Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Mikke

Sivuja: [1]
1
Alden oxford-kengät loistokunnossa. Hand made in New England, USA. Malli on Wing Tip Balmoral 903. Lisää tietoa sivulla https://aldenmadison.com/collection/wing-tip-bal-black-calfskin-903/. Päällinen on mustaa vasikannahkaa, täysi nahkaverhoilu ja Goodyear welt rakenne. Teräksinen lenkkirauta.  Koko UK 8.5 (42, sisältä 27 cm) ja lesti EEE.

Hinta 180 200 240 euroa sisältää pölypussit ja Bexleyn lepolestit. Kuvat: https://www.tori.fi/uusimaa/Alden_oxford_kengat__42_83951918.htm?ma=1

-------

Florsheim solkikengät (monk strap) ovat moitteettomassa kunnossa. Suutarin laittama puolipohja on ohutta Vibramia. Koko on UK 10 (43.5, sisältä 28.5 cm ). Väri on musta. Goodyear welt rakenne.

Hinta on 70 80 euroa. Kuvat: https://www.tori.fi/uusimaa/Florsheim_solkikengat__43_5_83951760.htm?ma=1

2
Laatutori / MYYTY: Sebago, Salvatore Ferragamo, Barker
« : 28.08.19 - klo:12:55 »
Uusia kenkiä lisätty, Barkerin hintaa laskettu ja myydyt poistettu.

Sebago Cordovan Classic Penny. Koko US 9,5 eli 42-43. Väri tumman ruskean punertava. Made in USA. Korkolappu ja puolipohjat Vibramista. Kunto ja ulkonäkö viimeisen päälle. 70 €.Salvatore Ferragamo tassel loaferit. Koko US 9,5 eli 42-43. Väri ruskea. Made in Italy. Huolella pidetty ja hoidettu, kuten kuvista näkee. Jalkaan ilman sukkia, silmät kiinni ja Piazza Navonalle. 70 €.


MYYTY: Barker Chelsea-bootsit.  Koko 8 eli 42. Väri kauniin kiiltävä oxblood. Goodyear welted. Nahkapohja. Hinta 70 60 € (lepolestit eivät kuulu hintaan).


Sovittaa ja noutaa voi Tuusulasta. Myös Helsingissä, kunhan täältä joudan. Kaikkialle Suomeen voin lähettää postikuluja vastaan.

3
Asut ja pukineet / Miesten muodin trendit?
« : 06.02.09 - klo:10:53 »
Satuitteko lukemaan tämän päivän hesarista jutun miesten muodin ajankohtaisista trendeistä? Alan gurujen mukaan luvassa on lyhyitä housuja, syviä kaula-aukkoja, afrikkalaisia kuoseja – ja turbaaneja. ”Tänä keväänä kokeillaan miesten rajoja.”

Miksi täysjärkinen asiantuntija suostuu tällaiseen urpoiluun? Miksei jutussa alleviivattu, että ”neuvot” on suunnattu omalla vastuullaan toimiville egoseikkailjoille ja että miesten pukeutumisen fundamentit eivät ole muuttuneet miksikään. Tavallinen mies kääntää sivua ja vetää pipon yhä tiukemmin hämmentyneeseen päähänsä. Häntä samat asiantuntijat sitten taivastelevat muilla foorumeilla. Vai turbaaneja.

4
Asut ja pukineet / Suomalaiset räätälit
« : 15.01.09 - klo:23:12 »
Haluaisin kysyä muiden kokemuksia - tai syitä kokemusten puutteeseen - suomalaisista räätäleistä. Teetetty puku tai paita on varmasti valmisvaatetta istuvampi mutta onko se niiiin paljon parempi? Itselläni ei tätä kokemusta ole, sillä muutaman tonnin hinta ylittää kipukynnyksen selvästi. Seuraan onnekkaampia ihailevan kateellisella katseella. Eikö puvun teettäjä joudu ahdistavan kompleksisten valintojen eteen, kun pitää valita kankaan laatu ja kuosi sekä vaatteen kymmenet yksityiskohdat? Onko mittatilauspuku sitten ratkaisu vai pääseekö se lähellekkään tilauspukua? Miten suomalaiset räätälit sijoittuvat hinnan ja laadun puolesta kansainvälisessä vertailussa?

Miten nämä asiat näette?

5
Asut ja pukineet / Booksterin tweed-puvut
« : 28.12.08 - klo:23:05 »
Aikeenani on tilata kolmiosainen tweed-puku Bookster'lta, josta Villekin jokin aikaa sitten postissaan kirjoitti ja suositti. Onko kellään kokemuksia B:sta? Tai jostain toisesta kohtuuhintaisesta tweedin tekijästä?

Sivuja: [1]