Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Ville

Sivuja: 1 ... 25 26 [27]
391
Kaunis elämä / Viiksien ja parran asema 2000-luvulla
« : 19.03.09 - klo:12:08 »
Parranajoketjun innoittamana ryhdyin pohtimaan, mikä asema viiksillä ja parroilla on 2000-luvun Suomessa. Kovasti vaikuttaa siltä, että molemmat ovat eninnä keski-ikää lähestyvien tai sen jo ylittäneiden miesten aluetta. Yleisin viiksimalli on kalapuikko, parroissa dominoi siistimätön ja joka suuntaan sojottava au naturelle. Nuoret miehet kaiketi välttävät kasvojen karvoitusta, sillä "naiset eivät niistä tykkää."

Mitä mieltä muu jäsenistö on?

392
Asut ja pukineet / Mitä tänään on päälläsi?
« : 18.03.09 - klo:19:24 »
Apinoin suoraan Askandyn foorumeita lisäämällä klassisen 'what are you wearing today' -tyylisen viestiketjun. Poikkeuksena amerikkalaiseen versioon, tänne tulisi kerätä vain valokuvallisia viestejä. Lukijaa tuskin kiinnostaa luettelo merkeistä, jollei hän voi omin silmin havainnoida miten eri valmistajat eroavat toisistaan, ja miten käyttäjän yksilöllinen tyyli on syntynyt.

Rohkeasti lisäyksiä joko kasvojen kanssa tai ilman, mutta vain kuvallisia viestejä, kiitos.

393
Asut ja pukineet / Milano
« : 09.03.09 - klo:12:19 »
Ah, Milano. Taas kerran tuo Italian lahja maailmalle tarjoaa suuria elämyksiä. Rakastan tuon kaupungin omaleimaisuutta, jossa kauneus on elämän tärkeimpiä arvoja.Kuva: The Sartorialist.

Tämä kaksirivinen istuu niin täydellisesti, että sen täytyy olla räätälin luoma.

394
Kaunis elämä / Olutsuosituksia
« : 16.02.09 - klo:12:35 »
Koska suomalaiset oluet ovat mitä ovat, en moneen vuoteen halunnut kumota oluita lainkaan. Sitten suuntasin makuni ulkomaille, ja "löysin" oluet. Kokeilujeni perusteella voin suositella ainakin seuraavia ulkomaisia herkkuja:

  Saku Kuld
  Aecht Schlenkerla Rauchbier
  Kwak
  Budweiser
  Tsingtao
  Velkopopovicky Kozel Dark

395
Asut ja pukineet / Rakkain vaatekappaleesi
« : 10.02.09 - klo:23:42 »
Foorumin jäsenet ovat taatusti juopuneet unohtumattomina iltoina, menneet naimisiin tai kokeneet muutoin vahvoja elämyksiä (myös) vaatteet päällään. Tunnesiteet voivat olla sanoinkuvaamattomat, mutta kokeillaan: mikä on itsellesi rakkain vaatekappale?

396
Tämän linkin jaoin jo aiemmin blogissa, mutta se on saattanut foorumin jäseniltä hukkua kaiken muun sekaan. Kyseessä siis sivusto, joka esittelee mestarisuutari Tony Gazianon Edward Green -yhtiölle sekä omalle Gaziano&Girling -firmalleen valmistamia mittatilausjalkineita. Popojen joukossa on osa kauneimpia koskaan näkemiäni helmiä. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen!

http://homepage.mac.com/syrit/PhotoAlbum7.html

397
Linkit ja vinkit / Viiksiä 1800-luvulta
« : 21.01.09 - klo:20:48 »
Melkoisen fakkiutunut ja asialleen omistautunut blogi, jossa nimensä mukaisesti esitellään 1800-luvun herrasmiesten leukakasvustoja. Erinomaisen jännittäviä vanhoja valokuvia, jotka saavat katsojan ajattelemaan leukaansa uudemman kerran.

http://http://mustachesofthenineteenthcentury.blogspot.com/

398
Kulttuuri / Macu
« : 08.01.09 - klo:22:31 »
Tuli käytyä tänään uuden tuttavuuteni kanssa suurlounaalla Macussa. Sisustus, taustamusiikki, tarjoilija, juomat, ruoat, kattaus sekä ilmapiiri olivat ensiluokkaiset. Parasta tripissä oli upea saniteettitila - jossa vihreä graniitti kilpaili kunniasta musiikin sekä kasvien kera - sekä ravintolan hinta-laatusuhde.

Suosittelen mitä lämpimimmin kaikille välimeren keittiöstä intoileville. Macu@Crowne Plaza -hotelli.

399
Asut ja pukineet / Italialaisten kauluspaitojen rappio
« : 08.01.09 - klo:00:41 »
Nyt se on päätetty: tämä anglofiili aikoo lopullisesti jättää sikseen italialaisten kauluspaitojen suosittelemisen. Olen kyllästynyt siihen, kuinka italiaanot jättävät laadun puolitiehen; kuinka paidoista jää uupumaan liian moni autenttisen englantilaisen paidan ominaisuus. Tarjottu kama on ihan mukavaa, ihan huolellisesti mietittyä, mutta välimerellinen näkemys eleganssista on liian rento. Pahin kaikista on Armani, jota kävin hiplailemassa tänään Stockan alennusmyynneissä. Tähtitieteellinen hinta ei missään nimessä vastaa tarjottua tuotetta.

Mikäli joku tietää italialaisen kauluspaitavalmistajan, jonka artikkelit voivat pääni vielä kääntää, pyydän vinkkiä. Ainakin Brioni on nähty ja pettymys koettu (240 € per paidake, jepjep).

400
Kulttuuri / G.W.Sundmans Krog
« : 04.01.09 - klo:00:11 »
Tulipa käytyä kamraatin kanssa Krogissa.

Sisutus, tarjoilijan käytös, saniteettitilojen mitäänsanomattomuus ja hinta-laatusuhde jättivät kovasti toivomisen varaa. En voi tuota krouvin puolta suositella kenellekään. Onko muilla vastaavia kokemuksia paikasta?

401
Etiketti / Käytöstapojen rappion lyhyt historia
« : 29.12.08 - klo:21:47 »
Kovasti kiinnostaisi tutustua muiden jäsenten aivoituksiin asiasta. Miksi olemme vajonneet tämänhetkiseen alemmuuden tilaan?

402
Asut ja pukineet / Turnbull&Asser
« : 24.12.08 - klo:20:46 »
Olisin kovin kiinnostunut muiden käyttäjien kokemuksista Turnbull&Asserin kauluspaitojen kanssa. Minä olen äärimmäisen tyytyväinen niihin, mutta pohdiskelen miten ne sijoittuvat suhteessa muihin Jermyn Streetin toimijoihin, sekä Kitonin ja Brionin paitoihin.

Mitä tuumaatte?

Sivuja: 1 ... 25 26 [27]