Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - CyberDog

Sivuja: [1] 2 3 ... 41
1
Asut ja pukineet / Vs: Ab Herrainpukimo Oy
« : 03.10.13 - klo:19:39 »
Layrite on varmasti hyvä tuote. Itsekin sitä käyttänyt. Hinnakkaampi taitaa olla kuin suavecito ja sikäli jännä että sekä ex että nykyinen ei tykkää sen tuoksusta ollenkaan.

Jotain after shavea toki täydentämään valikoimaan. Hiusvesien funktiota en ole koskaan oikein ymmärtänyt?

2
Asut ja pukineet / Vs: Ab Herrainpukimo Oy
« : 27.09.13 - klo:18:46 »
Yhdyn tjt:n kommenttiin.

Oletteko pukimolla harkinneet ottaa myyntiin klassisia hiustuotteita, kuten pomadaa? Nyt kun parran- ja ihonhoitotuotteita tieltä saa, voisi hiustuotteet olla luonnollinen jatkumo. Ulkomaisia verkkokauppoja löytyy, mutta toimitusmaksut Suomeen ovat aika kovat. (eräästä saksalaisesta hiustuotekaupasta sai muuten samoja parranajotuotteita kuin teiltä, samalla hinnalla. Siihen kun tulee Saksasta 13e postimaksut päälle niin hintanne on erittäin kilpailukykyinen.)

Kotimaassa pomadaa saa äkkivilkaisulla rockabilly- tai hevihenkisistä myymälöistä, jollaisiin ei välttämättä hoksaa sisälle mennä. Pomadaa ja rasvojakin on niin monenlaisia. Klassiseenkin tyyliin löytyy monta merkkiä.

Hyvä ajatus!


Tarkastamme pomadan ja - movemberiä ajatellen - viiksivahan saatavuuden toimittajiltamme. Mikäli joku pomadamerkki on erityisen hyväksi havaittu, otamme tietenkin myös vinkkejä vastaan!

Mä olen tykästynyt Suaveciton pomadoihin. Muita tuotteita en ole vielä heiltä testannu. Se miksi tykkään Suavecitosta on se että tuntuu toimivan hyvin, lähtee vesipesussa pois ja ei tuoksu kovin voimakkaalle.

3
Vapaa sana / Vs: Mitä inhottavaa näit tänään?
« : 22.05.13 - klo:22:02 »
Onpa noita punkkeja täällä Kuopiossa ja Joensuussakin.

4
Asut ja pukineet / Vs: Housujen oikea istuvuus
« : 19.05.13 - klo:10:20 »
Tosiaan toimii noissa kuvissa hyvin nuo housut kun jalalla on pituutta ja se on kapea. Mutta mites sitten kun on tämmönen persjalkainen hukkapätkä (174) ja reidellä on paksuutta.

5
Sillä on selkeesti joku pirttihirmu akka kun on kaikki omat tavarat pitänyt jemmata vaatekomeroon...

6
Asut ja pukineet / Vs: Kuinka laatu ikääntyy
« : 21.04.13 - klo:10:38 »
Sehän se. Mä luulen että noi mun Loaken halvat beaterit tuolla eteisessä on nähny reippaasti enemmän käyttöä kuin nuo ja kunto on kunnon puunauksen jälkeen melkein sama.

7
Vapaa sana / Vs: Velmuiluketju
« : 22.03.13 - klo:18:11 »
Mulle tuli tuosta kirjoituksen riepottelusta sellainenkin mieleen että ihan hyvä että sitä vähän ruoditaan kun uppoaa luultavasti sellaisenaan aika hyvin hyvinkin moneen...

8
Joku Tamperelainen vois käydä katsastaan tilanteen...

9
Kaunis elämä / Vs: Design-lamput
« : 27.02.13 - klo:19:13 »
Sulla nyt tumppi jää se asia näkemättä että kaikki ei halua kotiinsa hehkulamppujen kusenkeltaista valoa. Itse suosin päivänvalopolttimoita sekä loisteputkissa, pienloisteputkissa ja ledeissä. Noita on vähän haastava löytää mutta etsivä löytää. Ja tehoakin niissä alkaa oleen riittävästi. Koko on osaan valaisimista tosin liian iso ja asiallisia sellaisia pääpeiliversioita en ole löytänyt. Mutta toisaalta ainoa missä mulla on pääpeili niin siihen sopii hyvin hehkulamppuversio koska on ruokapöydän päällä oleva tunnelmavalo.

No on se vaan kumma juttu, että jostain ihmeen syystä taas historian merkittävimmät ja parhaat valaisinsuunnittelijat ja arkkitehdit karttavat kuin ruttoa tuollaista kylmää ja kalseaa "sairaalavaloa".. Kannattaa myös perehtyä ihmisen ja etenkin pupillien käyttäytymiseen/reaktioihin hieman ennen kuin heittää noita "nokkelia" kommentteja "kusenkeltaisesta" valosta.. Sitä paitsi, jos nyt ihan väen vänkäen haluaa sitä kylmempää ja kalseampaa valoa saada aikaiseksi, niin kaikkiin näihin minunkin esittämiini valaisimiin voi asentaa vaikkapa sitä kylmää ja valkoista valoa tuottavan energiansäästölampun. Oma henkilökohtainen mielipiteeni asiaan on se, että tässäkin maassa olisi takuulla paljon vähemmän masentuneita ja mielenterveyspotilaita ilman noita jäätävän näköisiä "sairaalavalaistuksia", joissa todellinen näkeminen on itse asiassa huonompaa kuin OIKEASTI hyvin suunnitellussa aluevalaistuksessa joka koostuu pehmeää valoa antavista valaisimista ilman minkäänlaista häikäisyä. Pahin virhe mitä näkee kodeissa on se, että kattoon asennetaan yksi jumalattoman kirkas "aurinko" jota ei katsele itse pirukaan, varsinkaan iltaisin, voimatta suorastaan pahoin. Yleensäkin noilla ylikirkkailla valaisimilla pyritään siihen että valaisimia olisi lukumäärällisesti mahdollisimman vähän, joka on niin ikään yksi pahimmista virheistä/rimanalituksista. Toki, jos se jollekin riittää eikä tiedä/halua tietää paremmasta ja uskoo sen olevan juuri hänelle parasta mahdollista niin silloinhan asia on toki ok.

Siis ilman muuta myös sillä kirkkaammalla ja voimakkaammalla valolla on paikkansa, kuten työskentelyvalot keittiön tasojen/kaapistojen alla, työ/harrastehuoneessa erittäin tarkkaa työtä tehdessä, korostusvaloina esim. käännettynä ihmisistä pois päin seinää vasten, ledit katossa, tasoilla, saunassa jne, jne... Toki se on jo automaattisestikin huomattavasti kovempaa ja valkoisempaa kuin esim. täysin häikäisemätöntä hajavaloa tuottavien valaisimien tuottama valo, joten sitä on siis syytä käyttää tarkkaan harkiten ja todella huolellisesti suunniteltuna siten, että iltavalaistus esim. olohuoneessa hoidetaan sitten muilla, pehmeämpää valoa tuottavilla valaisimilla.

Theodor: Siis tuleeko teille joka tapauksessa se Le Klintin 172? Mitä kokoa? Onneksi olkoon!

Nyt kyllä haukut ihan väärää puuta. Itse olen lukenut jonkin verran asiaan liittyen. Opiskelen nimittäin ympäristötieteitä ja meillä on jonkin verran asiaan liittyen opintoja ja kiinnostaa muutenkin.

10
Kaunis elämä / Vs: Sisustustyylit
« : 27.02.13 - klo:17:43 »
Mikä sulla on tuo keskimääräinen palkka tuossa? Ollaan meinaan kavereiden kanssa ihmetelty sitä suomessa virallista keskipalkkaa... Ei meinaan tiedetä kovin montaa ihmistä ketkä siihen pääsee...

11
Kaunis elämä / Vs: Design-lamput
« : 24.02.13 - klo:11:36 »
Sulla nyt tumppi jää se asia näkemättä että kaikki ei halua kotiinsa hehkulamppujen kusenkeltaista valoa. Itse suosin päivänvalopolttimoita sekä loisteputkissa, pienloisteputkissa ja ledeissä. Noita on vähän haastava löytää mutta etsivä löytää. Ja tehoakin niissä alkaa oleen riittävästi. Koko on osaan valaisimista tosin liian iso ja asiallisia sellaisia pääpeiliversioita en ole löytänyt. Mutta toisaalta ainoa missä mulla on pääpeili niin siihen sopii hyvin hehkulamppuversio koska on ruokapöydän päällä oleva tunnelmavalo.

12
Asut ja pukineet / Vs: Edulliset puvut
« : 12.02.13 - klo:16:37 »
Mulla kävi niin että takista piti laskea ulos ja housuista ottaa ihan järjettömästi sisään Suit Supplyn puvussa. En sitten tiedä oliko niillä käynyt joku moka sen kanssa. Eka mulla niiltä.

13
Sitä voi myös varovasti kostuttaa ja takki päälle nappi auki niin siitä se sitten asettuu.

14
Asut ja pukineet / Vs: Maiharit
« : 28.01.13 - klo:21:53 »
Kappas. Siitä oli niin kauan että oli tuo unohtunut. No onneksi oli lekaan ja pääkaupunkiseudulle muutakin asiaa. Mutta istuvuus tosiaan hipoi täydellisyyttä. Harmittaa sanoisinko.

15
Asut ja pukineet / Vs: Maiharit
« : 28.01.13 - klo:17:15 »
Kävin varustelekassa sovittamassa noita Corcoran Jump Bootteja. Istuvuus jalkaa oli luultavasti niin täydellinen kuin valmiskengältä voi odottaa. Mutta nahka niissä oli ilmeisesti jotain muovipäällysteistä skeidaa... :(

Sivuja: [1] 2 3 ... 41