Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - kapten GT

Sivuja: [1]
1
Laatutori / Bass Goodwixk 10,5D loaferit
« : 19.07.13 - klo:10:39 »
No niin. Otsikon mukaiset mustat Bassin Goodwick beefrollit kokoa 10,5D. Mulle vähän naftit ja eivät vain näe käyttöä. Bassin myöhempää viidakkotuotantoa (El Salvador) ja aitoa korjattua nahkaa. Jotain käyttöryppyä ja pohjassa vähän kulumaa. Mukaan laatikko ja kenkäpussit, tarjoan postit. 30 euroa (ja saa tarjota). Elleivät mene, vien paikalliseen Fidaan tai vastaavaan.


2
Laatutori / Skragaa ja liinaa
« : 05.04.13 - klo:19:01 »
Nämä vitosen kpl:

Järjestyksessä vasemmalta:
myytyNeulesolmio, silkkiä; Bretelle, Les Copains, Stenströms, myytyRuskea Stenströms - kaikki silkkiä. Valkoinen liina silkkiä, kuvioitu villaa/silkkiäHintoja alennettu 6.4. ja 8.4.

Siivousta. Periaatteessa näissä ei ole vikaa, mutta eivät löydä tietä kaulaan tai taskuun.

3
No niin. Nämä eivät vain pääse käyttöön, joten poistan ne kaapista, jotta voin tehdä uusia heräteostoksia tai ostaa Fentimansia ja giniä.

Hinnat alas. Loput solmiot 15 10 euroa/kpl ja valkea liina 5 euroa.

Solmiot 1 kpl 20 euroa, 2 kpl 37 e, 3 kpl 50 e ja liinat 10 euroa / kpl, koko 6 kpl nippu 50 e. Sisältää postit Suomeen. Tarjouksia voi esittää ja yhteyttä ottaa yksityisviestillä. Noi napit voisivat lähteä kympillä.

Solmiot:

Vasemmalta oikealle raidalliset Bretelle ja Les Copains, leveys jossain 9 cm luokassa. Ostakaa, ostakaa.Vasemmalta oikealle villaiset Les Copains ja Bretelle ja Turnbull&Asserin lace tie:
Villainen Les Copains myyty, Turnbull myyty.


Taskullinat:

Vasemmalta oikealle valkoinen, jossa jotakin birdseyen tapaista kuviokudontaa ja ruskeat kaksipuoliset. Kaikki silkkiä. Molemmat ruskeat myyty.Ensimmäinen on Atelier ja muita vähän isompi, toinen Stenströms ja kolmannen merkkiä en muista. Kaikki silkkiä.
Kaikki kuvan liinat varattu/myyty.Vielä löytyi Tyrwhittin napit. Huono kuva, kännykällä ei tule parempaa. Emali kirkas tumma sininen, jossa alla tummempi verkkokuvio. Keskellä reikä. Napit myyty.


4
Laatutori / Taskuliinoja
« : 27.06.12 - klo:20:00 »
No niin. Alennuksesta tarttui mukaan pari uutta pellavaista ja niiden tieltä näiden on aika häipyä. Kunto hyvä, eivät vain pääse käyttöön. Useimmat Stenströmin, kaikki silkkiä ja koko n. 31-33 cm. Koko hela hoito 50 euroa. Yksityisviestillä voi kysellä.

Kuvat alla, salamalla ja ilman. Klikkaamalla suurenee.

5
No niin. Nämä ovat vielä myymättä. Kaikki 5 kpl posteineen 25 euroa (voi tarjota). Normaalipituisia, leveydeltään jotakuinkin 9 cm leveimmillään. Kunto moitteeton.Vasemmalta oikealle:

Les Copains, vaalea sininen, punaisia pilkkuja
Les Copains, sinistä ja valkoista
Les Copains, fuksia, sinisävyinen
C.I.M. Uomo, raidallinen
Les Copains, raidallinen

yhteydenotot yv tai tähän ketjuun. Ensi viikolla menevät johonkin keräyslaatikkoon.

6
Laatutori / Myyty: Taskuliinoja
« : 21.04.12 - klo:10:52 »
No niin. Kaapin siivouksessa löytyi tällainen setti. Keltasiniruudullinen muistaakseni villa-silkki -sekoitusta. Koot normaalia Stenström-luokkaa, paitsi keltainen pilkullinen T&A isompi. Koko paketti 50 euroa posteineen. Kaikkien kunto hyvä, en vain tule käyttäneeksi.


Kuva suurenee klikkaamalla.

7
Vapaa sana / Foorumista ja anonymiteetistä
« : 24.03.12 - klo:17:32 »
Kondalla takissa paaston ajan väriä? Ensimmäinen mielikuvani on laimea ja nössö.

8
No niin. Kaappia on taas tyhjentäminen ja nämä nyt vain eivät löydä tietään kaulaani. Koko kaikissa T&A:n luokkaa sekä leveydeltään että pituudeltaan. Siis leveimmillään n. 9 cm. Paksua silkkiä, tulee hyvä four-in-hand. Ei likaa, ei kulumia. Joitakin kertoja kaulassa käyneitä.

No niin, joitain on vielä jäljellä: T&A:n lace ja parin Les Copainsit. Hinta nyt kympin kpl posteineen. Seuraava osoite näille on jokin keräyslaatikko, ellei kysyntää ole.

T&A vasemmalta oikealle:

Kuva kaikista ja joidenkin perässä linkki valmistajan sivulle samaan solmioon.JÄLJELLÄ
Lace, punainen, valkoiset pilkut

Les Copains Kuva.JÄLJELLÄ Ylhäältä alas:
Les Copains
- sini-punaraidallinen
- pohjaväri sininen (royal blue), valkoiset pilkut


LISÄYS: Vanhasta ketjusta poistoon nämä hinta nyt 10 euroa posteineen:

Les Copains. Leveys n. 9 cm, pituus n. 148 +/- 2.
Jäljellä: vaaleansininen punapilkkuinen ja sitten fuksia
 
Les Copains

Sekalaiset: italialainen C.I.M. Uomo. Aika lailla Les Copainsin mitoissa.

sekalaiset 1

9
Laatutori / M: Solmioita pois nurkista
« : 03.02.12 - klo:18:58 »
Myydyt siivottu, uusi liinasetti lisätty.

No niin. Vein vaatteita tuulettumaan ja raakkasin solmiovarastoa. Osaa en edes tiennyt tai muistanut omistavani. Kaikissa materiaalina silkki ja kunto virheetön, joskus kaulaan solmittu ja suorana säilytetty. YV tavoittaa.

Myyty neuleskragat Kolme Oscar Jacobsonin neulesolmiota, lev. 6,5 cm, pituus n. 154 cm. Värit tummako punainen, tumma sininen ja vaakaraidallinen samoin värein. 1 solmio 20 euroa, seuraavat 15 e kpl. Postit sisältyvät hintaan.

Sitten Les Copains. Leveys n. 9 cm, pituus n. 148 +/- 2. Sama hintapolitiikka kuin yllä. Postit sisältyvät.

Keskimmäinen kukkakuvioinen, vaalea violetti/fuksia, sini/keltaraidallinen ja oranssinpunainen/siniraitainen myyty.

Jäljellä: vaaleansininen punapilkkuinen - hinta nyt 15 euroa posteineen

Les Copains

Sekalaiset 1. Mageen villasolmio, lyhyt 135 cm. Leveys n. 8 cm. Les Copains, mitat kuten yllä ja joku italialainen. Aika lailla Les Copainsin mitoissa. Magee vaikka vitosella, Les C parilla kympillä ja merkitön vaikka kympillä. - uudet hinnat jäljelläoleville: Les Copains 15 euroa ja italialainen 8 euroa

sekalaiset 1

Sold. Sitten järjestyksessä Burberry - Gant - Sand - Burberry. Solmun kohdalta leveys Les Copainsia hieman kapeampi. Leveys 8,5 noin. Pannaan vaikka 1 kpl 15 eurolla, k 2p 25 ja 3 kpl 35 ja koko roska 40. Edelleen sis. postit.

Liinat myytyJa näköjään mulla oli tällaisiakin taskuliinoja. 5 euroa kpl. Paljousalennus mahdollinen.

Toinen liinasetti myyty

Koko hoito vaikka kolmellakympillä. Sis. postit.

10
Yhteiskunta / Pukujen irtolaput ja -merkit
« : 09.03.10 - klo:10:31 »
Miksei muuten vaateliikkeissä automaattisesti poisteta ns. räätälimerkkejä valmisvaatteista? Tänään oli bussissa ihan siististi pukeutunut myöhäiskeski-ikäinen mies, jonka asua pilasi hihassa roikkuva merkki.

lisäys: siis tarkoitin että merkki poistetaan sitten kassalla, kun asiakas on ostopäätöksen tehnyt

Sivuja: [1]