Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - vemuli

Sivuja: [1]
1
Kaunis elämä / Cartier sormus
« : 27.09.20 - klo:16:56 »
Mikä olisi sinun valintasi, vaikkapa vihkisormukseksi:

1. Cartier 1895
2. Cartier Love
3. Cartier Trinity
4. Joku muu

Kelta-, valko-, vai ruusukulta? Vai kaikkea edellämainittua, kuten Trinityssä? Ehkä jopa Platina?

Hillityn kapeaa vai miehekkään leveää?


2
Kulttuuri / Battlestar Galactica (2000-)
« : 16.02.18 - klo:19:36 »
Vaikka tiedän, että foorumilaisissa on Star Trekin kiihkeitä ystäviä, on minun ihan pakko kertoa, että tämä BSG -sarja pyyhkii pöytää näillä muilla ikonisilla sarjoilla.

Makuasia tietty. Oli positiivinen yllätys huomata, miten monivivahteisen ja kypsän tarinan oli tuotantoryhmä saanut kasaan. Niillä aiemmilla sarjoillahan ei ole mitään tekemistä tämän uusimman kanssa.

Hienoa oli myös se, että pääpaino sarjassa ei ollut mikään taistelu/tekniikka/tehosteet, jotka toimivat enemmänkin taustalla kulisseina. Ihmissuhteet, poliittinen ja sosiaalinen juonittelu kuljettavat tarinaa hienosti eteenpäin.

Olen varma, että Game Of Thronesin:n tuotantoryhmä on tutustunut tähän hienoon sarjaan huolella. Niin paljon yhtäläisyyksiä näissä sarjoissa on.


3
Linkit ja vinkit / The Men's Book iPhoneen
« : 17.11.11 - klo:00:40 »
Tuossa toisessa ketjussa jo mainostinkin, mutta tällainen aikakausilehti saatavilla ilmaiseksi ainakin iPhoneen. Englanninkielinen, runsaasti mainoksia ja laadukkaita kuvia. Saa ainakin ajankuluksi selailla vaikkapa junamatkoilla tms.

4
Asut ja pukineet / Kelttiläistä herrasmiesmuotia?
« : 27.01.11 - klo:22:05 »
Niin, miten on laita skottilaisten ja irlantilaisten kilttien kohdalla? Jos mies pukeutuu "hameeseen", voidaanko puhua vielä herrasmiehestä, vai onko "kaksi lahjetta" ainoa hyväksytty kriteeri?

Minua on kiinnostanut perinteisen kiltin hankkiminen jo muutaman vuoden ajan, tietenkin tarvittavine asusteineen. Oikeastaan kiinnostus heräsi muutamien Irlannissa käytyjen vierailujen ohessa. Varsinkin Dublinissa pelatun loppuottelun (hurling) yhteydessä, osa joukkueiden kannattajista oli pukeutunut perinteisiin kiltteihin. Oli muuten varsin näyttäviä asuja.


5
Asut ja pukineet / Olkaimet?
« : 06.12.10 - klo:11:56 »
Tervehdys!

Vaatiiko olkaimien käyttö liivejä eli pitäisikö puvun olla kolmiosainen?

Itse haluaisin käyttää olkaimia, mutta eipä ole edes sellaisia housuja, joissa olisi napit valmiiksi olkaimia varten (olkaimia on neljät nappikiinnityksellä ja yhdet klipseillä). Olenkin ajatellut harjoittaa käsitöitä ja asentaa näppärästi muutamiin puvun housuihin ao. napit. Olihan se niin, että napit pitäisi edessä sijoittaa prässilinjan molemmin puolin?

6
Linkit ja vinkit / Vanhaa muotia (Gentlemans Emporium)
« : 20.11.10 - klo:19:13 »

Täällä olisi tarjolla historian kahinaa...luulisin.

http://www.gentlemansemporium.com/gentlemans.php

Sivuja: [1]