Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - tsitsikov

Sivuja: [1]
1
Myytävänä ebay-sekoilun tuloksena M-kokoinen John Smedleyn neule. Uusi, laput vielä kiinni. 100% villaa, crewneck. Ostin largena, kun paidassa on väärä paperinen kokolappu (johon on kynällä korjattu oikea koko), eikä myyjäkään ollut huomannut. Paidan oma kokolappu, M/102cm, pitää paikkansa. Takaisinlähetys olisi ollut liian kallista, joten yritetään löytää omistaja täältä.

Hinta 25€ + mahdolliset postit, nouto keskeisestä Helsingistä.
2
Muutama kirpputorilta ostettu vaate on odottanut muutostöitä niin pitkään, että laitanpa tänne tarjolle, jos löytyisi rakastavampi koti. Tarkempia mittoja saa pyytämällä, parempia kuviakin ehkä. Sovitus pystyttäneen sopimaan Helsingissä. Vaihdossa kelpaisi ainakin 42R tweed-takit, tummanharmaat housut (vyötärö 35), kalvosimet, solmukkeet, frakin asusteet..

1. Hackettin irtotakki
Koko 42L, kangas super 130s wool, hacking-taskut, toimivat hihanapit yms. Hihojen lyhennyksen jälkeen tulisi omaan käyttöön. Hinta 20€.

2. Puku, merkkiä Eduard Dressler.
Vähän erikoinen kangas tuntui kirppiksellä niin jännittävältä, että unohdin, että en juuri käytä pukua, enkä varsinkaan raidallista sellaista. Puku on harmaanruskea, vähän kupariin vivahtava, sinisin ja ruskein raidoin. Kangas on raju, mutta leikkaus kuitenkin aika perusmatskua, joten ei mikään ihan kamalan fashion forward kuitenkaan. Koko 52, 100% villaa. Hintapyyntö 10€.
Sivuja: [1]