Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - uuno

Sivuja: [1] 2 3 ... 17
1
Etiketti / Vs: Tumma puku
« : 27.11.22 - klo:15:32 »

Outoa touhua.  Kyllä näin viiskymppinenkin on käyttänyt koko lapsuutensa karvalakkeja talvihattuina.  Tosin ne silloiset lasten mallit eivät ole ihan hautajaislajia.  Mutta kyllä talvihautajaisiin ehdoton hattu on turkislakki, kuten https://www.hattu.fi/lammas-nikita-p-105.html?sort=2a&cPath=2_12, https://www.hattu.fi/lammas-koivisto-p-106.html?sort=2a&cPath=2_12 https://www.hattu.fi/lammastoppa-p-99.html?sort=2a&cPath=2_12.  Ja menee ihan hyvin myös normaalien talvitakkien kanssa myös arkena.

Ihmiset on hankalia, jos tuijottaa, mutta itse olen kokenut tuijotusta ainoastaan homburg/eden päässä; turkislakki ei ole aiheuttanut juuri kommentointia. Ratkaisu tuohon on tietysti muuttaa isommalle paikkakunnalle, jossa on totuttu kaikkeen omituiseen...

2
Juu.  Kovaa muoviakin jostain löytänee, vaikka ruotsalaisten kaupasta: https://www.clasohlson.com/fi/Heijastin/p/31-9947-2.

Eihän se absoluuttisen tyylikäs ole, mutta elävä herrasmies on tyylikkäämpi kuin kuollut.  Ja päällystakistahan tuo roikkuu, eli jää sisään tullessa naulakkoon.

3
Asut ja pukineet / Vs: Sukat
« : 01.10.22 - klo:13:39 »
Falkea olen käyttänyt ja Pantherellaa.  Pantherellan sivustolla tuntuu olevan aika iso valikoima ja jos tilaa kerralla tarpeeksi monta, postitus kuuluu hintaan.  Tuo kynnysarvo on tosin ikävästi noussut, mutta sukat kyllä kuitenkin lopulta kuluvat.

4

Pitkät ja paksut :)

Tarkat mitat jätän nyt pimentoon...

5
Minulta myös ääni: isot koot.  Isojen ihmisten oletetaan nykyään pukeutuvan potkupukuun, muuta ei ole tarjolla.

6
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 21.06.22 - klo:17:46 »
Aika hauska!  Oletko harkinnut taskuliinaa?

7
Vapaa sana / Vs: Velmuiluketju
« : 08.06.22 - klo:20:55 »
Suitsupplylla aika, sanotaanko tyköistuva, tuotekuva:

Voi kauhistus!

8
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 22.05.22 - klo:16:48 »

Minä kysyisin Nippanapasta Liisankadulta.  En ole tosin nahkaexpertti.

9
Asut ja pukineet / Vs: Kenkien hoito
« : 15.05.22 - klo:16:23 »

Talvipohjista puheen ollen - onkohan kukaan nastoittanut kenkiään.  Ainakin täällä etelän lähiöalueilla liukkaus on sitä luokkaa, että nastoitta selviää vain vuorikauris.

10
Laatutori / Vs: Kenkiä 11.5F
« : 07.05.22 - klo:17:23 »
Kengät ovat edelleen myynnissä.

Koska tavara ei tunnu liikkuvan, olen valmis erittäinkin edulliseen kauppaan - tule kokeilemaan ja tarjoa!

11
Asut ja pukineet / Vs: Vaatteet ja tyyli uutisissa
« : 03.02.22 - klo:19:10 »
Ok, muistelin vain että hattuketjussa (tai jossakin talvipukeutumisketjussa) moni olisi tuonut esiin tuonkaltaisia mielleyhtymiä. Saatan kyllä muistaa väärin.

Et muista väärin.  Mutta silti en ymmärrä sitä mielleyhtymää :D.  Minäkin käytän turkishattua, joka on tehty lampaasta, mikä lienee eettisimmästä päästä.  Minkki on selvästi komeamman näköistä, mutta minkin lihaa en muista syöneeni, lampaat sen sijaan ovat monikäyttöisiä.

12
Asut ja pukineet / Vs: Vaatteet ja tyyli uutisissa
« : 02.02.22 - klo:18:59 »

Minä taas 70-luvun lapsena en ymmärrä, miten karvahattu ja neukkumielikuvat liittyvät yhteen.  Karvalakit olivat lapsilla silloin tosi yleisiä, aikuisilla myös.  Ja keltaista vaaraa varten myös varauduttiin sitten aikanaan oikeissa karvalakeissa.

13
Asut ja pukineet / Vs: Vaatteet ja tyyli uutisissa
« : 02.02.22 - klo:18:26 »
No, jonkunhan pitää olla ensimmäinen :)

Onhan Indiana Jonesillakin lierihattu.  Ehkä porukka vierastaa hattua vähemmän, jos sillä on haettu enemmän cowboy-henkeä.  Mutta kyllähän sellaiseen kylähenkeen jotenkin kuuluu se, että yritetään olla kovin huomaamattomia, ettei ärsytetä naapuria, jolloin elämä muuttuu hankalaksi.  Kaupungissa on helpompaa ja vapaampaa siinä suhteessa.

14
Asut ja pukineet / Vs: Turo Tailorin paluu
« : 21.12.21 - klo:18:23 »
Minulla on kahdessa mittapaikassa käynyt niin, että tulos oli liian pieni - BQ räätälistudiolla, jossa paikassa ravaamisen jälkeen alkoi kuulostaa lopulta siltä, että lähinnä asiakkaasta haluttiin jo päästä eroon.  Ja Kampin keskuksessa Sartoria Rossilla, jossa halusivat hoitaa asian oikeasti kuntoon, eli siitä jäi lopulta parempi fiilis, vaikka alkuperäinen mittaaminen oli ihan pielessä.

Turon mittapalvelua ei ole tullut käytettyä.

Hyvät fiilikset ovat olleet Schoffassa ja Herrainpukimolla, joissa mittaukset ovat onnistuneet ongelmitta, Saumassa sekä Turnbull & Asserilla Lontoossa, joista Sauma on ainakin toistaiseksi valikoitunut. 

15
Asut ja pukineet / Vs: Hatut
« : 23.08.21 - klo:21:31 »

Ehdoton suositus Panamahatulle tulee täältä.  Tuulee läpi, mutta suojaa auringolta, eli loistava kesähattu.  Jos on ongelmia formaaliuden kanssa, niin käytä vähemmän risaisia shortseja ja lyhythihaista kauluspaitaa (kyllä sitä saa minusta käyttää).

Sivuja: [1] 2 3 ... 17