Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Lancester

Sivuja: [1]
1
Asut ja pukineet / Iltapukeutuminen
« : 02.01.11 - klo:17:16 »
En muista tästä aiheesta olleen vielä keskustelua...

Toivon kovasti, että lukijoilla on muutakin elämää kuin roikkua täällä foorumilla, ja päättävät silloin tällöin lähteä illalla ulos johonkin tyylikkääseen ravintolaan tai baariin. Mutta miten pukeutua tilanteeseen sopivasti?

Iltapukeutumisessa on erityisiä asioita mitä ainakin itse otan huomioon, joista pimeä valaistus on varmasti merkittävin. Itse suosin tumman sinistä tai harmaata, koska ne yleensä näyttävät hämärässä jopa paremmalta kuin musta. Myöskään kovin värikäs pukeutuminen harvoin toimii kun väreistä ei meinaa saada selvää kuitenkaan. Muutama kontrastiväri pitää kuitenkin olla, jotta asu näyttää hyvältä pimeässä, kuten vaalea paita tumman takin kanssa tms.  Valitettavan usein tulee valittua juuri tuo irtotakki/farkut yhdistelmä joten uusia ideota kaivataan myös.

Mikä on näkemyksenne rennosta iltapukeutumisesta ja millaisissa tamineissa lähdette itse ulos?

2
Yhteiskunta / Suomi-hiphop
« : 08.06.10 - klo:16:22 »
Chuck, allekirjoitan huomiosi Kappelin pippaloista. Punaisten, sinisten ja pinkkien housujen bongasin myös oranssit pöksyt. Että varsin värikästä ja rohkeaa meininkiä todellakin.

Stigg Dogg oli varmaan illan huonoiten pukeutunut mies. Mutta se taitaa kaverilla olla ihan tarkoituskin.

Allekirjoittanut oli liikkeellä, yllätys yllätys, punaisissa housuissa :)

3
Kaunis elämä / Sisustustyylit
« : 03.12.09 - klo:17:38 »
Kun estetiikasta puhutaan, niin missäpä muussa voi yhtä hyvin ja vivahteikkaasti tuoda esille omaa tyyliänsä kuin sisustuksessa (vaatteiden lisäksi, totta kai). Omalla kohdallani sisustustyylit ja -tuotteet nauttivat lähes samantasoista ihailua kuin vaatteet. Harmillisesti budjettirajoitteiden takia en todellisia klassikkohuonekaluja ole kotiini vielä päässyt hankkimaan, mutta asia korjaantuu varmasti!

Siispä, millaisesta sisustuksesta erityisesti pidätte, ja millainen tyyli kuvaa kotinne sisustusta parhaiten?

4
Kaunis elämä / Herrasmiehen harrastukset
« : 20.10.09 - klo:11:36 »
Pikaisen selailun perusteella en löytänyt kunnollista keskustelua foorumilaisten harrastuksista, joten päätin sellaisen aloittaa.
Jotenka, toivon tänne keskustelua tänne, mitkä harrastukset kuuluvat omaan ajanviettoonne tai mitkä harrastukset kuuluisivat aina elegantin herrasmiehen tyyliin?

Omat harrastukseni ovat viime aikoina siirtyneet koko ajan enemmän todellisesta urheilusta hieman nautinnollisempaan ja elämykselliseen suuntaan. Kesäisin vietän paljon vapaa-ajastani vesillä, niin juuri aloittamani kilpapurjehduksen parissa kuin moottoriveneillenkin. Talvisin yritän päästä hiihtoladuille kuntoilemaan ja mahdollisuuksien mukaan rinteeseen sekä suksilla että lumilaudalla. Silloin tällöin pelaan tennistä tai sulkapalloa. Joskus eksyn lenkillekin.

Silloin kun laiskottaa, harrastan hyvän ruuan ja juomien nauttimista, elokuvia sekä tietenkin ostoksilla käyntiä, jonka yleisyys välillä pelottaa itseänikin :) Nämä hieman keikarimaisia paheitani.

Golf on varmaan peli, joka on monen mielestä herrasmiehelle sovelias harrastus. Itse olen jättänyt lajiin tutustumisen osin tietoisesti, osin ajan puutteen takia. Niin kauan kun osun liikkuvaan palloon, en golfia pelaa.

5
Asut ja pukineet / Silkkinen kaulaliina
« : 03.02.09 - klo:13:50 »
Uutena palstalaisena olisin kovin kiinnstunut kuulemaan käyttääkö kukaan muu täällä silkkisiä kaulaliinoja? Sellaisia pidempiä, esim puvun kanssa tai sitten playboy-huiveja kauluspaidan kauluksen sisäpuolelle solmittuna irtotakin tai v-aukko neuleen kumppanina. Itse olen ihastunut kyseiseen asusteeseen, tekee tavallisesta kauluspaita/neule yhdistelmästä paljon puetumman. Ja ah, kuinka kauniskuviollisia huiveja sitä onkaan olemassa! Mielestäni kyse ei myöskään ole playboy-meinigistä vaikka huivi kovin usein siihen yhdistetäänkin, enemmänkin herrasmiehen ele peittää kurkkunsa vapaa-ajalla kun solmiota ei haluta käytettävän. Mielipiteitä myös tähän?

Ja toiseksi, missä suomessa olisi hyvä valikoima edullisia silkkihuiveja? Monet liikkeet sanovat eioota, Stockmannilta löytyy joitakin.

Sivuja: [1]