import charges) if there is a problem with the shipment caused by the carrier, such as loss or damage.  However, if the seller is at fault for the condition of the item you received, our third party is not responsible for refunding the international charges.

As a one time courtesy, I have submitted a request to refund the international charges associated with this purchase.  Please allow up to 7 business days for the refund to process and reflect in your PayPal account.   In the future, please be aware that we will not be able to refund these charges under such circumstances.


15
Linkit ja vinkit / Düsseldorfin ruokapaikat
« : 05.01.15 - klo:13:29 »
Päivällispaikkaa DD:ssä kolmeksi illaksi. Fishmarket on ainakin listalla, mutta lisäksi tarvitaan hyvää pihvipaikkaa parille illalle.

Sivuja: [1] 2 3 ... 12