Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - HerraMr

Sivuja: [1]
1
Vapaa sana / julisteiden hankkiminen
« : 26.10.12 - klo:18:31 »
Terve, oliskohan täällä ihmisillä tietoa, että onko helsingin alueella hyvää julistekauppaa? oon kattonut muutaman netissä toimivan liikkeen valokoimia ja hintoja, ja ihan ok ovat, mutta niistä ei saa alennusta jos tilaa isomman kappalemäärän. Mulla olisi kyseessä kenties muutama kymmenen tai ehkä jopa toista sataa kappaletta. Yks tunnettu missä oon käynytkin on Tunnelin Julistekauppa, niiltä ei vaan aina löydy kaikkia klassikoita valikoimista tai varastoista. Toinen oli http://www.julisteita.fi/ Mutta sama ongelma :( Tuossa sitten mietin että jos saisin käsiini sen julisteen digi-muodossa ja painattaisin sen jossain kulmapainossa? Tai ehkä jossain näistä nettipainoista, niistä saa aika hyvät alennukset jos tilaa paljon kerralla. Tossa googlettelin ja löysin esim print24 offset paino, onkohan kellään kokemusta? Pitää tietenkin ottaa tekijänoikeus asiat huomioon.. Mietin vaan että onkohan siinä painotalon kanssa ongelmaa näissä copyrighteissa vai onkohan se minun asiani?

Noh, aika sekavan kappaleen sain aikaseks :) Toivottavasti joku jaksaa lukea edes loppuun asti ja vastata jos vinkkejä löytyy :D Kiitos!

2
Linkit ja vinkit / Vs: Alennusvinkit
« : 26.10.12 - klo:18:18 »
Loistavaketju, kiitos näistä! :D hitto kun en ennen ole tajunnu vilkasta. :(

3
Kulttuuri / Vs: Mitä kuuntelet nyt?
« : 26.10.12 - klo:18:17 »
Billy Joel, loistava artisti, ei ole toista sen vertaista :D

4
Kulttuuri / Vs: Mitä luet nyt?
« : 26.10.12 - klo:18:17 »
Eye -lehteä.. kannattaa vilkasta jos design kiinnostaa pätkääkään :) Loistava lehti

5
Kulttuuri / Vs: Mitä katsoit viimeksi?
« : 26.10.12 - klo:18:16 »
Viimeisin elokuva oli Godfather trilogia, ehkä kymmenes kerta kun katon ne kaikki putkeen :D Siinä vasta tyyliä onkin! Parhaat leffat mitä ikinä tehty!

6
Itteni tuunaamat (kulutetut) farkut, silkki-kauluspaita ja skraga :D

Sivuja: [1]