Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Arska

Sivuja: [1] 2 3 ... 294
1
Olisiko lyhty heijastinta tyylikkäämpi?

2
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 05.11.22 - klo:19:57 »
En ui, joten en kommentoi kuin aiheen vierestä.

Brittilässä on firma nimeltä Orlebar Brown. Heidän uimahousunsa ottavat inspiraation räätälöidyistä housuista, joten niissä on komeita yksityiskohtia, ja ovat tulleet suosioon ainakin iHerrasmiesten parissa. Näin vinkkinä, jos tekee mieli uudet hankkia.

Nuo voivat sopia rannalla keikarointiin mutta eivät vakavamieliseen uintiin.

3
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 05.11.22 - klo:19:45 »
Ei keikarointia, mutta kysyn silti. Aiheena uima-asut, niiden kestävyys ja hoito.

Käyn uimahallissa 3-4 krt viikossa. Olen ostanut Speedon ja Arenan uikkareita, mutta niiden käyttöikä on kovin lyhyt. Hallissa ei ymmärtääkseni kloorilla juurikaan läträtä, silti uimahousujen käyttöikä on vain muutaman kuukauden. Kangas rapistuu. Huuhtelen uikkarit joka käytön jälkeen haalealla vedellä huolellisesti, kerran viikossa konepesu muun hienopyykin mukana 40 asteessa. Tuntuisi järjettömältä pestä ne päivittäin 30 asteessa, kun muuta pestävää ei ole.

Mitä teen väärin vai onko laatu vain niin huonoa?

Olisikohan syy juuri tuo peseminen. Kyllä minun edulliset Speedon speedoni ovat kestäneet hyvin jo varmaankin yli 50 toista tuntia kestävää uintia uimahallissa viiden vuoden aikana ja lisäksi jonkin verran uintia luonnonvesissä. En ole pessyt niitä kertaakaan, koska ei ole ollut tarvetta - vain huolellisesti huuhtonut aina käytön jälkeen ja antanut kuivua. Vielä ei ole minkäänlaista hapertumista nähtävissä.

4
Vapaa sana / Vs: Velmuiluketju
« : 11.06.22 - klo:20:08 »
Tulkitsenko oikein, että tuossa jortikka kaartaa oikealle (katsojan vasemmalle)?

5
Kaunis elämä / Vs: Ginit ja muu siihen liittyvä
« : 30.01.22 - klo:00:19 »
^ Veit viimeiset?

6
Kaunis elämä / Vs: Ginit ja muu siihen liittyvä
« : 29.01.22 - klo:19:17 »
Ne isot pullot vain ovat aivan liian isoja tarpeisiini. Pikkupullosta syntyy kaksi gin tonicia ja jää vielä vähän ylikin.

7
Kaunis elämä / Vs: Ginit ja muu siihen liittyvä
« : 29.01.22 - klo:00:28 »
Mielestäni ehkä parasta maistamistani tonic-vesistä, Fever Tree Mediterraneania, on nykyään vaikea löytää mistään 200 ml pikkupullossa. Nyt sitä kuitenkin saa Eastonin Citymarketista.

8
Asut ja pukineet / Vs: Turo Tailorin paluu
« : 26.01.22 - klo:12:17 »
Niinpä. Kuinkahan moni asiakas onkaan poistunut paikalta huonosti istuva puku mukanaan ajatellen, että onhan sen oltava hyvä koska on mittapuku.

Muistatteko foorumin alkuvuosilta sen kauhugallerian jostakin Thaimaasta tilatuista mittapuvuista, joita myyjä itse piti esillä verkkosivuillaan?

9
Etiketti / Vs: Hautajaisetiketti
« : 25.01.22 - klo:11:47 »
Brittien yläluokalla ja sitä jäljittelevillä piireillä on ollut tapana, että palvelusväki pukeutuu ikään kuin tarkoituksellisesti väärin käyttämällä kellonaikaan tai tilaisuuteen nähden sopimattomia asuja tai muuhun asukokonaisuuteen nähden sopimattomia asusteita.

En arvannut edes brittien osaavan olla noin brittiläisiä.

10
Laatutori / Myydään: Turo Tailor -housut
« : 02.01.22 - klo:15:17 »
Myydään Helsingissä sijaitsevat mustat Turo Tailor -housut. Koko LB 152. Kangas 51 % polyesteriä, 45 % villaa ja 4 % elastaania. Voi vesipestä 40 asteessa. Tuntumaltaan ”tekniset prässihousut”. Varmasti sopivat messukäyttöön. Käytetty kahdesti. Herrasmiestakuu. Kuvia ja mittoja saa, jos pyytää.

Tarjoa kaksinumeroista summaa.

11
Asut ja pukineet / Vs: Salkut ja laukut
« : 22.08.21 - klo:17:23 »
Laukkua etsiessä (ja varmasti sama ajatus pätee muihinkin tuotteisiin) kannattaa ennakkoluulottomasti tutkia myös muiden kuin erityisesti laukkujen tekijöinä tunnettujen valmistajien tarjontaa. Etsiessäni pienikokoista, nahkaista olkalaukkua (joku ehkä kutsuisi homolaukuksi) sopivaa ei tuntunut löytyvän mutta sitten katsastin Bossin valikoiman ja keksin alla olevan osoitteen takaa löytyvän laukun.

Bossin ja muiden muotitalojen valikoimista harvemmin löydän mitään kiinnostavaa ainakaan järkevään hintaan mutta tämä on juuri mitä hain, laatu vaikuttaa kaikin puolin erinomaiselta, suunnittelu onnistuneelta ja 350 euron hinta tuntuu täysin kohtuulliselta. Kyllä tuon nähtävästi voi halvemmallakin löytää mutta tässä tapauksessa normaalihinta ei pannut nikottelemaan.

Nahan laatua tosin ei pysty syvällisemmin analysoimaan, sillä se on pinnoitettu tuoden mieleen ns. premium-autojen nahkapenkit, mikä tähän laukkuun mielestäni kyllä sopii paljon paremmin kuin käsittelemätön pintanahka. Joka tapauksessa materiaalien ja työn jäljen perusteella voisi kuvitella laukun olevan jonkin nimekkään laukkuvalmistajan, jolla hinta olisi helposti moninkertainen.

https://www.hugoboss.com/reporter-bag-in-grained-italian-leather/hbeu50390385_001.html?cgid=23905#wrapper

12
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 26.07.21 - klo:18:35 »
Polyesteripaita tietysti, kun siinä on kerran noin hyvä UV-suoja.

13
Kaunis elämä / Vs: Heraldiikka
« : 03.05.21 - klo:13:44 »
OK mutta Suomen heraldisen seuran ohjeissa muistaakseni neuvottiin lähettämään myös kuva. Lähetitkö siis esim. sen heraldikon tekemän luonnoksen vai onnistuiko rekisteröinti kokonaan ilman kuvaa, pelkän vaakunaselityksen lähettämällä?

14
Kaunis elämä / Vs: Heraldiikka
« : 03.05.21 - klo:08:45 »
Suunnittelitko ja piirsitkö vaakunan itse? Jos näin on, käytitkö tietokonetta vai piirsitkö käsin? Tuliko muita kustannuksia kuin rekisteröintimaksu, joka on kai jotakin 45 euron luokkaa?

15
Kaunis elämä / Vs: Kellot
« : 01.05.21 - klo:11:37 »
Minulta on aika lailla kiinnostus kelloihin sammunut johtuen naurettaviksi kohonneista hinnoista. Toki ylellisyystuotteilla on aina ollut ylellisyystuotteiden hinnat mutta monella merkillä ovat hinnat nousseet niin, että tuntisin itseni lähinnä typerykseksi, jos ostaisin. Esimerkiksi Rolexin hinnat ovat reilussa vuosikymmenessä kaksinkertaistuneet, samoin huollon hinta. Ilmeisesti käytettyjen hinnat ovat nousseet liki samassa suhteessa. Samoin tuntuvat monet edullisemmat merkit nostaneen hintoja ajatuksella, että heidän kuuluu maksaa X prosenttia Rolexin hinnasta. Eikä tämä koske vain kelloja: lukaiskaapa, mitä hiljan kirjoitin Church’s-ketjuun.

Voin maksaa jostakin tällaisesta tuotteesta ylellisyyslisää tietyissä rajoissa, jos tavarasta pidän, mutta jos se tulee toden teolla muotiin, hyppään leikistä pois - nämä kun eivät ole mitään välttämättömyyshankintoja. Osakkeitakin kannattaa ostaa silloin, kun muut eivät niitä halua. Minulla on nyt muutama mekaaninen kello, jotka riittävät mainiosti eri tilanteisiin. Palaan asiaan vaikkapa 10-20 vuoden päästä, jos kellot eivät sitten enää ketään muuta kiinnosta.

Nyt kannattaa miettiä, onko kiinnostunut jostakin muusta, jota hipsterit tai kiinalaiset eivät toistaiseksi ole ottaneet jutukseen. Vaikkapa Leican ja muiden valmistajien laatuoptiikka ei tunnu hinnoiltaan karanneen mihinkään (älkää naurako).

Sivuja: [1] 2 3 ... 294