Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Lancester

Sivuja: [1] 2 3 ... 8
1
Asut ja pukineet / Vs: Suitsupply
« : 24.09.12 - klo:12:09 »
Onko kukaan testannut sekä Napolia että Siennaa, miten paljon hartiat eroaa toisistaan? Napolin "lightly padded shoulder" osoittautui yllättäen melkoiseksi kiitoradaksi, joten ajattelin jos Siennan "soft shoulder" olisi luontaisempi.On testattu, molemmat löytyy kaapista. Ero on suuri. Sienna on hyvin luonnollinen eli ei ollenkaan toppausta. Lisäksi hihan leveys hartian kohdalta on myös pienempi eli istuu tiukemmin olkavarren ympärille. Itse jouduin kaventamaan Napolista koko hihan mutta Sienna on taas ihan sopiva.

2
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 19.05.11 - klo:19:53 »
Quijote, olen tunnistavani solmion Brotherista ostetuksi villasolmioksi, jollainen löytyy myös omasta kaapistani. Tämä on sinulle sikäli iloinen uutinen, koska ko. solmio on aivan kelvoton eikä siihen yksinkertaisesti ole mahdollista tehdä kaunista solmua :) Se on nimittäin aivan liian kapea ja toisaalta liian paksu.

Nyt kun tuli puheeksi niin taitaapa tuo solmio joutaa kiertoon!

3
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 22.03.11 - klo:22:16 »
U-Haul, minusta setti kaipaa ehdottomasti kontrastia paidan ja takin välille, esim. valkoista. Ja sukat pois! Muuten on hieno.

4
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 15.02.11 - klo:20:09 »
Ulkoiluasuksi aika kiva kokonaisuus. Paremmalla housujen istuvuudella ja esim. käärityillä lahkeilla joidenka alta plkottaa villasukat tms. asu olisi ollut mielenkiintoisempi. Nyt housut näyttävät ainakin numeroa ellei kahta liian isoilta. Vähän tuollaista workwear meininkiä.

5
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 13.02.11 - klo:21:03 »
Jami, noissa käänteissä on munaa! Muutenkin takki on todella päheä, lähes tuhma sanoisin... Mistä löydän tuollaisen?
Niin ja siis muutenkin hieno setti.

6
Kulttuuri / Vs: The Sartorialist
« : 12.01.11 - klo:11:20 »
Vasemmanpuoleinen kaveri näyttää minusta ihan mafiosolta. Eikä edes kovin tyylikkäältä sellaiselta.

7
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 12.01.11 - klo:11:19 »
Hieno asu, Jussi. Tykkään erityisesti hyvästä istuvuudesta ja väreistä. Tummansininen neule rauhoittaa hyvin räiskyvänväriset housut.

8
Asut ja pukineet / Vs: Yöpuvut
« : 10.01.11 - klo:12:25 »
Kertokaapas mistä löytysi edullisesti puuvillainen aamutakki? Muutaman hienon olen netin syövereistä jo löytänyt mutta hinnat ovat aika kovia. Kotimaan tarjonta tuntuu taas olevan aivan surkeaa, puuvillaisia ei löydy sitten mistään. Ainakaan kohtuuhintaan.

Jotain tällaista olisi tähtäimessä:

http://www.harvieandhudson.com/p/Underwear_And_Nightwear_Cotton_Gowns/COTTONGOWN7.htm

http://www.derek-rose.com/sleepwear/mens/mens-dressing-gowns/plaza-21-col-b-robe-1211.html

Kaikki vinkit tervetulleita.

9
Asut ja pukineet / Vs: Iltapukeutuminen
« : 03.01.11 - klo:20:33 »
Piristävää on ollut huomata solmukkeiden lisääntynyt käyttö ainakin Helsingin yöelämässä, ja myös asiallisten solmioiden (ei mustien ja kahden sentin levyisten, jotka roikkuvat puoliaukinaisena).

Mitä muuten olette mieltä ruskeista kengistä tai vaaleista (esim. beiget) housuista illalla? Itsellä pistää aina vähän miettimään ja yleensä tulee valittua mustat kengät ja tummat housut.

10
Kulttuuri / Vs: Mitä luet nyt?
« : 03.01.11 - klo:10:29 »
Luen juuri novellikokoelmaa "Sherlock Holmesin parhaat". Voin varauksetta suositella monestakin syystä. Ensinnäkin tarinat ovat aivan mainioita, herra Holmes on aivan mainio, ja lisäksi tarinat sijoittuvat 1800-luvun lopun Lontooseen, jonka eleganssista on aina nautittavaa lukea.

11
Asut ja pukineet / Iltapukeutuminen
« : 02.01.11 - klo:17:16 »
En muista tästä aiheesta olleen vielä keskustelua...

Toivon kovasti, että lukijoilla on muutakin elämää kuin roikkua täällä foorumilla, ja päättävät silloin tällöin lähteä illalla ulos johonkin tyylikkääseen ravintolaan tai baariin. Mutta miten pukeutua tilanteeseen sopivasti?

Iltapukeutumisessa on erityisiä asioita mitä ainakin itse otan huomioon, joista pimeä valaistus on varmasti merkittävin. Itse suosin tumman sinistä tai harmaata, koska ne yleensä näyttävät hämärässä jopa paremmalta kuin musta. Myöskään kovin värikäs pukeutuminen harvoin toimii kun väreistä ei meinaa saada selvää kuitenkaan. Muutama kontrastiväri pitää kuitenkin olla, jotta asu näyttää hyvältä pimeässä, kuten vaalea paita tumman takin kanssa tms.  Valitettavan usein tulee valittua juuri tuo irtotakki/farkut yhdistelmä joten uusia ideota kaivataan myös.

Mikä on näkemyksenne rennosta iltapukeutumisesta ja millaisissa tamineissa lähdette itse ulos?

12
Asut ja pukineet / Vs: Äänestys: Talvipäähineesi?
« : 09.12.10 - klo:12:11 »
ivy, mistä löytää autenttisia cousteau pipoja Helsingistä/Suomesta?

13
Asut ja pukineet / Vs: Herrasmiehen perustarpeet
« : 05.12.10 - klo:13:45 »
Tommi, kokeilepa aitoja pörssihain hihanpidikkeitä pitämään pitkähihaisia paitoja hieman lyhyempänä. Voisi toimia juuri tuon ongelmia aiheuttavan puvun kanssa.

14
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 23.11.10 - klo:18:21 »
En tänään, mutta viikonloppuna Lontoosta tarttui mukaan kasa TM Lewinin paitoja ja solmioita, silkkisolmuja, sekä Barkerin mustat fullwing broguet.

15
Asut ja pukineet / Vs: T.M. Lewin
« : 23.11.10 - klo:18:19 »
Kävin viikonloppuna TM Lewinin liikkeessä ja heillä on suhteellisen uutena mallina John Francomb:n "Fully Fitted", joka ainakin 170/65 kokoiselle istuu kuin nakutettu. Tälllä hetkellä paitoja on vasta muutamalla eri kuosilla, mutta näitä tulee kuulemma lisää.

Lisäyksenä vielä, että kyseinen malli on slimmimpi kuin esimerkiksi CT:n slimmein malli "Tailored Fit".

Kävin itse myös viime viikonloppuna Lewinin Jermyn Streetin liikkeessä ja nuo Fully Fitted- paidat yllättivät positiivisesti. Istuivat ruipelon varteni päälleni kuin nakutettu. Mukaan tarttui kolme kappaletta tuplamansettisia 99 punnalla, vaikka värivaihtoehdot olivatkin hieman vähissä. Kankaat tuntuvat tukevilta ja sinänsä varsin sopivilta näihin talvikeleihin.

Pitääpä loppuun vielä kertoa Lewinin aivan erinomaisesta palvelusta liikkeessä. Asiallisen mittauksen jälkeen myyjä kiersi kanssani liikkeessä etsien paitoja ja niihin sopivia somioita yli tunnin verran. Positiivisena erona tyypilliseen suomalaiseen palveluun nähden arvostin kovasti myyjän omia, melko vahvojakin näkemyksiä paita-solmio yhdistelmistä.

Sivuja: [1] 2 3 ... 8