Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Reijo (nimi muutettu)

Sivuja: [1] 2 3
1
Laatutori / Vs: M: Loaken louferit, koko 9.5
« : 22.12.09 - klo:03:27 »
Laskin hinnan 30 euroon. Edullisesti hienot louferit 43-44 jalkaiselle.

2
Laatutori / * MYYTY * Loaken louferit, koko 9.5
« : 17.12.09 - klo:00:19 »
Kengät on myyty.

Myyn erittäin hyväkuntoiset Loaken ruskeat louferit, koko UK 9.5. Kengänpohjan pituus on 305 mm, ja sisätilavuus on muutaman mm lyhyempi. Pohjan leveys on 107 mm. Omaan jalkaani, koko 42, ne ovat liian suuret. Hintapyyntö 40 30 euroa. Kenkiä voi tulla sovittamaan Espooseen.

Kuvia:

http://img13.yfrog.com/img13/7707/dscn0043al.jpg
http://img13.yfrog.com/img13/8150/dscn0047su.jpg
http://img121.yfrog.com/img121/1126/dscn0055w.jpg
http://img39.yfrog.com/img39/9903/dscn0045j.jpg
http://img39.yfrog.com/img39/8309/dscn0057p.jpg

3
Asut ja pukineet / Vs: Loake
« : 16.12.09 - klo:01:15 »
Hurjimpia kikkoja oli sukkien kasteleminen ja sitten kengät jalkaan vajaaksi tunniksi. :D

Tämä on yleinen kikka ainakin jalkapalloilijoiden keskuudessa, jota olen myös itse käyttänyt aikoinaan, kun täytyi saada briljantit Adidas Copa Mundialit mahtumaan ja mukautumaan jalkaan. No, nappikset toki kastuvat paljon muutenkin ja saavat "hieman" enemmän rasitusta osakseen.

Kun nyt oikein innostuin nappisten suhteen, niin tietyllä tapaa sain kipinän ja ymmärryksen kenkien hoitoon jo n. 13-vuotiaana ensimmäisten kalliiden ja hyvälaatuisten nahkaisten nappisten myötä, joita lankkasin ja puunasin viikoittain huolella ja lämmöllä.

4
Asut ja pukineet / Vs: Loake
« : 15.12.09 - klo:21:19 »
Itselleni tulee uusi pari Loaken 1880-sarjasta, malli Knightsbridge (ent. Norwich), torstaina tai perjantaina. Parilta eri myyjältä kysyttyäni kengän kokoa päätin ottaa 42-koon jalkaani UK8.5:n. Samoihin aikoihin saapuu myös uudet Charles Tyrwhittin semi broguet, myös kokoa 8.5. Molemmat F-leveydellä.

5
Asut ja pukineet / Vs: Hanskojen hoito
« : 14.12.09 - klo:18:50 »
^ Vahvistan saman. Ovat siitä mainiot, että sopivat ilman vuorta niin lämpimiin (ei hikoilua käsissä) kuin kylmiin ilmoihin. Tänäänkin "säästivät nahkansa" hyvin kovassa pakkasessa.

6
Tohon Becksiin vielä.. On se jännää vaikka miehellä on melko varmasti oma stylisti, niin se ei täällä kelpaa... Laittakaa CV sisään, Becks vaihtaa stylistia, niin saa sopivan puvunkin...

Erittäin off off topic, mutta jokaionen joka tarvitsee 'stylistiä' pukeutumiseensa saa täältä hetken syvää halveksuntaa. Pukeutumispäätökset on pystyttävä tekemään itse. Poikkuksena toki leikki-ikäiset, joiden valintoja tulee avustaa. Kenties Becks ei ole koskaan kunnolla aikuistunut?

Vastaan tähän off topiciin sen verran että Becksillä ei ole stylistia. Näin olen lukenut. Miehen oma maku on siis ihan kelvollinen, ainakin omasta mielestäni. Mutta, monestihan pukukuvat Becksistä, kuten tässäkin topicissa, ovat sellaisia joissa hänellä on päällään ns. seuran puku, eli puku joka on samanlaisena solmiota myöten kaikilla pelaajilla pelimatkoilla päällä. Hyvinhän nekin kyllä istuvat.

7
Ihmettelen vain miksi noissa vanhan ajan piirroskuvissa nuo miehet ovat lähemmäs 200 cm pitkiä, tai joka tapauksessa hyvin pitkiä. Ja ei, pituusefekti ei selvästi johdu vyötäröllä asti olevista housuista vaan sen huomaa kun hahmoja vertaa muihin asioihin piirrustuksissa. 1900-luvun alussahan miehen keskipituuskaan ei kai paljoa 170 cm:ä ylittänyt. Ovathan ne toki vähän komeampaa katseltavaa, ehkä vain siksi.

Ylisummaan nuo vyötäröllä olevat ja varsin leveät housut eivät ole tätä päivää - toki joillekin, muttei yleisesti. Myös pukeutumisessa tapahtuu oma evoluutionsa vaikka tietyt klassiset lainalaisuudet pysyvätkin. Mene ja tiedä, mutta kenties miesten keskipituuden selvä kasvu on osaltaan johtanut siihen, ettei jalkoihin ole tarvinnut saada näennäistä pituutta pitkillä housuilla? Johonkinhan vyötärölle asti ulottuvien housujen katoaminen katukuvasta täytyy perustua; jos se olisi muodista kiinni niin luultavasti jotkut meistäkin olisi 90-luvulla tai nyt 2000-luvulla jossakin vaiheessa pitänyt sellaisia housuja, aina siihen asti kun ne olisivat taas menneet pois muodista, tullaakseen jossakin vaiheessa myös takaisin. Mutta näinhän ei ole varsinaisesti tapahtunut vuosikymmeniin.

8
Asut ja pukineet / Vs: Bexleyn lepolesteistä
« : 11.12.09 - klo:13:36 »
Onko Bexleyn lepolestien mitoituksessa mitään erityistä huomioitavaa, ts. jos omat kengät ovat kokoa 8 niin silloin heiltä tilatut lestit kannattaa myös olla koko 8? Just to be on the safe side...

9
Kävitkö, Calle, vaatekaapillani? Nimittäin puuvillahousuni eivät ole kovin ohuet, paitojen sininen on vaaleampi kuin housujen, ja mielessäni oli juurikin vetäistä ylle punainen lampaanvillaneule, joskin ruskea merinovillaneuleeni voisi myös sopia, kuten ehdotit.

10
En löytänyt tämän sopivampaa valmista aihetta kysymykselleni, joka koskee chukka-kenkien käyttöä: Sopiiko tummanruskeat mokkanahkaiset chukkat tummansinisten puuvillahousujen seuraksi? Vai ovatko vähän liian raskaat? Yläosaksi ajattelin laittaa kauluspaidan, jossa joko sinistä pikkuruutua tai pystyraitaa valkoisella pohjalla. Neulekaan ei tosin ole poissuljettu.

11
Asut ja pukineet / Vs: Tyyli-idolit
« : 10.12.09 - klo:17:04 »
^Osin ihan hyviä kuteita mutta erityisesti pidän seuralaisesta toiseksi ylimmässä kuvassa.

Yhdyn Arskaan, joskin seuralaiseen yhtyisin mieluummin. ;-)

Vain alimman kuvan valkoista pukua en vetäisi ylleni. Oma hiustyylini on muuten vahvasti kehittymässä roolihenkilön kampauksen mukaiseksi.

12
Kaunis elämä / Vs: Kellot
« : 06.12.09 - klo:00:45 »
Onkohan muuten olemassa mitään keinoja saada selville/huomata noiden eBayn vintage-kellojen alkuperäisyys? Joissain tapauksissa Omegoja ja monia enemmän tai vähemmän maineikkaita kellojavalmistajia myydään vain muutaman punnan lähtöhinnoilla. Onko se vain myyjien reilua ja avokätistä huutokauppatoimintaa, ja odotusaste sille että hinta siitä kohoaa on korkealla, vai onko niissä järjestään koira haudattuna?

13
Linkit ja vinkit / Vs: Verkkokauppoja jalkineiden ostoon
« : 30.11.09 - klo:16:57 »
Alla Bexleyn tarjoama kokotaulukko nettitilauksia tekeville. Itsekin luulen juuri tehneeni päätöken taulukon avittamana, vaikkei se välttämättä täysin oikeaa kokoa takaakaan.


14
Asut ja pukineet / Vs: Loake
« : 30.11.09 - klo:16:34 »
Kiitos vastauksista tähän mennessä. Kenkä joka kiinnostaa on malli Norwich by Loake eli kohtalaisen pyöreä kärjestä. Laitoin meiliä SolelyShoesille ja kyselin kengänpohjan tarkkaa mittaa. Tuleepahan ainakin SS:n asiakaspalvelua testattua.

15
Asut ja pukineet / Vs: Loake
« : 30.11.09 - klo:15:46 »
Osaisiko joku Loaken jalkineet omistava tai niitä kokeillut kertoa kuinka hyvin 'normaalia' 42-kokoa Loaken koko 8, Fitting: F (Medium Wide), vastaa? Useimmat Suomesta ostamani peruskengät ovat 42:t, yhdet ovat 41:t, mutta en ehkä kokoa 7.5 (EU 41.5) uskalla verkkokaupasta ostaa. Jalkani on jotakuinkin mallia 'leveähkö mutta lyhyehkö neljäkakkonen'. Tokihan hyvää nahkakenkää on aina helpompi venyttää isommaksi kuin pienentää...

Sivuja: [1] 2 3