Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - DandyAndy

Sivuja: 1 ... 47 48 [49]
721
Asut ja pukineet / Re: Schoffan paidat
« : 30.12.08 - klo:22:20 »
Vedän muuten tuon aiemman kommenttini takaisin Schoffan kehnosta viimeistelystä. Kävin tänään pitkästä aikaa hakemassa uuden mittapaidan ja tällä kertaa en havainnut viimeistelyssä mitään moitittavaa.

722
Linkit ja vinkit / Re: Verkkokauppoja jalkineiden ostoon
« : 30.12.08 - klo:21:48 »
En kyllä minäkään sovittamatta kenkiä ostaisi. Noita lestejä on tosiaan aika paljon. Ymmärtääkseni Suomen kenkäkaupoissa on pääsääntöisesti EE lestillä olevia kenkiä, koska suomalaiset ovat aika leveäjalkaista porukkaa. Tämä hankaloittaa meikäläisen kenkien ostoa melkoisesti, koska itse taasen olen kokolailla kapealla, mutta pitkällä räpylällä varustettu. Loaferit, yms. voi suosiolla jättää Suomessa kauppaan, koska ne eivät pysy jalassa.

723
Asut ja pukineet / Re: Schoffan paidat
« : 30.12.08 - klo:08:54 »
Lainaus
Oikeastaan "käyttöpaitoina" voi käyttää melkein ihan mitä tahansa, jotka eivät purista tai roiku ihan oudosti päällä.

Jostain syystä mua kiusaa kulkea paidoissa joissa on vaikka hieman liian lyhyt hiha jos tiedän, että kotona kaapissa roikkuu juuri prikulleen sopivalla hihalla varustettu paita. : )
Arkikäytössäkin laadukkaat erinomaisesti istuvat vaatteet toimivat ainakin minulla hyvänä itsetunnon kohentajana ja siksi pyrin myös arkivaatteissa laadukkuuteen. Mistään egoboostista tässä ei ole kyse. Jos haluaisin koreilla käyttäisin mahdollisimman suurilla kalliin merkin logoilla varustettuja rättejä.

Lainaus
T&A:n valmispaidoissa on melkoisen reilu mitoitus niin vatsan kuin hihojenkin kohdalla. Hartioissa ja kauluksissa mitat ovat kohdallaan myös hoikemmalle veijarille. T&A-paidan kavennus on ehdottomasti hintansa arvoista aina, Kallion korjausompelimossa omani saan 15 eurolla kuntoon.

Tuota kavennusta voisi itsekin kokeilla. Oletko teettänyt paitoihin muita muutoksia?

724
Asut ja pukineet / Re: Schoffan paidat
« : 29.12.08 - klo:21:24 »
T.M. Lewiniä ja Harvie & Hudsonia minäkin käytän. Kieltämättä Lewinin paidat ovat laadukkaita (joskin jotkin materiaalit erittäin haastavia silittää). Minulla vain on ongelmia niiden kokojen kanssa. Lewinin paidat ovat varsin runsaita (Harvie & Hudsonit ehkä vielä reilumpia) ja vaikken ihan mikään kukkakeppi olekaan näyttävät ne aika säkeiltä päälläni.

Schoffan valmispaidat ovat ymmärtääkseni ihan eri kamaa kuin ne mittapaidat. Mittapaidat ommellaan Virossa ja nuo valmispaidat tulevat käsittääkseni jostain muualta.

T&A:han tutustuneet voisivat kertoa millainen mitoitus niissä on esim. Lewiniin verrattuna.

725
Asut ja pukineet / Schoffa
« : 29.12.08 - klo:09:42 »
Moi,

Löytyykö muita Schoffan mittatilauspaitojen käyttäjiä? Itse asioin paitoja tarvitessani lähes yksinomaan Schoffalla (satunnaisia Englannin ostoksia lukuunottamatta). Mielestäni paitojen laatu on kohtalainen. Miellyttäviä ja laadukkaitakin kankaita löytyy valikoimista, mutta ompelutyön laatu on vain tyydyttävällä tasolla: nappeja irtoilee, uudet paidat viimeistelemättömän oloisia (roikkuvia lankoja, yms.). Seikka joka itseäni paidoissa häiritsee eniten on, että paitoihin ei saa irtoluita kauluksiin. Olen kuitenkin olen kuitenkin ollut valmis uhraamaan laadun edullisten mittapaitojen alttarille (suurin osa paidoista irronnee 60-90 eurolla). Kerran kun pukee päälleen hyvin istuvan mittavaatteen on minun ainakin ollut vaikea palata bulkkipaitojen pariin ja ns. laatumerkkien mittatilausvaatteet ovat toistaiseksi tuntuneet hieman tyyriilltä kukkarolleni.

Otsikkoa muokattu, sillä keskustelu sivuaa myös Schoffan pukupalveluja.
-Ville

Sivuja: 1 ... 47 48 [49]