Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - tsitsikov

Sivuja: [1] 2 3 ... 6
1
Voisin hypätä jonoon.

2
UPS oli käynyt yli viikko sitten ensimmäistä kertaa lukitun rapun oven takana ilman soittoa, tänään kävivät taas ja soittivat jälkikäteen.  Vaihdettiin nyt työpaikalle osoite, mutta ei tännekään ilman soittoa saa pakettia tuotua. Onkohan jotain kikkaa millä saisi soiton etukäteen tai viimeistään ovelta? Paketissa on yksi halpa neule, niin ei viitsisi hirveästi efforttia käyttää sen saamiseen, mutta onhan se harmi jos paketti jää kokonaan saamatta.

3
Kaunis elämä / Vs: Ruoanlaitto
« : 19.10.12 - klo:00:12 »
Laitoin Jamille kanssa kyselyä, hienoa että homma pyörii (vaikka hitaasti heräävänä jäisinkin jo ilman). Harmi ettei päitä saa, mutta jos kieliä/maksoja/munuaisia on myytäväksi asti niin hierotaan ihmeessä kauppoja.

4
Kaunis elämä / Vs: Ruoanlaitto
« : 19.03.12 - klo:20:33 »
Maito tosiaan keitellään pois eikä siten vaikuta ulkonäköön, mukavaa pehmeyttä ja kevyt makeus (tosin ilman viiniä saattaa sitten kaivata jotain muuta happoa, vaikka sitä etikkaa). Meiltä ei taida saada muttia ässästä.

Pastaruokien suhteen kannattaa pitää mielessä että pasta on se pääjuttu ja kastike lisuke, eli pastan pitää olla sellaista että sitä syö mielellään vaikka pelkän voin kanssa. Hyvä pronssimuotilla tehty pasta (De Cecco on kustannustehokas), huolellinen keitto kunnolla suolatussa vedessä ja keitetty pasta kastikkeeseen makustumaan hetkeksi.

5
Kaunis elämä / Vs: Ruoanlaitto
« : 19.03.12 - klo:15:35 »
Kokonaiset säilyketomaatit ovat paljon parempia kuin murska. Tuoreet, mutta raa'at tomaatit eivät ole säilykkeitä parempia. Perustomaattikastikkeeseen riittää aineiksi öljy, valkosipuli, kuivattu chili ja tölkkitomaatit (+tietty suola ja pippuri), hienostella voi lisäämällä timjamia, tähtianista, worchesteria, laakerinlehteä.. Bolognesetyyliseen kastikkeeseen taas tomaatiksi riittää pelkkä pyree, lihat ruskeaksi ja pois pannusta (ei siis keitetä harmaaksi!), sipuli+porkkana+selleri pehmeäksi, lihat takas, +tomattipyree,maito,viini, siitä reipas haudutus. Jos haluaa tomaattisempaa kastiketta, niin tekee sitten kaksi eri soosia ja sekoittaa hauduttelun loppupuolella.

6
Asut ja pukineet / Vs: Mistä kapeita chinoja
« : 18.03.12 - klo:21:21 »
Noita Lindebergejä haluaisin kokeilla, jos ovat oikeasti vähän tuhdimpia.. Onkohan stokkalla, tai jossain muualla?

HM:n mallien ja mallistojen välillä on aika isoja eroja, olen saanut sekä ihan susia että erinomaisesti hintansa arvoisia. Sama on koskenut muitakin halpiksia, paitsi Uniqlo Vintage Chino oli vähän parempi. Niitä ei tosin pääse sovittamaan ja aika erilainen lookkikin. Näillä spekseillä (halvat, aika ohuet, kapeat, paljon värejä) hentsussa kannattanee käydä katsomassa.

7
Gantista kiinnostaisi kainalo-kainalo ja hiha -mitat! Lyhyiltä tosiaan näyttävät kuvassakin.. (Ja mitä tuo - 3 tuossa bbn koossa tarkoittaa?)

8
Myytävänä ebay-sekoilun tuloksena M-kokoinen John Smedleyn neule. Uusi, laput vielä kiinni. 100% villaa, crewneck. Ostin largena, kun paidassa on väärä paperinen kokolappu (johon on kynällä korjattu oikea koko), eikä myyjäkään ollut huomannut. Paidan oma kokolappu, M/102cm, pitää paikkansa. Takaisinlähetys olisi ollut liian kallista, joten yritetään löytää omistaja täältä.

Hinta 25€ + mahdolliset postit, nouto keskeisestä Helsingistä.
9
Linkit ja vinkit / Vs: Pariisi vinkkejä
« : 08.03.12 - klo:23:07 »
Hyvän ruoan vinkkejä löytyy Paris by Mouth -blogista. Harvaan paikkaan tarvitsee varata viikkoja ennen, mutta samana tai edellisenä päivänä varaaminen on tavanmukaista. Jos paperilla haluaa niin matkaoppaista Time Outissa on hyviä ravintolavihjeitä, ja jos tosiaan haluaa kadulla etsiä ravintolaa, kannattaa suunnata Maraisista vielä itään, kymppiin ja yhteentoista - isoilta aukioilta (republique,  bastille) lähtee pikkukaduille ja hakeutuu täyteen paikkaan.

11
Linkit ja vinkit / Vs: Ystävämyynnit
« : 02.11.11 - klo:14:30 »
^ Thanks, ostin housut. Gant by Micheal Bastian, walnut herringbone lukee lapussa, tuollaista värikästä tweediä. Nämä eivät taida olla ihan samat mutta samaa mallistoa: http://www.kitmeout.com/img_assets/gant-clothing.jpg.

12
Linkit ja vinkit / Vs: Kirppis- ja UFF-vinkit ym.
« : 01.11.11 - klo:18:59 »
Hakaniemen UFFissa olisi Allen Edmondsin Park Avenuet, koko 10½EEE, väri musta, kunto jokseenkin ok. Lisäksi kaksi paria puhkikulutettuja AE:n split toe -malleja samassa koossa.

13
Linkit ja vinkit / Vs: Kirppis- ja UFF-vinkit ym.
« : 24.10.11 - klo:23:05 »
Ah, luin vähän huonosti, eiköhän se sitten sama takki ole. Työntekijöiltä olen tuon väitteen kuullut, että menisi kokonaan uusiksi (keskuslajittelusta tulee laatikot vuodenajoittain).

14
Linkit ja vinkit / Vs: Kirppis- ja UFF-vinkit ym.
« : 24.10.11 - klo:22:40 »
Ihme, ettei kukaan sitä europäiviltä poiminut, oli siellä jo silloin, kun käväisin...
Jos olis ollut pienempi, oisin ostanut...

Europäivien päätteeksi hyllyt tyhjennetään ja lähetetään Afrikkaan tai jotain, eli ei ollut valikoimissa.

[N]äyttää että Iso-roban uffin varastoa on täydennetty tasarahapäivien aikana.

Jep, tavaraa tulee lisää ensimmäisen viikon ajan, ja laadultaan ihan satunnaisesti. Parhaat löytöni olen tehnyt sinnikkäällä etsimisellä toisen aleviikon alussa, kun tavaraa dumpataan satunnaisiin paikkoihin ympäri kauppaa, irtotakkeja naisten puolelta ja sitä rataa.

15
Kauppiaan sähläys koitui tällä kertaa minun voitokseni; superalle kiitos hyvistä kaupoista, komeat kengät.

Sivuja: [1] 2 3 ... 6