Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Methanol

Sivuja: [1] 2 3 4
1
Puoli kokoa itselle liian isot Badmintonit upeassa tumman ruskeassa värissä. Loake 1880-sarjaa, Dainiten pohjalla. Sovitettu maton päällä, vaikka eipä sillä kumipohjan kanssa ole merkitystä. Itse sanoisin, että istuvat puoli kokoa suurempana kuin esim. Capital lesti.

Lisää tietoa mallista:
https://www.loake.co.uk/badminton.html

Hinta: 210€
Nouto/toimitus:Pk-seutu

2
Nyt puoleen hintaan Meerminit. Tästä eivät halpene.

3
Laatutori / Vs: M: Meermin broguet Hiro-lestillä, UK9
« : 10.01.17 - klo:18:24 »
Myytyjä poistettu, Meerminien hintaa tiputettu.

4
Laatutori / Vs: M: Meermin, Loake 1880, Sacoor
« : 30.10.16 - klo:22:18 »
Putkiremontti ohi, kaappien tyhjennys jatkuu. Meerminit löytyy vielä ja Loaket saa lähteä myös.

5
Asut ja pukineet / Vs: Pk-seudun suutarit
« : 27.10.16 - klo:19:01 »
Kävin Erwingillä laitattamassa Meerminin longwingeihin kantaan uudet palat. 28€ ja omasta mielestä loistavaa työtä. Erittäin nopeasti vielä kaiken lisäksi! Ja oli vielä reunos värjätty pyytämättä alkuperäisen väriseksi kun oli päässyt kulahtamaan. Ei ainakaan tarvitse pähkäillä mihin vien kenkäni jatkossa :)

6
Vaatekaappia pitää tyhjentää, kun joutuu pakkaamaan kaiken putkiremontin alta pois.

Meermin tummanruskeat broguet. Hiro-lesti, UK9. Pakko se on vaan uskoa, että Hiro on mun jalkaan liian kapea. Kenkälaatikko ja pussit mukaan, kuten uutena. Lepolestit ei kuulu hintaan. Hintapyyntö: 120€ 100€ 80€ MYYTY
Meermin 1
Meermin 2


Loake Cannon, Capital lesti, UK8,5. Ruskea mokkanahka. Vähälle käytölle jääneet nämäkin pienen kokonsa takia ja ei ole ehkä ihan mun juttu kuitenkaan. Siistissä kunnossa. Kuvia tulee lähipäivinä. Hintapyyntö: 120€


SuitSupply ruskeat/siniset villahousut, 100% villaa. Brick leikkaus, koko 50. Lahkeen mitta 32" sisämitalle. Hintapyyntö: 30€ / MYYTY
SS 1
SS 2

Tiger of Sweden ruskeat villahousut, 100% villaa. Vern-malli, koko 50, todella slim. Lahkeen mitta 32" sisämitalle. Hintapyyntö: 5€ / MYYTY
ToS 1
ToS 2


Sacoor tummansininen irtotakki, 50/slim fit. Sekoite 50% puuvilla / 50% villa. Käytetty melko paljon. Hintapyyntö: 20€
Sacoor 1
Sacoor 2


Sacoor vaaleanharmaa herringbone irtotakki, 50/slimfit. Sekoite 90% villa / 10% nylon. Käytetty todella vähän, ei vaan jotenkin ole mun juttu. Hintapyyntö: 40€
Sacoor 1
Sacoor 2


Equus Leather The Guards vyö. Australian nut/navy, kiilloitettu brass-solki. 1 1/4" leveä, 35" pitkä. 40€ / MYYTY
Equus Leather The Guards vyö. Australia nut/red and navy, kiilloitettu stainless steel-solki. 1 1/4" leveä, 35" pitkä. 40€. / MYYTY
Molemmat vyöt jääneet vähälle käytölle kun ovat 1" liian lyhyitä. Saavat mennä kiertoon, kun ei tuo 1" tunnu omalta vyötäröltä häviävän.


Nouto Kulosaaresta tai Kampista. Postitus ostajan kustannuksella.

7
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 10.01.16 - klo:20:30 »
Lainaus


Kenen valmistama salkku on? Näyttää hyvältä.

Esitelty tuolla Salkut ja laukut -ketjussa.

Kiitos.

8
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 06.01.16 - klo:00:39 »
Lainaus käyttäjältä: Partasuti KUVA[/img

Kenen valmistama salkku on? Näyttää hyvältä.

9
Asut ja pukineet / Vs: Salkut ja laukut
« : 30.11.15 - klo:21:53 »
Uutta salkkua tekisi kovasti mieli, mut ei tunnu löytyvän sopivaa (pl. Mulberryn Theo Day/Theo Travel), mut ei millään meinas raaskia... Onko kellään mitään vastaavantyylistä ehdottaa, mutta hintaluokassa ~500 € ? Musta (tummanruskeakin voi varauksin käydä), simppeli, mihin mahtuu tarvittaessa 15" läppäri latureineen ja muut pienet tarvittavat, kuten tabletti, puhelin ja lompakko.

10
Asut ja pukineet / Vs: Suitsupply
« : 13.11.15 - klo:17:44 »
Hops, uusin lähetys saapui. Jos kuka teistä miettii SS:n uusimman Hudson-leikkauksen istuvuutta, niin voin kyllä vahvistaa sen olevan kuin Havanassa. Hyvin tyköistuva ja erittäin pehmeät hartiat, paikkataskujen muotoilu pehmeänpyöreä, kädentie korkealla, nivusissa enemmän tilaa kuin ennen. Käänteet sentin leveämmät eli 9 cm, mutta takki ei kyllä ole lyhyempi niin kuin väittävät. Erinomaista tavaraa niin kuin aina.

Mielenkiintoista. Itsellä kävi yks Hudsonin kotona kääntymässä ja lähti seuraavana päivänä takaisin housujen ollessa reisistä aivan liian slimmit. Paitaostoksilla ohimennen sovitin liikkeessä Havanaa koko pukuna ja siinä ei vastaavaa ongelmaa ollut. Puvun takki istui kyllä mielestäni ihan yhtä hyvin kuin kaapissa oleva irtotakki, joka myös niin ikään Havana leikkauksella. Pitäisköhän sitä kokeilla uudemman kerran josko tulis sopivampi Hudson...Hmm...

11
Laatutori / MYYTY:Meermin Snuff Rapello suede Chukat
« : 13.11.15 - klo:17:29 »
Uudet, käyttämättömät Meerminin chukat.

https://meermin.es/articulo.php?idArt=2792

Koko UK9, liian kapeat itselle. Menevät palautukseen jos jollain ei satu jollain olemaan tarvetta täällä.

170 eurolla saa noutaa Kulosaaresta iltaisin/Lauttasaaresta päivisin. Yhteydenotot privalla tai jos rahat polttaa taskuun reikää niin O4O 5I7 99OO numerosta saa myös kiinni.


12
Linkit ja vinkit / Vs: Alennusvinkit
« : 21.07.15 - klo:18:57 »
Jos PT01 chinot kelpaa niin Stockan (keskusta) alesta niitä saa n.90 € hintaan. Ei paha, kai? Sinistä, vihreetä, harmaata... Itse poistin kun en Cordingsilta "uskaltanut" tilata. Kivempi kun pääsee sovittamaan.

13
Ei Butterot varmaan liiemmälti esittelyjä kaipaa.. Koko 42, mutta reilun kokoiset, vastaa UK9. Kerran käytetyt (30min kauppareissu) ja oli pakko todeta että ei vaan yksinkertaisesti istu kantapäästä mulle. Tästä kesäksi pirun nätit lenkkarit!

Kuva 1
Kuva 2
Kuva 3

Hintapyyntö 60€ ja mielellään nouto Kulosaaresta tai työaikaan Lauttasaaresta.
Bexleyn lepolestit ei kuulu hintaan.

edit. Varattu tiistaihin asti.
edit2. MYYTY


14
Asut ja pukineet / Vs: Kenkien hoito
« : 23.02.15 - klo:22:02 »
Menin kastelemaan kengät oikein kunnolla. Saivat kuivua rauhassa, imeytin mehiläisvahaa niihin jotta nahasta tuli taas pehmeä ja lankki päälle. Yksi ongelma tosin jäi, reunos jäi paikoittain ruman vaaleaksi/laikukkaaksi. Onko tähän jotain konstia millä saisi kengät ns. uuden näköisiksi? Ja siis reunosväriä ilmeisesti kaipais ja ruskeille kengille (Meerminin longwingit). Suosituksia?

15
Asut ja pukineet / Vs: Lean Garments
« : 15.02.15 - klo:20:30 »
Jaahas, että semmosta... Saa niitä paitoja onneksi muualtakin eikä tarvi päivystää ja toivoa et osuus johonkin kymmenen minuutin slottiin et saa omansa. Mielenkiinnosta olisin tilannut, mutta saa nähdä.. Menee vähän maku.

Sivuja: [1] 2 3 4