Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Ville

Sivuja: [1] 2 3 ... 565
1
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 19.03.23 - klo:19:15 »
Kalvosimen mitta on makukysymys. Toiset nauttivat väljästä mukavuudesta ja toiset taas napakasta, joka ei heilu ympäriinsä. Vaan eipä huolta: kalvosimen nappia voi siirtää usean sentin ilman, että mikään muuttuu rumaksi. Näin olen tehnyt valtaosassa valmispaitojani. Jos nyt vaikka oman ranteen ympärysmitta + 4 tai 5 senttiä yleiseksi ohjeeksi. Tuskin se ainakaan mukavaa on, jos tuntee puristuksen käytössä.

2
Asut ja pukineet / Vs: Kenkien hoito
« : 18.03.23 - klo:16:58 »
Yritän päästä eroon tuost Saphirista juuri kiskuroinnin vuoksi. Ne ovat voiteita ja lankkeja, jota valmistavat - eivät mitään hyaluraanikosmetiikkaa. Turha maksaa ylimääräistä, kun se lopputulos ei ole ylimaallinen kuitenkaan.

3
Lisää huomioita: meikäläisten oma Turo Tailor on täysin muokannut vaatteensa. Nykyisin niissä on kevyet rakenteet, italialaisia kankaita, enemmän värejä sekä kuvioituja kankaita. En tiedä syytä, mutta pidän nykyisestä menosta. Myös takkien leikkaus näyttää paremmalta sekä muodokkaammalta kuin vaikka vuosikymmen sitten.

4
Asut ja pukineet / Vs: Hatut
« : 17.03.23 - klo:17:16 »
Perinteisen homburgin kuuluu olla puolikova. Höyryllä sitä voi muokata, mutta tätä mallia ei saa taiteltua rullalle kuin pehmoista trilbyä. Jos ei pidä kovuudesta, toinen malli on paree, tai sitten voi teettää pehmeän homburgin erikseen.

5
Asut ja pukineet / Vs: Kenkien hoito
« : 17.03.23 - klo:17:14 »
En ole puolipohjausta joutunut teettämään miehen muistiin, mutta koko ulkopohjan vaihdossa suutari Tomi Järvenpää on maan parhaimmistoa. Hän toimii Tampereella, mutta posti kuljettaa.

Töölössä on tuo suutari Erving, joka sai vuoden käsityöläisen palkinnon pari v sitten. Hän on venyttänyt useita parejani ongelmitta, muita töitä en osaa kommentoida.

6
Vielä yksi huomio Ukrainan pomosta. Historia tuntee lukemattomia univormuja, joissa on rikas, näyttävä koristelu johtoaseman merkkinä. Zelenskyi valitsi paljon kevyemmän asun, jossa ei kultaus kiillä tai koristenauha heilu. En ole nähnyt hänellä solmiota tai univormun takkia. Tällä hän viestii, ettei nyt ole sopiva hetki keskittyä keikarointiin vaan tunkeutujan karkottamiseen ja maan jälleenrakentamiseen. Tämä on myös täysi vastakohta aiemmin maata johtaneisiin näpistäjiin, jotka käyttivät korruptiolla saatuja rahoja kalliiseen elämään.

7
...lisäksi Churchillin mukavuudenhimosta osan saivat myös jalkineet. Saattoihan tuo olla vanhan iän aiheuttamaa myös. Joka tapauksessa hän teetti reunoskenkiä, joissa oli nauhojen sijaan vetoketju. Kuvia löytyy verkosta kyllä - ei kovin tyylikäs, mutta varmasti kovin helppo.

8
Alfred Sargent oli maineikas englantilainen kenkätehdas, kunnes konkurssi vei sen mennessään parisen vuotta sitten.AS valmisti tämän parin amerikkalaiselle Paul Stuartin firmalle, joten parissa ei ole tehtaan omaa leimaa vaan merkki Stuart's Choice. Komia balmoral boot -malli.

Isot kuvat löytyvät tämän linkin takaa: https://www.flickr.com/photos/[email protected]/albums/72177720304513602

Amerikkalainen kokomerkintä 9, joka vastaa eurokokoa 42. Tämä lesti on tyköistuva.

Mainiossa käytetyssä kunnossa. Olen desinfioinut sisäpohjan antibakteerisella suihkeella ennen listaamista.

Päällinen vasikannahkaa, hengittävä nahkapohja, Goodyear welt -rakenne, terävä kärki, vuori ja pinkopohja ovat myös nahkaa.

Uutena vastaava pari maksaa postituksen, tullien ja alvien jälkeen n 845 euroa: https://www.paulstuart.com/mens/footwear/boots/

Ostajalle myös postikulut. Sovittaminen Vantaalla onnistuu kyllä.

Hintana 275 euroa.

9
Alfred Sargent oli maineikas englantilainen kenkätehdas, kunnes konkurssi vei sen mennessään parisen vuotta sitten.AS valmisti tämän parin lyhytikäiselle Wildsmith-firmalle, joten parissa ei ole tehtaan omaa leimaa vaan toisen. Tämä malli löytyy netistä hakutermillä Wildsmith Trinity. Harvinainen louferi, sillä kärjessä on brogue-kuvio.

Isot kuvat löytyvät tämän linkin takaa: https://www.flickr.com/photos/[email protected]/albums/72177720304513602

Kokomerkintä 8, joka vastaa eurokokoa 42. Tässä lestissä on kookas kantapää ja tavanomainen jalkapöytä.

Harvoin käytetty, kauttaaltaan erinomaisessa kunnossa, sillä netistä ostettuna istuvuus ei ollut minulle hyvä. Parissa on uusi pohjallinen sekä kantakupissa liimatut palat, joilla istuvuutta yritin parantaa.

Olen desinfioinut sisäpohjan antibakteerisella suihkeella ennen listaamista.

Päällinen vasikannahkaa, hengittävä nahkapohja, Goodyear welt -rakenne, pyöreä kärki, vuori ja pinkopohja ovat myös nahkaa.

Uutena vastaava pari maksoi aikanaan n 375 euroa.

Ostajalle myös postikulut. Sovittaminen Vantaalla onnistuu kyllä.

Hintana 195 euroa.

10
Etiketti / Vs: Frakki
« : 11.02.23 - klo:22:49 »
Valkoiset tai kermanväriset käsineet olivat aikoinaan statusvaate. Samoin kuin valkoinen kauluspaita, ne oli hyvin vaikea pitää puhtaina - olivat siis merkkinä, että tällä herralla oli varaa pesuneidon palveluihin tuosta vain. Talkilla voi kokeilla valkaista, jos päätyy ostamaan hyvin vaaleat nahkakäsineet.

11
Hyvä löytö tuo Ehrnroothin kolumni - kiitos.

12
Ainakin tammiparkitut pohjat tuntuvat kestävän mitä vain kuin nahkarauta. Pohjan voi myös päällystää kumilla, suutari liimaa puolipohjan kätevästi. Pidentää käyttöikää kyllä.

13
Laatutori / Vs: M: William Lockie shawl collar cardigan
« : 26.01.23 - klo:18:21 »
...ja vielä jos hinnan mainitset, menee varmemmin kaupaksi!

14
Ralph Lauren on legendaarinen amerikkalainen vaatefirma, jonka rennonklassinen linja on pysynyt.Tässä tarjolla sininen, lämmin untuvatakki, joka on valmistajan aiemmasta Denim&Supply -mallistosta.

Katso suuret lisäkuvat tästä linkistä: https://www.flickr.com/photos/[email protected]/albums/72177720305424720

Kokomerkintä L, mutta mitoitus on niin hoikka, että mahtuu mukavasti vain M-kokoiselle. Mukana irrotettava huppu, konepestävä takki.

En löydä reikiä, hankaumia, laikkuja tai muuta kulumaa.

Takissa on rakenteeton hartia, korkea kaulus, tarrataskut, ei takahalkiota, painonapit, vetoketju, kyynärpääpaikat, kiristysnauhat, povitasku.

Päälliskangas on 78 % puuvillaa ja 22 % nailonia. Täyte 60 % untuvaa ja 40 % höyheniä.

Tarkat mitat: takissa hartisaumasta toiseen 45 cm, hartisaumasta hihansuuhun 68 cm, kainalosta toiseen 57 cm, niskasta helmaan 68 cm.

Sovitus tai nouto onnistuu tarvittaessa Vantaalla. Muutoin postikulut ostajalle.

Uusi vastaava untuvatakki RL:lta maksaa noin 499 euroa. Pyydän tästä 255 euroa.

15
Albert Thurston on maailman tunnetuin henkseleiden valmistaja, jo vuodesta 1820, ja tuotanto on yhä Englannissa. Laatu myös sen mukainen.Näiden keltaisten olkainten kuviona on paisley ja materiaali on hyvin joustavaa. Nahkaosat tehty vuohennahkasta. Kunto uutta vastaava.

Tarkista tästä linkistä lisäkuvat: https://flickr.com/photos/[email protected]/albums/72177720304513602

Valmistettu Englannissa. Yksi koko sopii kaikille.

Erinomaisessa kunnossa - ei reikiä tai hajua tai tahroja.

Postikulut huutajalle - myös nouto Vantaalla mahdollinen.

Uutena vastaava malli maksaa 130 dollaria + postit sekä ALVit ja tullit: https://albertthurston.com/categoryfast2.cfm?catid=23

Lisäkuvia ja -infoa saa kysymällä. Tarkasta myös muut kohteeni, reilusti miesten laatuvaatteita tarjolla.

Hintana 58 euroa.

Sivuja: [1] 2 3 ... 565