Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Bulldog

Sivuja: [1] 2 3 4
1
Kaunis elämä / Vs: Parta ja parranajo
« : 14.02.24 - klo:14:04 »
Ajan itse 7/8 veitsellä. Tuon kanssa vedon pituus ei sinänsä ole merkittävä, avoin terä ja painoa joten ei kyllä tukkeudu. Lyhyitä esim. ylähuulen jne. ympärillä ja pidempiä vaikkapa kaulalla.
Kulmasta sanoisin, että matala kulma leikkaa paremmin. Olisko työohje, että jos mietit missä kulmassa joku perinteinen kertakäyttöhöylä kulkisi niin se tai loivempi voisi toimia?

2
Mun mielestä kaikki Zelenskyin pukeutumisesta ei selity sodalla, esim. kun vierailee turvallisessa maassa.

Zelenskyin pukeutuminen on viestintää, ja mielestäni hyvin tehokasta sellaista.

Tilannekohtainen pukeutuminen voi saada monia erilaisia muotoja...

1911 x tämä.
Zelensky valitsi linjansa kun hyökkäys alkoi. Tyylin pitäminen loppuun asti on äärettömän hyvä ja tehokas keino muistuttaa kaikkia tiltanteesta.

3
Kaunis elämä / Vs: Automuotoilu
« : 19.03.21 - klo:15:16 »
Muodot kohdallaan. Ja speksitkin hyvin lupaavat.

Eikä inspiraatiokaan ole epäselvä.

Alfa Romeo Giulietta SZ vuodelta '54 tuossa on ilmeisesti haluttu tuoda nykypäivään

4
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 12.03.21 - klo:12:31 »
Mitä olette mieltä Dirty Harryn tweedtakista? Miten se asettuu ympäristöönsä poliisimaailmaan, San Franciscoon ja 70-luvun alkuun? Onko Harry konservatiivinen vai viestittääkö tuo yleensä mitään?

Takki itsessään on pirun hieno ja kyseessä on meikäläisen suosikkielokuva, jonka olen katsonut varmasti kymmeniä kertoja siitä lähtien, kun sen aikanaan yläasteikäisenä ensimmäisen kerran näin. Mutta pitää muistaa että kyseessä on elokuva. Eli voisi melkein sanoa, että oikeassa elämässä poliisit pukeutuvat tweediin yhtä paljon kuin tiedustelupalveluiden miehet valkoiseen tai muunkaan väriseen smokkiin, kuten Bond.

Mutta koska elokuva on loistava, niin spekuloidaan. Tuossa ensimmäisessä elokuvassa Harry on kuvattu hieman konservatiivisempana hahmona kuin seuraavissa. Toki hänen Konservatiivisuutensa palaa ajoittain myös myöhemmissä elokuvissa. Ehkäpä niissä tasapainoillaan konservatiivisuuden ja liberaaliuden välimaastossa. Harryhan muuten vihasi valtion/ kaupungin raskasta byrokratiaa myös. Ja sitähän sileä yksivärinen kokopuku helposti viestii, vaikka välttämättä itse kantaja ei niin olisi tarkoittanutkaan. Eli itse olen tullut siihen tulokseen, että hahmo viestittää irtotakeilla (ja elokuvan loppupuolella tummanruskea arkipuku) konservatiivisuutta kyllä, mutta valitsemalla tweedin haluaa erottua tärkeilevistä ja pyrkyrimäisistä byrokraateista ja ennen kaikkea poliitikoista ja politikoinnista yleensäkin raadollisessa poliisityössä.

Hieno ja osuva analyysi. Itse olen aina mieltänyt takki valinnan yksinkertaisesti niin, että raskaampi tweed jne. peittää S&W model 29'n paremmin kuin kevyempi materiaali

5
Farkut mustan puvun takin kanssa taitaa olla yleisimpiä asuja Suomemme miehillä. Molempia vaatteita jo löytyy kaapista, joten eipä tarvitse vaivata itseään asialla.

Voi osaltaan johtua siitä, että puhekielessä ihmisillä menevät iloisesti sekaisin pikkutakki ja puvuntakki ikäänkuin synonyymeinä. En muista ulkomailla törmänneeni tähän farkut + puvuntakki -tyyliin, muihin kammotuksiin kylläkin.

Hmm, ajat ovat ehkä muuttuneet. Ja hyvä niin! Kun itse tuli enemmän maailman lentokenttiä ja turuja kierrettyä oli farkut  + puvuntakki kombo erittäin suosittu. Etenkin skandinaavit, saksalaiset ja ehkäpä myös hollantilaiset suosivat tuota komboa vahvasti '90 luvulla ja '00 alkuvuosina.
Etenkin perjantaisin tuo oli lähes must.
Pikkutakki tms. sitten oli enemmän etelämmän Euroopan edustajien valinta

Kun itsellä casual Friday noihin aikoihin tarkoitti solmion pois jättämistä jäivät nuo kyllä mieleen

6
Asut ja pukineet / Vs: Laadukkaat vaelluskengät
« : 05.01.21 - klo:11:14 »
^
Ko. kenkä ei ole tuttu, mutta Dannerin LEO malliston kenkiä olen käyttänyt huonojen kelien 'pakko mennä ja liikkua ulkona toimiston ulkopuolella' ja pitoa on ulkona liikkumiseen kyllä ihan hyvin.
Valmistajana siis mielestäni suositeltava

7
Kaunis elämä / Vs: Automuotoilu
« : 17.11.20 - klo:11:00 »
Uppoudutaan muotoiluun ja myöskin imagoon. Nehän eivät ole kaikki kaikessa auton suhteen, vaan on paljon muitakin arvoja sekä näkökulmia, mutta kun kerran tällainen muotoilu-keskusteluketju on luotu, niin avaan tänne omaa pähkäilyäni.

Pohdintani keskittyy siihen näkökulmaan, että jos auto hankittaisiin täysin lifestyle, muotoilu ja imago edellä. Autoa oltaisiin hankkimassa esim. herrasmiesmäiselle liikemiehelle, joka arvostaa tyyliä. Pukeutuu pukuun tai vähintäänkin smart casualin/business casualin välimaastoon töissä. Käyttää arjessa usein koreaa pukukelloa ja satsaa italialaisiin sekä brittiläisiin laatukenkiin. Mies ei pukeutumisellaan korosta millään tapaa sporttisuutta, vaan enemmänkin eleganssia.

Jos lähden ns. suoriltaan fiilispohjalta arvioimaan E-segmentistä sedania tai farmaria tälle koreasti pukeutuvalle liikemiehelle, niin vastaukseni olisi tällä muotoilun, lifestylen ja imagon näkökulmalla E-sarjan Mersu. Myös Jaguar voisi upota tähän sekä Volvo S90/V90. Volvossa lisämausteena premium-perheauton fiilis sekä turvallisuus. Mutta sitten taas Audi ja BMW tuntuisivat tähän eleganssiin sporttisilta vaihtoehdoilta. Olenko jonkin yleistämisen uhri vai onko se niin, että Audi ja BMW ovat ne sporttiset vaihtoehdot? Jos näin, niin näetkö sinä ko. oissa jotain sellaista muotoilua ja fiilistä, joka tukisi tämän kuvailemani keikarin imagoa?

Alfa Romeo Giulia, Maserati Ghibli ja Jaguar XF nousevat kieltämättä mieleen E-klassen ja Volvo V90 rinnalle.
BMW ja Audi ovat mielestäni muotoilunsa puolesta pari piirua liikaa 'agressiivinen öykkäri' kategorian puolella.

Mainitsemani asettaisin sitten janalle 'kukaan ei huomaa' - 'tarttuu silmään' järjestyksessä S90 - E-klasse - XF - Giulia - Ghibli

Villinä korttina sitten RR Velar8
Kaunis elämä / Vs: Floris no 89
« : 19.10.20 - klo:12:25 »
^
Mielestäni klassikko, ja ehdoton sellainen.
En ole koskaan kokenut tuota mitenkään erityisen feminiisenä, mene tiedä.
Annostelun suhteen tuossa saa joo olla tarkkana, itselläni toimii vajaa suihkaus rintaan.
Useampi saa aikaan sellaisen tuoksukuplan jonka kanssa ei viitsi julkisesti liikkua

9
Kaunis elämä / Vs: Automuotoilu
« : 30.09.20 - klo:15:18 »
^
Hmm, to each his own oli tuossa ylempänä. Mielestäni tuon oikea paikka olisi nyky-BMW malliston rinnalla siellä päässä ampumarataa jonne kaluston asiakaspää suunnataan

10
Asut ja pukineet / Vs: Mitä tänään on päälläsi?
« : 30.07.19 - klo:17:02 »
Syytän outlawkantrimusiikin ihanan mädättävää vaikutusta.

I got on my cowboy boots, jeans
And Hawaiian shirt, mirrored sunglasses
And a mobile phone

:)

11
Asut ja pukineet / Vs: Vaatteet ja tyyli uutisissa
« : 05.06.19 - klo:11:23 »
Luin jutun myös ja ihmettelin, millä perusteella toimittaja kirjoitti. Oikeassa uutinen on, mutta yleensä tällaisissa on tapana kysyä räätäliltä tai joltain muulta osaajalta, miksi X:n asu on pielessä.

Näinhän se menisikin normaalisti. Ei tietenkään tällä kertaa, koska
Trump.

Ottamatta sen enempää kantaa Suuren Oranssin kyvykkyyteen/kyvyttömyyteen nostaa koto-Suomen median päivittäinen Trump-uutisointi haluani käyttää MAGA-lippistä ihan kiitettävästi ja koko ajan

12
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 29.05.19 - klo:14:10 »

13
Kaunis elämä / Vs: Puukot, veitset, ja teräaseet
« : 24.05.19 - klo:10:44 »
Mielenkiintoinen aihe ja hyvää tietoa esitetty!
Itse harvoin poistun kotoa ilman jonkinmoista linkkaria/taskuveistä.
Tänään housun etutaskussa kulkee CRKT Ken Onion custom kahvoin.

Jos suinkin löydän hyvän syyn ja tilanteen koppaan matkaan jonkun suosikeistani:
Quartermaster General Lee Climate Change
TOPS Micro Hawk
Creek Stewart Whiskey Corvid
Boker Plus Hawkit

Totuuden nimessä myönnettävä, että noista eniten mukana kulkee tuo Hawkit.

Eilen viimeksi taskuveitsi pelasti päivän kun moottoritien varressa leikkasin vaimon autosta keskeltä katkenneen
pakoputken kumikannakkeet puukahvaisella Winchesterin kääntöveitsellä


14
Asut ja pukineet / Vs: Satunnaisia kysymyksiä
« : 08.03.19 - klo:10:56 »
^
Kukin tietysti vetää kuten haluaa. Yllä on paljon hyvää tekstiä ja ohjetta.
Vanha Westside ja JTS ukko ei kuitenkaan malta olla heittämättä paria jatkokommenttia.

Jos päätavoite on näyttää hyvältä etsitään silloin juuri sitä lihasmassaa.
Perusliikkeitä siis ehdottomasti.
Hypertrophy-treenin perusteet sanovat yli 60% ja alle 80% 1RM'stä.
Voluumilla on merkitystä huomattavasti enemmän kuin teholla.
Näin ollen 2 - 3 krt. viikossa joku 5 x 8 välille 60% - 80 % 1RM'stä voisi olla aika lähellä sweet spottia harjoittelijalle jolla ei ole useamman vuoden kokemusta säännöllisetä ja tavoitteellisesta treenistä

Aktiivinen elämäntapa ja/tai luonnostaan lihasmassaltaan kevyempi kaveri kyllä helposti tarvitsee muutakin kuin kotiruokaa jotta rasvatonta lihasmassaa tarttuu. Se 5-6 ateriaa joissa otetaaan n 2 gm. protetiinia per painokilo on ihan hyvä lähtöpositio. Hiilihydraatteja ja rasvaa tarpeen mukaan alas tai ylös.

Jos haluaa hifistellä treenin kanssa joku dogcrapp tai boring but big voivat olla hyviä tutkia myös


15
Kulttuuri / Vs: Battlestar Galactica (2000-)
« : 07.02.19 - klo:09:57 »
Ja sitten kun kaikkeen muuhun on petytty voi aina palata hyvän ja oikean alkulähteelle ja katsoa Star Trek TOS'n
;)

Sivuja: [1] 2 3 4