Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Jute

Sivuja: [1] 2 3 ... 12
1
Tjaa, jos talo palaa maan tasalle niin yhden paperin katoaminen siinä yhteydessä on murheista pienimpiä. Se osakekirja on nykyään enemmän symboolinen dokumentti, omistukset on kyllä kirjattu ja todennettu moneen kertaan verottajan ja muiden viranomaisten toimesta.

Vaivaa siitä kyllä tulee, jos osakekirjan kuoletus pitää virallisessa lehdessä kuuluttaa ja sen jälkeen hankkia uusi osakekirja.

2
Kaunis elämä / Vs: Parta ja parranajo
« : 07.01.13 - klo:14:01 »
Onko veitsi sopivin väline satunnaiseen parranajoon? Höylä tukkeutuu äkkiä pitkistä karvoista ja sähkökone rupeaa herkästi nyhtämään.

3
Asut ja pukineet / Vs: Muutokset tyylissäsi vuonna 2012
« : 02.01.13 - klo:15:00 »
Harmaat flanellihousut tuli teetettyä ompelijalla.

4
Asut ja pukineet / Vs: Kenkien oikea istuvuus 101
« : 23.11.12 - klo:10:51 »
Onko blake rapid-rakenteinen kenkä luonnostaan jäykkä, vai onko jäykkyyteen mahdollista vaikuttaa sopivilla materiaalivalinnoilla ilman, että kengän kestävyys tai lämpimyys kärsii liikaa?

5
Asut ja pukineet / Vs: Kenkien oikea istuvuus 101
« : 19.10.12 - klo:13:41 »
Lisähavainnot tukevat pohjan liukkautta selityksenä. Tulin laittaneeksi jalkoihin tilavat talvikengät ohuiden sukkien kanssa. Toinen kenkä istuu takaa selvästi huonommin ja kantapää pääsee liikkumaan. Karkeat sammalpohjalliset pitävät kantapään liikkumisesta huolimatta päkiän paikallaan, eivätkä jalat jännity vastaavalla tavalla.

6
Asut ja pukineet / Vs: Kenkien oikea istuvuus 101
« : 18.10.12 - klo:20:22 »
Hankin viime kesänä uudet kengät. Niiden istuvuus on muuten hyvä, mutta isovarpaat jännittyvät kävellessä. Voisiko joku seuraavista syistä aiheuttaa isovarpaiden jännittymisen? Kyse on oxfordeista.

Kengissä on korkeampi korko kuin muissa kengissäni ja korko on takaa korkeampi kuin edestä.

Sisäpohja on sileää nahkaa ja tuntuu liukkaalta.

Kenkien rakenne on selvästi jäykempi kuin muissa kengissäni. Kantakuppi on vahvistettu muovilla ja kengät taipuvat vähemmän päkiän kohdalta kuin muut varrettomat kenkäni.

Viimeinen epäilys on pieni virhe istuvuudessa. Toinen kenkä voisi olla aavistuksen isompi ja toinen pienempi.

7
Linkit ja vinkit / Vs: Edullista pukukangasta
« : 03.10.12 - klo:13:23 »
Fox on aloittanut The London Loungen Michael Aldenin suunnitteleman flanellimalliston tuotannon.

8
Vapaa sana / Vs: Valokuvaus ja kamerat
« : 27.09.12 - klo:14:48 »
Sopisiko 50 millin objektiivi haastattelujen kuvaamiseen fx-rungolla? Dx-rungolla sellaisella kuvaa mukavasti potretteja sisätiloissa.

9
Arvon herrat,

vasen jalkani on jalkapöydän kohdalta reilusti oikeaa leveämpi. Bexleyn Enfieldien istuvuus on oikealle jalalleni hyvä koossa 44, mutta vasenta jalkaani se puristaa liikaa. Jos vaihtaisin kokoon 45, olisi oikea kenkä liian suuri - missä määrin liiallista kengän tilavuutta voi kompensoida pohjallisilla ja ilttityynyillä? Tai olisiko järkevää yrittää venyttää vasenta kenkää sopivaksi?
Kysy suutarilta ja vie testiin. Kyllä ne aika kivasti saa venytettyä nahkakenkiä.

Kannattaisiko seuraavalla kerralla, kun suunnitellaan kenkien yhteistilausta, kysellä eriparien tarvetta? Luulisi, että täällä jollakin menee jalkojen kokoero toisinpäin.

10
Kaunis elämä / Vs: Sisustustyylit
« : 05.09.12 - klo:20:49 »
Uusi tuoli on Varaxin valmistama. Vanhemmassa tuolissa ei ole enää valmistajamerkintöjä jäljellä. Valmistiko Artek lepakkotuolia joskus Suomessa, kun Yhdysvalloissa ensimmäiset tuolit olivat Artek-Pascoen valmistamia? Löysin vanhan tuolin kehikon joskus lapsena vintiltä.

Uusi tuoli on edestä neljä senttiä korkeampi ja takaa seitsemän senttiä matalampi kuin vanha.

Pitää kai laittaa lehteen ilmoitus lepakkotuolin vaihtamisesta. Vanhoja runkoja lienee riittämiin liikenteessä. Joku saa uuden tuolin ja minä saan mukavamman tuolin.

11
Kaunis elämä / Vs: Sisustustyylit
« : 05.09.12 - klo:13:58 »
Ongelman syy alkaa selvitä. Rupesin vertailemaan vanhaa lepakkotuoliani ja epäonnistunutta uushankintaa sekä kaupoissa myynnissä olevia lepakkotuoleja. Huomasin, että vanhempi tuoli on hitsattu, kun taas uudempi on kasattu ruuveilla ja suunniteltu lyhytselkäisemmälle istujalle. Olen nähnyt myös ristikkäisistä putkista tehdyllä liitoskappaleella varustetun mallin, mikä oli kooltaan lähempänä hitsattua tuolia.

Tämäkin on huonekalujen kopioinnin huonoja puolia, kun tehdään pintapuolisella tarkastelulla huomaamatta jääviä muutoksia, jotka saattavat vaikuttaa olennaisella tavalla tuotteen sopivuuteen ostajalle. En tiennyt eri versioista, joten en ymmärtänyt istua tuoliin ennen kauppaa. Toivottavasti tuoli kelpaa lyhytselkäisemmille vieraille.

12
Kaunis elämä / Vs: Sisustustyylit
« : 04.09.12 - klo:12:06 »
Onko lepakkotuoleja useampia malleja, vai onko niiden mallia muutettu? Hankin uuden lepakkotuolin, mutta se ei sovi selälleni ollenkaan niin hyvin kuin vanha.

13
Vapaa sana / Vs: Mitä inhottavaa näit tänään?
« : 15.03.12 - klo:12:20 »
Tullista en tiedä, mutta kiinteistökaupassa on mahdollista saada varainsiirtoveroa takaisin, jos kauppahintaa alennetaan kiinteistön virheen vuoksi.

14
Vapaa sana / Vs: Minkä ikäisiä foorumin jäsenet ovat?
« : 14.03.12 - klo:12:05 »
Perusopiskelija on tankkaamassa vain ja ainoastaan työllistyäkseen, vapaa-aika kuluu ryypätessä ja ryyppäämisestä löpistessä. Onneksi harvoja poikkeuksiakin löytyi.

Monelle opiskelijalle ryyppääminen on syy opetella tapoja - miten kohotetaan maljaa ja missä järjestyksessä.

15
Itselläni hankintavauhti on aika hidas - muutamia vaatteita vuodessa. Tavoitteenani on enemmän käyttömukavuuteen liittyvä istuvuus- ja materiaalitason parantaminen kuin tyylin muuttaminen. Enemmän olen karsinut epämukavia vaatteita kuin hankkinut uusia.

Sivuja: [1] 2 3 ... 12