Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - DandyAndy

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 49
16
Kaunis elämä / Vs: Automuotoilu
« : 10.02.11 - klo:13:18 »
Entäpä mitenkäs olisi brittiläisistä tällainen Aston Martin Lagonda?:

Juu, ei. Lagondastahan on olemassa myös farmarimalli.

17
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 10.02.11 - klo:13:15 »
Kyllä kirjassa on aika kattavasti kaikkea teknistä nippelitietoa, mutta tosiaan tarvinnee kumppaniksi jonkun opettamaan, kädestä pitäen. Kaavat ja teko-ohjeet löytyy, mutta esmes lestin tekemisessä neuvotaan menemään aidan matalimmalta kohdalta, eli lestikauppiaan luo ;D Toki lestinkin tekoon on jonkin sortin ohjeet.

Käytännössä tuossa tosiaan neuvotaan menemään ali siitä mistä aita on matalin, koska kengäntekoon soveltuvien lestien välittäjiä ei ihan pilvin pimein, ainakaan pääkaupunkiseudulta, löydy. Veikkaanpa, että nykyisin olisi vaan helpompaa tehdä itse.

18
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 09.02.11 - klo:13:21 »
Juu, varmasti tulee raporttia kuvien kera. Nimen takana on iso pulju.

http://en.wikipedia.org/wiki/Salvatore_Ferragamo_Italia_S.p.A.

...mutta koska nuo on tilattu normaalin tuotannon ohi, ei niitä voi myydä Salvatore Ferragamoina. Samaa kamaa kuin Ferragamo mutta ilman virallisia logoja.

Olen puhunut pariin otteeseen myyjän kanssa puhelimessa ja vaikuttaa hyvältä. Saas nähdä, tuleeko ihan täyttä kuraa vai onko kyseessä oikeasti loistodiili. Taloudellinen riski on aika pieni kun ei noihin nyt kohtuuttomasti rahaa mennyt.

Riski ei tosiaan kovin suuri ole. Mielenkiinnolla jään odottelemaan tuloksia. Laadukkaista mittapaidoista 18 puntaa kipale olisi todella hyvä diili. Jopa niin hyvä, että en usko ennen kuin näen.. :)

19
Yhteiskunta / Vs: Miksi Suomessa pukeudutaan huonosti?
« : 09.02.11 - klo:11:09 »
Hirvilimun vaikutuksen alaisena syntyy kyllä loisteliaita ideoita muuhunkin jekkuiluun ;)

Johtuukohan mun heikentynyt hölmöilyfrekvenssi hirvilimun käytön vähenemisestä vai toisinpäin? En muista milloin olisi tullut jekkuun tartuttua vaikka puteli kaapissa nököttääkin.

20
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 09.02.11 - klo:11:04 »
Ostin läjän 15.5 tuuman kauluksella ja niskasta mitattuna 34.5 tuuman hihoilla varustettuja medium-fitin Massimo Ferraganon hyvin eksklusiivisia paitoja. Kuvia:

http://s282.photobucket.com/albums/kk250/tuc_finland/Massimo_Ferragano/

Eiköhän nuo ensi viikolla saavu. Kaupan päälle tulee kontaktit hankkia moisia tarvittaessa lisää mittatilaustyönä.

Myyjä teetti itselleen noita 40 mutta hokasi ettei tarvitse ihan niin paljoa. Ikävästi täsmälleen samat tärkeimmät mitat kuin minulla. :)

Näitä ei tällaisenaan saa mistään kaupasta ja tämä erä oli ainoa tarjolla myyjältä tällä haavaa. En välttämättä tarvitse itse koko satsia. Vink vink.

Hmm.. Kerrohan millaisia ovat kun saapuvat. Minulla alkoi joku hälytyskello myyjän hehkutuksesta kilisemään. Diili on jotenkin liian hyvä ollakseen totta. Massimo Ferragano myös tuntuu olevan niin eksklusiivinen tekijä, että googlettamalla ainoa paitoihin viittaava halutulos on tuo eBay-myyjä.

21
Linkit ja vinkit / Vs: Korjausompelijat Helsingissä
« : 08.02.11 - klo:16:45 »
Nyt on Sticky. Mietin vain, että pitäisikö ketjuun otta mukaan myös muualla maassa sijaitsevat ompelimot tai perustaa oma kejunsa niille.. Lukijoita kun on muuallakin kuin Helsingissä.

22
Linkit ja vinkit / Vs: Korjausompelijat Helsingissä
« : 08.02.11 - klo:16:39 »
Sticky ketjuksi joko tälle tai "Pukeutuminen"-palstalle.

Tarkoitatko siis tätä korjausompelimoita käsittelevää ketjua?

23
Yhteiskunta / Vs: Miksi Suomessa pukeudutaan huonosti?
« : 08.02.11 - klo:16:23 »
Lainaus
Nuorena pitää myös tehdä typeryyksiä ja käyttäytyä 'huonosti', sitä kai kutsutaan kasvamiseksi. Itse harrastan näitä asioita vielä ikämiehenäkin!

Itse harrastin tyhmyyksien tekemistä 14-vuotiaana ja häpeän nyt monia tekemiäni asioita.. kasvamista kai tämäkin.

Minulla tyhmyyksien tekeminen oikeastaan vasta alkoi 14 vuotiaana. Jonkinlainen kulminaatiopiste oli noin 10 vuotta myöhemmin ja nyt tyhmyysfrekvenssi on ollut laskussa sen viimeiset kymmenisen vuotta. Veikkaan, että tyhmyystiheys kääntyy taas nousuun seuraavan parin vuoden aikana..

24
Linkit ja vinkit / Vs: Korjausompelijat Helsingissä
« : 08.02.11 - klo:16:11 »
Minua edelleenkin hämää tämä "Linkit ja Vinkit"-palsta. Usein sitä tulee seurattua vain tuota toista palstaa, joten täältä jää monta hyvää ketjua lukematta. Tämänkin voisi periaatteessa siirtä sinne toisaalle ja liimata keskustelualueen yläreunaan, mutta voihan olla että Villen omat diilit eivät tätä mahdollista.

Ööh.. Voitko täsmentää mitä tarkoitat. Siirtää mitä ja minne?

25
Yhteiskunta / Vs: Miksi Suomessa pukeudutaan huonosti?
« : 07.02.11 - klo:16:09 »
Ei liene sattuma, että juuri hifistä on johtunut sana "hifistellä" joka on vakiintunut jonkinlaiseksi yleistermiksi kaikelle sille, mitä mekin täällä harjoitamme. Ainakin ulkopuolisen silmissä. Ei tämä millään pahalla ole, olen vain subjektiivisesti havainnut näin omasta mielestäni ja kyllä sen ranskalaisen antropologin, jonka nimeä en osaa taivuttaa, ajatukset ovat mielestäni viisaita.

Hifistely on erinomainen sana tämäm palstan sisällölle. Itse olen todennut jo vuosia sitten, että minun elämäntyylini kiteytyy sanaan hifistely. Meikäläiselle on luonnollista hifistellä ihan minkä tahansa asian kanssa ja uskoisin, että monella muullakin ikätoverillani on samoja piirteitä. Oikein missään ei tahdo perusmalli riittää (sähköhammasharjaa ostaessakin piti yksi ilta käyttää interwebin äärellä sopivaa ominaisuus-hinta tasapainoa etsiessä).

Vaikka en Fela Kutin suurin ystävä ole niin Django putoaa kyllä.

26
Yhteiskunta / Vs: Miksi Suomessa pukeudutaan huonosti?
« : 07.02.11 - klo:13:54 »
Minusta tässä juuri oli Jaron kirjoituksen hauskin pointti: minäkertojan asettautuminen tuohon Keikari-rooliin. Pitäisi varmaan puhua kaksois-ironiasta. Menee vaikeaksi.

Tästä tulee väistämättä mieleen Ruben Stillerin kolumni semi-ironisista kengistä uusimmassa Imagessa. Jaron teksti putoaisi mielestäni Stilleriä lainatakseni metaironian vaativaan tyylilajiin.

27
Yhteiskunta / Vs: Miksi Suomessa pukeudutaan huonosti?
« : 07.02.11 - klo:11:40 »
Mainio kirjoitus. Minua hieman kuitenkin arveluttaa keskimääräisen keikarilaisen kuvaus. Toki jaron profiili varmasti moniin foorumiitteihin osuu, mutta kyllä joukossa on mielestäni ihan hyvä joukko perinteisiä konservatiivejakin.

28
Asut ja pukineet / Vs: Hyvä räätäli Helsingissä?
« : 06.02.11 - klo:12:47 »
Ja jos joku osaisi myös sanoa, kuinka paljon Helsingin oikeat räätälit veloittavat esim takin(selkä- ja kylkisaumoista sisään) ja housujen(pelkästään vyötäröltä sisään) kaventamisesta? Lahkeiden ja hihojen lyhennyksiä uskaltaa teettää jossain ompelimossakin, ja ovat myös helppoja tehdä itse, mutta mitään kalliimpaa en veisi verhojen ompelemiseen tottuneelle tädille.

Hmm.. Aika asenteellinen kommentti. Mikä saa sinut kuvittelemaan, että ompelijat olisivat keskittyneet ensisijaisesti "verhojen ompeluun"?

29
Vapaa sana / Vs: Mitä ostit tänään?
« : 05.02.11 - klo:13:19 »
Eilen hain Parkerin kuulakärkikynän. Vaikka ei olekkaan mustetäytekynä on kyllä selvästi parhain kuulakärkikynä, ja sekin on jo jotain. Jännä juttu muuten että oli saman hintainen kuin Ballografin ihan peruskuulakärkikynä. 

Jaa.. Saapiko udella mallia? Mikäli kyseessä on Jotter niin se on ihan samaa (hyvää) peruslaatua kuin vaikka Ballografin Epoca ja suunnilleen saman hintainen.

30
Kaunis elämä / Vs: Keikarilaisten autot
« : 04.02.11 - klo:22:55 »
Bussi. Merkki ja malli vaihtelee päivittäin.

Jussin kanssa samoilla linjoilla (oikeasti kyllä ajetaan eri linjoilla..). Aika paljon tulee istuttua myösen taksin takapenkillä

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 49