Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Numa

Sivuja: [1]
1
Kengät myyty! Kiitos kaikille mielenkiinnosta!

Myydään seuraavat kengät tarpeettomina:

Bexley Edward chestnut (39,5) hp.30€
Varusteleka "Särmä Classic" ruskea (40) hp.40€
Loake Stamford chestnut grain (UK6F) hp.30€
Bexley Enfield chocolate (40) hp.40€
Church Oxley musta (UK6.5 [65F173]) hp.30€Kengät löytyy Lappeenrannasta, mutta posti kuljettaa nuo muuallekin.

2
Laatutori / M: Church's Oxley UK6 60€
« : 31.07.14 - klo:18:39 »
Myydään Church's Oxley kengät koossa UK6. Hinta postikuluineen 90€ 60€.


3
Laatutori / M: Gloverall Peacoat 70-luvulta
« : 14.10.13 - klo:14:31 »
Myydään Gloverall Peacoat 70-luvulta, väri ruskea, koko suht sopiva 178/72 kokoiselle kaverille, hihat voisi olla ehkä 1-2cm pidemmät, hp. 50e (sisältää postikulut).Ohessa Gloverallin mittoja:

hihan pituus hartiasaumasta mitattuna 60cm
olkapää-olkapää selkäpuolelta mitattuna 47cm
takin pituus niskasaumasta helmaan 87cm

Lappeenrannasta noudon lisäksi postitus onnistuu oikein mainiosti.

4
Asut ja pukineet / Puketumistyylin(i) kohentaminen
« : 10.03.11 - klo:14:50 »
Asiaa on sivuttu täällä useissa eri viesteissä, mutta tästä huolimatta haen täsmäohjeita Teiltä hyvät pukeutumisen asiantuntijat. Tarkoituksenani on siis päivittää omaa pukeutumistyyliä vastaamaan omaa ikääni sekä työnkuvaani. Ikää on tällä hetkellä 38 ja työskentelen julkisen hallinnon puolella asiantuntijatehtävissä. Noin 5 vuotta sitten kyllästyin kauluspaitojen silittämiseen ja siirryin pukeutumisessa lyhyt ja pitkähihaisiin T-paitoihin, farkkuihin sekä tennareihin. Pidän edelleen yksinkertaisesta pukeutumisesta, mutta nykyinen vaatetus ei ole oikein uskottava millään mittarilla. Värimaailma on ollut paidoissa lähinnä valkoista, harmaata ja mustaa, farkut sinisen sävyjä ja tennarit muuhun vaatetukseen sopivat.

Mistä minun kannattaisi lähteä liikkeelle? Todennäköisesti pitäisi hankkia useammat paremmat kengät, neuleita, kauluspaitoja ja pari irtotakkia. Oma asemani ei edellytä puvun käyttämistä, mutta formaalimpi pukeutuminen rennolla otteella ei olisi pahitteeksi. Säiden lämmetessä ongelmaksi muodostuu se, että hikoilen todella helposti.

Minua kiinnostaa siis suuntaviivat, joita lähteä toteuttamaan. Ja jos Teillä on mainita tässä yhteydessä jälleen kerran hyviä (verkko)kauppoja ja brändejä, niin otan kokemukset ja neuvot vastaan kiitollisena. Kaiken ei kuitenkaan tarvitse olla luksusta, koska jostakin on lähdettävä liikkeelle ja kerralla on päivitettävä lähes koko vaatevalikoima.

Sivuja: [1]