Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Ari

Sivuja: [1]
1
Laatutori / MYYTY Tyylit x Meermin kengät
« : 21.01.15 - klo:08:59 »
MYYTY

Eli huiman hienot Tyylit x Meermin-kollabot. Muutama muukin foorumisti on omansa myynyt täällä, joten varmasti kaikille tutut kengät.

Koko: UK 9.5
Kunto: Mahtava, käytetty kolmesti.
Mukaan: Kengät, kenkälaatikko, varanauhat, kenkäpussi - Kenkälaatikon kannen reunoissa on jälkiä, eli ilmeisesti on kaapin seinää vasten ollut ja siitä hieman saanut "naarmuja". Laatikon reunat eivät ole lytyssä eikä fyysinen eikä laatikko muutenkaan varsinaisesti hajonnut - haitat puhtaasti kosmeettisia.
Huom: mun nimikirjaimet löytyy, muistaakseni tosin vaan toisesta kengästä.Hinta: 100e tai tarjous, sis. Kuljetus himaan asti PK-seudulla / Hyvinkää / Nummelan lähistö.

Hyvät ja tosi nätit kengät, ei vaan sovi mun jalkaan niin millään. YV:llä tavoittaa.

2
Laatutori / M: APC:n takki
« : 29.06.14 - klo:21:29 »
Eli Interest Checkiä, löytyy:

APC:n takki.

Ostettu Yooxista. Koko S - nafti mulle, oli jopa silloin kun mitat oli 174/74. Nyt neljä kiloa leppoisampana vielä naftimpini: ongelma on kainalo/hartia-sektori jotka kirraa.Lisää kuvia täällä: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152579086954835.1073741829.686769834&type=1&l=f108bd1dfa

P2P: ~47 cm, pituus niskasta helmaan reilut 60cm (~65). Suosittelen ehdottomasti sovittamista, tässä kuvassa näkee että miten tuo hiha rakentuu: https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t1.0-9/10509588_10152579087669835_8083854687357739845_n.jpg

Itsellä kirraa juurikin tuo vasemmassa hihassa sisäpuolella näkyvä "vahvike" sen verran kiinni kainaloon että näytän joltain appelsiinit kainalossa kulkevalta urpolta - tällöin myös takki nousee hieman ja näyttää hassulta. Eli takki on hyvä, minä oon huonon muotoinen, simple.

Hinta... No enpä kyllä oikeesti tiiä. 70e tai tarjous? Stadi/Espoo/Vantaa ja Nummelan lähiseudut: voin tuoda vakavasti ostamista harkitsevalle sovitettavaksi. :)

3
Kengät on aina aika riskaabeli idea joululahjaksi, mutta tällä kertaa vähän pakollista, speksejä löytyy sopivasti mutta hienosäädöt sekä erityisesti linkit, vinkit ja ideat on tervetulleita!

Eli tilanne: faijalle pitäisi löytyy talvikäyttöönkin soveltuvat kengät, ostopaikkana "ze indernet" - varmaan siis eBay/valmistajan nettikauppa Euroopasta. Hieman informaatiota siitä mitä haetaan:

- Kenkien hinta saa pyöriä siinä parinsadan nurkilla.
- Mallia "nilkkuri vetoketjulla" on se mitä preferoidaan, ehdoton ei on nauhat.
- Jalan koko ~43. Joillakin harvinaisilla valmistajilla, kuulemma varsinkin suomalaisilla, menee 42 jalkaan. Veikkaisin siis että tuleva ostos on kokoa UK9.
- Ukolla on leveä lesti - sanoi että "siitä missä on vaivaisluu" niin himpun yli 10 senttiä. Veikkaan että siis jonkun verran tästä vielä yli kun otetaan huomioon että sukkakin on hyvä olla jalassa. Lisättäköön että jalat eivät ole mallia "lättä".
- Pohjan pitää olla tosiaan talvikäyttöön soveltuva, ei mitään slicksejä, ei olla formularadalla nyt.
- Materiaali mieluiten nahkaa.
- Kenkien tyyli tulisi olla, faijan tuntien, melko "basic" - ei mitään brogue-henkistä meininkiä, varmaan vähän liian blingbling ukon makuun.

Vinkkejä valmistajista, malleista ja muuta? Itsellä ei ole tietämystä noista eri valmistajien kenkien leveyksistä, enkä kyllä osaa lukea noi brittien tyyliä merkata leveys (E, F, G, LOL, jne)

Jos lisäkysymyksiä ilmenee niin saa kysyä, kerroin jo että itsellä on mukamas nurkassa puoliksi paskana olevat kengät jotka ei enää sovi mulle, sen varjolla utelen ukolta lisäspeksejä kengistä.

Sivuja: [1]