Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Andi

Sivuja: [1] 2 3 ... 6
1
Lisäkuvat Aallon takista lisätty ja hintoja taas alaspäin.

Meerminin oxfordit joilla kävelty vain pari kertaa 55 eurolla alkaa olemaan hyvä diili. myyty.

2
Aallon takin mitat lisätty myynti-ilmoitukseen. Lisää kuvia ja mitat kaikista takeista tulossa.

3
Loaken bootsit meni. Takkien hintoja korjattu alaspäin.

6
Kenkiä ja takkeja myynnissä joista useat tähän sesonkiin sopivia. Näitä voi noutaa/sovittaa urheilupuiston metroaseman läheltä.

Loake 1880 Chatsworth koko 7G dainite pohja. Käytetty yhden talven. Tästä kengät moneksi talveksi eteenpäin, itselleni hieman liian pienet. Kunto: Hyvä. Toisen kengät sisänahassa oli sisimmäinen nahka kulunut puhki yhdestä kohdasta takaata. HP: 90€ 70€ myyty.Meermin musta oxford nahkapohjilla koko 7½. Näillä on tehty vain muutamia testikävelyjä ja todettu pieneksi. HP: 80€ 65€ 55€ myyty (uutena on noin 160€ + postit euroopasta).Sartoria Rossi vaaleanruskea takki koko 48 klassinen mitoitus. Ermenegildo Zegnan todella näyttävä trofeo cashmere keskipaksu talvisesongin kangas. Kunto: Kiitettävä. Sisävuoressa vasemman alataskun alla puhkikuluma avaimista, joka ei siis näy ulospäin ja jonka voi korjata halvalla ompelijalla. HP: 170€ 140€ 110€. 100€kainalo-kainalo 53cm
niska-helma 76cm   
hartia-hartia takaa 45cm
vyotaro-vyotaro 50cm
hihan pituus 63cm
kainalo-hiha 43,5cm

Loro Piana tumman ruskea 100% kashmir takki koko 50 klassinen mitoitus. Hienon näköinen ja erittäin pehmeä kangas. Kokonaan irtoliinoitettu ja tukikankaatkin todella pehmeitä. Takki on todella lämmin muttei hiostava. Kunto: Hyvä, sisällä ei näy mitään kulumaa. Vikoja: Rintataskun kyljessä voi nähdä pienen valkoisen pisteen suoraan edestä jotain tukimateriaalia (näkyy kuvassa), saa piiloon räätälillä jos haittaa. HP: 120€ 90€ 80€ 70€.Z Zegnan keski/vaalean harmaa villakangastakki koko 50 klassinen mitoitus. Kevyessä kankaassa hyvin pieni houndstooth kuvio läheltä katsottuna. Kunto: Ei vikoja tiedossa, hyvässä kunnossa. Hihoja lyhennetty joten niissä reippaasti pidennysvaraa. HP: 70€ 50€ 40€ 35€.AV Aallon takki vuodelta 2000 dormeuil kankaalla koko noin 48/50 ja kevytrakenteiset hartiat. Kokonaan irtoliinoitettu. Kevyehkö villakangas. Kunto: Ei paljon löydy kulumaa paitsi yksi nappi lähtenyt irti mutta löytyy taskusta ja oikeassa hihassa törröttää yksi langanpätkä (kuvat). HP: 80€ 60€ 50€.kainalo-kainalo 50cm
niska-helma 73cm
hartia-hartia takaa 43cm
vyotaro-vyotaro 47cm
hihan pituus 59cm
kainalo-hiha 40cm

Lisää kuvia takista

7
Asut ja pukineet / Vs: Ab Suomen Herrainpukimo Oy
« : 03.06.16 - klo:13:34 »

Käyttäjä 'tuc' Facebookissa:

"Kauppaketjulla on oikeus valita kauppiaansa. Meillä on myös oikeus valita asiakkaamme, ja yhtäkään Rajat kiinni -rasistia ei meillä kaivata. Ei Turussa, ei Tampereella, ei Helsingissä eikä verkkokaupassa.

Myöskään muissa yrityksissäni ei tarvitse rasistien saati uusnatsien asioida."

Sanon vain että tässä maassa on monta jotka kannattavat selvästi tiukempaa maahanmuuttopolitiikkaa jotka eivät katso hyvällä tällaista antifa-henkistä nimittelyä etenkään kun se tulee kaupan suunnalta joka kaiken järjen mukaan yrittäisi pysyä neutraalina.

8
Asut ja pukineet / Vs: Ab Suomen Herrainpukimo Oy
« : 02.06.16 - klo:14:28 »
Kehottaisin että kauppa ei erittele millä näkemyksillä asiakas on tervetullut. Palautteen antoi entinen asiakas.

9
Asut ja pukineet / Vs: Siistit kesähousut
« : 29.06.15 - klo:23:00 »
Mitenkäs onko Stockmann koluttu? Esim. Canali, Z Zegna, Hugo Boss. Tuolla budjetilla sieltä ei täyteen hintaan saa kaikinpuolin laadukkaita housuja mutta poistin sieltä tuollaisella kankaalla Bossin kesähousut reippaassa alesta, lähtöhinta oli jotain 170. Olen myös nähnyt siellä hyvännäköisellä vaalealla ohuella villakankaalla housuja johonkin 250-350 hintaan laadukkaammilta valmistajilta.

10
Vapaa sana / Vs: Mitä inhottavaa näit tänään?
« : 21.06.15 - klo:15:07 »
Reunospohjakin tuo lisäkestävyyttä vain jos jalkine muilta osin kestää aikaa.

Itsellä Barker-pari kesti sen vajaa kaksi vuotta kovassa käytössä ennen kuin molemmista kengistä päällysnahka kului puhki. Käytetty pintanahka oli hyvin ohutta.

Kivijalkaliikkeestä olisin saanut puolta halvemmalla kestävyydessään kilpailukykyiset jalkineet liimapohjilla.

11
Eikös Putin ollut ainakin aikaisemmin tunnettu nimenomaan väärän kokoisista puvuista? Joku nimitti liian pitkiä hihoja Putin-hihoiksi.

Pitää paikkaansa tai ainakin muistan nähneeni Putinin usein kuvissa reippaasti liian pitkillä takin hihoilla.

12


Molemmilla valtionpäämiehillä on päällänsä tumma puku, lähes valkoinen paita ja sininen solmio. Sartoriaalinen lopputulos on kuitenkin erilainen.

Isomman valtion päämiehellä on vähemmän ryppyyntyvä puvunkangas. Paita on kauluksesta oikean kokoinen, mahdollisesti valkoisempi ja vähemmän rypyssä näkyvästä osasta. Kaulassa on voimasolmio.

13
Asut ja pukineet / Vs: Pitti Uomo
« : 18.06.15 - klo:01:08 »
Vilpittömät kehut käyttäjän CB seuralaisen valkoinen irtotakki, vaaleat housut ja tumman sininen paita kokonaisuudesta, ehkä kaipaisi lenkkareita muodollisempia kenkiä.

Yleensä kun kuulen sanan 'Pitti Uomo' niin mieleen tulee sellainen pieleen menneen yrittämisen meininki että kädet hakeutuu silmien eteen. Mutta hauskaa siellä italian lämmössä voisi olla.

14
Asut ja pukineet / Vs: Suitsupply
« : 17.06.15 - klo:18:08 »
Edelleen, nämä mallit hyvä jos saavat talvimallisen takin ylipäätänsä napitettua tuon liivin kanssa. Eiköhän se osittain vastaa kysymykseesi.

15
Asut ja pukineet / Vs: Suitsupply
« : 17.06.15 - klo:17:22 »
Mallien päällä yllä näyttää siltä että rinnasta puuttuu sellaiset 10-20cm kangasta että takit saisi mukavasti napitettua.

Sivuja: [1] 2 3 ... 6