Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Vestido

Sivuja: [1]
1
Asut ja pukineet / Vestimenta
« : 09.05.12 - klo:20:52 »
Liittyen hiljattaiseen pukuhankintaani, joka siis edusti Vestimenta-brändiä, niin selvittelin hieman ko. merkin nykytilaa. Nähtävästi Vestimenta SpA päätyi konkurssiin 2005 ja tuotemerkki myytiin pariinkin otteeseen päätyen lopulta Tombolini Industrie Srl:lle, joka ilmeisesti kyseisellä tuotemerkillä nykyisin pukuja valmistaa, jos valmistaa. Tuoretta kuvastoa tms. tuotemerkiltä en löytänyt.

Tombolini ei liene perinteisesti kovin korkealle rankattu valmistaja (ainakaan verrattuna Vestimentaan) ja ostamani puku onkin rakenteeltaan liimattu ei liinakangas, niinkuin Vestimentan valmistamat puvut ovat ilmeisesti olleet.

Blogin puolella kun on tämä melko tuore lista laatupukujen valmistajista, niin siinä olisi kenties hyvä olla Vestimentan kohdalla täsmennys konkurssin tehneestä tehtaasta eli pelkkä tuotemerkki ei riitä:
http://www.keikari.com/blogi/kattava-lista-laatupukujen-valmistajista/

Onko joku muu keikarilainen ostanut ko. tuotemerkin pukuja tai muuta vaatetta Solosta tai muualta? Oletan kuitenkin, että jonkintasoista laatua edellyttää heidän valikoimiinsa ottaminen? Tombolinin oman tuotemerkin puvut on ilmeisesti valmistettu Italiassa, mutta Vestimentasta ei löydy tietoa valmistusmaasta, joten kysyin Tombolinilta tarkempia tietoja siitä. Raportoin jos/kun saan heiltä vastauksia kysymyksiini.

Itse en sinänsä ole pettynyt ostamaani pukuun sillä hinnalla, jonka siitä maksoin. Puku istuu erinomaisesti ja näyttää hyvältä ainakin omiin silmiini - en sitä olisi rekistä muuten napannutkaan.

Sivuja: [1]